مرسی دوست بله لطفت یادمه. از اون موقع آرومترمخوشحالم که کمی آرومتر شدی (من تو تاپیک مشاوره اگه یادت باشه بودم)
انشالله روزای بهتری در پیش داری امیدوار باش دوست من![]()
مرسی دوست بله لطفت یادمه. از اون موقع آرومترمخوشحالم که کمی آرومتر شدی (من تو تاپیک مشاوره اگه یادت باشه بودم)
انشالله روزای بهتری در پیش داری امیدوار باش دوست من![]()
متأسفم براتون که حتی با افکار کسی که تو مرحله سختی از زندگیش قرار داره رو با حرفای و پوچ و بی اساستون به بازی میگیرید!!!سمانه خانم این دقیقا همون راهه حلی بود که چند صفحه قبل گفتم؛ تحویل بگیر....راهه حل اول..BEKco جان ممنون.دقیقا با رسم شکل توضیح دادی.سپاس
مرسی دوست بله لطفت یادمه. از اون موقع آرومترم
و درود بر تو ای حداد عادل........... درود بر تو ای خلخالی
الان خیلی ناراحتی عقاید تورو قبول ندارم؟ دوس داری گردنمو بزنی نه؟
ناراحتی من درست گفتم؟... یعنی دقیقا همون چیزاییکه گفتم، مسلمان بعدی گفتش. کاملا شماهارو میشناسم. سالها راجعبتون تحقیق کردم.الان میدونم حرکت بعدیت چیه..
افزون بر این شماکه از بحث کردن ناراحت میشی بهتره شرکت نکنی تو بحث ها...
دوست عزیز که میگی؛ شما با ما مسلمونها کاری نداشته باش.... چرا شماها میتونید به همه چیه ما گیر بدید ولی ما نمی تونیم؟!!!
..........درود دوسته مغالطه گرم.
حالا چرا مغالطه گر:با این دلایل
ما در دو جهان غیر خدا یار نداریم »»این درسته. چون کسی بجز خودتون رو انسان حساب نمی کنید.چون بگفته شما{یهودی و کلیمی و بهایی و هندویسم و سیک و شنتو و کائو دای نجس هستن. بودائی و مسیحی و زرتشتی و یونیتارین و راستافازی و ساینتولوژی و سکولاریسم و... کافر هستن.تو مسلمونها هم فقط شیعه ها آدم هست}این از این
جز یاد خدا هیچ دگر کار نداریم»» اینم مغالطه است.. قبلا هم 'گفتم علتهاشو.با نگاهی به جامعه غیر مسلمان ایران متوجه می شید که اتفاقا به همه چی کار دارید.
درویش و فقیریم دراین گوشه ی دنیا »» شکست نفسی میفرمائید. مسلمونها که به کجاها حمله که نکردن: از ایران و شام و فلسطین و مصر شمال آفریقا، تا کوههای تاروس در آسیای صغیر؛ ماورالنهر و شمال دریای مکران؛ لیبی، در زمان عثمان تا دریاچه آرال و کناره های دریای کاسپین تا دریای سیاه و لبنان و اسپانیاو روم و............} کشتار انسانها و تصرف اموال... چقد درویشی بود
با نیک و بد خلق جهان کار نداریم»» اینم که جوابش همونه
ما مست صبوحیم زمیخانه ی توحید
حاجت به می و باده و خمّار نداریم»» خوشبحالتون
با جامه ی صدپاره و با خرقه ی پشمین
بر خاک نشینیم و از این عار نداریم»» ریا
گر یار وفادار نداریم عجب نیست
ما یار بجز حضرت جبّار نداریم»» کلا با هیچ کس سر سازگاری ندارید. حتی با خودتون. شیعه سر سنی میبره، سنی سر شیعه
ما شاخ درختیم پر از میوه ی توحید
هر رهگذری سنگ زند عار نداریم»» آخی.دلم سوخت.با هیچ کسی کار ندارن. هرکی مسلمانی بزه بهش شیرینی تعارف میکنن.مرگ بر اسرائیل و مرگ بر آمریکا و انگلیس و ایتالیا و.....
ماتم زدگانیم در این گوشه ی دنیا »» اینم کاملا درسته.تو سر زدن و گریه کردن کار روز و شبتونه
چون زاغ گذر بر سر مردار نداريم
بنگر تو دل خسته ی شمس الحق تبریز
ما جز هوس دیده ی دیدار نداریم»» آفرین
1.خدارو شکر که ناراحت نیستی.... هه،من ناراحت شدم؟!! خودت دیدی اون دوستمون که گفت با نماز آروم میشم، تا گفتیم تلقین میکنی و به روانشناس احتاج داری، خودش قبول کرد{ و این نشون میده تعصب بیجا نداره مثه شما}
2.منظورت از اینکه اهل کتاب باشه یعنی اینکه قرآن و رساله خونده باشه دیگه!!!!؟. بقیه کتابها هم که شیطان نوشته و بدرد نمیخورن.یعنی واسه گفتمان با شما حتما باید یه دینی داشته باشیم؟...
من به انسانیت اعتقاد دارم.. با این مدرک میتونیم باهام گفتاورد داشته باشیم؟یا فقط شیعه باید باشم؟
3.شماها اصلا کار ندارید طرف مقابل دینش چیه!! فقط حمله میکنید.حمله برادران بسیج به باغ و تالارها و تجاوز کردن.. ریختن گشت ارشاد و مامورین انتظامی تو خیابون گیر دادن به آستین کوتاه و موی سر...برادران زحمت کش پلیس فتا در فضای مجازی و{درود عرض شد برادرا. خدا قوت}....زندانی کردن نویسندگان و ............اینا کار نیست نه؟!!!
![]()
سلام دوست عزیز...دوستان عزیز سلام .
تقریبآبحثهارو دنبال کردم.از طرفی زیادی شور بوده از طرفی هم زیادی بی نمک که مطالب مفیدزیادی از بینش میشه پیدا کرد.ولی خیلی جالب بود.می ودنم،شاید بحثهاتموم نشده باشه،فقط خواستم یه چیز مهمی رو بگم،البته برای من خیلی مهمه و همیشه نظرمو جلب می کنه.
یعنی چی از کجا آموزش دیدید؟؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
هیچوقت با کسی که دارید باهاش بحث می کنید این حرفو نزنید،چون این بزرگترین توهینیه که میشه به اعتقادش کرد.
هر شخصی برای خودش عقل وشعور داره و به آن چیزی که میگه اعتقاد داره (درست وغلطش مهم نیست)شما دارید با اون بحث می کنید،پس به این کاری نداشته باشید که این حرف از کجا امده.
نمیخوام پیازداغشو زیاد کنم،طرف صحبتم شخص خاصی نیست، تمام کسایی که این نوشته رو میخونن...
چیزی که مهمه اینه که این حرف هیچ فرقی با کلمه تسلیم نداره(یعنی کم اوردم)وکسایی این حرف به زبون میارن که ادعاشون میشه،فرقی نمیکه،در همه زمینه ها،مذهبی،دینی،اعتقادی و مخصوصآ سیاسی و...
چرا ما باید به این فکر کنیم که افکار ما بهتریه،و همیشه میخوایم به زور تو مغز یکی دیگه فرو کنیم
منظورم این نیست که اصلا با اون بحث نکنیم ،نه،ولی وقتی متقاعد نشد،دیگه بهش برچسب نزنید...![]()
از کسانیکه به شما پاسخ های ساده برای پرسش های پیچیده می دهند بر حذر باشید....
از آن بدتر پاسخ های پیچیده برای پرسش های ساده است....
never fear big long words
big long words mean little things
all big things have little names
such as life and death، peace and war
or dawn، day، night، hope، love،home
learn to use little words in a big way، it is heard to do
but they say what you mean
when you dont know what you mean
use big words
that often fools little people.....
میبینیم که بعضیا جوابی ندارن و از راههای دیگه دارن حمله میکنن[/QUOTE ]
سلام
مثلا...
اولا سایت مشکل داره! گاهی اوقات اذیت میکنه. دوما فکر نیمکنیم اینقدر ارزش داشته باشه که بخایم جواب بعضی از حرفارو بدیم. چون این مباحث برای کسی هست که پیرو حق هست نه کسی که بخاد حرفشو به کرسی بشونه.از کسانیکه به شما پاسخ های ساده برای پرسش های پیچیده می دهند بر حذر باشید....از آن بدتر پاسخ های پیچیده برای پرسش های ساده است.... never fear big long words big long words mean little things all big things have little names such as life and death، peace and war or dawn، day، night، hope، love،home learn to use little words in a big way، it is heard to do but they say what you mean when you dont know what you mean use big words that often fools little people..... میبینیم که بعضیا جوابی ندارن و از راههای دیگه دارن حمله میکنن
![]()
من گاهی میخونم ولی همیشه عذاب وجدان دارم
بخونی یانخونی ازحداچیزی کم نمیشه.خدامحتاج نمارمن وتونیست ولی نمازواقعی انسان روبه خدا
نزدیک میکنه.
درضمن اگربه نمازخوندنت اعتقادداشته باشی وازسراجباروبی حوصلگی نخونی بقیه کاراتم درست
میشه هرکی میگه نه امتحانش مجانیه.
دوست عزیز سلام.سلام دوست عزیز...
یه نکته راجع به حرفتون بزنم چون بیشتر جملتون به من مربوط میشد:
من از وقتی که اینجا عضو شدم افراد زیادی بودن که به سبک کاربرایی که الان باهاشون صحبت میکنم حرف میزدن... دقیقاً از این شاخه به اون شاخه پریدن، مطالب دینی رو باهم تلفیق کردن و در کنار هم قرار دادن برای رسیدن به هدفشون، تهمتهایی به مسلمونا زدن و...
شگردشون هم اغلب میهن پرستی و وطن خواهیه و با تمدن خواندن ایران قبل از تاریخ مشخصی!، طرفداری میکنن از بزرگان ایران و خودشونو شیفته اونها نشون میدن ولی در گفتار بویی از ایران و ایرانی نبردن! فقط هم تو تاپیک هایی که مربوط به مسائل دینی میشه سروکله شون پیدا میشد و میشه! حرفاشونم هم خیلی شبیه هم هست معمولاً!
به نظرتون آدم به شک نمیفته؟ اینا از کجا تغذیه میشن؟ یعنی واقعاً با تحقیق و مطالعه های بسار به اینجا رسیدن که شبیه هم بگن؟ استاد ماهری هم تو ارائه تاریخ و آیات هستنیعنی همه ی قرآنم خوندن و مفسر خبره ای هم شدن؟!!
خدارو شکر کمتر شدن ولی بازم هستن...
نمیگم عقیده ی من درسته و هرگز نمیخوام به کسی تحمیلش کنم خدای نکرده... ولی این کاربرا چرا عقاید مارو هدف میگیرن؟ چرا تهمتای ناروا میزنن( از جمله بحثهای بسیج! حالا هشت سالی که بسیج تو دفاع مقدس نقش داشت جزء تاریخشون به حساب نمیاد!!!)
من بارها ازشون پرسیدم شما عقیدتون چیه؟ دین و مکتبتون چیه؟ خب ما با چه منطقی میتونیم باهاشون صحبت کنیم؟ چرا توهین های اونها به حساب نمیاد ولی کافیه یه نفر از ما از عقیدمون دفاع کنه میگن شما تهمت میزنی ،توهین میکنی،تعصبی هستی و تازه اینا بهتریناشه...
ولی دوستم من اگه تا الان حرفی زدم باهاشون براساس شناختم تو این دوسال عضویتم بوده وگرنه بودن افرادی که انقدر منطقی صحبت میکنن و دلیل میخوان و من هم به همون صورت سعی کردم باهاشون صحبت کنم...
من کارشناس دینی نیستم ولی به اندازه اعتقاداتم از اعتقاداتم دفاع میکنم...
خب حالا شما میگید من به اعتقاداتشون توهینی کردم درصورتی که کلمه ای از اعتقاداشون نمیگن که ماهم راجع بهش حرف بزنیم؟
امیدوارم من اشتباه کرده باشم امیدوارم فقط!!
دیگه حرفی ندارم...
چرا عذاب وجدان دارید ؟؟
سلام، نه دوست عزیز این چه حرفیه... به هیچ وجه ناراحت نشدم فقط راجع به صحبتهام توضیح دادمدوست عزیز سلام.
نمیخواستم ناراحتتون کنم.
اصلا به بحثاتون کاری ندارم.از اعتقاد کسی هم دفاع نکردم.
طرف مقابلم شخص خاصی نیست،در کل گفتم،از این حرف استفاده نکنید چون ضعف شما رو نشون میده.
اگه کسی رو ناراحت کردم،لطفآ ببخشید.![]()
درود........
این نظرتو ندیده بودم...
واقعا طرز فکرت اینطور هست؟!!!!!!!. یعنی تا الان فکر کردی من ایرانی نیستم؟از انگلیس پول میگیرم؟و تعصبی به ایران ندارم فقط سیاه نمایی میکنم؟
بعد جنابعالی که از اعراب بیابان نشین طرفداری میکنی ایرانیه وطن پرست هستی؟.
آره شما راس میگی؛ جنابعالی و شریعتمداری ایرانیه وطن پرست هستید که میگه اگر لوح کورش 200 سال بیشتر قدمت داشت من گردنمو میزنم.
یا اون کساییکه بعد از انقلاب خواستن تخت جمشید رو با بلدوزر تخریب کنن ولی فرماندار وقت نزاشت.
البته من تعجب نکردم از حرفاتون، چون جوابی بجز اینها ندارید بدید.الان معلوم شد کی داره از این شاخه به اون شاخه میپره.
من معذرت میخوام اگر دوستان من که با عقاید شماها مخالف هستن اطلاعات تاریخی دارن و سوادشون بیشتره از شماها..
اون چیزایی که شما تهمت میگی، همه اتفاق افتاده.
لطف کن حرف هاییکه توهین میدونی رو لیست کن تا بقیه هم بدونن شما چیو توهین میدونین.تا جواب اوناروهم بدیم.
الان ناراحتی من عکس فردوسی رو زدم آواتارم؟..کیو بزنم تو خوشت بیاد؟عبدالباسط خوبه؟یا از نوحه خونهای هفت تیر کشمون بزنم، خوبه؟
خدارو شکر کمتر شدن؟؟؟تو هم عقایدت مثه هیتلر هست.اما شما،هرکی غیر مسلمان هست رو بگیر اعدام کن.بعد بشینید از این دنیا لذت ببرید.
الان شما شک داری من از کجا تغذیه میشم؟ولی من شک ندارم شما از کجا تغذیه میشید.شماها نون ایرانی تو سفرتونه ولی از اعراب طرفداری میکنید.
الان معلومه کی کارش زشت تره.
شما لطف کن کمتر مغالطه کن..مثه بعضیا{...}که در زمان جنگ مردم گرسنه بودن.میگفتن ما درحاله جنگیم تحمل کنید.چندین سال بعد جنگ میگفتن؛ داریم بازسازی میکنیم تحمل کنید.حالا شما میگی بسیجی ها از ملت دفاع کردن الان حق دارن به ناموس بقیه تجاوز کنن.
چه ربطی داشت من نمیدونم....
منطق از دید شما اینه: برای پاسخ دادن به این پرسش ها که در مورد بوجود آمدن، جهان و موجودات و معجزات و هرچی که در عالم هستی هست، شما به آرامی نگاهی به آسمان میکنید و میگید؛ کار خداست.{هرکی هم قبول نکنه یا از انگلیس پول گرفته یا عامل موساد هست یا بی منطقه و داره توهین میکنه به اعتقادات}
و اما اعتقادات من: خدای من میگه هر چیز که در جهان وجود داره بی نقص نیست.هر چیز، هم بدی داره هم خوبی..منو تهدید نمیکنه، هیچ فرقی بین من و بقیه موجودات نمیگذاره.
میگه به همه چیز میتونی شک کنی حتی من.میگه با شعور باش، کسی رو که منو انکار میکنه اذیت نکن.حمله انتحاری انجام نده بخاطر من.گردن نزن بخاطر من.تجاوز نکن به مخلوقاتم.من انسان نیستم خصلت های خودتو به من ربط نده{من عصبانی نمیشم؛ فحش نمیدم؛ تهدید نمیکنم؛ بعد دوباره خوشحال بشم. جایزه بدم و.........}
من خرد و اندیشه رو دوست دارم حتی اگر من رو انکار کنه چیزی از من کم نمیشه.من نیازی به پرستش و امتحان کردنه تو ای موجود ناقص ندارم و.و.و.و
در پایان یه جمله معروف هست که میگه؛از کسی که کتابخانه دارد و کتابهای زیادی خوانده است نباید ترسید .... از کسی باید ترسید که تنها یک کتاب دارد و آنرا مقدس می پندارد ولی هرگز ان را نخوانده است.
موفق باشید...
میدونم گفتن این حرفا به حرف آسونه ولی به عمل سخت تر .اما بنظرم بهتره توی زندگی ، مرگ رو هم بخاطر بیاریم. بعضی وقتا بسیار برامون مفیده.واسه اینکه به دستور خدا عمل نمیکنیم و اون دنیا بی چاره میشم....
![]()
چیزای زیادی ازتون یاد گرفتمیکیش اینه که قرآن بیشتر بخونم و دوم بدون منبع به کسی و به قشری تهمت نزنم(حداقل به خاطر ایرانی بودن دوست گرامی)!!!!!
شما هم موفق باشید![]()