دید شما نسبت به دین اسلام خیلی سطحی هست. شما این همه فرقه رو یکی می دونین در صورتی که کار های تکفیری ها از نظر ما مورد تایید نیست. البته بار ها گفتم یک حقیقت پاک و کامله و نباید یک حقیقت رو بر اساس رهروانش قضاوت کرد. مثال هم زدم ولی برای شما هم مثال می زنم. مثلا شما بگین تکنولوژی جدید و اینترنت مزخرف ترین فناوری بشره اصلا انسان ها افتضاحن چرا که خیلی هاشون با خیلی هاشون مشکل دارند و نمی تونن با هم کنار بیان. این شیوه استدلال شما رو میشه در مورد خیلی از قشر ها به کار برد و اصل همه چیز رو زیر سوال برد. مثلا همین منطق ببینین من منطق شما رو قبول ندارم حالا یک نفر بیاد بگه اگه عقل و منطق چیز خوبی بود این دو نفر اینقدر اختلاف نظر نداشتند.من هم بحثی نکردم
اخه تا شما پست دادی، ایشون مهلت نداد!!! همه ایراد های شرعی تون رو تذکر داد
خوب من که به هیچ شکلی اسلام رو قبول ندارم
شما درست میگی
اما مسلمین نباید هم انتظار احترام داشته باشند. مسلمین برای خودشون هم احترام قایل نیستن
نمونه هاش در عراق- سوریه- پاکستان کاملا نمایانه
جتی حماس و حرب ا... هم خیلی با هم دچار مشکل میشن
در مورد احترام مسلمین باید سکوت کنند
در یک مورد حق با شما است من به عنوان یک مسلمان انتظار احترام از شما ندارم. اگر کسی به فردی احترام بذاره در درجه اول شخصیت خودش رو نشون میده حالا شما قبول نداری این مطلب رو و مسلمون ها رو احترام نمی کنی نظر شما است. من به شما توهین نمی کنم در عین اینکه شما به همه مسلمون ها انگ زدین و بی احترامی رو در مورد اون ها روا دونستین.
من به عنوان یک مسلمان و شیعه براتون آرزوی موفقیت می کنم و امیدوارم در زندگی به حقیقت برسین و همیشه شاد باشین.