اگر کسی بگوید انیشتن انسان احمقی بوده است.بهش نمیخندید؟؟؟

وضعیت
موضوع بسته شده است.

سکولار

عضو جدید
کاربر ممتاز
اولا بگم که این مطلب از من نیست و خوشم اومد از مطلب و اینجا میزارمش

لطفا ارزشی نباشید, لطفا
صحنه ای را تصور کنید که فردی روبروی شما بایستد و با اطمینان کامل بگوید که انیشتن انسان احمقی بوده است. عکس العمل شما نسبت به این اظهار نظر چگونه است؟ یا فردی را تصور کنید که به شما بگوید موتزارت (آهنگ ساز) انسان کودنی بوده است! احمتلا عکس العمل 90% از ما خندیدن به این اینگونه اظهار نظر هاست. اگر کسی در روی من بگوید که گلستان سعدی کتاب مزخرفیست، من این جمله را یا به شوخی می گیرم و یا گوینده را احمق تصور می کنم. چرا؟ چون انیشتن، موتزارت و سعدی با تکیه بر آثاری که از خود بجای گذاشته اند، شخصیت و هوش خود را ثابت کرده اند تا حدی که حتی نیازی به دفاع کردن از شخصیت های این چنینی نیست و یا بسیار آسان است. حال اگر همین سناریو در مورد شخصیت های مذهبی همچون پاپ و یا محمد اتفاق بیافتد چه؟ اگر اکسی در روی شما بگوید که قرآن کتاب مزخرفیست چه عکس العملی نشان می دهید؟
اگر خطاب به یک بسیجی بگویید که محمد انسان احمقی بوده است و یا قرآن کتاب مزخرفیست، احتمال بسیار کمی وجود دارد که وی فقط به شما بخندد و یا اینکه یک کاغذ و قلم بیاورد تا خلاف گفتیتان را به شما ثابت کند. همانطور که اخیرا عکس العمل مسلمانان را در راستای قرآن سوزی در جهان مشاهده کردیم. به راستی چرا اینگونه است؟ آیا دلیل این تفاوت، میان ذات شخصیت و آثار به جا مانده نیست؟
آیا تا به حال شنیده اید که فیزیک دانان فلان کشوری به خاطر اهانت به فیزیک کوانتوم در جایی تجمع کنند، پرچم آتش بزنند و یا با بمب به مسجد ها حمله کنند؟ خیر، چرا که دانشمندان همواره سرشان به آزمایش و تحقیق در آزمایشگاه هایشان گرم است و وقت راهپیمائی ندارند. در حالی که دین همواره در طول تاریخ به انسان ها امید زندگی ابدی و سعادت بعد از مرگ می دهد و عمل را ناقص می داند، علم همواره در تلاش برای راحت تر کردن زندگی انسان در “این دنیا” و خدمت به بشریت بوده است.

اگر به پیامبرانتان و کتاب هایشان ایمان و اعتماد دارید، آن ها را قهرمانان بی نقص و فرستاده خدا می دانید، پس چرا هنگامی که اشخاص به درست یا غلط به آن ها توهین می کنند، واکنشی سرشار از نفرت و خشونت دارید ؟ آیا به مقام و درجه آن ها شک دارید و یا اینکه دفاع کردن از اعمال و رفتار آن ها به علت وجود اسناد تاریخی کمی مشکل است؟ بهتر نبود پیغمبری که برای نجات بشریت از طرف خدا آمده بود، با علم و بشارت بی نهایت جلوی آلت خود را اندکی بگیرد و یا اینکه حداقل دامنه ............ خود را کوچک تر کند تا امروز دشمنانش این چنین سرگذشت وی را به تمسخر نگیرند؟
اگر مقدسات شما آنقدر ها که شما می گویید عاری از اشتباه بودند، در مقابل توهین به آن ها این گونه عکس العمل نشان نمی دادید! حشت الاسلام تربیت می کنید که گفته پیغمبرانتان را جوری ترجمه کنند که کمترین بار حماقت را بدوش بکشد و بر نادانی آن ها سر پوش بگذارند. هزار سال دیگر از امروز شاهنامه ها و گلستان ها با ارزش و قابل فهم خواهند بود و نیازی به نغییر و تقسیر و ماست مالی در آن ها نیست.
من شما را به کفر دعوت می کنم تا زندگی آسوده اید داشته باشید. کافر باشید که همواره تشنه به خون دشمنان مقدساتتان نباشید که همانا هیچ مقدسی بدون ریخته شدن خون، مقدس نشده است پس همواره هر مقدسی دشمنان ابدی خود را خواهد داشت. من شما را به کفر دعوت می کنم تا شادی و لبخند زدن برایتان جرم نباشد، تا حمام رفتن برایتان عذاب آور نباشد. در این دنیا عیش و همخوابگی کنید که وقتی در حضور پروردگار خویش حاضر گشتید، اسرار هستی را بطلبید و نه دختر بچگان باکره را.
والسلام علیکم و رحمت الله و >>>>>>

gagas

عضو جدید
واقعاً که برای خودتون و طرز فکرتون متاسفم!!!!!!!!:w00: اینایی که من خوندم چیزی جز اراجیف نبود
بازم برات متاسفم!

gagas

عضو جدید
بهتر نبود با منطق خودش جواب مبدادی تا اینکه فقط به دوبار اظهار تاسف بسنده کنید؟؟؟؟
شما واقعاً فکر می کنید کسی که این چیزا رو نوشته و ازشم خوشش اومده، اصلاً منطقی داره؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
من وقتمو حروم کسی نمی کنم که چشماشو بسته و فقط دهنشو باز کرده و خزعبل میگه!!!

پیغمبری که برای نجات بشریت از طرف خدا آمده بود، با علم و بشارت بی نهایت جلوی آلت خود را اندکی بگیرد و یا اینکه حداقل دامنه شهوت رانی خود را کوچک تر کند تا امروز دشمنانش این چنین سرگذشت وی را به تمسخر نگیرند؟

من شما را به کفر دعوت می کنم تا شادی و لبخند زدن برایتان جرم نباشد، تا حمام رفتن برایتان عذاب آور نباشد. در این دنیا عیش و همخوابگی کنید که وقتی در حضور پروردگار خویش حاضر گشتید، اسرار هستی را بطلبید و نه دختر بچگان باکره را.

شما فکر می کنید این جملات برخواسته از کدوم منطق و مرامیه؟؟؟؟؟؟؟؟
همین اظهار تاسف هم نهایت لطفی بود که سخاوتمندانه در حقش کردم!:mad:

mammad_1313

عضو جدید
کاربر ممتاز
شما واقعاً فکر می کنید کسی که این چیزا رو نوشته و ازشم خوشش اومده، اصلاً منطقی داره؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
من وقتمو حروم کسی نمی کنم که چشماشو بسته و فقط دهنشو باز کرده و خزعبل میگه!!!

پیغمبری که برای نجات بشریت از طرف خدا آمده بود، با علم و بشارت بی نهایت جلوی آلت خود را اندکی بگیرد و یا اینکه حداقل دامنه شهوت رانی خود را کوچک تر کند تا امروز دشمنانش این چنین سرگذشت وی را به تمسخر نگیرند؟

من شما را به کفر دعوت می کنم تا شادی و لبخند زدن برایتان جرم نباشد، تا حمام رفتن برایتان عذاب آور نباشد. در این دنیا عیش و همخوابگی کنید که وقتی در حضور پروردگار خویش حاضر گشتید، اسرار هستی را بطلبید و نه دختر بچگان باکره را.

شما فکر می کنید این جملات برخواسته از کدوم منطق و مرامیه؟؟؟؟؟؟؟؟
همین اظهار تاسف هم نهایت لطفی بود که سخاوتمندانه در حقش کردم!:mad:
اونی که قرمز کردی به عنوان یک داستان از پیغمبر و همسرانش تو قرآن اومده است

sutern

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
واقعا مطلب از این بهتر پیدا نکردین که این خزعبلات رو گذاشتین ؟؟؟؟؟:surprised:
بهتر نیست دنبال مطالب مفیدتری باشین برا تاپیک زدن و وقت بقیه رو با این اراجیف احمقانه نگیرین :mad:

mostafanokhodian

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
من شما را به کفر دعوت می کنم تا زندگی آسوده اید داشته باشید. کافر باشید که همواره تشنه به خون دشمنان مقدساتتان نباشید که همانا هیچ مقدسی بدون ریخته شدن خون، مقدس نشده است پس همواره هر مقدسی دشمنان ابدی خود را خواهد داشت. من شما را به کفر دعوت می کنم تا شادی و لبخند زدن برایتان جرم نباشد، تا حمام رفتن برایتان عذاب آور نباشد. در این دنیا عیش و همخوابگی کنید که وقتی در حضور پروردگار خویش حاضر گشتید، اسرار هستی را بطلبید و نه دختر بچگان باکره را.

من شما را به سیب زمینی بی خاصیت بودن دعوت می کنم. مطمئن باشید اگر سیب زمینی باشید زندگیتان آسوده است، اگر مثل سیب زمینی باشید دیگر هیچ چیز آنقدر ارزش ندارد که به خاطرش عصبانی و غیرتی شوید.
سیب زمینی بودن مبارک:D
وال**** علیکم و رحمت الابلیس و برکاته >>>>>>

آخرین ویرایش:

ssara2025

عضو جدید
کاربر ممتاز
من شما را به سیب زمینی بی خاصیت بودن دعوت می کنم. مطمئن باشید اگر سیب زمینی باشید زندگیتان آسوده است، اگر مثل سیب زمینی باشید دیگر هیچ چیز آنقدر ارزش ندارد که به خاطرش عصبانی و غیرتی شوید.
بازم گلی به گوشه جمال سیب زمینی :D:D

ssara2025

عضو جدید
کاربر ممتاز
اگر به کوروش تان ایمان و اعتماد دارید، او را قهرمانان بی نقص و فرستاده خدا می دانید، پس چرا هنگامی که اشخاص به درست یا غلط به آن ها توهین می کنند، واکنشی سرشار از نفرت و خشونت دارید ؟
http://www.www.www.iran-eng.ir/show...لقرنین-نیست؟?p=2668472&highlight=#post2668472
در ضمن امامان ما مثل فرزندان کوروش (کمبوجیه بردیا رو کشت و وقتی فهمید یکی از موبدان ،به علت شباهت بیش از حد به بردیا اعلام پادشاهی کرده، در راه بازگشت به پایتخت خودکشی کرد ) نبودند:razz:

morta

عضو جدید
کاربر ممتاز
نه این قدر شور شور نه اون قدر بی نمکککککک

من خودم کاملا به خدا اعتقاد دارم ولی اصلا مثل این هایی نیستم که زیر پریچم هر دینی فقط منافع شصی دنبالشن

دور و برم خیلیا رو دیدم که فقط ادعای دین میکنند که امیدوارم به کمرشون بزنه ف کسی که دو رو هستش ُ مال مردم خوره ُ و خیلی کارای دیگه نماز میخونه ... اون کافر صد برابر از توی ۲ رو بهتر ...

mostafanokhodian

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
اگر به کوروش تان ایمان و اعتماد دارید، او را قهرمانان بی نقص و فرستاده خدا می دانید، پس چرا هنگامی که اشخاص به درست یا غلط به آن ها توهین می کنند، واکنشی سرشار از نفرت و خشونت دارید ؟
http://www.www.www.iran-eng.ir/showthread.php/210046-چرا-کورش،-ذوالقرنین-نیست؟?p=2668472&highlight=#post2668472
در ضمن امامان ما مثل فرزندان کوروش (کمبوجیه بردیا رو کشت و وقتی فهمید یکی از موبدان ،به علت شباهت بیش از حد به بردیا اعلام پادشاهی کرده، در راه بازگشت به پایتخت خودکشی کرد ) نبودند:razz:
:gol:

سکولار

عضو جدید
کاربر ممتاز
اکثر مطالب این متن یک حقیقت تلخ بود.
بار ها گفته شده که حقیقت تلخ هست

fgni

متخصص باغبانی
کاربر ممتاز
این مطلب اگرچه از جانب شما نبوده و بقول خودت خوشت اومده بیانش در اینجا بسیار زشت و سخیف هست
اگه شما بنا به اسم کاربریت سکولاری اراء و عقایدی داری دلیل نمیشه بی ادبی کنی و هرچه ازش خوشت بیاد رو اینجا بیان کنی در هر صورت ادب حکم میکنه که تو جمعی که هستی رعایت افراد اونجا رو هم بکنید شخصیت و شعورت باید به حدی باشه که التت رو تو اتاق جلوی پدر و مادرت در نیاری تا کارت رو بکنی توالت رو تو خونتون برای اون کار گذاشتن دلیل نمیشه چون دوست داری راحت باشی کارت رو هر جا خواستی انجام بدی

ادمی عقل و منطق داره شرم و حیا داره و حیوان نیست که برای عیش و عشرت و خوشگذرانی بیاد به این دنیا مثل حیوان فقط به فکر فربه شدن و ارضاءشدن باشه خلق شده تا خودش رو بشناسه

شما با این عقیده ای که داری چیزی بجز حمل کننده متعفن منی نیستی
این جواب رو با بیمیلی و با منطق خودت نوشتم که بدونی اگه شخصیتت اگه از حرفهایی که گفتم بالاتره بقول خودت خللی در اون ایجاد نمیشه و حرفی برای دفاع نباید بزنی

از باقی دوستانم هم معذرت میخوام

سکولار

عضو جدید
کاربر ممتاز
این مطلب اگرچه از جانب شما نبوده و بقول خودت خوشت اومده بیانش در اینجا بسیار زشت و سخیف هست
اگه شما بنا به اسم کاربریت سکولاری اراء و عقایدی داری دلیل نمیشه بی ادبی کنی و هرچه ازش خوشت بیاد رو اینجا بیان کنی در هر صورت ادب حکم میکنه که تو جمعی که هستی رعایت افراد اونجا رو هم بکنید شخصیت و شعورت باید به حدی باشه که التت رو تو اتاق جلوی پدر و مادرت در نیاری تا کارت رو بکنی توالت رو تو خونتون برای اون کار گذاشتن دلیل نمیشه چون دوست داری راحت باشی کارت رو هر جا خواستی انجام بدی

ادمی عقل و منطق داره شرم و حیا داره و حیوان نیست که برای عیش و عشرت و خوشگذرانی بیاد به این دنیا مثل حیوان فقط به فکر فربه شدن و ارضاءشدن باشه خلق شده تا خودش رو بشناسه

این جواب رو با بیمیلی و با منطق خودت نوشتم که بدونی اگه شخصیتت اگه از حرفهایی که گفتم بالاتره بقول خودت خللی در اون ایجاد نمیشه و حرفی برای دفاع نباید بزنی

کجای این حرف ها توهین بود.
کجای این حرف ها زشت بود.
نویسنده کنایه میزنه که همون بهتر تو این دنیا اینکار ها انجام بشه تا اینکه بریم اون دنیا و در خواست هوری کنیم.
این توهین هست یا بیان حقیقت؟؟؟
چرا شنیدن حقیقت تلخ هست.
چرا نباید حقیقت را بیان کرد.
این در این 2 صفحه کسی اومد ردش کنه. یا منطق دلیل برایش بیاره.
هرگز اینکار را نکرد.
نویسنده این مطلب فقط نظر و عقیده و علم خودش را بیان کرد.و یک سری تحلیل ها و دلایل برای خودش اورد.
اخه وقتی طرف میگه که هیچ چیز مقدسی بدون خون مقدس نشده.درست میگه دیگه.
همین الان کنار شما ها بودم.همه شما به من حمله میکردید و خون میریختید.

بخشی از این مطلب این را میخواست بگه.به قول خیام

ای مُفتیِ شهر از تو پر کارتریم
با این همه مستی از تو هُشیارتریم
تو خونِ کسان خوری و ما خونِ رَزان
انصاف بده کدام خونخوارتریم

mostafanokhodian

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
اکثر مطالب این متن یک حقیقت تلخ بود.
بار ها گفته شده که حقیقت تلخ هست
همه این مطالب یک دروغ کینه توزانه بود
بارها گفته شده که دروغ گفتن کنتور نداره

هنر دارید جناب danielo؟ بفرمایید و بحث کنید....

سکولار

عضو جدید
کاربر ممتاز
همه این مطالب یک دروغ کینه توزانه بود
بارها گفته شده که دروغ گفتن کنتور نداره

هنر دارید جناب danielo؟ بفرمایید و بحث کنید....

ایا کسی به جای فحش دادن چیزی دیگه گفته تو این تاپیک ؟؟؟؟؟
همه که داشتند اتیش میگرفتند و اگر پیششون بودم.خونم حلال بود برایشون.
ایا دلیلی اوردن براش.
بر چه اساسی میگی که کینه توزانه بود.یک تحلیل با منطق بود.اتفاقا با دلیل هم حرف هایش را زد

mostafanokhodian

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز

کجای این حرف ها زشت بود.

نویسنده کنایه میزنه که همون بهتر تو این دنیا اینکار ها انجام بشه تا اینکه بریم اون دنیا و در خواست هوری کنیم.
چرا شنیدن حقیقت تلخ هست.
هرگز اینکار را نکرد.
نویسنده این مطلب فقط نظر و عقیده و علم خودش را بیان کرد.و یک سری تحلیل ها و دلایل برای خودش اورد.

مطالبت تماماً توهین بود
مطلبت تماماً زشت بود

در این دو صفحه کسی نیومد با منطق جواب بده چون مشکل از متنته، خود شکن، آینه شکستن خطاست، مشکل از مطلب بی منطق شماست جناب دانیلو، وگرنه مطلب منطقی باشد، جواب منطقی دریافت خواهد کرد.

راجب خونریزی:
این افراد مقدس نبودند که خون ریختند، بلکه دشمنان این افراد مقدس بودند که خون دوستداران اون افراد رو ریخته اند، این مشکل از مقدس بودن افراد نیست، بلکه از وحشی و حیوان بودن مخالفین افراد مقدس، چون برخلاف منافعشون بوده تعالیم و اصول اخلاقی افراد مقدس از قبیل پیامبر و امامان و ...

mostafanokhodian

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز

اکثر مطالب شما یک حقیقت تلخ بود
بارها گفته شده که حقیقت تلخ است.

mostafanokhodian

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
ایا دلیلی اوردن براش.
بر چه اساسی میگی که کینه توزانه بود.یک تحلیل با منطق بود.اتفاقا با دلیل هم حرف هایش را زد
خود شکن دانیلو جان ، اینه شکستن خطاست، چون مطلبت فحش داره...
شما بر چه اساسی میگی حقیقت تلخ بود، من منطقی توش نمی بینم، مخصوصًآ در جملات پایانی که گفتم نتیجش چی میشه: سیب زمینی بودن!
به نظر من و تمام دوستانی که د رتاپیک حضور دارند بدون دلیل و منطق این حرف ها رو زده....

مجدد خود شکن...

سکولار

عضو جدید
کاربر ممتاز
در این دنیا عیش و همخوابگی کنید که وقتی در حضور پروردگار خویش حاضر گشتید، اسرار هستی را بطلبید و نه دختر بچگان باکره را.

بدی این جمله چیه.
ایا واقعا فکر کردید نویسنده این مطلب هدفش این بوده که عیش و همخوابگی را تشویق کنید.
ایا شما کوچکترین چیزی از کنایه نمیدونید.
نویسنده میگه بهتر هست تو این دنیا اینکار ها انجام داده بشه تا اینکه اون دنیا دنبال دختر بچگان حوری باشی.

mostafanokhodian

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
ایا دلیلی اوردن براش.
مشکل اصلی از مطلبته دانیلو جان...
مطلبت کینه توزانه و توهین آمیزه که جواب منطقی دریافت نمی کنه.

بر همون اساسی میگم کینه توزانه بود که شما میگید منطقی و حقیقت بود، تقریبا همه افراد حاظر در تاپیک منطقی در نوشته ها نمی بینند، بهتره مشکل را د رخودتان و نوشته تان پیدا کنید به جای اینکه از "همه" انتقاد کنید چرا منطقی جواب نمیدن...

mostafanokhodian

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
ایا دلیلی اوردن براش.
مشکل اصلی از مطلبته دانیلو جان...
مطلبت کینه توزانه و توهین آمیزه که جواب منطقی دریافت نمی کنه.

بر همون اساسی میگم کینه توزانه بود که شما میگید منطقی و حقیقت بود، تقریبا همه افراد حاظر در تاپیک منطقی در نوشته ها نمی بینند، بهتره مشکل را د رخودتان و نوشته تان پیدا کنید به جای اینکه از "همه" انتقاد کنید چرا منطقی جواب نمیدن...

fgni

متخصص باغبانی
کاربر ممتاز

کجای این حرف ها زشت بود.
چرا شنیدن حقیقت تلخ هست.
هرگز اینکار را نکرد.

من موندم شما به چی میگی توهین
توهین یعنی اینکه شما به احساس قلبی جمعی که اطرفت هستن هچ توجهی نکنی هنجارهاشون رو در نظر نگیری و هرچه که دلت خواست بگی با اونکه میدونی اون گفته یا عملکردت موافق میل اطرافیانت نیست و باعث جریحه دار شدن احساساتشون میشه امیدوارم اینو درک کنی
مسئله مقدسات یک امر قلبی احساسی هست وعرفی نیست

نویسنده این مطلب درکش به اون حد نرسیده که در بهشت وعده هوری اگه داده میشه تمثیل عیش و عشرته اونچه در اونجا حض تمام محسوب میشه اینه که روح سرگشته ادمی به اونچه که بهش تعلق داشته برمیگرده این وصال برا هر ادمی قابل توصیف نیست بنا بر این در قران با تمثیل اون لذت رو القاء میکنه
همون خیام که شما ازش مثال اوردی ایا می که اون همیشه به دنبالشه اب انگوره که مونده تو خمره یا وصال معبوده بشین تو تو تنهایی یکم به خودت اصل خودت و اونچه که دلت میخواد بهش برسه به اون فکر کن تا بفهمی خیام سعدی حافظ و مولانا چی گفتن
ضمن اینکه یاد اوری میکنم پیامبر ما و امامان ما جدای از مسئله نبوت و امامت به معنای واقعی کلمه حکیم و عارف بودند و شکی در حکمت این بزرگواران نمیشه کرد

چطور شما از دانته کانت و ارسطو و افلاطون به عنوان حکمای غرب و از ملاصدرا و مولانا و سهروردی و ... بعنوان حکمای شرق نام میبرید اما از حکمت این بزرگواران غافلید
چه بد راهنمایانی هستند این به اصطلاح علمای دین ما که بجای پرورش روحی انسانها ما رو درگیر شمرو یزیدو معاویه و .... کردن

Sarp

مدیر بازنشسته

وال**** علیکم و رحمت الابلیس و برکاته >>>>>>

mehdisepehri

عضو جدید
متاسفم برای طرز تفکرتون...
چه طور به خودتون اجازه میدید به اعتقادات 1.5 میلیارد مسلمان توهین کنید؟!
بر فرض محال که همه اعتقادات اونها غلط و اشتباه و باز هم بر فرض محال که همه اونها راه اشتباه رو انتخاب کردن!
اگر کمی درک بالاتری داشتید هرگز حاضر نمیشدید که به اعتقادات حتی یک نفر توهین کنید!
چرا که او نیز مانند شما یک انسان آزاد است...
متاسفم که به این تاپیک اومدم!
سعی کردم خیلی خودم رو کنترل کنم که توهین رو با توهین جواب ندم...

mostafanokhodian

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
در این دنیا عیش و همخوابگی کنید که وقتی در حضور پروردگار خویش حاضر گشتید، اسرار هستی را بطلبید و نه دختر بچگان باکره را.

بدی این جمله چیه.
ایا واقعا فکر کردید نویسنده این مطلب هدفش این بوده که عیش و همخوابگی را تشویق کنید.
ایا شما کوچکترین چیزی از کنایه نمیدونید.
نویسنده میگه بهتر هست تو این دنیا اینکار ها انجام داده بشه تا اینکه اون دنیا دنبال دختر بچگان حوری باشی.
خوب دوست عزیز اگر در این دنیا عیش و همخوابگی کردی با دخترکان باکره (به قول شما) در ان دنیا دیگه اسرار هستی نشونت نمیدن، یه چی دیگه نشونت میدن...
اسرار هستی را به عیاش (فاعله عیش) نشان نمی دهند...

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا