نه،مثل الان بدون فکر دین پدر مادرو انتخاب میکردیماگر در یک خانواده غیر مسلمان به دنیا اومده بودید، آیا باز هم مسلمان بودید؟
نه،مثل الان بدون فکر دین پدر مادرو انتخاب میکردیم
درسته مسلمانی موروثی شده! اما آیا درسته!
حتما این جمله را شنیدید :"من رقص دختران هندی را بیشتر از نماز پدر و مادرم دوست دارم چون انها از روی عشق می رقصند ولی پدر و مادرم از روی عادت نماز می خوانند."
من مسلمانم چون پدرم مسلمان است. پدرم مسلمان است چون پدرش مسلمان بود....
کی و کجا این سنت می شکند؟
میخوامتدم در همون بهشتی که ما مسلمانها خیلی بهش اعتقاد داریم کسی وای نستاده بپرسه که مسلمونی،کلیمی،زرتشتی یا یهودی ازت میپرسه خدا کیه چقدر تلاش کردی بشناسیش موفق شدی؟، تونستی یه لحظه خوشحالش کنی تونستی دل بندشو نشکونی تونستی مال بندشو نخوری غیبت نکنی قضاوت نکنی دروغ نگی تونستی حق الناس نکنی از حق خودش میگذره ولی از حق بندش نمیگذره تونستی جوری رفتار کنی که جلوی ملائک سرشو بالا بگیره و بگه این بنده ی منه دیدین سربلندم کرد دیدین حق داشتم بگم بهش سجده کنید دیدید اشرف مخلوقاته، عزیزی که این تاپیک رو گذاشتی اینارو ازمون میخوان وگرنه داشتن کدوم مذهب یه اسمه که داریم دنبال خودمون میکشیمش، من فقط یه چیز میدونم و مطمئنم که اگر 100هزار بار دیگه به دنیا بیام باز هم عاشق خدام با تمام وجود و باز هم میخوام که علی وارانه زندگی کنم علی یارتون تو این روزهای عزیز![]()
من که اگر بخوام راستش را بگم مسلمان نمی شدم
همین الانش مگر چقدر تحقیق کردم در دینم و چه قدر به این نتیجه رسیدم که اسلام به حق هست که اگر یه دین دیگه داشتم می رفتم دنبال اسلام
بیچارگی طرز فکر مملکت ما این هست که وقتی یه اشکال از یه مسئله و حکم دینی می گیری محکوم می شی به مرتد بودن و می گن دهنت را آب بکش
به شخصه از اسلام یا هر دین دیگه و کلا هر مسلکی اون قسمتیش که روش فکر کردم و به این نتیجه رسیدم که درسته انجام می دم و چیزی را که به باور نرسیده باشم را انجام نمی دم حالا هر کی هرچی می خواهد بگه و اسمش را بزاره سو استفاده از دین !
انجام ندادن یه سری اعمال به نظرم از انجام دادن کور کورانش بهتره
نمازی که از ترس جهنم و بهشته همون بهتر که نباشه
یه حرفی که همیشه توی مدرسه می زدن می گفتن شما اگر برین تحقیق کنید و همه دین ها را بررسی کنید بازم به اسلام می رسین وقتی می گفتیم خوب اگر نرسیم چی ؟
می گفتن غیر ممکن هست و نعوذ بالله راه غلط را رفتین اصلا فکرش هم گناهه !
حالا یکی نیست که بگه ، خوب اگر تا به چیزی شگ نکنی که نمی تونی بری دنبال راست یا دروغیش !
واقعا هیچ وقت این نظام بی آموزش و بی پرورش را نمی بخشم![]()
فکر نکنم نظر دادن یعنی قضاوت !دوست عزیز خودت میگی تحقیق نکردی پس چطور داری اینطور قضاوت میکنی؟؟؟و اخرش هم شکلک خشم میزاری
بیایید این ادبیات حمله رو ترک کنیم.همه نوشته ها بوی حمله میاد.حمله به یکدیگه.همه صحبتهامون هم بوی خشم و خشونت و اعتراض میاد.اینجا جای بحث ومنطق و فلسفه هست.چرا به دور از خشم حرف نمیزنیم.دوست خوبم اینطور که مدرستون درباره اسلام گفته بهتون،خب توی بزرگوار باید این کوته فکری رو کلی نگاه کنی و نتیجه بگیری؟
جالبه،این سئوال را من هم همیشه میپرسم !
وقتی که انسان توی یک ده به دنیا بیاد و توی همون ده بمیره و توی این مدت پاش رو از اون ده بیرون نذاره،دنیایی به اندازه همون ده(یا شهر یا کشور) داره.
اونوقت چنین ادمی که نه مذهی غیر از مذهب خودش دیده و نه نژادی غیر از نژاد خودش و نه مکانی غیر از مکان خودش،این حرفا را میزنه:
مذهب من از همه مذاهب بهتره!
نژاد من از همه نژاد ها بهتره!
نژاد من از همه باهوش تره!
ده(شهر) من نصف جهانه و از همه جا اب و هواش بهتره!
خوشمزه ترین غذا ها مال ده ماست!
......
پس سعی کنیم دنیامون را بزرگ کنیم و بفهمیم که چه قدر این حرفها بچه گانه است!
ضمن احترام به اعتقادات دوستان عرض می کنم که بسیار خوشحالم از اینکه مسلمون نیستم. البته این کار بدون تحقیق نبوده. مطالعات زیادی داشتم و چنین نتیجه گیری کردم. ولی خوب این سایت جای بیان نتیجه مطالعات من نیست.
شاد باشید.
دقیقا همینطوره دوست من.اسم ها بي معناااااان دوست من
اگه اسلام واحد بود اين همه مسلمون با مسلك مختلف وجود نداشت
پس اسلام اومد تا معناي متفاوتي رو به ما نشون بده
هر كس دين خودشو داره
مطمئنا اگه شما مسلمون نشدي مسيحي يا يهودي هم نشدي
پس به اون چيزي كه بايد رسيدي
منتها در اسم دارين ميگين كه ......
من که اگر بخوام راستش را بگم مسلمان نمی شدم
همین الانش مگر چقدر تحقیق کردم در دینم و چه قدر به این نتیجه رسیدم که اسلام به حق هست که اگر یه دین دیگه داشتم می رفتم دنبال اسلام
بیچارگی طرز فکر مملکت ما این هست که وقتی یه اشکال از یه مسئله و حکم دینی می گیری محکوم می شی به مرتد بودن و می گن دهنت را آب بکش
به شخصه از اسلام یا هر دین دیگه و کلا هر مسلکی اون قسمتیش که روش فکر کردم و به این نتیجه رسیدم که درسته انجام می دم و چیزی را که به باور نرسیده باشم را انجام نمی دم حالا هر کی هرچی می خواهد بگه و اسمش را بزاره سو استفاده از دین !
انجام ندادن یه سری اعمال به نظرم از انجام دادن کور کورانش بهتره
نمازی که از ترس جهنم و بهشته همون بهتر که نباشه
یه حرفی که همیشه توی مدرسه می زدن می گفتن شما اگر برین تحقیق کنید و همه دین ها را بررسی کنید بازم به اسلام می رسین وقتی می گفتیم خوب اگر نرسیم چی ؟
می گفتن غیر ممکن هست و نعوذ بالله راه غلط را رفتین اصلا فکرش هم گناهه !
حالا یکی نیست که بگه ، خوب اگر تا به چیزی شگ نکنی که نمی تونی بری دنبال راست یا دروغیش !
واقعا هیچ وقت این نظام بی آموزش و بی پرورش را نمی بخشم![]()
میخوامت
درسته
اسلامی که الان تو ایران هست همش ظاهره
ضمن احترام به اعتقادات دوستان عرض می کنم که بسیار خوشحالم از اینکه مسلمون نیستم. البته این کار بدون تحقیق نبوده. مطالعات زیادی داشتم و چنین نتیجه گیری کردم. ولی خوب این سایت جای بیان نتیجه مطالعات من نیست.
شاد باشید.
چه ربطی داره ؟ منم مسلمونم ولی ممکنه از هزار تا آدم مسیحی خوشم بیاد و بعضی از اونا در بعضی موارد برام الگو هم باشن دلیل نمیشه که منم مسیحی بشم .1 - عکس آقای موسوی در آوتاری تو دیده میشود؛ ایشان هم مسلمان است هم سید اولاد پیامبر اسلام است هم وپیرو امام خمینی که او هم سید واولاد پیامبر اسلام است
2 - چطور تحقیق کردید وبه این نتیجه رسیدید که اسلام برای شما دین مناسب نیست
یک مورد از آن بفرمائید:
اگر مطلب منو مجددا بخونی، میبینی که در ابتدا نوشتم، ضمن احترام به اعتقادات دوستان. یعنی من با اعتقادات شما کاری ندارم. این اعتقاد منه. تمام دوستان مسلمون برای من قابل احترام هستن و همه رو دوست دارم. صحبت شما کاملا بی ارتباط بود. بهتره مسایل رو با هم قاطی نکنید. فرض کنید شما غذایی رو دوست ندارید، حالا به نظر شما کسانیکه اون غذا رو دوست دارن، آدمهای به درد نخوری هستن؟؟؟!! قبل از نوشتن هر مطلبی لطفا در موردشون فکر کنید.1 - عکس آقای موسوی در آوتاری تو دیده میشود؛ ایشان هم مسلمان است هم سید اولاد پیامبر اسلام است هم وپیرو امام خمینی که او هم سید واولاد پیامبر اسلام است
2 - چطور تحقیق کردید وبه این نتیجه رسیدید که اسلام برای شما دین مناسب نیست
یک مورد از آن بفرمائید:
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
![]() |
معنای فلسفه و منطق از نظر حقیر(دوستان اگر دارای اشکال مبنایی مفهومی ویا هر چی... دارد راهنمایی فرمایید.) | بحث و گفتگوی فلسفی | 9 |