real Crysis
اخراجی موقت
الهی یکی بهتر از اون خدا نسیبت کنه
ولی نگو که وقتی نه شنیدی دلت نشکست
هرکی بگه دلش نشکسته دروغ گفته دیگه با ما هم میخواد سیا کاری کنه؟
منم یه همچین چیزی داشتم.
از قیافم خوشش نیومده بودخوب چرا دوست نداشت اینو فهمیدی؟
نمی دونم شاید من چون عاشق نشدم برای همین حالتو درک نمی کنماگه نگید که عاشقش شنین تا آخر عمر بهش فکر میکنید. به اینکه الان کجاست کنار کیه؟
به اینکه اگه اون موقع که شرایطش رو داشتم بهش میگفتم شاید الان کنارش بودم.................
این فکرا میشه خوره زندگیتون.میشه بلای جونتون
پس گفتنش بهتره
من پشیمون نیستمدختر اگه نگه خیلی بهتره چون پشیمون میشی مطمئن باشه که پشیمون میشه.دیدم که میگم.
مگه دخترم عاشق میشه !!!؟من که تا حالا ندیدمخواهش میکنم حرف های تخیلی نزنید
نباید دختر بگه.. فقط زمانی که دختر یه جورایی حس کنه طرفشم دوسش داره از نگاها و برخورد طرف بفهمه .. اونوقت احتمالش هست پسره بپذیره.. هرچند خیلی از پسرا انگار میخوره توی ذوقشون . بیمحلی میکنن عقب میشینن.. اکثرا همینن... حتی با اینکه دختررو دوس دارن عقب میکشن.. اینجاس که دختر دلش میشکنه..صلاحه که دختر نگه.. یه جورایی حس رو دو طرفه کنه..
اصلا قبول ندارماگه یه دختر عاشق شد من میگم بره بمیره...
نظرت محترمه اما من تجربش کردم.خوش به حاله شما... من هنوزم میگم عشق یه افسانه است...
اینم نظره منه...
موفق باشید
راس میگه!دختر عاشق نمیشه...دجار توهم شدی..مگه دخترم عاشق میشه !!!؟من که تا حالا ندیدمخواهش میکنم حرف های تخیلی نزنید
سلام واقعابهترین کاروکردی.چون حداقل بعدادیگه افسوسشونمیخوری.درضمن به دوستانی که میگن دخترا عاشق نمیشن بایدبگم دخترا هم عاشق میشن.ماکه پسریم به سختی میتونیم درموردعاشق نشدنشون نظربدیممگن برای چیزی که دوستش داری تلاش تا به دستش بیاری و گرنه زندگی بهت چیز دیگه ای رو میده که باید دوستش داشته باشی
من برای به دست آوردنش تلاش کردم این تلاش شامل ابراز علاقم هم شد
و واقعا پشیمون نیستم.چون میدونم کم کاری نکردم
طرفت آدم خوبی بوده پس.من پشیمون نیستم
شاید حق با تو باشهطرفت آدم خوبی بوده پس.
بدی پسرا اینه که ببخشید ببخشید بلا نصبت عین گربه هستن
بری طرفشون ازت دور میشن ...ازشون دور باشی میان طرفت...اگه بخوای بری طرفش ابراز علاقه کنی یا بخوای به دستش بیاری مطمین باش به احتمال قوی ازت دور خواهد شد...یا شاید اول استقبال کنه ولی بعدش خیلی زود زده خواهد شد
باید سعی کنه اونو عاشق خودش کنه...![]()