wwwmohamad
عضو جدید
faghat elm bar mabnaye mantegh
با سلام خدمت عزیزان شاید سوال این تاپیک سخت نباشه ولی خب تامل برانگیزه در هر حال نظر خودتون رو بگید؟
خدا مقدم تر است یا علم![]()
چه جمله قشنگی!!!faghat elm bar mabnaye mantegh
با سلام خدمت عزیزان شاید سوال این تاپیک سخت نباشه ولی خب تامل برانگیزه در هر حال نظر خودتون رو بگید؟
مهندسا يه سوال .خدا ميتونه سنگي خلق كنه كه خودشم نتونه بلند كنه ؟
همه چیز جهان طبق قوانینه
ولی قوانین ریاضی قرارداد بین آدماست
سلام.
به نظر شما 2*2=4 یه قرار داده؟
مثلا اگه توافق کنن که 1 سیب به اضافه 1 سیب دیگه میشه 9 تا سیب ، واقعا این اتفاق میوفته؟
به نظر من اعمال جبری ، مثل ضرب دوتا عدد یا جمع اونها گزاره های منطقی هستن.
مهندسا يه سوال .خدا ميتونه سنگي خلق كنه كه خودشم نتونه بلند كنه ؟
dooste man daghighan gharardadiye.
chon age tebghe oon gharardad gharar bood 2*2 beshe 5,motmaenan ma alan y hamchin rabetei ro ghabool dashtim.kac k dar ebteda gofte 2 mafhoomesh yani in tedade moshakhas age 9 ro b jaye 2 b un tedad nesbat midad ma alan 9 ro b jaye 2 mishnakhtyim;manzure man ine.
سلام.
فکر میکنم متوجه منظور شما شدم.
فکر کنم میخواید بگید که اگه ما به تعداد این گل ها میگیم 2 بخاطر اینه که قرارداد کردیم. اگر نه میشد به این تعداد گل گفت هشت تا![]()
البته من هم موافقم الفاظ قراردادی هستن.
منظور من این بود که عدد 2 یه مفهوم خاص رو میرسونه.
مهم نیست بهش بگیم" two "یا "هشت" یا "نیمکت". مهم اینه که اگه اون رو با خودش جمع کنید به عدد 4 میرسید.
البته میشه به 4 هم گفت "کت" یا هر لفظ دیگه ای
====================
پی نوشت: لطفا فارسی بنویسید اگه میخاید جواب من رو بدید.
با عرض معذرت شما چرا همچين سوال هايي مي پرسين !!!!! به نظر من حالا منظورم همه اونايي هستن كه همچين سوال هاي مي پرسن اول بايد خدا رو شناخت بعد مطمئنا اگه واقعا شناخت داشته باشيد به جواب خيلي از سوالاتتون هم ميرسين.......
در زمان حضرت علي (ع)بعد از نماز كه همه مسلمانان در مسجد جمع بودند حضرت علي فرمودند هر سوالي در مورد خلقت و آفرينش كه به نظرتون ميرسه رو از من بپرسيد تا پاسخ دهم كه يكي از اعراب ان زمان بلند شد و گفت شما مي توانيد بگيد تو سرتان چند تار مو هست!!!!! شما هم بهتره به همون چيزايي كه خدا خلق كرده فكر كنيد شايد به جوابتون برسيد.
اول شناخت بعد اين سوال ها رو بپرسيد...واگرم اعتقادي نداريد مسخره نكنيد .
در كل سوالت مشكل داره
خدا مقدم تره يا علم ؟؟؟ خب اين سوال كلا اشتباهه
چون اصلا قابل مقايسه نيست
خود خودش اين علم رو منظم كرده كه 2*2 بشه 4 تا
اين علم ازآن خداونده مقتدره
شما يا مفهوم علم رو نميدوني يا خدا رو
سوال جالبی است اما غلط . زیرا باید گفت اگر 2 ضربدر 2 برابر پنج شود ، خدایی خدا منتفی می شود . عالم ریاضیات یا جبر مبین عالم جبروت است و غیر از ریاضیات خدا رابطه ای با جهان ما ندارد . جهان تغییرات فیزیک است که جهان ماست . می دانیم که فیزیک بر پایه ی ریاضیات است . درحالی که ریاضیات خود همیشه ثابت و لایتغیر است . در هر جایی از دنیا پاسخ روابط بر اساس رابطه ی صرفا ریاضی ثابت است . سخن خدا همواره ثابت و لایتغیر است . حال از شما می پرسم . چگونه است که حکم لایتغیر خداوند در دنیای ما که دائما در حال دگرگونی است ، قابل نفوذ و موثر است ؟! دنیای ما سرار تغییرات و تغییرات و تغییرات است و لی کلام خدا ثابت بگونه ای که به شکل کتابی معجزه ی پیامبر خاتمش می شود . پس چگونه است که دنیای ما با فرمان خدا هدایت می شود ؟با سلام خدمت عزیزان شاید سوال این تاپیک سخت نباشه ولی خب تامل برانگیزه در هر حال نظر خودتون رو بگید؟
اما داشتم اینو مینوشتم یه سوال برام پیش اومد.
اگه مخلوق قابل رشد باشه چی؟
مثلا میشه چیزی بیافرینه که به مرور زمان خودش رو قوی و کامل کنه تا قدرتش ار آفریننده بیشتر بشه؟ اگه آفریننده بینهایت باشه احتمالا اینم نشدنیه!!
این امری غیر ممکن است مسلما دو ضربدر دو برابر با 4 خواهد شد .حتی اگر خدایی که شما از ان دم میزند هم وجود داشته باشد بتواند این امر را ثابت کند تحولی بزرگ در دنیای ریاضیات اتفاق خوهد افتاد واگر این امر اتفاق بیفتد خداوند شما جایزه ی نوبل ریاضیات رادر سال2011خواهد گرفت.در ضمن من بر اساس علمی که دارم صحبت میکنم......
چرا نمیشه؟ مگه خدا همه کاره نیست؟
بیمه کارآفرین می نویسه 1=2 چرا کسی چیزی نمی گه؟
آقا خدا هرچی بگه همونه!
اگه بگه ماست سیاهه!
حتما درسته و ما درک اشتباهی از سیاهی داشتیم و واژه ها رو اشتباه درک کردیم.
این خدای شما چطوری و به چه زبانی با شما صحبت میکنه ؟