اين چه نوع گوسفندي است

محـسن ز

مدیر بازنشسته
کاربر ممتاز

لطفا يكي به من بگه اين چه نوع گوسفندي است و از پشم آ در نساجي استفاده ميشه يا نه
من از مدير محترم پوزش مي خواهم نمي دانستم جاي مناسب اين كجاست خودتونو انتقال بدهيد متشكرم

cute

عضو جدید
کاربر ممتاز
محسن جان
نوعشو می خوای چیکار ...ما که از اینا تو مملکتمون نداریم
نکنه از فرنگ اوردی؟؟
اسپم شد...شرمنده مدیر جون:lol:

bluepelikan

عضو جدید
خیلی مطمئن نیستم ولی احتمالاً نژاد مرینوس باشه که پشم این گوسفندم مرغوبه.
اگر خواستی بگردی MERINO sheep رو سرچ کن.

Setayesh

مدیر تالار کتابخانه الکترونیکی
مدیر تالار

لطفا يكي به من بگه اين چه نوع گوسفندي است و از پشم آ در نساجي استفاده ميشه يا نه
من از مدير محترم پوزش مي خواهم نمي دانستم جاي مناسب اين كجاست خودتونو انتقال بدهيد متشكرم

سلام محسن جان!!
هر چی هست گوسفند خوشتیپیه!!;)
از کجا آوردیش؟؟
خدا ببخشه به مامانش!!
خوشمان آمد!!:biggrin:

Setayesh

مدیر تالار
محسن جان
نوعشو می خوای چیکار ...ما که از اینا تو مملکتمون نداریم
نکنه از فرنگ اوردی؟؟
اسپم شد...شرمنده مدیر جون:lol:

کیوت جان!!!
کلهم اجمعین این تاپیک اسپمه!!!!:w39:

*lemon*

کاربر فعال مهندسی نساجی

محسن جان با توجه به علاقه ای که بهش داری میخوام باهاش یه دست کت و شلوار توپ واست درست کنم . فقط سایزتو ندارم . میدی ؟؟;)

ARAMESH

مدیر راهنمای سایت
مدیر تالار
هر چی هست از خیلی از آدمای این روزگار بهتره
آدم ها مقامشون بالاتر اینه که با یه گوسفند مقایسه بشن!
یک آدم هرچقدر هم بد باشه همیشه امکان توبه ش وجود داره!اگر هم کار بدی کرده ناشی از تفکر بدش بوده!ولی این گوسفند تفکری نداره که کار بد یا خوب انجام بده!!پس قابل قیاس نیستن!;)

JU JU

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
این گوسفنده که بهش میگن میش :D خیلی هم پشم داره

شبیه به عمه ها و زن عموهامه :w15: بی شباهت به دختر دایی هام هم نیستاااا، خیلی شبیه هستش :D

Setayesh

مدیر تالار

به قول شاعر که میگه:
چه باید کرد؟
چه باید کرد؟
چه باید دید؟
چه باید گفت؟؟؟؟؟؟
........

محـسن ز

مدیر بازنشسته
کاربر ممتاز
از دوستان عزيز كه من رو راهنمايي كردن كمال تشكر را دارم مخصوصا مدير عزيز كه خودشون شخصا قدم رنجه فرمودند باز هم ممنون

JU JU

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
خوب این گوسفنده استرالیایی هستش از اون مدلای پشمیش :D

همینو میخواستی دیگه ؟ به اینا میگن گوسفند پشمی

behnaz_arch

عضو جدید
خوب این گوسفنده استرالیایی هستش از اون مدلای پشمیش :D

همینو میخواستی دیگه ؟ به اینا میگن گوسفند پشمی

منظور همون گوسفند مرینوس هست دیگه؟:smile: محل زندگیش هم استرالیاست و بیشتر برای پشمش هست که ارزش داره و پرورش داده میشه

aminmohammad1

عضو جدید
[FONT=Times New Roman (Arabic)]
ببخشيد مهندس اين خر شبيه اون بزي است كه بابابزرگ بابابزرگم براي بابابزرگ بابابزرگم براي بابابزرگم به ارث گذاشته بود كه آخر اين طوطي را گم كرد
بابا دست برداريد تو دنيا به فكر اينند كه چه چيز جديدي و چه محصول جديدي توليد كنند ما هنوز تو گوسفندش مونيدم.همين كه اين صنعت پوكيده​
[/FONT]

ARAMESH

مدیر راهنمای سایت
مدیر تالار
[FONT=Times New Roman (Arabic)]
ببخشيد مهندس اين خر شبيه اون بزي است كه بابابزرگ بابابزرگم براي بابابزرگ بابابزرگم براي بابابزرگم به ارث گذاشته بود كه آخر اين طوطي را گم كرد
بابا دست برداريد تو دنيا به فكر اينند كه چه چيز جديدي و چه محصول جديدي توليد كنند ما هنوز تو گوسفندش مونيدم.همين كه اين صنعت پوكيده​
[/FONT]
شما از کجا به این مهم رسیدید که ما توی گوسفندش موندیم؟؟؟