اگه به حریم خصوصی تون تجاوز بشه چیکار می کنین؟

farhad moradeyan

عضو جدید
تا حالا که کسی جرات اینکارو نداشته اگه کسی جونش را دوست نداره بیاد توی حریم خصوصی من تا نفسش را ببرم

البته خیلی دردناک حداقل میشه تصورش کرد برا من تصورش هم سخته چه برسه به اینکه بخوان این کارو بکنن

LEGEND.MM

کاربر فعال تالار موبایل
کاربر ممتاز
اگه کسی به حریم خصوصی متجاوز کنه همچین به حریم خصوصیش تجاوز میکنم که ... ( از گفتن ادامش معذوریم )

پ.ن : شوخی کردم . :redface:

panjere

عضو جدید
کاربر ممتاز
منم به این قضیه حریم خصوصی خیلی حساسم.
و همیشه عاشق چیزای خصوصی و کارای مخفیانه بودم و هستم. مثلا یه مدت رفته بودم تو کار نوشتن با رمز تو دفترچه خاطراتم. یا یه کمد دارم که درشو همیشه قفل میکنم.
از بچگی آرزو داشتم که یه اتاق مخفی داشته باشم.ازونایی که پشت یه کتابخونه مخفی شده.:D

""elahe""

عضو جدید
کاربر ممتاز
منم به این قضیه حریم خصوصی خیلی حساسم.
و همیشه عاشق چیزای خصوصی و کارای مخفیانه بودم و هستم. مثلا یه مدت رفته بودم تو کار نوشتن با رمز تو دفترچه خاطراتم. یا یه کمد دارم که درشو همیشه قفل میکنم.
از بچگی آرزو داشتم که یه اتاق مخفی داشته باشم.ازونایی که پشت یه کتابخونه مخفی شده.:D

چه بامزه

به نظر من در یک خانواده اولین چیزی که اهمیت داره اطمینان و ایجاد شخصیت در فرزندانه.مادری که حریم شخصی یک شخص رو نمی دونه باید باهاش برخورد داشت تا زشتی این کار براش مشخص شه.البته اینجا مثل اینکه نا خاسته بوده.

senaps

عضو جدید
کاربر ممتاز
شما که همیشه خدا مشکل دارید.

ایا مردم،حریم خصوصی دارن؟ میشه بگی چه چیزایی در این مملکت خصوصیه برای افراد؟ لباسشون؟ غذاشون؟ شبکه ی تلویزیونیشون؟خواننده ی مورد علاقشون؟ دقیقا چه چیزایی تو این مملکت،جزو حریم خصوصی مردمه و میتونن خودشون اون جوری که دوست دارن،تعیینش بکنن؟؟؟؟
البته اینو به جز انتخاب دختری برای ازدواج بگین! چون ظاهرا شخصی که افراد انتخاب میکنن برای همسری،انتخاب خودشونه و نیازی نیست از حکومت اجازه بگیرن!

arashlolos

عضو جدید
حريم خصوصي من ذهن و تمام افكار و عقايدمه منتهي نميدونم چرا خودم تو خواب همشو لو ميدم:D
تو خواب حرف ميزنيد
:w15:

حريم خصوصي خيلي داشتم من.ولي همين هفته هاي اخير بود كه ديدم چندين ساله كه بخشي از افكارم درگير اوناست كه چطور مواظبتشون كنم و لو نرن و ... .حساب كنيد آدم اشرف مخلوقات فكر خودشو با چيا مشغول كنه.
به همين دليل بر آن شدم تا به كلي نابودشون كنم.البته بعضياشونو نميشه.چون خيلي باارزشن!
مثلا يكيش گوشيم بود كه فرمتش كردم به كلي.

آخرین ویرایش:

real Crysis

اخراجی موقت
من اگه امکان هشدار باشه هشدار میدم اگه یارو ول کن نبود اونوقته که با یه جفت لول خدمت میرسم.:w08::w08::w08::w08: