اگر یک مرد زنش را کتک بزند؟

زيگفريد

عضو جدید
کاربر ممتاز
ای بابا ! تو این تاپیک بزن بزنه ! بهتره ما دربریم !! :eek: http://www.www.www.iran-eng.ir/images/icons/wink.gif

m sadeq

عضو جدید
کاربر ممتاز
اونی که دست رو زن بلند میکنه
آدم نیست
مرد نیست
فکر میکنه چی؟
حیوونه؟

amir_80

عضو جدید
من نمیدونم این چه حرفیه اخه

اخه مردی که با یه زنی ازدواج میکنه یعنی دوسش داره و وقتی کسی کسی رو دوست داره اخه چه معنی داره که روش دست بلند کنه

حالا گیریم که اول دوسش داشته الان دیگه نداره یا طبق یه سری مسایل باهاش ازدواج کرده خوب باید بگم غلط کرده که دست روش بلند کرده ناراحتی برو درحواست طلاق بده

حالا میگه که نه دیگه در اون حدم نیست که بخوام طلاق بگیرم خوب بازم غلط کردی که دست بلند کردی بشین حرف بزن ۱۰۰ درصد مشکلات بهتر حل میشن

چرا ما مردا بعضی اوقات فراموش میکنیم که زن هم شخصیت و غروری دارد و با زدن و حتی بد حرف زدن با یک شخص غرور ان شخص لگد مال میشه و ای کاش روزی برسه که بالاخره همه تمام مردا بفهمن که قدرت بدنی بیشتر به معنی برتری نیست

چه حرفایی زدم فکر کنم کم کم دارم به یه فمنیست تمام عیار تبدیل میشم :d

sh85

مدیر بازنشسته
کاربر ممتاز
جـــــــــــــــــــــــان؟؟؟؟؟؟؟
جوش نیارید
حرف من نیست
حرف فقه هست
سوره نسا

وقتی آدم کاری را می خواد انجام بده
اول باید اطلاع کامل داشته باشه که با انجام اون کار چه حقوقی بهش داده می شه و چه حقوقی ازش گرفته می شه
بدبختیه ما بی اطلاعی هست!

1trust

عضو جدید
جوش نیارید
حرف من نیست
حرف فقه هست
سوره نسا

وقتی آدم کاری را می خواد انجام بده
اول باید اطلاع کامل داشته باشه که با انجام اون کار چه حقوقی بهش داده می شه و چه حقوقی ازش گرفته می شه
بدبختیه ما بی اطلاعی هست!

این زدن شرایط داره و اگر درد و سوزش و قرمزی داشته باشه باید خسارت هم بده ، فکر کنم اگه همه شرایطش رعایت بشه یه چیز تو مایه های زدن با پر طاووس یا ناز کردن بشه:gol:

آیورودا

عضو جدید
کاربر ممتاز
بی خیال بابا، به نظر من نباید اصلا زن و شوهر این کار و بکنند اگه همه این کار شد، بهنظرم همدیگرو با هم بزنن تا دوتاشون باد بیارن، دفعه آخرشون بشه دست روی هم بلند کنند.

joline

عضو جدید
من نمیدونم این چه حرفیه اخه

اخه مردی که با یه زنی ازدواج میکنه یعنی دوسش داره و وقتی کسی کسی رو دوست داره اخه چه معنی داره که روش دست بلند کنه

حالا گیریم که اول دوسش داشته الان دیگه نداره یا طبق یه سری مسایل باهاش ازدواج کرده خوب باید بگم غلط کرده که دست روش بلند کرده ناراحتی برو درحواست طلاق بده

حالا میگه که نه دیگه در اون حدم نیست که بخوام طلاق بگیرم خوب بازم غلط کردی که دست بلند کردی بشین حرف بزن ۱۰۰ درصد مشکلات بهتر حل میشن

چرا ما مردا بعضی اوقات فراموش میکنیم که زن هم شخصیت و غروری دارد و با زدن و حتی بد حرف زدن با یک شخص غرور ان شخص لگد مال میشه و ای کاش روزی برسه که بالاخره همه تمام مردا بفهمن که قدرت بدنی بیشتر به معنی برتری نیست

چه حرفایی زدم فکر کنم کم کم دارم به یه فمنیست تمام عیار تبدیل میشم :d

تو چه افکار خوبی داری
خوشم اومد
فمنیست بودن بد نیستش
ولی اگه مردا رفتار خوبی داشته باشن یه فمنیست هم تو جامعه پیدا نمیشه
ممنون از پستت

tatoo

عضو جدید
فکر نمیکنم هیچ مردی دلش بیاد منو بزنه انقد مظلوم نگاش میکنم تا بیخیال شه