ايا نماز مي خونيد ؟

ايا نماز مي خونيد ؟

• نهاصلا نمي خوانم

رای: 53 15.6%
  • گه گاهي از روي ميل يا اجبار مي خوانم

رای: 46 13.5%
  • بله هميشه مي خوانم .

رای: 241 70.9%

• مجموع رای دهندگان
    340

BEKco

عضو جدید
همیشه مقابل حرف حساب عده ای منافعشان یا قدرتشان به خطر می افتد ( مثلا وقتی حضرت موسی آمد فرعون به خطر افتاد ) . طبیعتا کسانیکه منافعشان به خطر می افتد مقابله خواهند کرد و چون مقابل حق می ایستند از هیچ جرمی دریغ نمیکنند و به هر طریقی که شده با حرف حساب دشمنی میکنند .
از روشهای مطرح مخالفت با حرف حساب اینست که میگویند میخواهند شما را از روش زندگی پدرانتان گمراه کنند . ( از دلبستگی انسان به پدرانش سوء استفاده میکنند )

blackviper210

عضو جدید
کاربر ممتاز
لرد راسل> ممکن است تعصب را تعریف کنید؟
برتراند راسل> بعقیده ی من متعصب کسی است که فلان یا بهمان چیز برایش اهمیت زیادی داشته و بقیه در نظرش خوار و بی مقدار جلوه کند.
اشخاص شریف بد رفتاری نسبت به سگ ها را تقبیح می کنند ولی وقتی که در بد رفتاری نسبت به سگها سفاکی و قساوت شدیدی ابراز گردد آن وقت باید گفت در این امر( تعصب و سخت گیری ) بکار رفته است...

س»» آیا شما می توانید برای ما خطرناک ترین موارد تعصب و سخت گیری را نام ببرید؟

ج»» تا دلتان بخواهد. مسئله ضد یهود را در نظر بگیریم.این قضیه بی نهایت وحشتناک است.!......
بخوبی میدانم آنچه را هم اکنون خواهم گفت گفتنی نیست، و یا بفرض اینکه گفتنی هم باشد لااقل خیلی ها خوششان نمی آید آنرا بشنوند:;){ ایده ضد یهود با پیدایش مسیحیت پا بوجود گذاشته است}..قبل از ظهور مسیحیت این ایده چندان تظاهری نداشت.قدرت روم از روزی که تحت لوای مسیحیت درآمد، به یک نیروی ضد یهود تبدیل گردید.......

س» آیا شما فکر می کنید ایده معصیت غالبا عذری برای ستمگری است؟
ج» بطور کلی آری، تصور می کنم دوزخ از اختراعات مردمان بیدادگر باشد. اگر کسی دارای احساسات بشری باشد هیچ وقت تصور این موضوع را هم نمی کند که،
انسان بجرم اینکه در زمان حیات خود بر روی کره زمین برخلاف مذهب اخلاقی عشیره خود رفتار کرده است باید تا ابدالدهر در آتش جهنم بسوزد و هیچ گونه امیدی
هم برای استخلاص و عفو او وجود نداشته باشد، چنین طرز فکری شایسته انسانهای شرافتمند نیست.:redface:
...................
دوستان تعصب چشم انسان رو کور میکنه، اجازه نمیده از عقلتون در راهه درست استفاده کنین..همینطور که میبینید برتراند راسل معروف؛ بدترین نوع تعصب رو هم تعصب مذهبی میدونه.{هرچند، شاید بعضیها شریعتمداری و حسن عباسی , الهی قمشه ای رو به برتراند راسل ترجیح بدن:D اونا دیگه حسابشون جداست}
پس چشم بسته از چیزی دفاع نکنید.در بعضی موارد مذهب مخرب بوده، مثلا یونانی ها در بدو تاریخشون کم کم با قربانی کردن انسان{همین کاریکه الان گروههایی مانند طالبان و اسلامگرایانه تندرو انجام میدن، سر بریدن بخاطر خدا} که در جامعه اونها رواج داشت مخالفت کردن و تصمیم گرفتن این قانون اخلاقی رو لغو کنن.
اما سازمانی وجود داشت که مایل نبود در این مورد حتی یک کلمه هم بشنوه و اون هم معبد دلف delphes بود.چون روحانیون اون معبد رزق و روزیشون از خرافات پرستیه مردم بدست میومد..
یا اینکه در زمانهای قدیم تشریح بدن و جراحی کردن از نظر مذهب کاری خلاف بود.مثلا وزال vesale دانشمند انگلیسی وقتی متوجه شد که علم پزشکی بدون تشریح بدن
نمی تونه به پیشرفتش ادامه بده کار تشریح اجساد رو شروع کرد.ولی وقتی کلیسا متوجه شد اون رو محکوم به تشریح بدنی که هنوز جان نداده بود کرد.
و بجرم اینکار او رو به زیارت کردن ارض مقدس محکوم کردن.که در بین راه کشتی او غرق میشه و میمیره.
یا اینکه در اون زمان همه فکر میکردن زمین مسطح هست، و اینکه دانشمندانی مانند گالیله از ترس سوزانده شدن بدست روحانیون بارها منکر حرف خودشون شدند و در برابر کلیسا قسم خوردن که گول شیطون رو خوردند و بنا به گفته کتاب مقدس زمین مسطح هست..
و بسیار مثالهای دیگه که با گذشت سالها و متمدن شدن نوع بشر و پیشرفت علم و دانش، کاملا کنار گزاشته شد. یا تغییراتی در اونها داده شد ..
یا اینکه مذهبیون مسائل بی اهمیت براشون مهم تر بوده تا انسانیت، مثلا در حالیکه امپراطوری روم داشت در هم میریخت {اباءالکنیسه} کمترین توجهی به اون نداشتن فقط یک چیز برای {پدران کلیسا} اهمیت داشت و اونهم
داستان باکرگی بود.این مسئله خیلی بیش از موجودیت یک امپراطوری براشون اهمیت و ارزش داشت.
یا اینکه برای کلیسا و پدران کلیسا، مسئله ی جلوگیری از لقاح و آبستنی مصنوعی بمراتب مهمتر از حدوث جنگ جهانی بوده. جنگی که اصلا نسل بشر رو از سطح زمین برمیداره.
اون دوستانی هم که بجای جواب دادن به شبهات همش میگن به عقاید یا اعتقادات ما توهین نکنین و ما راهه درست رو میریم و از این حرفها:
بنظرم این حرف یک سخن پوچ و بیهوده است.و نشان از ضعف اطلاعات خودش میده.
اگه اینجور باشه، مثلا شما به هندوستان برید یکی میگه گوشت گاو نخور به اعتقادات من احترام بزار. اون یکی میگه مرغ نخور، یکی میگه موش نکش. یکی میگه به سگ من فحش نده.
یکی میگه به گنجشکم بگو خدا نگو گنجشک. یکی میگه به بوقلمونم احترام بزار.... بنابراین از این حرفها نزنید یک حرف لوس و نادرست هست.
میبینید که من از روش زندگی پدرانمان دفاع نکردم{و از دلبستگی انسان به پدرانش هم سوء استفاده نکردم و کاملا هم برعکس عمل کردم}
از این راه هیچ پست و مقامی هم به ما نمیدن و تنها نفعی که شاید ببریم اینه که شاید بعضیها تشویق بشن و بیشتر کتاب بخونن بجای خوندن یک کتاب...و متهم کردن بقیه به جانب داری از سرویسهای جاسوسیه بیگانه و دشمنانشون....
دیدم بعضیها در رسانه ملی اومدن گفتن زبان بهشت عربی هست و زبان جهنم عجم و غیر عربی، ولی شما باور نکنید کتابهای دیگه رو هم بخونید.
اطلاعاتتون بیشتر بشه مطمئنم دیگه از این کلمات که ؛به اعتقاداتم توهین نکن،و. از کی پول گرفتی اینارو بگی و .بقیه رو گمراه نکن و. هرچی دینمون بگه درسته، بدون ثابت کردن و. در آخرین تیر هم، معجزه خواندن کارها.و جواب منطقی ندادن...دوستان، سوال کردن نه جرم هست نه خشونت.تیکه تیکه کردن و زندانی کردن و حمله انتحاری انجام دادن جرمِ.:redface:
سعی کنید همه ی کتاب مقدس رو بخونید.کامل؛ به تفاسیر هم توجه نکنید خودتون عقل دارید، فکر کنید این جمله چه کاربردی داره.یکی میگه من کتاب مقدس رو خوندم باید به دیگران محبت و کمک کرد یکی دیگه میگه من خوندم، و باید در راه خدا حمله انتحاری انجام بدم و گردن بزنم..این تنها به شعور شما بستگی داره عقلتون رو دست مفسر ندید{چه لزومی داره واسه یک کتاب ده ها مفسر باشه؟!!.شیعه یجور تفسیر کنه،سنی یجور.هر کدوم جوری تنظیمش کنن که بنفع خودشون باشه}....

خــرد گـــر سخــن برگزیند همی»» همــان را گــزیند کــه بیند همی
خرد را و جان را همی سنجد اوی»» در اندیشه ی سخته کی گنجد اوی
تــوانا بود هــرکــه دانا بـــود»» ز دانش دل پیر برنا بود
خرد بهتر از هرچه ایزد بداد»» ستایش خرد را به از راه داد

آخرین ویرایش:

bbaran

عضو جدید
من همیشه نماز می خونم دلم واقعا برای سالهایی که نخوندم می سوزه چون با خوندن نماز به ارامش رسیدم هر چی هم سر نماز از خدام خواستم بهم داده با نماز خوندن یه حس رضایتی پیدا کردم که وقتایی که خیلی ناراحت و غمگینم اروم میشم و این حس را با هیچی نتونستم به دست بیارم خدا را شکر میکنم که روزی پنج بار خدا این فرصتا بهمون داده که باهاش حرف بزنیما و ارزوهامونا نیازامونا تشکرامونا بهش بگیم انشالاه خدا کمک کنه هر روز از روز قبل با حضور قلب بیشتر پیشش برم

mer30fery

دستیار مدیر مهندسی مکانیک, متخصص سالید ورک
کاربر ممتاز
من میخونم به نماز خون بودن خودم هم افتخار میکنم
یکی از لذت بخش ترین کارایی که تو زندگی انجام میدم.
خصوصا تو جمعی که همه با یه چشم دیگه نگات میکنن که انگار که از یه دنیای دیگه اومدی...:eek:
ولی در واقع به یه دنیای دیگه میری،؛ نمیای...
خب منم مسلمونم ولی امامزاده و معصوم هم نیستم ...:redface:
چرا تا میگیم نماز همش حرف از عرب ها و ایرانی بودن میاد وسط بابا بخدا اسلام مال عربا نیست مال همه بشریته
تا کی میخوایم وقت و اعصاب خودمون رو برای جنگ بین افکار و اقوام و نژاد از بین ببریم.:w35:
شاد باشید...:)

BEKco

عضو جدید
از مقدمات نماز اینست که باید وضو گرفت و جنب باید غسل کند .
این برای این نیست که انسان به زحمت بیفتد بلکه برای طهارت انسان است و اینکه به تمام نعمت خداوند برسیم .
برای همین کسانیکه بیمارند یا مشکل دیگری دارند میتوانند تیمم کنند ( چون وضو و غسل برای طهارت است نه سختی انداختن انسان )
از شرایط نماز اینست که لباس و مکان نماز و آب وضو و غسل غصبی نباشد .
پس کسیکه نماز میخواند نمیتواند رشوه بگیرد وگرنه نمازش باطل است .

آخرین ویرایش:

شهریاری 2

کاربر فعال تالار اسلام و قرآن
کاربر ممتاز
از مقدمات نماز اینست که باید وضو گرفت و جنب باید غسل کند .
این برای این نیست که انسان به زحمت بیفتد بلکه برای طهارت انسان است و اینکه به تمام نعمت خداوند برسیم .
برای همین کسانیکه بیمارند یا مشکل دیگری دارند میتوانند تیمم کنند ( چون وضو و غسل برای طهارت است نه سختی انداختن انسان )
از شرایط نماز اینست که لباس و مکان نماز و آب وضو و غسل غصبی نباشد .
پس کسیکه نماز میخواند نمیتواند رشوه بگیرد وگرنه نمازش باطل است .

غصب کردن با رشوه گرفتن دوتا هست دوست عزیز

anahita1370

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
من حدود 2سال میشه که نماز خوندنمو شروع کردم

الان که میخونم حسرت گذشته ها را زیاد میخورم چون بهم حال خوبی میده و این حال خوب را مدیون عزیزترین فرد زندگیم هستم

که کمکم کرد و آگاهم کرد

الف تا ی

عضو جدید
به نام خدا
سلام...
صرفا جهت ریا:آره والله...
حالا شاید باورتون نشه ولی من مال والیدینمم میخونم...
البته صادقانه نمی دونم اگر به عنوان پسر بزرگتر بر عهدم نبود بازم اینکارو می کردم یا نه؟!
فعلا همینقدر ریاکاری و اعتراف بسه!!
یا علی...

olel_albab

مدیر تالار ریاضی
مدیر تالار
کاربر ممتاز
خدا محتاج عبادت بنده هاش نیست ولی کسانی که عبادت نمی کنن رو مرتب تهدید به جهنم و... میکنه!
چرا؟
خداوند به بی نیازی به اثبات میرسه بله درسته محتاج عبادت بنده ها نیست.
اما اگر انسانی جایگاه خودش رو در هستی بشناسه، در علم توحید اثبات میشه که بنده سیر به سمت کمال داره و در این سیر باید ره توشه برداره. حالا اگر کسی برای خودش توشه برنداره و خودش رو نسازه نه اینکه خداوند اون رو تهدید به عذاب کنه، صحبت از انذار و تبشیر هست، یعنی خدا انذار میکنه که شما با این کار هایی که میکنید لیاقتتون جهنم هست. خودتون کردید. در روایات هست که آتش دوزخ حقیقت عمل انسان هاست نه عقابی بی پایه.
مثل این می مونه که معلمی سر کلاس همه بچه های کلاسش رو به دانش و حقیقت تشویق میکنه و هشدار میده کسایی که درسشون رو خوب بخونن پاداش می گیرند و قبول میشند و کسانی که تنبلی کنن و به بازیچه بگیرن همه چیز رو چوبش رو آخر سر میخورن. آخر ترم دانش آموزایی که تنبلی کردند چوب تنبلی خودشون رو می خوردند می تونستند تلاش کنند و از وجود خودشون، شخصیتی ارزشمند تر بسازند اما این کار رو نکردند.
در مورد عالم هم همین طوره. خداوند به شما فرصت کمال داده، این یک لطف هست(قاعده لطف و صفت جود) حالا این بنده هست که به عالم ماده خو میکنه یا به مقام خلیفه اللهی می رسه. اگر به عالم حیوانی خو کرد همین طبیعت براش مجسم میشه.
عقاب چیزی نیست جز حقیقت عمل انسان.

الف تا ی

عضو جدید
به نام خدا
سلام...
خدا محتاج عبادت بنده هاش نیست ولی کسانی که عبادت نمی کنن رو مرتب تهدید به جهنم و... میکنه!
چرا؟
بهشت و جهنم صرفا به علت یک عمل خاص تقسیم نمی شوند.
بلکه همانطور که خداوند متعال می فرمایند نافرمانی از خداوند و رسول ایشان عامل اصلی جهنم است:
وَمَن یَعْصِ اللّهَ وَرَسُولَهُ وَیَتَعَدَّ حُدُودَهُ یُدْخِلْهُ نَارًا خَالِدًا فِیهَا وَلَهُ عَذَابٌ مُّهِینٌ...(نساء14)
و همچنین:إِلَّا بَلَاغًا مِّنَ اللَّهِ وَرِسَالَاتِهِ وَمَن یَعْصِ اللَّهَ وَرَسُولَهُ فَإِنَّ لَهُ نَارَ جَهَنَّمَ خَالِدِینَ فِیهَا أَبَدًا...(جن23)
این نافرمانی شامل تمام مواردی است که خداوند در قرآن و پیامبر ص در احادیث(و با توجه به آیات دیگری امامان)مورد اشاره قرار گرفته اند.
و در آخرت تمام اعمال انسان مورد بررسی قرار خواهند گرفت که نماز هم یکی از آنهاست.(و البته از مهمترینها)
و برآیند کل اعمال است که اهمیت دارد...
یا علی...

Anarchist

اخراجی موقت
کاربر ممتاز
خداوند به بی نیازی به اثبات میرسه بله درسته محتاج عبادت بنده ها نیست.
اما اگر انسانی جایگاه خودش رو در هستی بشناسه، در علم توحید اثبات میشه که بنده سیر به سمت کمال داره و در این سیر باید ره توشه برداره. حالا اگر کسی برای خودش توشه برنداره و خودش رو نسازه نه اینکه خداوند اون رو تهدید به عذاب کنه، صحبت از انذار و تبشیر هست، یعنی خدا انذار میکنه که شما با این کار هایی که میکنید لیاقتتون جهنم هست. خودتون کردید. در روایات هست که آتش دوزخ حقیقت عمل انسان هاست نه عقابی بی پایه.
مثل این می مونه که معلمی سر کلاس همه بچه های کلاسش رو به دانش و حقیقت تشویق میکنه و هشدار میده کسایی که درسشون رو خوب بخونن پاداش می گیرند و قبول میشند و کسانی که تنبلی کنن و به بازیچه بگیرن همه چیز رو چوبش رو آخر سر میخورن. آخر ترم دانش آموزایی که تنبلی کردند چوب تنبلی خودشون رو می خوردند می تونستند تلاش کنند و از وجود خودشون، شخصیتی ارزشمند تر بسازند اما این کار رو نکردند.
در مورد عالم هم همین طوره. خداوند به شما فرصت کمال داده، این یک لطف هست(قاعده لطف و صفت جود) حالا این بنده هست که به عالم ماده خو میکنه یا به مقام خلیفه اللهی می رسه. اگر به عالم حیوانی خو کرد همین طبیعت براش مجسم میشه.
عقاب چیزی نیست جز حقیقت عمل انسان.
ما جز عبادت هیچ کدوم یک از اعمال انسان مد نطرمون نیست.شما یه انسانی رو در نظر بگیرید که فقط عبادت نمیکنه و بقیه رفتارهاش و اعمالش نیکو و در مسیر درستِ.
تکلیف این انسان چیه؟توشه ای داره برای ادامه راه؟:smile:
و آیا شامل اون کسانی میشن که خدا مثلا توی سوره مدثر آورده که دلیل دوزخی شدنشون نماز گزار نبودنشون بوده؟
از نظر شما انسان چه زمانی به کمال می رسه؟

آخرین ویرایش:

Anarchist

اخراجی موقت
کاربر ممتاز
به نام خدا
سلام...

بهشت و جهنم صرفا به علت یک عمل خاص تقسیم نمی شوند.
بلکه همانطور که خداوند متعال می فرمایند نافرمانی از خداوند و رسول ایشان عامل اصلی جهنم است:
وَمَن یَعْصِ اللّهَ وَرَسُولَهُ وَیَتَعَدَّ حُدُودَهُ یُدْخِلْهُ نَارًا خَالِدًا فِیهَا وَلَهُ عَذَابٌ مُّهِینٌ...(نساء14)
و همچنین:إِلَّا بَلَاغًا مِّنَ اللَّهِ وَرِسَالَاتِهِ وَمَن یَعْصِ اللَّهَ وَرَسُولَهُ فَإِنَّ لَهُ نَارَ جَهَنَّمَ خَالِدِینَ فِیهَا أَبَدًا...(جن23)
این نافرمانی شامل تمام مواردی است که خداوند در قرآن و پیامبر ص در احادیث(و با توجه به آیات دیگری امامان)مورد اشاره قرار گرفته اند.
و در آخرت تمام اعمال انسان مورد بررسی قرار خواهند گرفت که نماز هم یکی از آنهاست.(و البته از مهمترینها)
و برآیند کل اعمال است که اهمیت دارد...
یا علی...
[FONT=Tahoma, sans-serif]حضرت محمد میگه:کسانی که نماز نمی خوانند اهل وادی سقر(طبقه هفتم جهنم[/FONT]:)) می باشند.
این یعنی چی؟

blackviper210

عضو جدید
کاربر ممتاز
چرا؟

درود بر تو............
در پاسخ پرسش شما باید عرض کنم، این خدائیکه با تفکر انسانها ساخته شده، دوست داره بندگانش رو آزار بده.
انسان رو در بهشت میسازه، سیب هم که سمی نیست میزاره جلوش ولی میگه نخور فقط نگاش کن و زجر بکش.
در جهانی که میلیاردها ستاره و سیاره وجود داره؛ باز انسان رو میندازه کره ای که انواع و اقسام بلایا بر انسان فرود بیاد.اعم از زلزله و توفان و سیل و گرباد و.............
میگه من احتیاج به پرستش تو ندارم ولی اگر روزی 5 بار با زبونیکه خودتم نمیفهمی منو عبادت نکنی پدرتو در میارم...
میگه اگر خوش شانس باشی، حدود 100 سال بهت عمر میدم ولی اگه تو این چند سال کار اشتباهی بکنی میلیاردها، میلیارد سال تو جهنم چوب تو آستینت میکنم و قیر داغ تو دهنت میریزم.ضمنا من مهربانم
و باز میگه من 7 میلیارد آدم بوجود آوردم و حدود 6 میلیارد و خورده ای که نماز نمیخونن.اونا همه میرن جهنم و فقط اوناییکه نماز میخونن بهشتی هستن.
......
و اما تو ایناییکه نماز میخونن؛ فقط عربها کلمات رو درست میگن بقیه همه اشتباه تلفظ میکنن. نمیدونم چرا اینقدر پافشاری میکنن بعضیها که حتما باید عربی خونده بشه.اینم جزو عجایب هست..
مثله اینه که معلم همش کتاب ادبیات پارسی درس بده ولی بگه مشقهاتون رو به عربی بنویسید وگرنه از نمره خبری نیست:D یا اینکه بگه واسم مهم نیست بیایید سرکلاس یا نه؛ ولی هرکی نیاد اخراجش میکنم...
........
1920481_604290882974666_2101360770_n.jpg

آخرین ویرایش:

Anarchist

اخراجی موقت
کاربر ممتاز
مصطفی حالا جالب اینجاست اون خورده ای هم خودشون همدیگه رو قبول ندارن :D
یعنی مسلمین هنوز خودشون هم دقیقا نمیدونن چی دارن میگن:)

blackviper210

عضو جدید
کاربر ممتاز
مصطفی حالا جالب اینجاست اون خورده ای هم خودشون همدیگه رو قبول ندارن :D
یعنی مسلمین هنوز خودشون هم دقیقا نمیدونن چی دارن میگن:)
آره عزیزم.اصلا هرکدوم واسه خودشون یه پا مفسر تشریف دارن....
الهه قمشه ای با خنده ای بر لب میاد میگه: من قرآن رو خوندم، خداوند میفرماید همدیگرو دوست داشته باشید و به همدیگر کمک کنید دو تا بیت سعدی هم میزنه تنگش..
ایمن الضواهری{رهبر القاعده} میاد میگه: من قرآن رو خوندم، خداوند میفرماید گردن بزنید و حمله انتحاری انجام بدید.
محمدبن ابدلوهاب{رهبر وهابیت} میاد میگه: تمام مطالبی که بعد از قرن سوم هجری به اسلام افزوده شده جعلیه و شیعه و سنی هر دو در اشتباهن.هردورو سر ببرید اینا کافرن.
....
ولی من در عجبم این انسان که عقل بهش داده شده چرا ازش استفاده نمیکنه!!!!!!!!؟. ای انسان تو به تفسیر احتیاج نداری هرچی کتاب مذهبیت نوشته به اون عمل کن{اگه شعور داری که میفهمی اگه نداریکه صدتا مفسر هم بیارن نمیفهمی}.نه به الهه قمشه ای احتیاج داری نه بن لادن
نه به این گجستک پائینی..
3826_797.jpg

آخرین ویرایش:

Anarchist

اخراجی موقت
کاربر ممتاز
آره عزیزم.اصلا هرکدوم واسه خودشون یه پا مفسر تشریف دارن....
الهه قمشه ای با خنده ای بر لب میاد میگه: من قرآن رو خوندم، خداوند میفرماید همدیگرو دوست داشته باشید و به همدیگر کمک کنید دو تا بیت سعدی هم میزنه تنگش..
ایمن الضواهری{رهبر القاعده} میاد میگه: من قرآن رو خوندم، خداوند میفرماید گردن بزنید و حمله انتحاری انجام بدید.
محمدبن ابدلوهاب{رهبر وهابیت} میاد میگه: تمام مطالبی که بعد از قرن سوم هجری به اسلام افزوده شده جعلیه و شیعه و سنی هر دو در اشتباهن.هردورو سر ببرید اینا کافرن.
....
ولی من در عجبم این انسان که عقل بهش داده شده چرا ازش استفاده نمیکنه!!!!!!!!؟. ای انسان تو به تفسیر احتیاج نداری هرچی کتاب مذهبیت نوشته به اون عمل کن.نه به الهه قمشه ای احتیاج داری نه بن لادن
نه به این گجستک پائینی..
مشاهده پیوست 196029

این جمله هاپکینز رو باید با آب طلا نوشت:

دلم میخواد به همه عقاید احترام بذارم ولی احترام به بعضی هاشون توهین به شعور خودم میشه اینکه در بهترین حالت تحملشون می کنم و هیچی نمیگم

هیچی نگیم بهتر نیست؟:)

آخرین ویرایش:

blackviper210

عضو جدید
کاربر ممتاز
این جمله هاپکینز رو باید با آب طلا نوشت

دلم میخواد به همه عقاید احترام بذارم ولی احترام به بعضی هاشون توهین به شعور خودم میشه اینکه در بهترین حالت تحملشون می کنم و هیچی نمیگم

هیچی نگیم بهتر نیست؟:)

آره عزیزم....اون دنیا تو جهنم میبینمت.:)نه تروریستی هست نه موسیقی و شاد بودن حرامه نه ژل زدن گناهه، نه رقصیدن..کیف میکنیم:w11::w40:

مي خوردن و شاد بودن آئين منست،
فارغ بودن ز كفر و دين؛ دين منست؛
گفتم بعروس دهر: كابين تو چيست؟
گفتا: دل خرم تو كابين منست.

يك قطرة آب بود و با دريا شد،
يك ذرة خاك و با زمين يكتا شد،
آمد شدن تو اندرين عالم چيست؟
آمد مگسي پديد و ناپيدا شد.

اي بس كه نباشيم و جهان خواهد بود،
ني نام ز ما نه نشان خواهد بود؛
زين پيش نبوديم و نبد هيچ خلل،
زين پس چو نباشيم همان خواهد بود.

گويند: بهشت و حور و كوثر باشد،
جوي مي و شير و شهد و شكر باشد؛
پر كن قدح باده و بر دستم نه،
نقدي ز هزار نسيه بهتر باشد.

mer30fery

دستیار مدیر مهندسی مکانیک, متخصص سالید ورک
کاربر ممتاز
ای که مهجوری عشاق روا می‌داری
عاشقان را ز بر خویش جدا می‌داری

تشنه بادیه را هم به زلالی دریاب
به امیدی که در این ره به خدا می‌داری

دل ببردی و بحل کردمت ای جان لیکن
به از این دار نگاهش که مرا می‌داری

ساغر ما که حریفان دگر می‌نوشند
ما تحمل نکنیم ار تو روا می‌داری

ای مگس حضرت سیمرغ نه جولانگه توست
عرض خود می‌بری و زحمت ما می‌داری

تو به تقصیر خود افتادی از این در محروم
از که می‌نالی و فریاد چرا می‌داری

حافظ از پادشهان پایه به خدمت طلبند
سعی نابرده چه امید عطا می‌داری

F.A.R.Z.A.D

متخصص مباحث اجرایی معماری , متخصص نرم افزار Archi
کاربر ممتاز
حداقل بندگی که در مقابل خداوند میشه داشت همین نماز خوندنه.
پرستش در فطرت همه انسانهاست...........
موجودی تو عالم وجود نداره که پرستش نکنه.
.
.
.
البته با تلاش های زیادی که فاحشه مغز هایی مثل نیچه و کانت و هگل و راسل و .....کردن که راس پرگار رو از خدا روی انسان بزارن این پرستش شده خود پرستی.
زندگی این جماعت فاحشه مغز رو مطالعه کنید.کاملا مالیخولیایی.
البته دیگه تو دوران انحطاط بسر میبره این تفکر.
یه عده طرفدار مدرنیته و همین فاحشه مغزها هم تازه یادشون افتاده و دنبال همین خزعبلات راه افتادن و خودشون رو دارن نابود میکنن.به این جماعت باید ترحم کرد و برای سلامت فکرشون دعا.
این جماعت خدارو قبول ندارن بعد درمورد احکامش بحث میکنن.
معلوم نیست از کدوم عقل صحبت میکنن......عقل بی عقلی.
وقتی تو موضع انتقادی قرار میگیرن حرف از آزادی بیان میزنن و وقتی تو موضع پاسخگویی هستند شمارو بی عقل و افراطی میخوانند.
.
.
.
اون جماعت فاحشه مغز که هیچ.....خدا طرفداران اون حماعت (در دوران انحطاط)را به راه راست هدایت کنه....آمین.

blackviper210

عضو جدید
کاربر ممتاز
البته به بعضی از مهندسین توصیه میکنم یکم آرامتر باشن. :D
اینهمه خشونت لازم نیست.:)
بی گمان دوستان میدونن که فاحشه مغزی به کسی گفته میشه که بدون علم و منطق حرف میزنه.یا در اصل به کسی گفته میشه که میفرماید: وقتی زنی از روی صندلی بلند شد، یک مرد تا نیم ساعت نباید روی آن صندلی بنشیند چون هنوز گرمایه بدن آن زن روی صندلی وجود دارد و باعث شهوت مرد میشود..:D
و اما ای کسانیکه مغزهایی مانند نیچه و راسل را فاحشه مغزی مینامید، لطف کنید حرفهاییکه بنظرتون بی منطق یا غبر علمی میاد که این افراد گفتن رو بنویسید.اگر ندارند بهتر است بدون دلیل دشنام ندهید.......

علم کلیدی برای آینده ماست، و اگر شما به علم باور ندارید باعث عقب ماندن همه ی مردم می شوید..

₪آمیتریس₪

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
البته به بعضی از مهندسین توصیه میکنم یکم آرامتر باشن. :D
اینهمه خشونت لازم نیست.:)

حرف که زیاده ولی ما حوصله اشو نداریم :d

فقط خواستم بگم گذاشتن چارتا شکلک خنده و دو بیت شعر نشونه آرامش نیستاااا ...

رگباری پست زدن واسه تخریب و پستای توهین آمیز و تمسخرکردن و ... هم نشون دهنده ناراحتی و اعصاب داغون و حرص بیش از اندازه اس ...

یکم آروم تر رفیق ... بدجوری جلز ولز میکنیاااا :d نیگرانتم :d

میترسم سکته بزنی بیوفتی رو دستمون ! ما نماز نمیخونیم اصن .. تو فقط به اعصابت مسلط باش :d

Anarchist

اخراجی موقت
کاربر ممتاز
حداقل بندگی که در مقابل خداوند میشه داشت همین نماز خوندنه.
پرستش در فطرت همه انسانهاست...........
موجودی تو عالم وجود نداره که پرستش نکنه.
.
.
.
البته با تلاش های زیادی که فاحشه مغز هایی مثل نیچه و کانت و هگل و راسل و .....کردن که راس پرگار رو از خدا روی انسان بزارن این پرستش شده خود پرستی.
زندگی این جماعت فاحشه مغز رو مطالعه کنید.کاملا مالیخولیایی.
البته دیگه تو دوران انحطاط بسر میبره این تفکر.
یه عده طرفدار مدرنیته و همین فاحشه مغزها هم تازه یادشون افتاده و دنبال همین خزعبلات راه افتادن و خودشون رو دارن نابود میکنن.به این جماعت باید ترحم کرد و برای سلامت فکرشون دعا.
این جماعت خدارو قبول ندارن بعد درمورد احکامش بحث میکنن.
معلوم نیست از کدوم عقل صحبت میکنن......عقل بی عقلی.
وقتی تو موضع انتقادی قرار میگیرن حرف از آزادی بیان میزنن و وقتی تو موضع پاسخگویی هستند شمارو بی عقل و افراطی میخوانند.
.
.
.
اون جماعت فاحشه مغز که هیچ.....خدا طرفداران اون حماعت (در دوران انحطاط)را به راه راست هدایت کنه....آمین.
در مورد پرستش به نظر من هیچ چیز جز انسانیت شایسته پرستش نیست.

من نمیخوام با شما بحث بکنم ولی همین یک بار جواب میدم و دیگه تمام.

بحث کردن با شما مذهبیون هیچ نتیجه ای نداره. چرا؟

چون ما باید قبل از هرچیز قبول کنیم خدایی وجود داره،در صورتی که علم وجود خدا رو اثبات نمیکنه.

حالا ما باید خدا را بپذیریم و مرحله بعد بیایم سراغ پیامبران و یک سری اراجیف که هیچگونه توجیح علمی هم ندارن به اسم معجزه...

چون پیامبر فرستاده خداست ما باید فرمان اون رو بپذیریم بدون هیچ گونه کم و کاستی.

حالا اگه قبول نکنیم میشیم مرتد و مفسد فی الارض و...و خونمون هم حلال میشه و بعدش هم ما رو می فرستن جهنم چند بارم ما رو میسوزونن.

یعنی در واقع همیشه و در نهایتِ بحث با یک مذهبی میرسیم به یه سری مسائلی که ما حتما باید قبول کنیم، چون خدا گفته و تو قران هم اومده.

و کسی که به خودش اجازه میده به راسل،کانت و...بگه فاحشه مغز نمیدونم به خودشون که فکر میکنند عصا مار میشه چی باید گفت;)

موفق باشید...

آخرین ویرایش:

blackviper210

عضو جدید
کاربر ممتاز
حرف که زیاده ولی ما حوصله اشو نداریم :d

فقط خواستم بگم گذاشتن چارتا شکلک خنده و دو بیت شعر نشونه آرامش نیستاااا ...

رگباری پست زدن واسه تخریب و پستای توهین آمیز و تمسخرکردن و ... هم نشون دهنده ناراحتی و اعصاب داغون و حرص بیش از اندازه اس ...

یکم آروم تر رفیق ... بدجوری جلز ولز میکنیاااا :d نیگرانتم :d

میترسم سکته بزنی بیوفتی رو دستمون ! ما نماز نمیخونیم اصن .. تو فقط به اعصابت مسلط باش :d

:biggrin:..........سپاس فراوان که به فکر من هستی..
شما هم مثه اون دوستمون شهریاری که چون جوابی نداشت به سوالاتم بده بعد چند روز ظهور کرد و فرمود: واسه این جوابتو نمیدم چون سرعت باشگاه پائینه اذیت میکنه..:Dوگرنه جواب همه سوالاتو دارم.
حالا جنابعالی کاری به پست زدن من نداشته باش.شما شبهات رو جواب بده.
سپاسمندم:D

olel_albab

مدیر تالار ریاضی
مدیر تالار
کاربر ممتاز
بسیار جالب شد.
به دوستانی که مسلمون هستند به عنوان یک برادر کوچیک توصیه میکنم جواب ندن دیگه، دلیل هم زیاد داره:
وقتی کسی میاد و مظلومانه یک سری سوال می پرسه بعد میاد و تخریب میکنه، از اول دنبال جواب نبوده. خب چه کاریه که میای و خودت رو مشتاق دونستن دلیل نشون میدی و بعدش هر چی که در مخیله داری به زبون میاری. عجیبه ها.
یک نفر دیگه شون رو میبینی که عقاید تمام فرق اسلام رو یکی می دونه و یک سری تکفیری رو با مسلمون ها اعم از سنی و شیعه یکی میکنه نباید تعجب کنی چرا که با توجه به پست هاشون این آدم پرگماتیسم و پوزیتیویسم و ... رو هم، هم قول می بینه، یعنی نه تنها اسلام رو درک نکرده(به قبول حقانیت نمی گم ها، اصلا درست حسابی بفهمه چی میگن) فلسفه غرب رو هم خوب نخونده. حالا من بیام براش دلیل بیارم که فلان فلسفه فلان و بیسار؟؟؟؟
وقتی یک فردی که بحث میکنه واقعا فکر نمی کنه که باید شان بحث رو رعایت کنه و هر مثال و هر حرفی رو به زبون نیاره، میاد و در حد فهم خودش به صورت مجازی هر چی که از پس سرش می گذره به زبون میاره و فکر نمی کنه ممکنه دو تا خانم بیان و پست ها رو بخونن، این آدم اصلا لیاقت بحث داره؟
کسی که در زبان فارسی حتی، عربی پیشکش، حتی ترکیب واژه های عطفی و یا فصلی رو بلد نیست و نمی دونه یک جمله رو از نظر دستور زبان فارسی چطور باید از نظر زبانشناختی بررسی کنه، میخوای بهش تفسیر قرآن بگی؟

آقایون، خانوم ها، دوستان:D بابا ولشون کنین، ما که مثل اون ها نیستیم، اونا دینشون برای خودشون، دین ما هم برای خودمون. شما ها منطقی تر هستین ما هر چی بهشون گفتیم انقدر تکرار مکررات نکنین فهمیدیم حرف شما رو. گل پسرا گفتین بابا دیگه کر شدیم از بس صدای بلند شما رو موقع بددهنی هاتون شنیدیم. ازشون نا امید شدم:biggrin: شما دوستان مسلمون و شیعه و سنی من بیخیال این جماعت شین لطفا
:gol:

آخرین ویرایش:

₪آمیتریس₪

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
:biggrin:..........سپاس فراوان که به فکر من هستی..
شما هم مثه اون دوستمون شهریاری که چون جوابی نداشت به سوالاتم بده بعد چند روز ظهور کرد و فرمود: واسه این جوابتو نمیدم چون سرعت باشگاه پائینه اذیت میکنه..:Dوگرنه جواب همه سوالاتو دارم.
حالا جنابعالی کاری به پست زدن من نداشته باش.شما شبهات رو جواب بده.
سپاسمندم:D

به فکرت نباشم ؟ :d چقدر شوماها قدر نشناسین واقعا :d

اولا نخوندم اکثر پستاتونو ! این آخریا رو خوندم که شبهه نبود ! خو برید ورق بازیتونو بکنین مگه ما جلوتونو گرفتیم ؟:d

من نگفتم علمشو دارم که رفع شبهه کنم ! گفتم حرف زیاده ... که بیشتر منظورم حرف برای به چالش کشیدن طرف مقابل بود !

یه چیزی توی این تاپیک خیلی جالب بود ! که در موردش ترجیح میدم توی پ.خ جوابتونو بدم ...

به پست دادنتونم کاری ندارم .. بشین شعر بذار :d فقط آروم باش :d

موفق باشی ...
:d

blackviper210

عضو جدید
کاربر ممتاز
در مورد پرستش به نظر من هیچ چیز جز انسانیت شایسته پرستش نیست.

من نمیخوام با شما بحث بکنم ولی همین یک بار جواب میدم و دیگه تمام.

بحث کردن با شما مذهبیون هیچ نتیجه ای نداره. چرا؟

چون ما باید قبل از هرچیز قبول کنیم خدایی وجود داره،در صورتی که علم وجود خدا رو اثبات نمیکنه.

حالا ما باید خدا را بپذیریم و مرحله بعد بیایم سراغ پیامبران و یک سری اراجیف که هیچگونه توجیح علمی هم ندارن به اسم معجزه...

چون پیامبر فرستاده خداست ما باید فرمان اون رو بپذیریم بدون هیچ گونه کم و کاستی.

حالا اگه قبول نکنیم میشیم مرتد و مفسد فی الارض و...و خونمون هم حلال میشه و بعدش هم ما رو می فرستن جهنم چند بارم ما رو میسوزونن.

یعنی در واقع همیشه و در نهایتِ بحث با یک مذهبی میرسیم به یه سری مسائلی که ما حتما باید قبول کنیم، چون خدا گفته و تو قران هم اومده.

و کسی که به خودش اجازه میده به راسل،کانت و...بگه فاحشه مغز نمیدونم به خودشون که فکر میکنند عصا مار میشه چی باید گفت;)

موفق باشید...

من میدونم..یکیش دکتر حسن عباسی هست که ادعا میکنه هر هفته روزنامه نیویورک تایمز در موردش مقاله میزنه و او رو {
The Big Brain Strategic}معرفی میکنه:biggrin:
اوووف

*rahil*

عضو جدید
کاربر ممتاز
قبلنا نمیخوندم اعتقادی نداشتم دین که سهل بود به وجود خدا اعتقاد نداشتم...
این باعث شد خودم خودمو فراموش کنم یه انسان دیگه ای در درونم شکل گرفت که با من بیگانه بود
اوایل اصلا حوصله خوندن نداشتم به پیشنهاد یکی از دوستان تو همین باشگاه خوندم ....
انگار یه جورایی خودمو پیدا کردم...اون موقع بود که وجود خدا همه جوره واسم ثابت شد

blackviper210

عضو جدید
کاربر ممتاز
به فکرت نباشم ؟ :d چقدر شوماها قدر نشناسین واقعا :d

اولا نخوندم اکثر پستاتونو ! این آخریا رو خوندم که شبهه نبود ! خو برید ورق بازیتونو بکنین مگه ما جلوتونو گرفتیم ؟:d

من نگفتم علمشو دارم که رفع شبهه کنم ! گفتم حرف زیاده ... که بیشتر منظورم حرف برای به چالش کشیدن طرف مقابل بود !

یه چیزی توی این تاپیک خیلی جالب بود ! که در موردش ترجیح میدم توی پ.خ جوابتونو بدم ...

به پست دادنتونم کاری ندارم .. بشین شعر بذار :d فقط آروم باش :d

موفق باشی ...
:d
:biggrin:..........
میدونم نخوندی.....بد بختیه بزرگ اینه که:
شما مسلمونا بدنبال ساده ترین راه ها هستید همیشه..کتاب نمیخونید، میگردید یکی پیدا کنید واستون تفسیر کنه.
به مطالب توجه نمیکنید، شکلک هارو نگاه میکنید.
به بدبختی فکر نمیکنید، نگران اینید که کدوم حرف س*ک*س* ی هست.
علم رو میزارید در کوزه معجزات رو باور میکنید...
کسیکه میگه از شعورت استفاده کن و با منطق حرف بزن رو فاحشه مغزی میخونید ولی کسیکه میگه نامه بنداز تو چاهه جمکران رو عقل کل میدونین.
البته که همه میدونن جوابی ندارید بجز به بیراهه کشاندن بحث ها.:biggrin:
در پیوست
فارسی نه و پارسی.... :D