خوبه ....! اما من خیلی دوست دارم یه بار یه تقلب حسابی کنم تاحالا خدایی نشده!!!
من يه بار تو پيش دانشگاهي يه تقلب حيابي كردم همه رو از دست رفيقم ديدم فيزيك بود فك كنم 20 شدم البته دو سه تاييش رو هم خودم حل كردم
ولي تو يوني اين كارا رو نميكنم فرصتشم پيش اومده ها ولي نكردم مثلا همين تازگي يه امتحان بود سه تا سوالاش لو رفته بود بچه ها از زير دست استاد يواشكي كشيده بودن رفته بودن عكس گرفته بودن بلوتوث كرده بودن داشتم منم اون قسمتش رو بلد نبودم هر سه تا رو حفظ كرده حالا سر امتحان يادم رفته بود يكيش ميتونستم برم تو دستشويي از گوشي ببينم يه رفقام اين كارو كرد من نكردمالبته اخرشم اون درسو 18 شدم
عجب ....!
باریکلا پسر خوب!
بدجنشمن یه بار یادم نمیره تو دبستان سره امتحان علوم یا جغرافی داشتم تقلب میکردم بعد کتاب جلوییم رو برداشته بودم در حین جرم عامل جرم از دستم افتاد(کتاب دوستم)بعد معلم فهمید تا اومد بیاد پیشه من کتاب رو هل دادم جلو و.................چشمتان روز بد نبیند بچه درسخون کلاس رو برا تقلب بردش بیرون و اعمال قانون کرد![]()
من در آن زمان بچه ایی بیش نبودم در ضمن تا وکیلم نیاد حرف نمیزنمبدجنش
چقدر بد
من یه بار یادم نمیره تو دبستان سره امتحان علوم یا جغرافی داشتم تقلب میکردم بعد کتاب جلوییم رو برداشته بودم در حین جرم عامل جرم از دستم افتاد(کتاب دوستم)بعد معلم فهمید تا اومد بیاد پیشه من کتاب رو هل دادم جلو و.................چشمتان روز بد نبیند بچه درسخون کلاس رو برا تقلب بردش بیرون و اعمال قانون کرد![]()
خوب من بچه بودم دیگه
خوب من بچه بودم دیگه
من یه بار یادم نمیره تو دبستان سره امتحان علوم یا جغرافی داشتم تقلب میکردم بعد کتاب جلوییم رو برداشته بودم در حین جرم عامل جرم از دستم افتاد(کتاب دوستم)بعد معلم فهمید تا اومد بیاد پیشه من کتاب رو هل دادم جلو و.................چشمتان روز بد نبیند بچه درسخون کلاس رو برا تقلب بردش بیرون و اعمال قانون کرد![]()
جالب بود همه جور تقلبو انجام داده بودم جز این خب زودتر میذاشتین امتحانش میکردم حالا یادم باشه ترم بعد![]()
تو هم كه فقط بلدي اينو بگيت هستا
مرسییییییییییی
يكي دوبار امتحانش كنيد دلدار ميشيدكاش داشتم![]()
خیلی با حال بود
من که خودم امتحان آخرم رو هیچی نخونده بودم
7 نمره تقلب کردم![]()
تو هم كه فقط بلدي اينو بگي
يكي دوبار امتحانش كنيد دلدار ميشيد
ما بچه ها بعضي وقتا برگه عوض ميكنن اين كه چيزي نيس
تازه يه گروه سه تايي هستن با هم امتحان ميدن مثلا يه امتحان بود 6 تا سوال داشت انگار هر كدوم دوتاش رو حل ميكردن اونوقت به هم ميرسوندن باورت ميشه!!!!!
راستگوهم![]()
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
![]() |
اينجوريشو ديگه نديده بودم !!!!!! | تالار عکس | 2 | |
![]() |
اين ديگه چه مدليه ؟؟؟؟؟ | تالار عکس | 6 | |
![]() |
اي تكنولوژي لطفا ديگه پيشرفت نكن | تالار عکس | 12 | |
![]() |
ديگه اين مدلي نديده بوديم ههههههههه !!!!!!! | تالار عکس | 17 | |
![]() |