اگه جای مردم غزه بودین چکار می کردین؟؟

A.R-KH-A

عضو جدید
کاربر ممتاز
نظر خودم:
در ضمن این حماس هم که نیروها و تجهیزات رو بین مردم سوار کرده و اسرائیل از خداشه که این کار رو کنه!
یک موشک میزنه به اون محل پرتاب موشک!
چهار موشک میزنه به اطراف اون محل پرتاب موشک!
چه نتیجه ای میگیری نمیدونم؟

(کجاش کلمه ی بیمارستان رو بکار بردم؟ کلی گفتم!)
نظر شما:
من خيلي اين جمله رو شنيدم ولي تا حالا حتي يه عكس فتوشاپي هم نديدم كه ثابت كنه حماس تجهيزاتش رو گذاشته در بيمارستان!
وقتي كه اسرائيل مقر سازمان ملل رو زد اين ادعا رو كرد! اما حتي سازمان ملل هم تكذيب كرد و آخرش اين شد كه ايهود گفت كه اشتباه شده!!!
شما اگه مدركي داري كه ثابت ميكنه حماس چنين كاري كرده بگو.
--------

>>اسرائیل در اولین روز حملات -به گفته خبرگزاری بلومبرگ- حداقل ۳۰ مرکز امنیتی تحت کنترل حماس را مورد هدف قرار داد[۴۱] خبرگزاری دانشجویان ایران نیز نوشت اسرائیل به غزه حمله کرده‌است، ولی از قول یک منبع حقوق بشری فلسطینی اهداف مورد حمله را مقرهای پلیس، ساختمان‌های عمومی، دولتی و مواضع امنیتی عنوان کرد.[۴۲]
اسرائیل همچنین ۴۰ تونل در مرز مصر و نواره غزه را بمباران کرد.ارتش اسرائیل اعلام کرده‌است که این تونل‌ها به منظور قاچاق اسلحه برای حماس مورد استفاده قرار می‌گرفته‌است.[۴۳] در اولین عصر این رخداد ۲۳۰ فلسطینی کشته و ۷۵۰ تن مجروح شدند.[۴۴] اسرائیل در روز دوم حملات یک مسجد و یک ایستگاه تلویزیونی حماس را مورد حمله قرار داد.[۴۵] در روز سوم حمله، ساختمان وزارت کشور دولت حماس و دانشگاه اسلامی غزه که از نمادهای فرهنگی حماس شناخته می‌شود، مورد هدف حملات هوایی نیروی هوایی ارتش اسرائیل[۴۶]در روز چهارم حملات اسرائیل، وزارتخانه‌های خارجه، دارایی، و کشور، و همچنین دفتر اسماعیل هنیه نخست وزیر حماس و پاسگاه‌های پلیس، تاسیسات شاخه نظامی حماس و منازل شخصیتهای عضو حماس مورد بمباران قرار گرفت. [۴۷]

همه مطلب در ویکی
-----------
این رو بخون:
"رژيم صهيونيستي امروز (يكشنبه) و در دومين روز تهاجم هوايي گسترده به نوار غزه، به حملاتش به مردم بي‌دفاع غزه ادامه داد. در جريان اين حملات تاكنون حدود 1000 فلسطيني شهيد و زخمي شده‌اند. هم‌چنين برخي گزارش‌ها از تدارك اين رژيم براي آغاز يورش زميني به غزه حكايت دارند. اين درحالي است كه نشست وزراي خارجه‌ي اتحاديه‌ي عرب به تاخير افتاده و شوراي امنيت نيز تنها در بيانيه‌اي غيرالزام آور پايان خشونت در غزه را خواستار شده است!

به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، در جريان حملات رژيم صهيونيستي جنگنده‌هاي اين رژيم هم چنين مقر كابينه دولت هنيه را هدف قرار دادند. اين جنگنده‌ها مركز پليس فلسطين در منطقه شجاعيه در نوار غزه را هدف قرار دادند كه سه تن شهيد و 10 تن زخمي شدند. يك مسجد و شبكه تلويزيوني الاقصي نيز از جمله ديگر اهداف جنگنده‌هاي رژيم صهيونيستي بود.
"
منبع
این لینکها رو ببین:
http://www.fardanews.com/fa/pages/?cid=70356

http://www.hayat.ir/?lang=fa&page=showbody_news&row_id=37871
دوست عزیز به نظر شما مقر حماس لب مرز است؟
اگر آره که دیگه هیچی!
خودت پیش خودت تحلیل کن آیا این جنگ یه جنگ مرزی است؟ یا یه جنگی که توی شهر غزه اتفاق افتاده!
اگه که این طور برداشت کردی که جنگ اسرائیل و حماس مثل جنگ ایران و عراق بعد از فتح خرمشهر روی مرزهاست باید بگم که اشتباه میکنی!
خوب به نظر شما آیا واقعا این مناطقی که از حماس هستند کجان؟ لب مرز؟
در ضمن این رو که نمیخوای بگی که تو جنگ نباید مقرهای اصلی دشمن رو هدف قرار داد؟
>>خوب حالا شما میتونی به من بگی نیروهای حماس از کدوم محل برا حمله هاشون استفاده میکنن؟
از هر جایی که دوست داری مطلبت رو بزار.
تنها چیزی که میتونم بگم اینه که چند بار هم گفتم:
تو جنگ حلوا خیرات نمیکن یا شربت نمینوشن ! بلکه آدم میکشن!میخواد بزرگ باشه یا کوچک!
درباره قسمت دوم سوالات بگم که عصر جوابی در همین رابطه به یه پست داده بودم و نیازی به دوباره گفتن نظرم نیست.
قبلا نوشتمش (ساعتش رو نگاه کن)
http://www.www.www.iran-eng.ir/showthread.php?t=70047

remyz5

عضو جدید
والا از غزه کمترم نیستیم

والا از غزه کمترم نیستیم

مگه نشنیدین که میگن ایران شده فلسطین ....:warn:

!...

عضو جدید
کاربر ممتاز
به یهودیان و شیعه ها هم اجازه میدادم که با صلح و صفا درکنار هم زندگی کنیم...!

hilari

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
نمی دونم , تا تو اون موقعیت قرار نگیری نمیشه صادقانه جواب بدی . از حرف تا عمل خیلی فاصله هست
خیلی سخت , امیدوارم هیچوقت جاشون نباشم

EriNes7

اخراجی موقت
یعنی شماها فکر میکنید ما از مردم غزه یا مردم کره شمالی خیلی خوشبخت تریم :surprised:

دوستان اینجا ایرانه ها !!!

hamecheedoon

عضو جدید
کاربر ممتاز
با سلام ....
راستش می خواستم نظرتونو راجع به غزه و جایگاهتونو اگه به جای این مردم بی گناه بودین بدونم....
چکار می کردین واقعا؟؟؟؟؟

تا جایی که من میدونم غزه هزاران ساله از زمون مصر باستان(که شهری قلعه ای بود) تا همین حالا روی آرامش ندیده
انگار یکی اون بدبختا رو نفرین کرده
شایدم بخاطر جغرافیاشه که همیشه زیر دست و پا له میشه