اگه جای مردم غزه بودین چکار می کردین؟؟

Saeed_askari

عضو جدید
کاربر ممتاز
راستي از بحث تاپيك منحرف مي شين
در مورد غزه هست و شما بحث عمر و علي و اينا رو پيش مي كشين
اونم از نوع خرافاتش؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
يعني عمر اومد خونه ي علي رو اتيش زد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

:w15::w15::w15:

با رامین تیموری موافقم
من دشمن سرسخت اسراییلم و دوست دارم یه روزی این کشور از رو زمین محو بشه
کاش هیتلر همین مونده ها رو هم نابود کرده بود
ولی سخنی با فلسطینیان و مخصوصآ حماس:
شما که هنوز بمب هاتون دست سازه چرا این وحشی ها رو انگولک میکنین؟
چرا زن و بچه و جوون مردم رو به کشتن میدین؟
4 تا از اونا تا حالا کشته شده
در برابر 2500 هزار زخمی فلسطینی و 470 کشته

کربلایی

مدیر بازنشسته
سلام
يه طوري حرف ميزنيد كه انگار اين اولين باره كه اسرائيل داره فلسطيني ها رو قتل عام ميكنه!!!
60 سال پيش كه حماس نبود!‌چرا اسرائيل مي كشت؟
50 سال پيش چطور؟
40 سال پيش چطور؟
زمان ياسر عرفات چطور؟
اسرائيل ها حتي تا چند سال پيش همين جنبش فتح رو هم مي كشت!

موشك انداختن حماس فقط يه بهانه ست،‌اگر هم حماس نبود يه بهانه ديگه براي قتل عام مردم فلسطين جور ميشد! همون طور كه در تاريخ 60 ساله اسرائيل جور شده!
موفق باشيد

A.R-KH-A

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام دوستای خوبم
به دلیل کمبود وقت نتونستم نظر همه بچه ها بخونم پس نظر خودم رو فقط درباره ی تیتر تایپیک میدم!!!
اگر در بین مردم فلسطین و اسراییل بودم اونا رو به بی دینی دعوت میکردم چون همه مشکلات امروز بشری در سه دینی است که هر کدام بدون هیچ دلیل منطقی خود بر حق میدونن!!! و فکر میکنند عیسی و موسی و محمد (ص) اومدن که بزن تو سر هم دیگه تا به آرمان شهر خیالی خودشون برسن!!!
مشکل همینه! دین امروزی با نگرش دیروزی!!!
هم اسراییل و هم فلسطینی ها!!!
به نظر شما اگر هر دو تا شون از دینشون دست بکشن چی میشه؟؟؟
موفق و پیروز باشید
یا حق

MAHSA3+*

عضو جدید
قطع مسلم این است که هر عمل غیر انسانی در سراسر دنیا محکوم است و یقینا هر کس که بویی از نسانیت برده باشد از این حادثه متاسف خواهد شد. اما مسئله ای که در این میان ناراحت کننده تر است سو استفاده ی سران دولت ها و به خصوص دولت ایران (که در این میان دایه ی مهربان تر از مادر شده است)می باشد. ایجاد جنجال سیاسی در جهان و از همه مهم تر منحرف کردن اذهان عمومی از مشکلات کشور به خصوص در آستانه ی انتخابات ریاست جمهوری هدف اصلی این ظاهر سازی ها می باشد.
اما در جواب تو پرندیس عزیز که پرسیدی اگه جای مردم غزه بودم چیکار میکردم ؟؟ باید بگم که عقلم رو دست حماس نمیدادم مطمئنا همیشه کشت و کشتار بهترین راه نیست و شاید بدترین راه هم باشه یا لااقل الان که این توانایی در اونها نیست بدترین راهه.

MAHSA3+*

عضو جدید
چی شد جناب ذکریا قرار بود مارو روشن کنی :biggrin:!!!!راستی یادم باشه حتما جواب ذکریا رو بعد از امتحانام بدم چون خوشبختانه تمام منابعی رو که فقط اسمشو شنیده یود دارم در تاپیک دیگه ای با همین مضمون بعد از امتحانات میبینمت.

آخرین ویرایش:

پرندیس

کاربر بیش فعال
من نمی دونم چرا جلوی اینجور بحثا گرفته نمیشه
من الان دارم فرومو زیرو رو می کنم هنوز نتونستم یه تاپیک قوانین پیدا کنم
این بخشم که اصلا قوانین نداره گویا!!!
خب این صفحه قوانین http://www.www.iran-eng.ir/register.php هیچی در این مورد نیست!!!
شما به خودتون رحم نمی کنین به فروم رحم کنین این جور بحثا عاقبتش علاوه بر این که بیهودس میرسه به اینکه ممکنه فروم خدای نکرده فیـلتر بشه...
یکم رعایت کنین خواهشا

آخه موضوع بحث و ببینین کاملا مشخصه! بحث سیاسی اینجا چی کار می کنه؟؟؟!!!
اینا وظایف مدیر محترم این قسمت هستش چه می دونم صلاح مملکت خویش خسروان دانند...

سلام متشکرم...
به خدا منم دارم چند بار اخطار می دم....لطفا دیگه کسایی که می خوان وارد بحث سیاسی بشن و از بحث اصلی منحرف شن از تایپیک خارج شن.....

پرندیس

کاربر بیش فعال
اينجا جاي گفتنش نيست من اگه روزي به ايران به حق يا ناحق حمله بشه ازش دفاع مي كنم ولي الان ترجيح ميدم دلم واسه هموطن خودم بسوزه

دلم واسشون مي سوزه ولي چراغي كه به خانه رواست ......

مرسی... و آفرین

پرندیس

کاربر بیش فعال
اما در جواب تو پرندیس عزیز که پرسیدی اگه جای مردم غزه بودم چیکار میکردم ؟؟ باید بگم که عقلم رو دست حماس نمیدادم مطمئنا همیشه کشت و کشتار بهترین راه نیست و شاید بدترین راه هم باشه یا لااقل الان که این توانایی در اونها نیست بدترین راهه.[/quote]

عزیزم من حرفی از جنگ یا تسلیم نزدم....
وفقط دیدگاهتونو از جایگاهی که توش نیستین و نمی تونین که باشین پرسیدم....
زود قضاوت نکن....
راستی شنیدی میگن آدم گرسنه سنگو بذاری پیشش می خوره......؟؟!!!!!!!!
موید باشی

King Paker

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام متشکرم...
به خدا منم دارم چند بار اخطار می دم....لطفا دیگه کسایی که می خوان وارد بحث سیاسی بشن و از بحث اصلی منحرف شن از تایپیک خارج شن.....
جالبه که هنوزم ول کن نیستن
آدم نیگا می کنه اون بالا نوشتن انجمن مهندسان بعد یه چیزایی می بینه...

ادامه بدهید ایشالا به تهش می رسید ما هم تشویق می کنیم:دی:gol:

FZ.H

عضو جدید
کاربر ممتاز
باز هم برای همیشه سلام.
من از این بحث هایی که دوستای خوبم راه انداختند چیزی سر در نمیارم مثل اکثر مطالب غیر درسی!اما از اینکه بمب و آتش رو سر بچه های بی گناه بریزند متنفرم.از اینکه من تو آرامش و آسودگی به سر میبرم تصور اینکه قلب کودکی واسه ترس از نبودن تو لحظه های بعد بتپه حالم بد میشه.البته تمام دوستان خوبم منکر این نیستند که آرزوی آرامش و صلح واقعی رو برای همه جهانیان دارند چه مسلمان چه غیر مسلمان.اگه واسه کشتار مردم غزه ناراحتم دلیلش این نیست که فقط برای اسلام و مسلمون بودنشونه,دلیلش انسانیت ماست.

کربلایی

مدیر بازنشسته
چی شد جناب ذکریا قرار بود مارو روشن کنی :biggrin:!!!!راستی یادم باشه حتما جواب ذکریا رو بعد از امتحانام بدم چون خوشبختانه تمام منابعی رو که فقط اسمشو شنیده یود دارم در تاپیک دیگه ای با همین مضمون بعد از امتحانات میبینمت.

سلام
قبل از هر سخني از همه دوستان بخاطر اينكه تايپيك از مسير خودش منحرف ميشه معذرت مي خوام، ولي من يه حرفي رو بعنوان مثال گفتم كه دوستمون بهش گير داد!
حالا هم فقط بخاطر اينكه از حرفي كه زدم دفاع كنم يكبار براي هميشه منابع رو ميگم و ديگه به هيچ عنوان در اين تايپيك راجع به مسئله ابوبكر و ... بحث نخواهم كرد.

مهسا خانوم خوشحال شدم كه منابع رو داريد:
بريد خوب بخونيد:
تاريخ طبري جلد 3 چاپ بيروت
الاماميه ابن قتيله
شرح ابن اب الحديد بر نهج البلاغه چاپ قاهره

اگر روزي دراينباره تايپيك زديد، منم ميام و كامل تر صحبت ميكنم.
موفق و سربلند باشيد:gol:

کربلایی

مدیر بازنشسته
با سلام ....
راستش می خواستم نظرتونو راجع به غزه و جایگاهتونو اگه به جای این مردم بی گناه بودین بدونم....
چکار می کردین واقعا؟؟؟؟؟

سلام
من از حماس با همه وجودم حمايت مي كردم، حتي اگه به قيمت جونم تموم بشه.
چون بنظر من اگه مقابل كسي كه زور ميگه كم بياري بيشتر زور ميگه، ولي اگه يه بار جلوش وايسي روشو كم ميكنه!
سازش نمي پذيريم!
موفق باشيد

!...

عضو جدید
کاربر ممتاز
اولندش خدا نکنه!!!!!!!!
دومندش اگه با این وضعیت بود, از غزه میرفتم بیرون! تا اونا راحتتر باشن!

okanava

عضو جدید
کاربر ممتاز
پایان جنگ . صلح و آشتی .
رهای از درد رنج کشتار .گرسنگی .مظلومیت . افراط .بی هویتی دشمنی فقر ستم .بی دفاع شدن و .... مرگ .
کاش صلحی بود سرخ و سری بود سبز .کاش ما پیام آور صلح بودیم برایشان .کاش آنها هرگز از ما متنفر نباشند .کاش فراموش کنیم همه دخالتهایمان را .کاش وجدان حاکمان آرام گیرد شبی بر بالین فرزندانشان .

karo7

اخراجی موقت
سلام
ميشه بگيد اين دو تا جمله كه آبي كرده ام يعنب چي؟ يه جا ميگيد به زور اسلحه بر قدرت نشته اند و يه جاي ديگه مي گيد مردم فلسطين بهشون راي داده اند!!!:surprised:

اين حرفترو كه ميگي اگه جنبش فتح قدرت رو در غزه در داشت چنين اتفاقي نمي افتاد كاملا قبول دارم! همين الان كرانه باختري دست فتح افتاد و مردمش هم آرامش دارند! برق دارند! غذا دارند و خود اسرائيل هم بهشون كمك ميكنه!!!
اما در تكميل حرفات بهتره بگم اگه امام علي با ابوبكر بيعت مي كرد و از حقش دفاع نمي كرد، عمر خونه دختر رسول خدا رو به آتيش نمي كشيد!
اگه امام حسين(ع) با يزيد بيعت مي كرد و قيام نمي كرد،‌يزيد ملعون فاجعه كربلا رو به بار نمي آورد!
اگه خميني كبير ساكت مي شد و حرفي نمي زد 15 سال از وطن تبعيد نمي شد!
همين الان هم اگه من خفه شم و حرفي نزنم در نظر بعضي ها بهترين دوستشون مي شم!
حماس ابتدا با رای مردم سر کار امد، اما رای آوردن حماس بدان معنا نیست که برای ابد مشروعیت دارد بلکه بعد از مدتی مردم از رای دادن به حماس پشیمان شدند و بعد از آن به زور به حکومت خود بر غزه ادامه داد. اگر به اطراف خود نگاه کنی بسیاری از دادن یک رای در 3 سال پیش به شدت پشیمانند.

اما نمی دانم چرا شما بدین سادگی به اقلیت اهل تسنن ایران توهین می کنید!!! البته می دانم چون توهین شیعیان به اهل سنت آزاد و بدون پیگرد و همراه با تشویق است، در حالیکه عکس آن ممکن است همراه با زندان و ... باشد. بدانید که چیزی در حدود 30% ایران اهل تسننند. اما نمنی خواهم وارد بحث شیعگری و سنی گری شوم چون می دانم بسیاری از شما آنقدر دگم با مسئله رفتار می کنید که ...

اما از دوستان عزیزی که کنار بخاری نشستند و حرف از مقاوت غزه می زنند چند سوال دارم:
1- چرا در مورد چچن که مسلمانند سکوت می کنید؟ چرا در مورد بوسنی که مسلمانند سکوت می کنید؟ آیا جوابش فقط سیاسی گری نیست!!! آیا دلیلش این نیست که متحدانی مانند چین و روسیه را نمی خواهید از دست بدهید!!!
2- چرا فقط به دنبال تبلیغات هستید!!؟ چرا به غزه نمی روید!!؟ مگر موشک ندارید که اسرائیل را ازبین ببرید!!! پس چرا اقدام نمی فرمایید!!؟
3- شمایی که به تغییر مرزهای سیاسی اعتقاد ندارید و نمی توانید قبول کنید، چرا نمی روید آذربایجان و ارمنستان و ... را پس بگیرید!!؟ مگر آنها چندین سال پیش مال ایران نبودند!!؟

آخرین ویرایش:

mohammad u3fi

عضو جدید
کاربر ممتاز
کارو جان بهتره بازتر به مساله نگاه کنی.

سیاست چیزی نیست که همیشه به ضرر تو باشه. میتونه برعکسش هم اتفاق بیفته.

کربلایی

مدیر بازنشسته
حماس ابتدا با رای مردم سر کار امد، اما رای آوردن حماس بدان معنا نیست که برای ابد مشروعیت دارد بلکه بعد از مدتی مردم از رای دادن به حماس پشیمان شدند و بعد از آن به زور به حکومت خود بر غزه ادامه داد. اگر به اطراف خود نگاه کنی بسیاری از دادن یک رای در 3 سال پیش به شدت پشیمانند.

اما نمی دانم چرا شما بدین سادگی به اقلیت اهل تسنن ایران توهین می کنید!!! البته می دانم چون توهین شیعیان به اهل سنت آزاد و بدون پیگرد و همراه با تشویق است، در حالیکه عکس آن ممکن است همراه با زندان و ... باشد. بدانید که چیزی در حدود 30% ایران اهل تسننند. اما نمنی خواهم وارد بحث شیعگری و سنی گری شوم چون می دانم بسیاری از شما آنقدر دگم با مسئله رفتار می کنید که ...

اما از دوستان عزیزی که کنار بخاری نشستند و حرف از مقاوت غزه می زنند چند سوال دارم:
1- چرا در مورد چچن که مسلمانند سکوت می کنید؟ چرا در مورد بوسنی که مسلمانند سکوت می کنید؟ آیا جوابش فقط سیاسی گری نیست!!! آیا دلیلش این نیست که متحدانی مانند چین و روسیه را نمی خواهید از دست بدهید!!!
2- چرا فقط به دنبال تبلیغات هستید!!؟ چرا به غزه نمی روید!!؟ مگر موشک ندارید که اسرائیل را ازبین ببرید!!! پس چرا اقدام نمی فرمایید!!؟
3- شمایی که به تغییر مرزهای سیاسی اعتقاد ندارید و نمی توانید قبول کنید، چرا نمی روید آذربایجان و ارمنستان و ... را پس بگیرید!!؟ مگر آنها چندین سال پیش مال ایران نبودند!!؟

سلام
اين حرف شما واقعا جاي تامل داره!!!
شما ميگيد مردم غزه از راي دادن به حماس پشيمونن! اما اين همه گلوله رو كه بخاطر حماس به سرشون ريخته ميشه رو تحمل مي كنند!!!
خب اگر واقعا اين مردم حماس نمي خواهند كه زمينه خيلي خوبي براي از بين بردنش دارند! قيام كنند! اينطوري اسرائيل هم نه تنها بمب رو سرشون نميريزه بلكه ازشون حمايت مالي و نظامي هم ميكنه! همون كاري كه با مردم كرانه باختري داره ميكنه!
نه عزيزم اگه اين دولت بين مردمش مشروعيت نداشت! اينطوري بخاطر حفظش كشته نمي دادند.

ضمنا من به هيج وجه به هموطنان سني مذهبم توهين نكردم. خوشبختانه يا بدبختانه من در محله اي بزرگ شده ام كه اكثريت ساكنين اون رو سني ها تشكيل ميدهند و براي همين خيلي بيشتر از بعضي ها راجع به اين دو مذهب تحقيق كرده ام، من فقط واقعياتي از تاريخ رو بيان كردم(بيان حقيقت تاريخي توهين نيست) كه قراره بعد از امتحنات در يه تايپيك جدا يكي از دوستان غلط بودنش رو ثابت كنه! اگر اين رو اثبات كرد من همين جا سني ميشم.
موفق باشيد

FZ.H

عضو جدید
کاربر ممتاز
11-s.jpg
تو نمی تونی تصور کنی این پدر چقدر رنج میکشه!نه من و نه تو!!!
امروز اونجا و فردا نوبت من و توئه!
فرداست که به افتخار کشتن من و تو یه عده جام شرابشونو به هم میزنند!

پیوست ها

• _8b0fcfa1.jpg
    _8b0fcfa1.jpg
    1.7 کیلوبایت · بازدیدها: 0

پرندیس

کاربر بیش فعال
مرسی بچه ها عقیده های متفاوتتون جالبه....ادامه بدین لطفا

پرندیس

کاربر بیش فعال
مثل اینکه دیگه نظری نمونده....
و اما یه نتیجه گیری کلی:
اگه یه روز یه نفر بیاد خونتون بخواد بندازتتون بیرون تنها کار البته اگه غیرتی باشه دفاعه...اگه نباشه خوب تسلیم میشین....طبیعیه...
و اما یه کشور مثل اسرائیل چی؟!!با مدافعان غول پیکر...!!!!
خیلی سخته....ولی از اینکه خواستم تو تایپیک خودتونو جای اون آدما بذارین فقط به خاطر این بود که یاد این بیفتید کسایی بودن که نذاشتن به این روز بیفتید....
کاری به سیاست و چیزای دیگه ندارم....فقط یه زنگ خطر بود و ....به کار افتادن عقل....
چند روز پیش یه دوستی داشتم می گفت مگه شهدا چکار کردن؟؟؟؟حالا بچه هاشون دارن جاشون می خورن!!!!!!
متاسفم اگه این عقیده ها باشه دیگه عقل و شعور آدما چی میشه....یه کم تامل لازمه...
پایدار و همیشه مستدام باشید:smile:

karo7

اخراجی موقت
سلام
اين حرف شما واقعا جاي تامل داره!!!
شما ميگيد مردم غزه از راي دادن به حماس پشيمونن! اما اين همه گلوله رو كه بخاطر حماس به سرشون ريخته ميشه رو تحمل مي كنند!!!
خب اگر واقعا اين مردم حماس نمي خواهند كه زمينه خيلي خوبي براي از بين بردنش دارند! قيام كنند! اينطوري اسرائيل هم نه تنها بمب رو سرشون نميريزه بلكه ازشون حمايت مالي و نظامي هم ميكنه! همون كاري كه با مردم كرانه باختري داره ميكنه!
نه عزيزم اگه اين دولت بين مردمش مشروعيت نداشت! اينطوري بخاطر حفظش كشته نمي دادند.

ضمنا من به هيج وجه به هموطنان سني مذهبم توهين نكردم. خوشبختانه يا بدبختانه من در محله اي بزرگ شده ام كه اكثريت ساكنين اون رو سني ها تشكيل ميدهند و براي همين خيلي بيشتر از بعضي ها راجع به اين دو مذهب تحقيق كرده ام، من فقط واقعياتي از تاريخ رو بيان كردم(بيان حقيقت تاريخي توهين نيست) كه قراره بعد از امتحنات در يه تايپيك جدا يكي از دوستان غلط بودنش رو ثابت كنه! اگر اين رو اثبات كرد من همين جا سني ميشم.
موفق باشيد

شما حاضر نشدید که به اطراف خود نگاه کنی تا ببینی مردمی که سه سال پیش رای داده بودند به چه روزی افتاند و هیچکدامشان نیز صدایشان در نمی آید!!! همچنین به سوالات من پاسخ نداده بودی!!!؟ در ضمن اگر می خواهی چند حادثه تاریخی در مورد فروش خلافت به 6هزار دینار برایت تعریف کنم!!! البته فکر نمی کنم شما توان تحمل همچین واقعه های تاریخ را داشته باشی!!!

اما یک صحبت کلی:
تا کی می خواهید در فضای انقلابی باقی بمانید!!؟ چرا فکر می کنید هر کسی با شما نیست حتما دشمن شماست!!؟ چرا فکر می کنید کسی که از حماس متنفر است، حتما طرفدار اسرائیل است!!؟ یعنی امکان ندارد کسی هم از حماس و هم از اسرائیل انتقاد بگیرد!!؟ یعنی امکان ندارد کسی هر دو را مقصر کشته شدن مردم بی گناه بداند!!؟ یا برای شماها فرق ندارد هر کس از حماس انتقاد بگیرد حتما اسرائیلی است!!؟ یا هر کسی حماس را تروریست و عامل اصلی قتل مردم بداند باز اسرائیلی است!!؟
دوست عزیز بپذیرید که کسانی وجود دارند که فقط برای کشته مردم نگرانند، مهم نیست آن مردم،مردم فلسطین، عراق، اسرائیل، آمریکا، آفریقا و ... باشند. برای آنها سیاسی گری در حمایت از عده ای و عدم حمایت از دیگران مهم نیست، مهم آن است که جنگ و خونریزی رخ ندهد.

karo7

اخراجی موقت
من از 3 سری انسان نما متنفرم
1- کسانیکه جنگ به راه می اندازند
2- کسانیکه از مردم بی گناه به عنوان سنگر استفاده می کنند
3- و بیشتر از همه از کسانیکه خود دور از جنگ، ولی آتش جنگ را به دلیل منافع سیاسی شعله ورتر می کنند.

کربلایی

مدیر بازنشسته
شما حاضر نشدید که به اطراف خود نگاه کنی تا ببینی مردمی که سه سال پیش رای داده بودند به چه روزی افتاند و هیچکدامشان نیز صدایشان در نمی آید!!! همچنین به سوالات من پاسخ نداده بودی!!!؟ در ضمن اگر می خواهی چند حادثه تاریخی در مورد فروش خلافت به 6هزار دینار برایت تعریف کنم!!! البته فکر نمی کنم شما توان تحمل همچین واقعه های تاریخ را داشته باشی!!!

اما یک صحبت کلی:
تا کی می خواهید در فضای انقلابی باقی بمانید!!؟ چرا فکر می کنید هر کسی با شما نیست حتما دشمن شماست!!؟ چرا فکر می کنید کسی که از حماس متنفر است، حتما طرفدار اسرائیل است!!؟ یعنی امکان ندارد کسی هم از حماس و هم از اسرائیل انتقاد بگیرد!!؟ یعنی امکان ندارد کسی هر دو را مقصر کشته شدن مردم بی گناه بداند!!؟ یا برای شماها فرق ندارد هر کس از حماس انتقاد بگیرد حتما اسرائیلی است!!؟ یا هر کسی حماس را تروریست و عامل اصلی قتل مردم بداند باز اسرائیلی است!!؟
دوست عزیز بپذیرید که کسانی وجود دارند که فقط برای کشته مردم نگرانند، مهم نیست آن مردم،مردم فلسطین، عراق، اسرائیل، آمریکا، آفریقا و ... باشند. برای آنها سیاسی گری در حمایت از عده ای و عدم حمایت از دیگران مهم نیست، مهم آن است که جنگ و خونریزی رخ ندهد.

سلام دوست عزيز
اميدوارم در امتحانات موفق باشيد:gol:
گفتيد كه من حاضر نشده ام به اطارفم نگاه كنم و مردمي رو ببينم كه از راي سه سال پيششون پشيمون شده اند(هرچند خودم هم يكي از اون مردم هستم!)
ولي اگر با انصاف به قضيه نگاه كنيد ميبينيد كه تفاوت زيادي بين جامعه ايران و غزه وجود داره!
اينجا اگر حتي مردم از راي خودشون پشيمون باشند نمي تونند كار خاصي بكنند،‌مگر اينكه تا انتخابات بعدي صبر كنند!!!:surprised:
اما همون طور كه قبلا هم گفتم مردم غزه اين فرصت رو دارند تا با عدم حمايت از حماس،‌جون خودشون رو نجات بدن،‌پس اگر اونها حماس رو نمي خواهند،‌و اگر حماس جايگاه مردمي در بين مردم نداره! چرا با وجود اين همه كشته و زخمي باز هم ازش حمايت مي كنند؟
اين همه خبرنگار از شبكه هاي مختلف اخبار غزه رو گزارش مي دهند، كه بيشترشون هم از لحاظ سياسي مخالف حماس هستند، حتي اونها هم چيزي از اختلاف بين حماس و مردم گزارش نكرده اند(لااقل من نديده ام، اگر ديده ايد آگاهم كنيد)
بر خلاف اين همه آنها اشاره داشته اند كه حماس از جايگاه مردمي قوي برخورداره.

در باره بخشي از صحبت هاتون كه سرخ كرده ام،‌لطفا فقط بگيد كه از كدوم حرف من اين نتيجه گيري رو كرديد؟
من كي گفتم شما طرفدار اسرائيليد؟
من كي به كسي در اينجا چنين تهمتي زدم؟
كي به كي چنين تهمتي زده؟
آيا فكر نمي كنيد اينها فقط برداشتها و تفكرات شخصي شما از شخصيت افراد هست؟
شما كه معتقد به آزادي عقيده هستيد،‌چرا عقايد مرا تفتيش مي كنيد؟
آيا كسي كه با شما همفكر نيست،‌حق تفكر ندارد وبايد او را به بيسوادي و كمبود مطالعه متهم كرد؟
نمي دونم،‌شايد هم اين روشي باشه براي تحقير مخالف!!!

موفق و سربلند باشيد دوست عزيز

A.R-KH-A

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام دوست عزيز
اميدوارم در امتحانات موفق باشيد:gol:
گفتيد كه من حاضر نشده ام به اطارفم نگاه كنم و مردمي رو ببينم كه از راي سه سال پيششون پشيمون شده اند(هرچند خودم هم يكي از اون مردم هستم!)
ولي اگر با انصاف به قضيه نگاه كنيد ميبينيد كه تفاوت زيادي بين جامعه ايران و غزه وجود داره!
اينجا اگر حتي مردم از راي خودشون پشيمون باشند نمي تونند كار خاصي بكنند،‌مگر اينكه تا انتخابات بعدي صبر كنند!!!:surprised:
اما همون طور كه قبلا هم گفتم مردم غزه اين فرصت رو دارند تا با عدم حمايت از حماس،‌جون خودشون رو نجات بدن،‌پس اگر اونها حماس رو نمي خواهند،‌و اگر حماس جايگاه مردمي در بين مردم نداره! چرا با وجود اين همه كشته و زخمي باز هم ازش حمايت مي كنند؟
اين همه خبرنگار از شبكه هاي مختلف اخبار غزه رو گزارش مي دهند، كه بيشترشون هم از لحاظ سياسي مخالف حماس هستند، حتي اونها هم چيزي از اختلاف بين حماس و مردم گزارش نكرده اند(لااقل من نديده ام، اگر ديده ايد آگاهم كنيد)
بر خلاف اين همه آنها اشاره داشته اند كه حماس از جايگاه مردمي قوي برخورداره.

در باره بخشي از صحبت هاتون كه سرخ كرده ام،‌لطفا فقط بگيد كه از كدوم حرف من اين نتيجه گيري رو كرديد؟
من كي گفتم شما طرفدار اسرائيليد؟
من كي به كسي در اينجا چنين تهمتي زدم؟
كي به كي چنين تهمتي زده؟
آيا فكر نمي كنيد اينها فقط برداشتها و تفكرات شخصي شما از شخصيت افراد هست؟
شما كه معتقد به آزادي عقيده هستيد،‌چرا عقايد مرا تفتيش مي كنيد؟
آيا كسي كه با شما همفكر نيست،‌حق تفكر ندارد وبايد او را به بيسوادي و كمبود مطالعه متهم كرد؟
نمي دونم،‌شايد هم اين روشي باشه براي تحقير مخالف!!!

موفق و سربلند باشيد دوست عزيز
نه دوست عزیز غرض دوست خوبمون کارو این نبود!
"اما یک صحبت کلی:
تا کی می خواهید در فضای انقلابی باقی بمانید!!؟ چرا فکر می کنید هر کسی با شما نیست حتما دشمن شماست!!؟ چرا فکر می کنید کسی که از حماس متنفر است، حتما طرفدار اسرائیل است!!؟ یعنی امکان ندارد کسی هم از حماس و هم از اسرائیل انتقاد بگیرد!!؟ یعنی امکان ندارد کسی هر دو را مقصر کشته شدن مردم بی گناه بداند!!؟ یا برای شماها فرق ندارد هر کس از حماس انتقاد بگیرد حتما اسرائیلی است!!؟ یا هر کسی حماس را تروریست و عامل اصلی قتل مردم بداند باز اسرائیلی است!!؟"
که کاروی عزیز کلی گفت و منظورش فرد خاصی نبود.
نمیدونم امروز سری به سایت زده بودی یا نه؟
همش شده بود "بچه ها بیایید عجله کنیم"
خدایی کلافه شده بودم هر جا میرفتی یه تایپیک وجود داشت و از دوستان خواسته بود که ...
دوست عزیزی که این کار رو کرده بود نمیدونم چطور فکر کرده بود و ...
به دوستان که از نظر فکری تو این سایت در اقلیت هستند حق بدهید!
هر کی که مخالف اکثریت باشه به شدت از چپ و راست اون رو کوبندن!
البته درایت و مدیریت آرچی عزیز که فکر کنم تنهاست رو باید احسنت گفت که تو این چند روزه سرش خیلی شلوغ بوده.
زکریای عزیز
اگر میبینید که امروزه از کسانی چون کاروی عزیز که دنبال آزادی هستند ااین حرف رو میشنوید بدونید که واقعا ما هم حق داریم.
دیدن کشتار مردم به خاطر بعضی از افکار و انقلابی کردن مردمی که خودمون دور از اونجا هستیم و اونا توی جنگ دل هر انسانی را به زجر میاره.
من نمیخوام بحث کنم ولی خیلی تو اون تایپیک حذف شده با هم حرف زدیم.
خدایی ما خوزستانیا که توی ادامه ی جنگ بودیم این رو بیشتر حس میکنیم.
وقتی که کسی تو تهران باشه و همین طور بگه تو خونهاتون بمونید و مقاومت کنید و ....
و از اون طرف وقتی دو تا موشک تهران رو میزنه خیلی زود جنگ رو تموم میکنن بشدت ناراحت میشیم.

قبول کن که جنگ غزه هم مثل جنگهای دیگه زیر تیغ جراحی میره و خیلی افسوس ها داره ...
همون طور که اگر بزارن جنگ 8 رو آنالیز کنن خیلی از مقاماتشون برکنار میشن و...
به هر حال
با اینکه نارحت شدی نارحت نباش
چون در این مملکت همه ناراحتند آن هم از دیدن این روزگار!
موفق و سربلند باشی هم برای خودت و هم برای خانوادت.
یا حق

کربلایی

مدیر بازنشسته
سلام
خب حرف منم همينه
منم ميگم بايد به عقايد همديگه احترام بزاريم،‌نه اينكه اين جمله رو ابزاري كنيم براي كوبوندن طرف مقابل، اگر واقعا اعتقاد داريم به آزادي عقيده،‌بايد از همين جا شروع كنيم! از همين انجمن و همين تايپيك!
اين طبيعي هست كه ماها درباره غزه ديدگاه هاي متفاوتي داشته باشيم.
من ميگم مردم غزه مظلوم واقع شدند و لياقت دفاع كردن رو دارن،‌شايد شما هم بگيد كه درسته كه اونها زير ظلم هستند و لايق اين نيستند كه ازشون حمايت بشه! خيلي خب! حالا اين ميون بنظر من بهتره بجاي اينكه همديگر رو به جبر عقيده متهم كنيم! بشينيم ببينيم دلايل كدوم يكي مون منطقي تره!
شايد اينجوري ديد بهتره نسبت به جامعه داشته باشيم.

من اين دو سه روزه خيلي كم اومدم به انجمن و تايپيكي كه شما ميگيد رو نديدم، ولي تو اين تايپيك من نديدم كه كسي ديگران رو به حمايت از اسرائيل متهم كنه. برا همين هم از حرفاي كارو جان ناراحت شدم.

من كلا از يه دسته آدماها خيلي خوشم مياد:
اونهايي كه هر چي رو كه شنيدن زود باور نمي كنند،‌ سعي مي كنند از خودشون فكرمي كنند نه اينكه ديگران براشون تصميم بگيرند كه به چي فكر كنند.

موفق باشيد.

A.R-KH-A

عضو جدید
کاربر ممتاز
شايد شما هم بگيد كه درسته كه اونها زير ظلم هستند و لايق اين نيستند كه ازشون حمايت بشه!
نه من چنین دیدگاهی ندارم چون همیشه مردم قربانی بعضی از جاه طلبی های راهبرانشان میشن.
دوست عزیز زکریا
ولی من میگم دور از جنگ باشی و دیگران را به جنگی ترغیب کنی که نمیدونی دقیقا تو دلشون چی میگذره کار درستی نیست.
کشته شدن بچه یا پدر یا .... در کنارت بسیارت نارحت کننده است.
در ضمن این حماس هم که نیروها و تجهیزات رو بین مردم سوار کرده و اسرائیل از خداشه که این کار رو کنه!
یک موشک میزنه به اون محل پرتاب موشک!
چهار موشک میزنه به اطراف اون محل پرتاب موشک!
چه نتیجه ای میگیری نمیدونم؟
ولی یه چیز جنگ هیچی که نداشته باشه اعصاب خرابی اش هست و تا مدتها هم میمونه.
کسانی مثل خوزستانیا و مردم غرب کشور که توی جنگ بودن این رو بیشتر میدونن.
در ضمن الان هم که غزه ایها تو جنگ هستن و همه شون گرمند وقتی که سرد شدند میفهند که چیکار کردن.
یکی از اصول جنگ درایت است و کشته شدن زیاد در جنگ دلیلی بر پیروزی نیست.
راستی خیلیا تو این روزا جنگ رو به کربلا وصل میکنن ولی نمیدونن که قیام حسین (ع) چه بود!
حسین (ع) و ترغیب او توسط بعضی دوستداران ... !
موفق و پیروز باشید
یا حق

Mohsenyg

عضو جدید
تنها راه اینه که حماس تروریست رو حذف کنند و یک گروه عاقل و سیاست مدار رو جاش بزارن

کربلایی

مدیر بازنشسته
...در ضمن این حماس هم که نیروها و تجهیزات رو بین مردم سوار کرده و اسرائیل از خداشه که این کار رو کنه!
یک موشک میزنه به اون محل پرتاب موشک!
چهار موشک میزنه به اطراف اون محل پرتاب موشک!
چه نتیجه ای میگیری نمیدونم؟
...

سلام
من خيلي اين جمله رو شنيدم ولي تا حالا حتي يه عكس فتوشاپي هم نديدم كه ثابت كنه حماس تجهيزاتش رو گذاشته در بيمارستان!
وقتي كه اسرائيل مقر سازمان ملل رو زد اين ادعا رو كرد! اما حتي سازمان ملل هم تكذيب كرد و آخرش اين شد كه ايهود گفت كه اشتباه شده!!!
شما اگه مدركي داري كه ثابت ميكنه حماس چنين كاري كرده بگو.

ضمنا حتما شنيديد كه بعضي ها ادعا مي كردند يك رهبر حماس در مصاحبه با الجزيره گفته بر اسرائيل پيروز ميشيم همچنان كه يزيد بر حسين پيروز شد!!!

مهم ترين اشكال در نقل اين ادعا اينستكه ناقلان اين مطلب چرا نام اين فرمانده و زمان پخش برنامه در شبكه الجزيره را اعلام نمي كنند؟ آيا با اعلام چنين جزئياتي بهتر مي توان به اهداف پشت پرده رسانه هاي منعكس كننده اين موضوع رسيد؟

از سوي ديگر؛ با يك جستجوي ساده اينترنتي اين مطلب به وضوح روشن مي شود كه سايت هاي ناقل اين جمله عربي همگي سايت هاي فارسي زباني هستند كه در نهايت به يك سايت ظاهرا مرتبط با مسائل عراق ختم مي شوند. اين درحالي است كه منتشر كنندگان مصاحبه ادعايي الجزيره، ادعا كرده بودند كه بيان اين جمله دل مردم عراق را خون كرده است!

نكته جالب توجه اينكه ناقلان اين سخن انحرافي در پاسخ به سوال هايي اين چنين گفته اند كه اين برنامه 3 سال پيش از الجزيره پخش شده است و جزئيات بيشتري ندارند! اما اين رسانه ها علاوه بر اينكه هيچ نام و نشاني از اين فرمانده موهوم حماس ارائه نكرده اند بايد به اين پرسش پاسخ دهند كه چگونه بعد از سه سال و در چنين شرايطي كه وحدت و پشتيباني مسلمانان از حماس بسيار كليدي و مهم است اين جمله ناگهان بر اذهان آنان نقش بسته و در صدد انتشار آن و هجمه رسانه اي عليه حماس بر آمده اند؟

موفق باشيد