یعنی شما هیچ هدفی نداری؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
دوست عزیز من از این دید تعصبی که بین مردممون وجود داره خوشم نمیاد اون حرف رو هم زدم تا حقیقت برام روشن بشهاین عزیزی که ازش نام می بری رو من نمی شناسم. ولی من مطالعاتم از خود قرآن بوده و نهج البلاغه. نیازی به ماله کشی این آقایون ندارم. جملات واضحی نوشته شده که نیازی به تفسیر (تحریف) این دوستان نیست.
حالا که ممکن شده!بی دینی غیر ممکنه!
فقط یه شعاره روشنفکری برای مطرح کردن خود است!
واقعا..منم از این حرف جا خوردمحالا که ممکن شده!
روشنفکری برای مطرح کردن خود؟؟؟
به حق چیزهای نشنیده!
![]()
دوستایی که زرتشت رو انتخاب کردن واقعا از خود دین زرتشت چیزی میدونید؟
اسلام که خیلی بهتره هم کتاب داره ، هم حدیث ، هم سیره هم مجتهد و ...
به نظرتون اسلام واقعی چیه؟
آیا تصوراتتان از زندگی و جامعه ایده ال رو همون اسلام واقعی در نظر میگیرد؟
من کاری به پیاده کردن اسلام واقعی ندارم ولی میگمببخشيد گرامي : اسلام واقعي كجاست ؟؟ در كجا پياده شده ؟؟ ايران ؟ عربستان ؟ ليبي ؟؟ !!
اگر در هيچ كدام نيست چقدر بايد صبر كنيم تا پياده بشه ؟؟
یا الله....زرتشتی ها میگند آدم باش
اخلاق نیک ،گفتار نیک،کردار نیک
همین رو فقط میدونم فکر کنم کافیه
اسلام:
هر وقت ترسیدی دروغ بگو (تقیه)
به زن مردم دوست داشتی تجاوز کن (کنیز و غنیمت جنگی)
آدم ها رو بکش(کشتن کفار مجازه )
دزدی کن(غنیمت اموال کفار)
من کاری به پیاده کردن اسلام واقعی ندارم ولی میگم
آیا تصوراتتان از یه جامعه ی آرمانی و ایده ال رو اسلام واقعی میدونید؟
به عبارت ساده تر پارامترهای یه جامعه اسلامی بر اساس تصورات و معقولاتتان به مسائل اجتماعی و ... بر میگرده یا بر اساس منقولاتی که در کتب و حدیث و سیره و ... گفته شده؟
دوست عزیز یوزا نه دیگه نشد!زرتشتی ها میگند آدم باش
اخلاق نیک ،گفتار نیک،کردار نیک
همین رو فقط میدونم فکر کنم کافیه
اسلام:
هر وقت ترسیدی دروغ بگو (تقیه)
به زن مردم دوست داشتی تجاوز کن (کنیز و غنیمت جنگی)
آدم ها رو بکش(کشتن کفار مجازه )
دزدی کن(غنیمت اموال کفار)
در مورد تقیه نمیتونی بگی دروغه!داره ولی اما و اگر هم داره
مثلا:
تقیه چیه؟همون دروغ نیست؟
یا اینکه اگه پدر و مادرت کافر بودند به حرفشون گوش نکنی
خود قرآن ببین کفار رو چجوری خطاب میکنه.....بد ترین صداها صدای خر هست...همانا اونها نمیفهمند....
یا این: دست ابولهب قطع باد،چرا؟
زرتشتیا تو هیچ شرایطی نباید دروغ بگند
حاجی ببخشید اگر مثل این مهرشاد و یوزا پریدم وسط بحثتونا!در مورد تقیه نمیتونی بگی دروغه!
این مورد تقیه از موارد تشیع هست و فک نکنم برای حالت عادی گفته باشه و مخصوص شرایط خاصی است.
پدران خودمون که این رو گفتن:
دروغ مصلحت آمیز به از راست فتنه انگیز!
و منظورش هم شرایط خاصی بوده!
حاجی ببخشید اگر مثل این مهرشاد و یوزا پریدم وسط بحثتونا!
ولی یک نکته ای دیدم که مهم دونستم بهش اشاره کنم:
میدونستید تقیه فقط تو مذهب شیعه وجود داره و تنها مرجعش امامان بیان شده؟(یعنی این که پیامبر تقیه نمی کردند)
میدونید تو حال حاظر خیلیا با همین دستور تقیه چه خلاف ها و جنایاتی رو توجیه نمی کنن؟
تقیه عین دروغ گفتنه!
شاید مثال در خطر بودن جون افراد رو مثال بزنید:
``اگر یکی جلوی چشتون از یکی از 2راهی ها فرار بکنه و شما ببینید بعد اون 2مرد مسلح میان از شما مسیر اون شخصو می پرسن،شما میتونید برای حفظ جان اون شخص فراری تقیه کرده و جان اون شخص رو نجات بدید!``
شاید میخواستید همینو مثال بزنید.نه؟
منم در جواب قضیه رو اینجوری برای شما بیان میکنم:
فرض کنید اون شخص تحت تعقیب به خودش بمب بسته و داره میره که یه مسجدی که توش 2000نفر آدم جمع شدنو بفرسه هوا!
اون 2نفر هم ماموران پلیس بودن و اگر شما ذرّه ای درنگ می کردیدو راه درستو نمی گفتید اون شخص اوّل بمبو منفجر می کردو شما هم اعدام می شدی!
حالا بازم می گید دروغ مصلحتی(تقیه)کار درستیه؟
تقیه و خیلی از احکام و احادیث جعلی که تو مذهب ما وجود دارن، تنها راه گریزین برای اعمال خلاف کسانی که ادعای دینداری می کنن!
شما هر چنتا مثال از تقیه می تونید بیارید.من همه رو براتون رد می کنم تا شبهه ای از جعلی بودن این حکم نمونده باشه!(اینو راحت میگم،چون استاد اندیشه دانشگاهمون که یه آخوند با سابقه بودو تونستم قانع کنم!)
![]()
سلام خانوم جانی دِف!منم زمانی بی دین بودم اما الان مسلمونمو خیلی خوشحالم
![]()
بله خانوممسلام خانوم جانی دِف!
درست می گم دیگه؟
خانومید!
میشه بگید چرا یه زمانی مثل الان من بی دین بودید؟
و چی شد که الان دیندار شدید؟![]()
معلوم که نه...ادم دنبال ازادی و استفاده از حق حیاتشه . اونجوری که دوس داره و عقل و فکر و منطقش بهش میگه...خدا انسان رو ازاد افریده خودش که نمی خواد دستی دستی خودش رو تو حچل بندازه...می تونه هر دینی داشته باشه ...لازمه ی انسان بودن مسلمون بودن نیس... مرسی...شاد باشین...اگر در یک خانواده غیر مسلمان به دنیا اومده بودید، آیا باز هم مسلمان بودید؟
سوال سختیه ولی فکر کنم جوابم بله است مسلمون بودم
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
![]() |
معنای فلسفه و منطق از نظر حقیر(دوستان اگر دارای اشکال مبنایی مفهومی ویا هر چی... دارد راهنمایی فرمایید.) | بحث و گفتگوی فلسفی | 9 |