![]()
لطفا يكي به من بگه اين چه نوع گوسفندي است و از پشم آ در نساجي استفاده ميشه يا نه
من از مدير محترم پوزش مي خواهم نمي دانستم جاي مناسب اين كجاست خودتونو انتقال بدهيد متشكرم
محسن جان
نوعشو می خوای چیکار ...ما که از اینا تو مملکتمون نداریم
نکنه از فرنگ اوردی؟؟
اسپم شد...شرمنده مدیر جون![]()
اره اما منو یاد عمه ام میندازهواقعا خوشگله!![]()
![]()
لطفا يكي به من بگه اين چه نوع گوسفندي است و از پشم آ در نساجي استفاده ميشه يا نه
من از مدير محترم پوزش مي خواهم نمي دانستم جاي مناسب اين كجاست خودتونو انتقال بدهيد متشكرم
محسن جان با توجه به علاقه ای که بهش داری میخوام باهاش یه دست کت و شلوار توپ واست درست کنم . فقط سایزتو ندارم . میدی ؟؟![]()
حالا مطمئنی عمه ت توی این باشگاه نمیاد؟؟ضایع نشه یهو!!!اره اما منو یاد عمه ام میندازه![]()
آدم ها مقامشون بالاتر اینه که با یه گوسفند مقایسه بشن!هر چی هست از خیلی از آدمای این روزگار بهتره
والا این مقادیری پشم هستش که توش یکم گوسفند داره
![]()
خوب این گوسفنده استرالیایی هستش از اون مدلای پشمیش
همینو میخواستی دیگه ؟ به اینا میگن گوسفند پشمی
شما از کجا به این مهم رسیدید که ما توی گوسفندش موندیم؟؟؟[FONT=Times New Roman (Arabic)]ببخشيد مهندس اين خر شبيه اون بزي است كه بابابزرگ بابابزرگم براي بابابزرگ بابابزرگم براي بابابزرگم به ارث گذاشته بود كه آخر اين طوطي را گم كرد[/FONT]
بابا دست برداريد تو دنيا به فكر اينند كه چه چيز جديدي و چه محصول جديدي توليد كنند ما هنوز تو گوسفندش مونيدم.همين كه اين صنعت پوكيده
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
![]() |
معرفی دو نوع پوشش نانویی (ضد اب ٬ ضد چرک و کثیفی و لک) | مهندسی نساجی | 2 |