najmeh_kolahkaj
عضو جدید
من زیاد دوست ندارم با کسی درد و دل کنم و چیزای خودم رو براش بگم... مگر اینکه طرف رو نشناسم.... خیلی درد تو دلم دارم! ولی کسی نیست که بشنوه....
منم همينطور

من زیاد دوست ندارم با کسی درد و دل کنم و چیزای خودم رو براش بگم... مگر اینکه طرف رو نشناسم.... خیلی درد تو دلم دارم! ولی کسی نیست که بشنوه....
اگه تنهاترین تنها شدیم باز خدا هست
درست خدا باهامون هم کلامی نمیکنه اما جوابمونو میده فقط ماباید چشامونو واکنیم گوشامون تیز کنیم جوابشو ببینیم و بشنویم
بیشتروقتاکسی رو برای دردودل کردن ندارم یه قلم کاغذ بر میدارم وبرای خدا مینویسم اگه دلم هم گرفته باشه گریه میکنم وازش میخوام دلمو آروم کنه
براستی که الابذکرالله تطمئن القلوب
بعد خواب کسل میشه آدممممیه 2 3 ساعت می گیرم می خوابم.
بیشتر دیگران با من درد دل میکنن. خودم اهل گفتن حرف دلم به آدما نیستم.
من کلا ازاونایی نیستم ک با کسی درد دل کنم .............. آدم درون گرایی هستم !و احساساتمو بروز نمیدم
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
..
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
منتظر جوابتونم
منم اصلا حرف دلم رو به هیشکی نمیزنم
آدمای این زمونه اینقد مشکلات دارن خودشون که دیگه تحمل شنیدن درد دل های منو ندارن
گاهی ناخودآگاه شروع میکنند به حرف زدن و من فقط گوش میدم به حرف هاشون
خیلی بعد از حرفشون سبک میشن (البته فقط گاهی)
یه دوست یه زمانی خیلی بهم نزدیک شد و میخواست حرفام رو بدونه من فقط یک درصد حرفام و فکرام رو گفتم
دوستی ما بعد از اون حرف ها همیشه با دعوا سپری شد...
باور نمیکردم که دوستم که فرشته بود دیگه گوشش رو بگیره و جوابم رو نده
حالا فرسنگ ها از هم دوریم و من به یاد میارم روزهایی رو که خودم با خودم حرف می زدم
شاید همون روزهای گذشته ایده ال من باشه
تنها بودن...و من و خدا باشیم