ايا نماز مي خونيد ؟

ايا نماز مي خونيد ؟

• نهاصلا نمي خوانم

رای: 53 15.6%
  • گه گاهي از روي ميل يا اجبار مي خوانم

رای: 46 13.5%
  • بله هميشه مي خوانم .

رای: 241 70.9%

• مجموع رای دهندگان
    340

آشنا....

عضو جدید
کاربر ممتاز
سمانه خانم این دقیقا همون راهه حلی بود که چند صفحه قبل گفتم؛ تحویل بگیر....راهه حل اول..BEKco جان ممنون.دقیقا با رسم شکل توضیح دادی.سپاس
متأسفم براتون که حتی با افکار کسی که تو مرحله سختی از زندگیش قرار داره رو با حرفای و پوچ و بی اساستون به بازی میگیرید!!!
شما تحقیقتو کردی و بی دینی رو ارجح دونستی خب پس دیگه لزومی به صحبت راجع به عقاید مسلمونا نیست...
شما با اعمال خودت خوش باش ما هم با اعمال خودمون تا ببینیم رستگاری و سعادت از کدوم گروهه...
به سلامت:gol:

آشنا....

عضو جدید
کاربر ممتاز
مرسی دوست بله لطفت یادمه. از اون موقع آرومترم

کدوم لطف من که کاری نکردم، گاهی درمان بعضی زخم ها صبره و گذشت زمانه... گرچه گفتنش راحته... اما چاره ای نیست دوست خوبم زندگی همینه.
ولی بدون که:بعد از هر سختی آسانی ست
;)

BEKco

عضو جدید
خودتو باهاش سرگرم کنی !

این حرف یکی از بدترین حرفهایی است که شنیده ام . هر جا کار بجای باریک میرسه میگن سرتو اینطوری گرم کن .
بعد نتیجه اش این میشه که هیچوقت راهکار برای زندگی پیدا نمیکنه . در مشکلات بجای اینکه بره راه حل پیدا کنه میره سرشو گرم میکنه . این حرف بنده نه برای الان و در اینجا بلکه قبلا هم بوده . مثال میزنم در بعضی فرومها دیدم گفته اند چکار کنیم خاستگار بیاد . بنده یکی از مطالبی که گذاشتم این بود که اگر کار میکنی اگر درس میخونی و ..... برای سرگرمی نباشه

آشنا....

عضو جدید
کاربر ممتاز
:d........... درود بر تو ای خلخالی:d
الان خیلی ناراحتی عقاید تورو قبول ندارم؟ دوس داری گردنمو بزنی نه؟:)
ناراحتی من درست گفتم؟:d... یعنی دقیقا همون چیزاییکه گفتم، مسلمان بعدی گفتش. کاملا شماهارو میشناسم. سالها راجعبتون تحقیق کردم.الان میدونم حرکت بعدیت چیه..
افزون بر این شماکه از بحث کردن ناراحت میشی بهتره شرکت نکنی تو بحث ها...

دوست عزیز که میگی؛ شما با ما مسلمونها کاری نداشته باش.... چرا شماها میتونید به همه چیه ما گیر بدید ولی ما نمی تونیم؟!!!

و درود بر تو ای حداد عادل:D

1- نه من ناراحت نیستم که عقاید منو قبول ندارید چون اعمال من از اعتقادات من سرچشمه میگیره و همونطور که گفتم اعمال شما از خودتون و اعمال من هم از خودم... پس به من چیزی نمیرسه اگه شما اعتقاد منو قبول داشته باشی یا نه:)
فکر میکنم شما بیشتر ناراحت شدی وقتی میبینی کسی میگه با نماز آرومتره:w15:

2-در رابطه با اینکه فرمودید:از بحث کردن ناراحت میشم نه، من از بحث ناراحت نمیشم من به اندازه فهم خودم از دینم صحبت میکنم ...
ولی من ترجیح میدم با کسی بحث کنم که اهل کتاب باشه حداقل به چیزی اعتقاد داشته باشه که بشه باهاش صحبت کرد من با چه چیزی با شما بحث کنم؟ راجع به معبود،معاد ، نبوت؟- با کتابی که گفتید تحقیق کردید و هیچکدومو قبول ندارید؟- با روز رستاخیز؟-با موعود و منجی و... با چی دوست گرامی؟ شما به چی اعتقاد داری؟
3-لطف کنید بگید دینتون چیه که ما با شما کار داریم؟!!!!!!!!!!

اینم تقدیم شما:smile::

ما در دو جهان غیر خدا یار نداریم
جز یاد خدا هیچ دگر کار نداریم
درویش و فقیریم دراین گوشه ی دنیا
با نیک و بد خلق جهان کار نداریم
ما مست صبوحیم زمیخانه ی توحید
حاجت به می و باده و خمّار نداریم
با جامه ی صدپاره و با خرقه ی پشمین
بر خاک نشینیم و از این عار نداریم
گر یار وفادار نداریم عجب نیست
ما یار بجز حضرت جبّار نداریم
ما شاخ درختیم پر از میوه ی توحید
هر رهگذری سنگ زند عار نداریم
ماتم زدگانیم در این گوشه ی دنیا
چون زاغ گذر بر سر مردار نداريم
بنگر تو دل خسته ی شمس الحق تبریز
ما جز هوس دیده ی دیدار نداریم

majid0511

عضو جدید
بیشتر اوقات میخونم و خیلی کم قضا میشه
اما وقتی قضا میشه 2 دستی میزنم تو سرم

جریان نماز و خدا و تابع بودن از خدا فقط همینه که:

خدا گفته بخوان
پس بنده میخوانم
-
چون او خالق است
چون او عظیم است
چون وجود را با او درک کردم
چون لذت ها را او به من هدیه داده است
چون او خدا است و من بنده
مخلوق از خدا پیروی نکه از کی پیروی کنه
-
-
دنیا مزرعه بندگی است و در 3 مرحله کاشت داشت و برداشت خود را به خدای خود عرضه میکنیم
پس برای او گداخته میشویم و با نورانیت خود تجلی خدا را در روح خود بشتر احساس می کنیم
و در این راه از 14 معصوم و بنده خاص خدا نیز کمک میگیریم
و دفتر چه راهنمای قرآن را مطالعه میکنیم تا خود را خراب نکنیم

آشنا....

عضو جدید
کاربر ممتاز
:biggrin:..........درود دوسته مغالطه گرم.;)
حالا چرا مغالطه گر:با این دلایل

ما در دو جهان غیر خدا یار نداریم »»این درسته. چون کسی بجز خودتون رو انسان حساب نمی کنید.چون بگفته شما{یهودی و کلیمی و بهایی و هندویسم و سیک و شنتو و کائو دای نجس هستن. بودائی و مسیحی و زرتشتی و یونیتارین و راستافازی و ساینتولوژی و سکولاریسم و... کافر هستن.تو مسلمونها هم فقط شیعه ها آدم هست}این از این

جز یاد خدا هیچ دگر کار نداریم»» اینم مغالطه است.. قبلا هم 'گفتم علتهاشو.با نگاهی به جامعه غیر مسلمان ایران متوجه می شید که اتفاقا به همه چی کار دارید.

درویش و فقیریم دراین گوشه ی دنیا »» شکست نفسی میفرمائید. مسلمونها که به کجاها حمله که نکردن: از ایران و شام و فلسطین و مصر شمال آفریقا، تا کوههای تاروس در آسیای صغیر؛ ماورالنهر و شمال دریای مکران؛ لیبی، در زمان عثمان تا دریاچه آرال و کناره های دریای کاسپین تا دریای سیاه و لبنان و اسپانیاو روم و............} کشتار انسانها و تصرف اموال... چقد درویشی بود:redface:

با نیک و بد خلق جهان کار نداریم»» اینم که جوابش همونه

ما مست صبوحیم زمیخانه ی توحید
حاجت به می و باده و خمّار نداریم»» خوشبحالتون
با جامه ی صدپاره و با خرقه ی پشمین
بر خاک نشینیم و از این عار نداریم»» ریا
گر یار وفادار نداریم عجب نیست
ما یار بجز حضرت جبّار نداریم»» کلا با هیچ کس سر سازگاری ندارید. حتی با خودتون. شیعه سر سنی میبره، سنی سر شیعه
ما شاخ درختیم پر از میوه ی توحید
هر رهگذری سنگ زند عار نداریم»» آخی.دلم سوخت. :cry:با هیچ کسی کار ندارن. هرکی مسلمانی بزه بهش شیرینی تعارف میکنن.مرگ بر اسرائیل و مرگ بر آمریکا و انگلیس و ایتالیا و.....
ماتم زدگانیم در این گوشه ی دنیا »» اینم کاملا درسته.تو سر زدن و گریه کردن کار روز و شبتونه
چون زاغ گذر بر سر مردار نداريم
بنگر تو دل خسته ی شمس الحق تبریز
ما جز هوس دیده ی دیدار نداریم
»» آفرین

1.خدارو شکر که ناراحت نیستی.... هه،من ناراحت شدم؟!! خودت دیدی اون دوستمون که گفت با نماز آروم میشم، تا گفتیم تلقین میکنی و به روانشناس احتاج داری، خودش قبول کرد{ و این نشون میده تعصب بیجا نداره مثه شما};)
2.منظورت از اینکه اهل کتاب باشه یعنی اینکه قرآن و رساله خونده باشه دیگه!!!!؟. بقیه کتابها هم که شیطان نوشته و بدرد نمیخورن.یعنی واسه گفتمان با شما حتما باید یه دینی داشته باشیم؟...:redface:
من به انسانیت اعتقاد دارم.. با این مدرک میتونیم باهام گفتاورد داشته باشیم؟:redface:یا فقط شیعه باید باشم؟
3.شماها اصلا کار ندارید طرف مقابل دینش چیه!! فقط حمله میکنید.حمله برادران بسیج به باغ و تالارها و تجاوز کردن.. ریختن گشت ارشاد و مامورین انتظامی تو خیابون گیر دادن به آستین کوتاه و موی سر...برادران زحمت کش پلیس فتا در فضای مجازی و{درود عرض شد برادرا. خدا قوت:d}....زندانی کردن نویسندگان و ............اینا کار نیست نه؟!!!:d

آخی دلم سوخت واستون:cry: چه دل پری از مسلمونا دارید:eek: دیدید تو تاپیک هفت تیرکشی گفتم شما با عرب مشکل نداری با اسلام مشکل داری؟مدارکش تو این تاپیک...
شماها هم تا کم میارید میگید مغالطه!!! آموزشای خوبی بهتون میدید کجا آموزش میبینید بگید ما هم شرکت فعال داشته باشیم:D

آره برای گفتمان باید به چیزی اعتقاد داشته باشید میدونید چرا؟ چون اصل مباحثه و مناظره اینه که هر دو طرف از هم سؤال میپرسن ولی شما یه طرفه کار میکنی دوست گرانقدر...باید ما هم از اعتقادتون بدونیم که سؤال بپرسیم...
گفتم که حرفاتون پوچ و بی اساسه فقط آموزشایی که دیدید رو یه جا تحویل میدید نمیدونید از کجا اومده!!! آخرتتو چند فروختی عزیز؟!!!

برای تک تک حرفاتون دینمون جواب داره ولی باید در برابر کسی جواب داد که حداقل اعتقادی داشته باشه...
انسانیت یعنی این که به هموطنات تهمت نزنی انسانیت یعنی این که اگه کسی تو شرایط بدی از زندگی قرار داره با افکارش بازی نکنی(مثل دوستمون تو اینجا) انسانیت یعنی ب قوم و نژاد نگاه نکنی... بازم بگم؟
شما چطور مدافع اسرائیل و آمریکا و انگلیس و ایتالیا و..... که خودتون گفتید هستید اما تا اسم عرب (عرب که نه اسلام) میاد رگ نژادپرستی تون به جوش درمیاد؟!!!!
لطفاً از حملات اسرائیل و آمریکا هم بفرمایید اونا که دیگه تو زمان خودمون هستن بفرمایید اینا چیکار میکنن؟(نکنه مسلمونن:confused:)

مغالطه گر شمایید دوست عزیز...بحث تاپیکهارو به چه جاهایی میکشونید!!!
درباره شعر هم که چه نقد جانانه ی مغرضانه ای کردید رجوع کنید به خود شاعرش:D

«لَقَدْ أَنزَلْنَا آیاتٍ مُّبَینَاتٍ وَاللَّهُ یهْدِی مَن یشَاءُ إِلَى صِرَاطٍ مُّسْتَقِیمٍ» (النور، 46)

ترجمه: قطعا آیاتى روشنگر فرود آورده ‏ایم و خدا هر كه را بخواهد به راه راست هدایت مى‏كند.
به امید هدایت هممون... خدانگهدارتون دوست گرامی:gol::gol::gol:

najme74

عضو جدید
دوستان عزیز سلام .:smile::smile:
تقریبآبحثهارو دنبال کردم.از طرفی زیادی شور بوده از طرفی هم زیادی بی نمک که مطالب مفیدزیادی از بینش میشه پیدا کرد.ولی خیلی جالب بود.:w16:می ودنم،شاید بحثهاتموم نشده باشه،فقط خواستم یه چیز مهمی رو بگم،البته برای من خیلی مهمه و همیشه نظرمو جلب می کنه.:w20:
یعنی چی از کجا آموزش دیدید؟؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:eek:
هیچوقت با کسی که دارید باهاش بحث می کنید این حرفو نزنید،چون این بزرگترین توهینیه که میشه به اعتقادش کرد.:w04:
هر شخصی برای خودش عقل وشعور داره و به آن چیزی که میگه اعتقاد داره (درست وغلطش مهم نیست)شما دارید با اون بحث می کنید،پس به این کاری نداشته باشید که این حرف از کجا امده.
نمیخوام پیازداغشو زیاد کنم،طرف صحبتم شخص خاصی نیست، تمام کسایی که این نوشته رو میخونن...
چیزی که مهمه اینه که این حرف هیچ فرقی با کلمه تسلیم نداره(یعنی کم اوردم)وکسایی این حرف به زبون میارن که ادعاشون میشه،فرقی نمیکه،در همه زمینه ها،مذهبی،دینی،اعتقادی و مخصوصآ سیاسی و...:w19:
چرا ما باید به این فکر کنیم که افکار ما بهتریه،و همیشه میخوایم به زور تو مغز یکی دیگه فرو کنیم:w13:
منظورم این نیست که اصلا با اون بحث نکنیم ،نه،ولی وقتی متقاعد نشد،دیگه بهش برچسب نزنید...:w16:

آشنا....

عضو جدید
کاربر ممتاز
دوستان عزیز سلام .:smile::smile:
تقریبآبحثهارو دنبال کردم.از طرفی زیادی شور بوده از طرفی هم زیادی بی نمک که مطالب مفیدزیادی از بینش میشه پیدا کرد.ولی خیلی جالب بود.:w16:می ودنم،شاید بحثهاتموم نشده باشه،فقط خواستم یه چیز مهمی رو بگم،البته برای من خیلی مهمه و همیشه نظرمو جلب می کنه.:w20:
یعنی چی از کجا آموزش دیدید؟؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:eek:
هیچوقت با کسی که دارید باهاش بحث می کنید این حرفو نزنید،چون این بزرگترین توهینیه که میشه به اعتقادش کرد.:w04:
هر شخصی برای خودش عقل وشعور داره و به آن چیزی که میگه اعتقاد داره (درست وغلطش مهم نیست)شما دارید با اون بحث می کنید،پس به این کاری نداشته باشید که این حرف از کجا امده.
نمیخوام پیازداغشو زیاد کنم،طرف صحبتم شخص خاصی نیست، تمام کسایی که این نوشته رو میخونن...
چیزی که مهمه اینه که این حرف هیچ فرقی با کلمه تسلیم نداره(یعنی کم اوردم)وکسایی این حرف به زبون میارن که ادعاشون میشه،فرقی نمیکه،در همه زمینه ها،مذهبی،دینی،اعتقادی و مخصوصآ سیاسی و...:w19:
چرا ما باید به این فکر کنیم که افکار ما بهتریه،و همیشه میخوایم به زور تو مغز یکی دیگه فرو کنیم:w13:
منظورم این نیست که اصلا با اون بحث نکنیم ،نه،ولی وقتی متقاعد نشد،دیگه بهش برچسب نزنید...:w16:
سلام دوست عزیز...

یه نکته راجع به حرفتون بزنم چون بیشتر جملتون به من مربوط میشد:D:
من از وقتی که اینجا عضو شدم افراد زیادی بودن که به سبک کاربرایی که الان باهاشون صحبت میکنم حرف میزدن... دقیقاً از این شاخه به اون شاخه پریدن، مطالب دینی رو باهم تلفیق کردن و در کنار هم قرار دادن برای رسیدن به هدفشون، تهمتهایی به مسلمونا زدن و...
شگردشون هم اغلب میهن پرستی و وطن خواهیه و با تمدن خواندن ایران قبل از تاریخ مشخصی!، طرفداری میکنن از بزرگان ایران و خودشونو شیفته اونها نشون میدن ولی در گفتار بویی از ایران و ایرانی نبردن! فقط هم تو تاپیک هایی که مربوط به مسائل دینی میشه سروکله شون پیدا میشد و میشه! حرفاشونم هم خیلی شبیه هم هست معمولاً!

به نظرتون آدم به شک نمیفته؟ اینا از کجا تغذیه میشن؟ یعنی واقعاً با تحقیق و مطالعه های بسار به اینجا رسیدن که شبیه هم بگن؟ استاد ماهری هم تو ارائه تاریخ و آیات هستن:surprised:یعنی همه ی قرآنم خوندن و مفسر خبره ای هم شدن؟!!
خدارو شکر کمتر شدن ولی بازم هستن...

نمیگم عقیده ی من درسته و هرگز نمیخوام به کسی تحمیلش کنم خدای نکرده... ولی این کاربرا چرا عقاید مارو هدف میگیرن؟ چرا تهمتای ناروا میزنن( از جمله بحثهای بسیج! حالا هشت سالی که بسیج تو دفاع مقدس نقش داشت جزء تاریخشون به حساب نمیاد!!!)
من بارها ازشون پرسیدم شما عقیدتون چیه؟ دین و مکتبتون چیه؟ خب ما با چه منطقی میتونیم باهاشون صحبت کنیم؟ چرا توهین های اونها به حساب نمیاد ولی کافیه یه نفر از ما از عقیدمون دفاع کنه میگن شما تهمت میزنی ،توهین میکنی،تعصبی هستی و تازه اینا بهتریناشه...
ولی دوستم من اگه تا الان حرفی زدم باهاشون براساس شناختم تو این دوسال عضویتم بوده وگرنه بودن افرادی که انقدر منطقی صحبت میکنن و دلیل میخوان و من هم به همون صورت سعی کردم باهاشون صحبت کنم...
من کارشناس دینی نیستم ولی به اندازه اعتقاداتم از اعتقاداتم دفاع میکنم...
خب حالا شما میگید من به اعتقاداتشون توهینی کردم درصورتی که کلمه ای از اعتقاداشون نمیگن که ماهم راجع بهش حرف بزنیم؟
امیدوارم من اشتباه کرده باشم امیدوارم فقط!!

دیگه حرفی ندارم...

olel_albab

مدیر تالار ریاضی
مدیر تالار
کاربر ممتاز
دو نفر هستند که عقیده این طوری دارند و بحث رو مدام ادامه می دند. به نظرم دیگه عقیده ها روشن شده، هم حرف های معتقدین به اسلام در این تاپیک زده شده هم حرف های مخالفین. نمی دونم چرا هر کسی میاد یک پستی میگذاره اینا میان و باز حرف هاشون تکرار میشه، مثلا یک بنده خدایی میاد و میگه من نماز می خونم و بهم آرامش میده، مشخصه طرف داره احساسش رو بیان می کنه، بعد این افراد میان دلیل میارن و حرف هاشون رو تکرار میکنن و اصرار دارن بگن این مسلمونا همگی در اشتباهن. خب یک بار نه صد بار اینا رو توی پست هاتون در همین تاپیک گفتین.
خب گل پسر، خوندیم این حرف ها رو دیگه. هر کسی هم اگر دنبال حقیقت باشه و بخواد بهش برسه میره می بینه چند صفحه قبل کی چی نوشته. نیازی نیست شما ها احساس فاتح جنگ رو داشته باشین و سعی کنین مدام جواب بدین. عجیبه ها
شما میگین طبق منطق انسانی صحبت کنیم، خیلی خب صد بار حقیقت رو از زعم خودتون برای همه تشریح کردین، انصافا دیگه کوتاه بیاین.
;)

viva shz

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
این نظر سنجیه ولی یکم عجیبه!تو سطح جامعه و به خصوص کلان شهر ها اگه این سوال رو از افکار عمومی بپرسن کفه ترازو به سمت اونایی که نمیخونن یا گه گاهی میخونن سنگینی خواهد کرد...

blackviper210

عضو جدید
کاربر ممتاز
از کسانیکه به شما پاسخ های ساده برای پرسش های پیچیده می دهند بر حذر باشید....:hypocrite:

از آن بدتر پاسخ های پیچیده برای پرسش های ساده است....

never fear big long words
big long words mean little things
all big things have little names
such as life and death، peace and war
or dawn، day، night، hope، love،home
learn to use little words in a big way، it is heard to do
but they say what you mean
when you dont know what you mean
use big words
that often fools little people.....

میبینیم که بعضیا جوابی ندارن و از راههای دیگه دارن حمله میکنن
:D:lol:

گل خانمی

عضو جدید
از کسانیکه به شما پاسخ های ساده برای پرسش های پیچیده می دهند بر حذر باشید....:hypocrite:

از آن بدتر پاسخ های پیچیده برای پرسش های ساده است....

never fear big long words
big long words mean little things
all big things have little names
such as life and death، peace and war
or dawn، day، night، hope، love،home
learn to use little words in a big way، it is heard to do
but they say what you mean
when you dont know what you mean
use big words
that often fools little people.....

میبینیم که بعضیا جوابی ندارن و از راههای دیگه دارن حمله میکنن
:D:lol:[/QUOTE‏ ]
سلام
مثلا...

شهریاری 2

کاربر فعال تالار اسلام و قرآن
کاربر ممتاز
از کسانیکه به شما پاسخ های ساده برای پرسش های پیچیده می دهند بر حذر باشید....:hypocrite: از آن بدتر پاسخ های پیچیده برای پرسش های ساده است.... never fear big long words big long words mean little things all big things have little names such as life and death، peace and war or dawn، day، night، hope، love،home learn to use little words in a big way، it is heard to do but they say what you mean when you dont know what you mean use big words that often fools little people..... میبینیم که بعضیا جوابی ندارن و از راههای دیگه دارن حمله میکنن:D:lol:
اولا سایت مشکل داره! گاهی اوقات اذیت میکنه. دوما فکر نیمکنیم اینقدر ارزش داشته باشه که بخایم جواب بعضی از حرفارو بدیم. چون این مباحث برای کسی هست که پیرو حق هست نه کسی که بخاد حرفشو به کرسی بشونه.

گل خانمی

عضو جدید
این نظرسنجی شده یه بهانه ای که بعضی از افراد بخوان بقیه رو تحقیرکنن و بگن خدا فقط مال اوناست و بقیه هیچ حقی ندارن ولی
از آن نترس که های و هوی دارد
از آن بترس که سر به تو دارد

m.abedi1986

عضو جدید
کاربر ممتاز
بخونی یانخونی ازحداچیزی کم نمیشه.خدامحتاج نمارمن وتونیست ولی نمازواقعی انسان روبه خدا
نزدیک میکنه.
درضمن اگربه نمازخوندنت اعتقادداشته باشی وازسراجباروبی حوصلگی نخونی بقیه کاراتم درست
میشه هرکی میگه نه امتحانش مجانیه.

eti68

عضو جدید
کاربر ممتاز
بخونی یانخونی ازحداچیزی کم نمیشه.خدامحتاج نمارمن وتونیست ولی نمازواقعی انسان روبه خدا
نزدیک میکنه.
درضمن اگربه نمازخوندنت اعتقادداشته باشی وازسراجباروبی حوصلگی نخونی بقیه کاراتم درست
میشه هرکی میگه نه امتحانش مجانیه.

من میخونم :D

najme74

عضو جدید
سلام دوست عزیز...

یه نکته راجع به حرفتون بزنم چون بیشتر جملتون به من مربوط میشد:D:
من از وقتی که اینجا عضو شدم افراد زیادی بودن که به سبک کاربرایی که الان باهاشون صحبت میکنم حرف میزدن... دقیقاً از این شاخه به اون شاخه پریدن، مطالب دینی رو باهم تلفیق کردن و در کنار هم قرار دادن برای رسیدن به هدفشون، تهمتهایی به مسلمونا زدن و...
شگردشون هم اغلب میهن پرستی و وطن خواهیه و با تمدن خواندن ایران قبل از تاریخ مشخصی!، طرفداری میکنن از بزرگان ایران و خودشونو شیفته اونها نشون میدن ولی در گفتار بویی از ایران و ایرانی نبردن! فقط هم تو تاپیک هایی که مربوط به مسائل دینی میشه سروکله شون پیدا میشد و میشه! حرفاشونم هم خیلی شبیه هم هست معمولاً!

به نظرتون آدم به شک نمیفته؟ اینا از کجا تغذیه میشن؟ یعنی واقعاً با تحقیق و مطالعه های بسار به اینجا رسیدن که شبیه هم بگن؟ استاد ماهری هم تو ارائه تاریخ و آیات هستن:surprised:یعنی همه ی قرآنم خوندن و مفسر خبره ای هم شدن؟!!
خدارو شکر کمتر شدن ولی بازم هستن...

نمیگم عقیده ی من درسته و هرگز نمیخوام به کسی تحمیلش کنم خدای نکرده... ولی این کاربرا چرا عقاید مارو هدف میگیرن؟ چرا تهمتای ناروا میزنن( از جمله بحثهای بسیج! حالا هشت سالی که بسیج تو دفاع مقدس نقش داشت جزء تاریخشون به حساب نمیاد!!!)
من بارها ازشون پرسیدم شما عقیدتون چیه؟ دین و مکتبتون چیه؟ خب ما با چه منطقی میتونیم باهاشون صحبت کنیم؟ چرا توهین های اونها به حساب نمیاد ولی کافیه یه نفر از ما از عقیدمون دفاع کنه میگن شما تهمت میزنی ،توهین میکنی،تعصبی هستی و تازه اینا بهتریناشه...
ولی دوستم من اگه تا الان حرفی زدم باهاشون براساس شناختم تو این دوسال عضویتم بوده وگرنه بودن افرادی که انقدر منطقی صحبت میکنن و دلیل میخوان و من هم به همون صورت سعی کردم باهاشون صحبت کنم...
من کارشناس دینی نیستم ولی به اندازه اعتقاداتم از اعتقاداتم دفاع میکنم...
خب حالا شما میگید من به اعتقاداتشون توهینی کردم درصورتی که کلمه ای از اعتقاداشون نمیگن که ماهم راجع بهش حرف بزنیم؟
امیدوارم من اشتباه کرده باشم امیدوارم فقط!!

دیگه حرفی ندارم...
دوست عزیز سلام.:smile:
نمیخواستم ناراحتتون کنم.:w24:
اصلا به بحثاتون کاری ندارم.از اعتقاد کسی هم دفاع نکردم.
طرف مقابلم شخص خاصی نیست،در کل گفتم،از این حرف استفاده نکنید چون ضعف شما رو نشون میده.
اگه کسی رو ناراحت کردم،لطفآ ببخشید.:gol::gol::gol::gol::gol::gol::gol:

فاطمه طالبی

کاربر بیش فعال
بنظر من نماز آرامش بخش دل آدمه. و همونطور که خدا گفته توی قرآن ، نماز آدمو از ناپاکی دور میکنه. اگر نماز برای انسان مفید نبود خدا واجبش نمیکرد. چون خداوند بهتر از همه صلاح انسان رو میدونه :) قطعا خدا همه بندهاشو دوس داره و خیر و صلاحشون رو میخواد :smile: اگه نماز خوب نبود این همه حدیث از ائمه درمورد فواید خوندن نماز نبود و ضررهای نخوندنش حتی. در گوگل سرچ کنیم و حداقل یک صفحه از این احادیث رو بخونیم. فکر میکنم باعث میشه دیدمون حداقل یکم تغییر کنه :smile:

آشنا....

عضو جدید
کاربر ممتاز
دوست عزیز سلام.:smile:
نمیخواستم ناراحتتون کنم.:w24:
اصلا به بحثاتون کاری ندارم.از اعتقاد کسی هم دفاع نکردم.
طرف مقابلم شخص خاصی نیست،در کل گفتم،از این حرف استفاده نکنید چون ضعف شما رو نشون میده.
اگه کسی رو ناراحت کردم،لطفآ ببخشید.:gol::gol::gol::gol::gol::gol::gol:
سلام، نه دوست عزیز این چه حرفیه... به هیچ وجه ناراحت نشدم فقط راجع به صحبتهام توضیح دادم:)

آشنا....

عضو جدید
کاربر ممتاز
درود........:D
این نظرتو ندیده بودم...
واقعا طرز فکرت اینطور هست؟!!!!!!!. یعنی تا الان فکر کردی من ایرانی نیستم؟از انگلیس پول میگیرم؟و تعصبی به ایران ندارم فقط سیاه نمایی میکنم؟
بعد جنابعالی که از اعراب بیابان نشین طرفداری میکنی ایرانیه وطن پرست هستی؟.
آره شما راس میگی؛ جنابعالی و شریعتمداری ایرانیه وطن پرست هستید که میگه اگر لوح کورش 200 سال بیشتر قدمت داشت من گردنمو میزنم.
یا اون کساییکه بعد از انقلاب خواستن تخت جمشید رو با بلدوزر تخریب کنن ولی فرماندار وقت نزاشت.
البته من تعجب نکردم از حرفاتون، چون جوابی بجز اینها ندارید بدید.الان معلوم شد کی داره از این شاخه به اون شاخه میپره.
من معذرت میخوام اگر دوستان من که با عقاید شماها مخالف هستن اطلاعات تاریخی دارن و سوادشون بیشتره از شماها..:redface:
اون چیزایی که شما تهمت میگی، همه اتفاق افتاده.
لطف کن حرف هاییکه توهین میدونی رو لیست کن تا بقیه هم بدونن شما چیو توهین میدونین.تا جواب اوناروهم بدیم.
الان ناراحتی من عکس فردوسی رو زدم آواتارم؟..کیو بزنم تو خوشت بیاد؟عبدالباسط خوبه؟یا از نوحه خونهای هفت تیر کشمون بزنم، خوبه؟
خدارو شکر کمتر شدن؟؟؟:biggrin: تو هم عقایدت مثه هیتلر هست.اما شما،هرکی غیر مسلمان هست رو بگیر اعدام کن.بعد بشینید از این دنیا لذت ببرید.;)
الان شما شک داری من از کجا تغذیه میشم؟:smile:ولی من شک ندارم شما از کجا تغذیه میشید.شماها نون ایرانی تو سفرتونه ولی از اعراب طرفداری میکنید.:lol:الان معلومه کی کارش زشت تره.
شما لطف کن کمتر مغالطه کن..مثه بعضیا{...}که در زمان جنگ مردم گرسنه بودن.میگفتن ما درحاله جنگیم تحمل کنید.چندین سال بعد جنگ میگفتن؛ داریم بازسازی میکنیم تحمل کنید.حالا شما میگی بسیجی ها از ملت دفاع کردن الان حق دارن به ناموس بقیه تجاوز کنن.
چه ربطی داشت من نمیدونم....
منطق از دید شما اینه: برای پاسخ دادن به این پرسش ها که در مورد بوجود آمدن، جهان و موجودات و معجزات و هرچی که در عالم هستی هست، شما به آرامی نگاهی به آسمان میکنید و میگید؛ کار خداست.{
هرکی هم قبول نکنه یا از انگلیس پول گرفته یا عامل موساد هست یا بی منطقه و داره توهین میکنه به اعتقادات}
و اما اعتقادات من: خدای من میگه هر چیز که در جهان وجود داره بی نقص نیست.هر چیز، هم بدی داره هم خوبی..منو تهدید نمیکنه، هیچ فرقی بین من و بقیه موجودات نمیگذاره.
میگه به همه چیز میتونی شک کنی حتی من.میگه با شعور باش، کسی رو که منو انکار میکنه اذیت نکن.حمله انتحاری انجام نده بخاطر من.گردن نزن بخاطر من.تجاوز نکن به مخلوقاتم.من انسان نیستم خصلت های خودتو به من ربط نده{من عصبانی نمیشم؛ فحش نمیدم؛ تهدید نمیکنم؛ بعد دوباره خوشحال بشم. جایزه بدم و.........}
من خرد و اندیشه رو دوست دارم حتی اگر من رو انکار کنه چیزی از من کم نمیشه.من نیازی به پرستش و امتحان کردنه تو ای موجود ناقص ندارم و.و.و.و

در پایان یه جمله معروف هست که میگه؛
از کسی که کتابخانه دارد و کتابهای زیادی خوانده است نباید ترسید .... از کسی باید ترسید که تنها یک کتاب دارد و آنرا مقدس می پندارد ولی هرگز ان را نخوانده است.
موفق باشید...

:w02:
چیزای زیادی ازتون یاد گرفتم
:D یکیش اینه که قرآن بیشتر بخونم و دوم بدون منبع به کسی و به قشری تهمت نزنم(حداقل به خاطر ایرانی بودن دوست گرامی)!!!!!

شما هم موفق باشید:gol::gol::gol:

آخرین ویرایش:

فاطمه طالبی

کاربر بیش فعال
واسه اینکه به دستور خدا عمل نمیکنیم و اون دنیا بی چاره میشم....
میدونم گفتن این حرفا به حرف آسونه ولی به عمل سخت تر .اما بنظرم بهتره توی زندگی ، مرگ رو هم بخاطر بیاریم. بعضی وقتا بسیار برامون مفیده.

هیچکس نمیدونه کی مرگ به سراغش میاد.. شاید همین امسال!شاید فردا ، شاید چند سال دیگه و... . ولی بلاخره بعد چندسال میاد. ما فقط چند سال زنده ایم و توی اون دنیا تا ابد زنده ایم. آیا تنبلی و بعضی لذت های دنیا ارزش دارن که منزل ابدیمون رو خراب کنیم ؟ فقط کافیه چند دقیقه بهش فکر کنیم، تا ابد ... تا ابد ... تا ابد جایی خواهیم بود که الان با اعمالمون می سازیم. هیچی ارزش نداره خرابش کنیم. قطعا هیچی :)

blackviper210

عضو جدید
کاربر ممتاز
:w02:
چیزای زیادی ازتون یاد گرفتم
:D یکیش اینه که قرآن بیشتر بخونم و دوم بدون منبع به کسی و به قشری تهمت نزنم(حداقل به خاطر ایرانی بودن دوست گرامی)!!!!!

شما هم موفق باشید:gol::gol::gol:

;).............خوشحالم آگاهیت بیشتر شده از هم صحبتی با من:D
از هرکدوم از حرفهام که فکر میکنی احتیاج به منبع داره بگو تا برات بیارم:w17: هرچند به احتمال خیلی زیاد یا پاسخها حذف میشه یا خودم اخراج؛ ولی هیچکدوم مهم نیست برام.تازه خوبیش اینه، بعضی ها خوشحال میشن.دیگه هرچی بگن کسی مخالفت نمیکنه:)
قبلا هم عرض کردم؛ تهمت هاییکه زدم رو لیست کن.
الان خدای من رو هم شناختی. اگه نه که بیشتر توضیح بدم. الان میتونی راحت هرچی دلت خواست ازش ایراد بگیری. قول میدم ازت ناراحت نمیشه. چون خیلی بزرگواره. لوسم نیست.....با سپاس

flower-wallpaper- (69).jpg

گر من ز می مغانه مستم؛ هستم»»»» گر کافر و گبر و بت پرستم؛ هستم
هر طایفه ای بمن گمانی دارد»»»»» من زان خودم، چنانکه هستم هستم

ای صاحب فتوی؛ ز تو پر کارتریم»»» با اینهمه مستی ؛ از تو هشیارتریم
تو خون کسان خوری و ما خون رزان»»» انصاف بده ؛ کدام خونخوارتریم؟

من هیچ ندانم که مرا آنکه سرشت««« از اهل بهشت کرد ، یا دوزخ زشت
جامی و بتی و بربطی بر لب کشت««« این هرسه مرا نقد و ترا نسیه بهشت
;)

یک ایرانیه وطن پرست... و
blackviper210 وطن فروش/:D
1911678_602431443159261_1871902412_n.jpg

آخرین ویرایش:

bahargoli

عضو جدید
سلام
بله نماز میخوانم.
:love:
و کاش بتوانم هر روز عاشقانه تر و مشتاق تر از دیروز نماز بخوانم و به دیدار آرام جانم بروم....!!

-------------------------------
نوشته زیر تقدیم شما دوستان خوبم:gol:

عمری نماز به پا داشتم و ندانستم برای چیست و چه می گویم . ولی امروز الله اکبر گفتم . تو نیز مرا بزرگ خواندی . نیت کردم ، نظر کردی و من مشغول به توصیف صفات تو شدم . گفتی از توصیف بی نیازم (سبحان الله عما یصفون) . تو خود را در نماز توصیف می نمایی بنده ی من ، حال توصیف بنما تا من احسنت بگویم .

حمد را آغاز نمودم:
الحمدالله رب العالمین : سپاس خداوندی را که پروردگار جهانیان است .
- سپاس بنده ای را که دعوتم را لبیک گفت .

الرحمن الرحیم : بخشنده و مهربان است .
- احسنت بر بنده ای که می بخشد و مهر می ورزد.

مالک یوم الدین: صاحب روز جزاست.
- جزای تو را میزان اشتیاقت قرار خواهم داد.

ایاک نعبد و ایاک نستعین: فقط تو را می پرستم و تنها از تو یاری می جویم.
- من نیز خواستار شمایم و منتظرم همدیگر را در رسیدن یاری نمایید.

اهدنا الصراط المستقیم : ما را به راه راست هدایت کن.
- هدایت نمودم و هدایت از آن توست.

صراط الذین انعمت علیهم غیر المغضوب علیهم و الاضالین: راه کسانی را که آنها را مشمول نعمت خود ساختی ، نه راه کسانیکه بر آنان غضب نمودی و نه گمراهان - همانا تو خود در مسیری و شایسته ی نعمت و گمراهان تنها و بی یاورند ، من هستم ولی مرا نمی یابند ، آنها خود چشم خویش را بسته اند . من در همه حال در کنار بنده ام هستم .

حال نوبت توحید گفتن است . بگو تا پاسخت دهم .

قل هو الله و احد : بگو خدا یکتا و یگانه است .
- تو نیز یکتایی در آفرینشت بنگر، تو نیز بی نظیری .

الله الصمد : خداوندی که همه ی نیازمندان قصد او را می کنند.
- بنده ام تو باور نداری که قسمتی از خدایی و بی نیاز خواهی گشت روزی که من تو و تو ، من باشیم.

من با تو چنانم ای نگار یمنی
خود در غلطم که من تو ام یا تو منی

(خواجه عبدالله انصاری)

لم یلد و لم یولد : هرگز نزاد و نه زاده شده .
- آری من ازلی و ابدیم و تو در سفری از ازل به ابد در راه یافتنی که تو نیز همان اول و همان آخری.

و لم یکن الله و کفوا احد : برای او شبیه و مانندی نبوده است .
- آیا تو پنداری برای تو شبیه و مانندی آفریدم.
---------------------------------------------------------------------------------------------
در این گفت و شنود عاشقانه از خود خجل گشتم . آرام الله اکبری گفتم و به رکوع رفتم که نگاهم از شدت حیرت دوید و گویی از وجودم جدا گشت . تعظیم زیبای هستی را در برابر وجود خویش می دیدم . سبحان ربی العظیم و بحمده :...

- من در اشتیاق دیدار زیباترین مخلوقم عظمت هستی را در برابرش به تعظیم نشاندم .

زانوانم طاقت نیاورد و به سجده رفتم .سبحان ربی الاعلی و بحمده :...

- آری بنده ی من تو بزرگ و والایی. بر ساختار وجودیت پیشانیت را می سایی و من می بالم بر خشوع تو ، تقدیم تو باد جلال و بزرگی .

بار دگر سجده می روم .اینبار عظمت هستی به گرداگرد وجودم در حال چرخش است . حال می فهمم چرا سجده بزرگان طولانی است و بر خاستن از آن دل کندنی نیست . با اشک شوقی که نمی دانم منشاء آن چشمانم هستند یا کل وجودم ، بر می خیزم به شوق حمد و وتوحیدی دوباره .

پروردگارا بگذار هر آنچه می گویم خود نیز پاسخ دهم .

آری سپاس جلال و عظمتت را ، بخشندگی و کرامتت را ، صاحب همه چیز و هیچ چیز تو را می پرستم و یاریت را می طلبم . هدایتم بنما از کور دلی و نگذارم در راه بی کسی . تو بی نیازی و یکتایی و من نیازمند ذات اقدست.

قنوت را در این رکعت می خوانم که بگویم دل پر دعایم امروز فقط یک چیز را می خواهد : ربنا آتنا فی الدنیاحسنه و قی الاخره حسنه ...خدایا در دنیا و آخرت تنها تو را می خواهم .

در رکوعم بگذار بر تو تعظیم نمایم و در سجده ام بگذار غرق اطاعت گردم .

شهادتی می دهم با تمام وجود که اشهد ان لا اله الا الله ... و اگر سلام می گویم حکایت آن است که با خداحافظی ترکت نکنم و سلام نیت همیشه با تو بودن باشد و تا زمان وصال دیگری از راه برسد از نظرت پنهان نگردم.

اگر می دانستم از زمان این نماز تا نماز دیگر تو همچنان عاشقانه نشسته ای تا من خود را برسانم ، دیگر چگونه می توانستم ترکت کنم . معبود من ، معشوق من ، من که باشم که تو را در انتظار دیدار خود بگذارم .
:w05:

با حلقه ی رحمانیتت در برمان گرفتی و با حلقه ی رحیمت غسلمان می دهی . این چه حالیست امشب این چه دیداریست ؟ ای کاش زمین می گذاشت این لحظه را پایانی نباشد . کاش دورانش حول زمان نبود تا ثانیه ها مرا از تو دور نسازد.

کاش مفهوم دائم الصلاة را نیز درک می نمودم تا ... (خوشا آنان که دائم در نمازند)

یا رب دل پاک و جان آگاهم ده
آه شب و گریه ی سحرگاهم ده

در راه خود اول از خودم بیخود کن
بیخود چو شدم ز خود به خود راهم ده

:gol:(خواجه عبدالله انصاری):gol: