ايا نماز مي خونيد ؟

ايا نماز مي خونيد ؟

• نهاصلا نمي خوانم

رای: 53 15.6%
  • گه گاهي از روي ميل يا اجبار مي خوانم

رای: 46 13.5%
  • بله هميشه مي خوانم .

رای: 241 70.9%

• مجموع رای دهندگان
    340

olel_albab

مدیر تالار ریاضی
مدیر تالار
کاربر ممتاز
من هم بحثی نکردم
اخه تا شما پست دادی، ایشون مهلت نداد!!! همه ایراد های شرعی تون رو تذکر داد

خوب من که به هیچ شکلی اسلام رو قبول ندارم
شما درست میگی
اما مسلمین نباید هم انتظار احترام داشته باشند. مسلمین برای خودشون هم احترام قایل نیستن
نمونه هاش در عراق- سوریه- پاکستان کاملا نمایانه
جتی حماس و حرب ا... هم خیلی با هم دچار مشکل میشن
در مورد احترام مسلمین باید سکوت کنند
دید شما نسبت به دین اسلام خیلی سطحی هست. شما این همه فرقه رو یکی می دونین در صورتی که کار های تکفیری ها از نظر ما مورد تایید نیست. البته بار ها گفتم یک حقیقت پاک و کامله و نباید یک حقیقت رو بر اساس رهروانش قضاوت کرد. مثال هم زدم ولی برای شما هم مثال می زنم. مثلا شما بگین تکنولوژی جدید و اینترنت مزخرف ترین فناوری بشره اصلا انسان ها افتضاحن چرا که خیلی هاشون با خیلی هاشون مشکل دارند و نمی تونن با هم کنار بیان. این شیوه استدلال شما رو میشه در مورد خیلی از قشر ها به کار برد و اصل همه چیز رو زیر سوال برد. مثلا همین منطق ببینین من منطق شما رو قبول ندارم حالا یک نفر بیاد بگه اگه عقل و منطق چیز خوبی بود این دو نفر اینقدر اختلاف نظر نداشتند.
در یک مورد حق با شما است من به عنوان یک مسلمان انتظار احترام از شما ندارم. اگر کسی به فردی احترام بذاره در درجه اول شخصیت خودش رو نشون میده حالا شما قبول نداری این مطلب رو و مسلمون ها رو احترام نمی کنی نظر شما است. من به شما توهین نمی کنم در عین اینکه شما به همه مسلمون ها انگ زدین و بی احترامی رو در مورد اون ها روا دونستین.
من به عنوان یک مسلمان و شیعه براتون آرزوی موفقیت می کنم و امیدوارم در زندگی به حقیقت برسین و همیشه شاد باشین.

etnn

عضو جدید
کاربر ممتاز
خروج از اسلام جکمش چیه؟؟
من از اسلام خارج شدم
و حکمم مشخصه
ایا باید به این حکم غیر انسانی احترام بزارم؟
4 زن عقدی قابلیت احترام گذاشتن داره؟
قطع دست دزد؟؟؟
کشتن و عارت و تجاوز؟؟؟
بریدن سر؟
رجم نکردن به همنوع؟؟
اسلامی جایی برای دوستی و احترام باقی گذاشته؟؟؟
الان 1 گروه مسلمین به اون یکی گروه مسلمین رحم نمیکنن!!!
اگر قدرت بگیرن به یهودی و مسیحی و بی خدا رجم میکنن؟؟؟

من راجع به خروج شما از اسلام نظری ندارم ....

اما از دید من احترام گذاشتن ربطی به مسلمون بودن یا نبودن نداره .....

شما با اسلام مشکل دارید منطقی نیست که با همه مسلمونها انقد تعصبی حرف بزنید و به قول خودتون اونها رو لایق احترام ندونید!!!!

من همیشه از بحثهای مذهبی بدم میومده ...پس دیگه ادامه نمیدم ...
موفق باشید ...

olel_albab

مدیر تالار ریاضی
مدیر تالار
کاربر ممتاز
واقعا که......

به شما ها هم نمیشه گگفت مسلمون واقعی

ممنون
خب شاید مشغله دارن بابا.:D مرد انقد کم حوصله؟؟؟
رازهای نماز از آیت الله جوادی آملی کتاب خوبیه. من که خوشم اومد تو هم بخون شاید خوشت بیاد
به صورت آنلاین:
http://www.ghadeer.org/akhlagh/raz_namaz/FEHREST.HTM
خرید کتاب:
http://nashr.esra.ir/default.aspx?G...&GuidGrp=0f621e2d-646c-4959-9de2-48b77c72ef96

آخرین ویرایش:

blackviper210

عضو جدید
کاربر ممتاز
دوستان بگین چه منابعی رو بخونم که کمکم کنه؟من فقط تو درس بودم:(

یه کمکی کنین آدما

درود...:D
این کتابهارو بخونین کمکتون میکنه...
کاروان اسلام...
بیست و سه سال...
آیات شیطانی....
جهان در پوست گردو...
طرح بزرگ...
گنجینه کیهانی...
اینارو بخون نتیجشو بهم بده...;)

m roz

عضو جدید
شرح صدر عاشقان در طور سینای نماز

وعده گاه عارفان در مهد زیبای نماز

گلشن نور است و صهبای یقین و اعتقاد

شاهباز قله معراج، عنقای نماز

در، رخشان عنایات خدای ذوالجلال

بارش باران رحمت از ثریای نماز

مهبط فردوسیان و مقصد معراجیان

روز میقات بزرگان، در مصلای نماز

هشت درب جنت ار مفتوح خواهی ای عزیز

چنگ زن بر دامن قدسی و والای نماز

m roz

عضو جدید
در دل خلوت شب وه ، چه دل آراست نماز

به دل خون شده آن لحظه تسلاست نماز

بامدادان که موذن به صلا برخیزد

وای از آن دم، که چه زیبا چه مصفاست نماز

روح بشکفته نیازی به طبیبان نبرد

که شفابخش ترین نسخه ی دل هاست نماز

شهریاری 2

کاربر فعال تالار اسلام و قرآن
کاربر ممتاز
درود...:D این کتابهارو بخونین کمکتون میکنه... کاروان اسلام... بیست و سه سال... آیات شیطانی.... جهان در پوست گردو... طرح بزرگ... گنجینه کیهانی... اینارو بخون نتیجشو بهم بده...;)
شما کلا هرچی که زیرآب اسلام و دین رو زده، میخای قالب کنی به این رفیقمون. دست مریزاد بابا!!!

blackviper210

عضو جدید
کاربر ممتاز
شما کلا هرچی که زیرآب اسلام و دین رو زده، میخای قالب کنی به این رفیقمون. دست مریزاد بابا!!!
درود.......
هه.:)
شماها که هرچی کتابه از رده انتشار خارج کردید.بعضی از نویسندگانشونم با {جوانمردی;) }تکه تکه کردید. واسه سر بعضیا هم جایزه چند میلیون دلاری گذاشتید.{دست مریزاد به شما;)}. دیگه از چی میترسید؟ از کتاب؟:D
میخوای ایشون رو هم به زور به بهشت ببری حرفی نیست..مبارکت باشه..;)

آخرین ویرایش:

شهریاری 2

کاربر فعال تالار اسلام و قرآن
کاربر ممتاز
درود....... هه.:) شماها که هرچی کتابه از رده انتشار خارج کردید.بعضی از نویسندگانشونم با {جوانمردی;) }تکه تکه کردید. واسه سر بعضیا هم جایزه چند میلیون دلاری گذاشتید.{دست مریزاد به شما;)}. دیگه از چی میترسید؟ از کتاب؟:D میخوای ایشون رو هم به زور به بهشت ببری حرفی نیست..مبارکت باشه..;)
کتابی که باعث انحراف آدم بشه بایدم اجازه انتشار نداشته باشه... جایزه و تکه تکه کردن هم نداره. از خودت در نیار!!

blackviper210

عضو جدید
کاربر ممتاز
کتابی که باعث انحراف آدم بشه بایدم اجازه انتشار نداشته باشه... جایزه و تکه تکه کردن هم نداره. از خودت در نیار!!

برادر عزیز. یا شما از دنیا بی خبری یا خودتو به بی خبری زدی؟
اسمه چند نویسنده و اندیشمند رو میخوای نام ببرم که به قتل رسیدن و سلاخی شدن؟ فعلا اینهارو داشته باش{دکتر علی دشتی . پیرمرد 70 ساله اینقد زدنش لگن و کتف و سینه هاش همه خورد شد،}دست مریزاد;) محمد جعفر پوینده، محمد مختاری، پروانه اسکندری{که سینه هاشو بریده بودن}دست مریزاد;)، داریوش فروهر و احمد کسروی و منشیش و بیش از هشتاد نویسنده دیگه(ویکی پدیا هست میتونی سرچ کنی)...
از دید شما چه چیزی باعث انحراف که نیست!!!! شما که با دیدن یه تار مویِ، یه خانوم هم حالی به حالی میشید:biggrin:
ضمنا جایزه قتل سلمان رشدی امسال از 2/8 میلیون دلار به 3/3 میلیون دلار افزایش دادن.. نمیدونم از قیمت دلار باخبری یا بازم بی خبری..:redface:
اگه خواستی برات تبدیل کنم.... البته شما این چیزها براتون مهم نیست... اولویت سوریه هست.;)
هه..بعد میگه به عقاید ما توهین نکنین.. یعنی تو داری راهه درست رو میری؟...... آفرین، آفرین بر تو ای بهشتی;)

آخرین ویرایش:

yaldayi

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
چه اماره امیدوار کننده داره این تاپیک..:smile:

aliale94

عضو جدید

هرکسی بخواد گناه بکنه نماز خوندن جلوش رو نمیگیره...
کسی هم که آدم درستی هست لزوما مسلمان نیست...
من نمیدونم از رو چه منطقی به این نتیجه ها می رسید شماها...!!!!!!!!!!!
ما در جامعه ای زندگی میکنیم که طرف مهر داغ میزنه رو پیشونیش که همه بگن این همش سرش رو مهره از اونور انواع جنایتهارو میکنه.
مسئول و گناهه، کارِ خلاف این موجودات به عهده ی شماهاست که اینجور افراد رو بوجود میارید...{با گفتن همین حرفها که: انسانه نمازی امکان نداره گناه کنه}
..

:متــــــــاسفـــــــم
:

سلام دوست عزیز
اون نمازی که جلوی گناه رو نگیره نماز نیست چون در خود قرآن اومده که دیگه آيه رو نمیارم ممکنه ظاهرش نماز باشه همونطور که خودمون می بینیم ولی آدم که خودشو گول نمیتونه بزنه که میتونه؟فقط رفع تکلیف کنه؟
اما در مورد اینکه کسی که آدمه خوبی هست لزوما مسلمان نیست شما اطمینان خاطر داشته باشید که اگه به کسی واقعا هدف اسلام و غرض اون رو به طور صحیح و کامل و با منطق توضیح بدن امکان نداره مخالف باشه مگر اینکه با غرض خاصی و بیهوده مخالفت کنه
اونیم که مهر داغ میکنه و می چسبونه هم که وضعیتش معلومه دیگه ..... جهل و ریا
خلاصه منظور این است که اون کسی که نماز واقعی میخونه بلا شک در عمل هم سعی میکنه که گناه نکنه ولی اگر گناه کرد هم سعی میکنه که توبه واقعی کنه
شما هم لطفا یک ذره منصفانه تر به موضوع نگاه کنید
:w30:

BEKco

عضو جدید
کاش یکی میتونست منو متقاعد کنه.....نماز یعنی چی؟؟؟

ولی معمولا(همیشه نه) هر وقت نماز میخونم حس خوبی دارم .بیشتر به خاطر تنبلیم هست که ترک میکنم.نماز یعنی چی؟

من همینطوریش خیلی از خدام تشکر میکنم و همش شکر میکنم.ولی نمیدونم این نماز برای چیست؟

یعنی نمیشه گفت هر کی به سلیقه خود از خدا تشکر کند؟؟؟باید حتما نماز خواند؟؟

دوستان بیاین بیشتر بحث کنیم و منو راهنمایی کنین.من خیلی سردرگمم.

باتشکر

سلام
نماز برای شکر خدا نیست بلکه برای یاد خداست .
در آیات ابتدایی سوره طاها که آن سخنان عاشقانه خدا با حضرت موسی آمده خدا به حضرت موسی فرمود نماز را برای یاد من بپادار . ( سوره طاها ایه 14 ) ( به قرآن استناد میکنم که فکر نکنید که حرف من است و ممکن است نظر قرآن نباشد)
(تشکر شما از خدا برای چیست ؟ خدا چه نیازی به تشکر خلقش دارد؟ اگر کسی به شما چیزی دهد و از شما انتظار تشکر داشته باشد درباره اش چگونه فکر میکنید ؟)
بنابراین نماز برای یاد خداست نه شکر خدا
حالا یاد خدا برای چیست ؟ دوست عزیز یک جمله ای میخوام بگم برین بگردین ببینید جمله ای از این عاشقانه تر پیدا میکنین ( البته این احساس شخصیمه و بر اساس تحقیق نمیگم ولی بنظرم این جمله خیلی عاشقانه هست و یادم نمیاد از این جمله ای عاشقانه تر شنیده باشم . البته در قران از این جملات عاشقانه بازم سراغ دارم )
در همین آیاتیکه در قرآن صحبت خدا با حضرت موسی آمده ، حضرت موسی چند چیز خواست بعد خدا فرمود خواسته ات داده شد . بعد خدا داستان تولد حضرت موسی که مادرش تو آب انداختش رو برای حضرت موسی گفت ( بنظرم برای اینکه به حضرت موسی بفهمونه اگر نگه هم خدا هواسش هست و میدونه چکار کنه ) آخرشم خدا گفت :

تورو برای خودم ساختم

وَاصْطَنَعْتُكَ لِنَفْسِي

این رابطه خداست با انسان .
خوب حالا مشخص شد برای چه خدا گفته یاد من کنید ؟

این نکته هم که تشکر کردن از کسیکه بهمون خوبی کرده یک کار عاقلانه است اما دلیل نماز نیست

آخرین ویرایش:

blackviper210

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام دوست عزیز
اون نمازی که جلوی گناه رو نگیره نماز نیست چون در خود قرآن اومده که دیگه آيه رو نمیارم ممکنه ظاهرش نماز باشه همونطور که خودمون می بینیم ولی آدم که خودشو گول نمیتونه بزنه که میتونه؟فقط رفع تکلیف کنه؟
اما در مورد اینکه کسی که آدمه خوبی هست لزوما مسلمان نیست شما اطمینان خاطر داشته باشید که اگه به کسی واقعا هدف اسلام و غرض اون رو به طور صحیح و کامل و با منطق توضیح بدن امکان نداره مخالف باشه مگر اینکه با غرض خاصی و بیهوده مخالفت کنه
اونیم که مهر داغ میکنه و می چسبونه هم که وضعیتش معلومه دیگه ..... جهل و ریا
خلاصه منظور این است که اون کسی که نماز واقعی میخونه بلا شک در عمل هم سعی میکنه که گناه نکنه ولی اگر گناه کرد هم سعی میکنه که توبه واقعی کنه
شما هم لطفا یک ذره منصفانه تر به موضوع نگاه کنید
:w30:

درود.............
بیشتر مشکلات ما اینه که حرف همدیگرو نمی فهمیم، در حالیکه همگی یه نظر داریم.
الان شما هم میگی که بستگی به آدمش داره و لزوما نماز نمی تونه جلوی گناه کردن رو بگیره..
میفرمائید{یا خوب تعلیم داده نشده یا ریا کار هست یا نادان هست...}
منم همینو گفتم هر کس عقل و شعور داشته باشه خودش گناه نمیکنه{البته گناه داریم تا گناه؛ در اسلام شطرنج هم حرام بود چندسال پیش آزاد شد}...لازم نیست نماز بخونه که گناه نکنه.

بعضیا هم دیگه زیادی قوه ی تخیلشون قویه و واسه فیلنامه نویسی خوبه؛ نظراتشون اینجوریه: وقتی نماز میخونم خدا رو حس میکنم؛ خدا با من حرف میزنه
بچه ی معصوم که نماز میخونه،
خدا کارهاشو ول میکنه میاد پیشش.:hypocrite:...وقتی نماز میخونم تمام مشکلاتمو فراموش میکنم
{ذوق مرگ میشه}

به جان خودم ماهم بچه بودیم پاک و معصوم هم بودیم، نماز هم میخوندیم، همچین چیزایی حس نمی کردیم.:confused:

A N A H I T A

عضو جدید
کاربر ممتاز
میخونم....
این یه اعتقاد شخصیه به کسی مربوط نمیشه!
یکی دلش میخواد بخوونه یکی نمیخواد...

سماته

عضو جدید
مدتها بود که نماز نمیخوندم. چند ماهه که عشقم و مادریزرگم از دنیا رفتن همزمان. الآنه حدود دوماهه شروع کردم دوباره نمیت.نم بگم اجباری ، خودم خواستم وکم کم حس میکنم دوست دارم اینکارو و کمی آروم میشم. نمیدونم اما این واسه خودم هم عجیبه!

blackviper210

عضو جدید
کاربر ممتاز
مدتها بود که نماز نمیخوندم. چند ماهه که عشقم و مادریزرگم از دنیا رفتن همزمان. الآنه حدود دوماهه شروع کردم دوباره نمیت.نم بگم اجباری ، خودم خواستم وکم کم حس میکنم دوست دارم اینکارو و کمی آروم میشم. نمیدونم اما این واسه خودم هم عجیبه!
درود........
تسلیت میگم...بنده هم ربطشو نفهمیدیم. ینی فکر می کنی خدا شمارو شکنجه داده؟یا اینکه اصلا ربطی نداشتن به هم و خواستی زمانه شروعه نماز خوندنتو بگی؟
یا اینکه ترسیدی خداوند مهربان بلایی سرت بیاره؟

آخرین ویرایش:

blackviper210

عضو جدید
کاربر ممتاز
اقا من بچه بودم اصلا پاک و معصوم نبودم
:D سر ها که شکستم!!! زور گویی ها کردم :Dدزدی ها که نکردم (مهر ها و کارت های 100 افرین و 1000 افرین رو هیچوقت معلم به من نمیداد، همش میداد به بقیه، منم مجبور بودم ازش بدزدم!!!)
ولی وقتی نماز میخوندم همین حسای خوب داشتم!!! هم مشکلاتمو فراموش میکردم هم دزدی هامو!!! تازه ایده جدید هم برای دزدی بهم الهام میشد

از 12-13 سالگی که نماز نمیخونم، استعدادام از بین رفته
یعنی الان بمن بگو 1 نون بربری بدزد، قبول نمیکنم!!!

وژدانن جدی میگم...
به امامزاده بی جن قسم... بعضیا یه چیزایی میبینن که آدم دهنش باز میمونه.. مثلا عکس امام رو تو ماه میبینن؛
مثلا هاله ی نور دور سرشون میبینن؛ مثلا فلان امام میاد تو خوابشون میگه اینکارو برام انجام بده.
لامصب ها خوب شما چه موادی مصرف می کنید اینقد قوه ی تخیلتون خوبه، به من هم بگید میخوام یه کتاب بنویسم،، کمکم کنه.:w06:

سماته

عضو جدید
متشکرم دوستان. ربطش به حس و حال و روحیه داغونمه. خواستم اینجا بیان کنم شاید کسی بتونه بهم بگه چرا....چرا بعد از اینهمه مصیبتی که سرم اومد و همه چیزمو از دست دادم و اعتراف میکنم از خدا بیشتر از همه دلخور بودم یه دفعه این حس اومد... از وقتی نماز میخونم کمی آرومتر شدم. مثل اینکه یه سوسوی نور میبینم اما بازم چشامو میبندم. ببخشید که انسجام نداره حرفام دلیلش گیجی منه

blackviper210

عضو جدید
کاربر ممتاز
متشکرم دوستان. ربطش به حس و حال و روحیه داغونمه. خواستم اینجا بیان کنم شاید کسی بتونه بهم بگه چرا....چرا بعد از اینهمه مصیبتی که سرم اومد و همه چیزمو از دست دادم و اعتراف میکنم از خدا بیشتر از همه دلخور بودم یه دفعه این حس اومد... از وقتی نماز میخونم کمی آرومتر شدم. مثل اینکه یه سوسوی نور میبینم اما بازم چشامو میبندم. ببخشید که انسجام نداره حرفام دلیلش گیجی منه

به نظر بنده، به سواله شما دو جور مختلف میشه جواب داد...
یکی از دید یک خداپرست افراطی،
و یکی از دید منطق و علم...
اون اولی که به مشکل شما اینطور جواب میده؛ سلام دوست عزیز، اتفاقا الان شما راهه درست رو پیدا کردی، اصلا نگران نباش،
خدا کمکت می کنه. دردها رو برات آسون میکنه.هر روز نماز بخون دعای کمیل و صدقه و آش نظری و این حرفها...
یا اینکه؛ فلان آیه یا فلان سوره یا حدیث رو هر روز بخون. یا اینکه در یک ورقه بنویس بنداز تو کاسه ی آب و آب رو
نوش جان کن؛ انشا الله جواب میگیری...{
کتابی از آیت الله بهجت خوندم برای نصف مرض های دنیا همچین جوابی داده بود}

یا از دید یک منطق دان که بهت پیشنهاد میده به یک روانشناس متخصص، مراجعه کنی.

که من فکر می کنم با این حرفهایی که شما گفتی همون روش اول رو انتخاب می کنی؛ چون، فکر میکنی خیلی برات بهتره که یک امداد غیبی برات کارهارو انجام بده. و تو تنها نیستی.
و اینکه فکر می کنی انسان در زندگی حتما باید امید داشته باشه و دین داشته باشه تا راحت زندگی کنه..

و چون تلقین کردن خیلی مهمه؛بنابراین شما هرچه زودتر به یک مرجع تقلید مراجعه کن امیدوارم مشکلت حل بشه..

آخرین ویرایش:

سماته

عضو جدید
به نظر بنده، به سواله شما دو جور مختلف میشه جواب داد...
یکی از دید یک خداپرست افراطی،
و یکی از دید منطق و علم...
اون اولی که به مشکل شما اینطور جواب میده؛ سلام دوست عزیز، اتفاقا الان شما راهه درست رو پیدا کردی، اصلا نگران نباش،
خدا کمکت می کنه. دردها رو برات آسون میکنه.هر روز نماز بخون دعای کمیل و این حرفها...
یا اینکه؛ فلان آیه یا فلان سوره یا حدیث رو هر روز بخون. یا در یک ورقه بنویس بنداز تو کاسه ی آب و آب رو
نوش جان کن؛ انشا الله جواب میگیری...{
کتابی از آیت الله بهجت خوندم برای نصف مرض های دنیا همچین جوابی داده بود}

یا از دید یک منطق دان که بهت پیشنهاد میده به یک روانشناس متخصص، مراجعه کنی.

که من فکر می کنم با این حرفهایی که شما گفتی همون روش اول رو انتخاب می کنی؛ چون، فکر میکنی خیلی برات بهتره که یک امداد غیبی برات کارهارو انجام بده. و تو تنها نیستی.
و اینکه فکر می کنی انسان در زندگی حتما باید امید داشته باشه و دین داشته باشه تا راحت زندگی کنه..

و چون تلقین کردن خیلی مهمه؛بنابراین شما هرچه زودتر به یک مرجع تقلید مراجعه کن امیدوارم مشکلت حل بشه..
من مرجع تقلیدی ندارم خدپرست افراطی هم نیستم حوصله مشاور و روانشناس رو هم ندارم. و انکه شدیدا احساس تنهایی دارم. یعنی فکرمیکنید احساس آراشم فقط تلقینه و نماز تآثیرین نداشته؟

blackviper210

عضو جدید
کاربر ممتاز
:Dمن هنوز 1 چیزیایی تو ماه میبینم
مگه تو نمیبینی؟

به امامزاده عین و غین قسم....
چند وقت پیش خدمت رئیس ستاد پیشگیری مبارزه با مواد مخدر بودم.یه اطلاعاتی در مورد این ماده مخدر{
شیشه}بهمون داد.
میگفت که این ماده اینقدر قویه، کسیکه مصرف میکنه؛ فکر میکنه مثلا رنگ دیوار داره باهاش حرف میزنه، یا میگفت جانباز داریم،معتاده شیشه هست؛ ادعایه پیغمبری میکنه.
یا یه مثال هایی دیگه که شرمم میاد اینجا بیان کنم.میگفت قوه ی تخیلشون بی نهایت قوی میشه....
ساختنشم بسیار ساده هست، تو خونه در عرض ده دقیقه میشه ساختش. موادشم گفت که نمیگم بد آموزی داره. بعضیا جنبه ندارن میرن امتحان میکنن..
ولی این ماده جدید هست؛ ولی اونهاییکه سه دهه پیش عکس فلانی رو تو ماه دیدن اونارو نمیدونم از چه ماده ای استفاده کردن.چون اون از شیشه فوق العاده قویتره،
چون مصرف کننده گفته فلانی تو ماهه میبینیدش؟ بعد اوناییکه کنارش بودن گفتن آره. یعنی اینقدر قویه که رو بقیه تاثیر گذاشته:confused:

آخرین ویرایش:

elhamramezani

عضو جدید
بله نماز را حتما ميخونم اخه به خدا نياز دارم
خدايا من را به حال خودم رها نكن خيلي دوستت دارم خدااااااااا

BEKco

عضو جدید
بنده هم متاثر شدم
در دنیای امروز بخوبی ثابت شده هیچ اتفاقی بدون محاسبه نمی افتد . همه چیزها دلیل دارند و با محاسبات دقیق انجام میشود هرچند که گاهی این محاسبات دقیق قابل فهم نیست .
برای همه اتفاق افتاده که مثلا با یک فاصله میلیمتری از یک تصادف شدید جان سالم بدر میبرند یا مدتها دنبال یک چیزی میروند و نمیشود یکدفعه اتفاقی و بدون تلاش به خواسته شان میرسند . آیا این اتفاق است ؟ خیر اتفاقی وجود ندارد بلکه محاسبات دقیق دارد و این در دنیای امروز ثابت شده است .
نکته ای که هست اینست که اتفاقات زندگی برای کسانیکه نگاهشان به حقیقت زندگی است آموزنده است و آنها را به حقیقت نزدیک میکند و برای کسانیکه از حقیقت زندگی دورند باعث نابودی و بدبختی شان میشود .
مثال ساده اینست که اگر شما نمیخواستید پیش هر روانپزشکی هم میرفتید بازهم روانی میشدید اما اکنون که خواسته اید چه بسا نیازی به روان پزشک هم نداشته باشید و مسیر مثبت را در زندگیتان بصورت عادی طی میکنید .

این ایات زیبا را نیز به شما هدیه میکنم (سوره آل عمران آیه 133 تا 136 )

و به سوى آمرزشى از پروردگارتان و بهشتى كه پهنايش [به وسعتِ] آسمان‏ها و زمين است بشتابيد ؛ بهشتى كه براى پرهيزكاران آماده شده است ؛«133» آنان كه در گشايش و تنگ دستى انفاق مى‏كنند ، و خشم خود را فرو مى‏برند ، و از [خطاهاىِ] مردم در مى‏گذرند ؛ و خدا نيكوكاران را دوست دارد. «134» و آنان كه چون كار زشتى مرتكب شوند يا بر خود ستم ورزند ، خدا را ياد كنند و براى گناهانشان آمرزش خواهند ؛ و چه كسى جز خدا گناهان را مى‏آمرزد ؟ و آگاهانه بر آنچه مرتكب شده‏اند ، پا فشارى نمى‏كنند ؛«135» پاداش آنان آمرزشى است از سوى پروردگارشان ، و بهشت‏هايى كه از زيرِ [درختانِ] آن نهرها جارى است ، در آن جاودانه‏اند ؛ و پاداش عمل كنندگان نيكوست .«136»

X.Doll

عضو جدید
البته هموطن های ماکه ماش آلا هیچکدوم معتاد نیستن و در کشور ما، یکدونه معتاد نداریم...مگر میشود در کشور اسلامی و حکومت امام زمانی معتاد پیدا کرد؟؟؟؟؟؟!!!!!!
ولی امیدوارم،و آرزومندم هیچ کس حداقل به شیشه معتاد نشه. چون با چیزاییکه شندیم؛ معتاد به شیشه خودش به جهنم که از بین میره کم کم و مغزش سوراخ سوراخ میشه؛ ..دیگه غیرت و شرف و آبرو براش مهم نیست خیلی خیلی معذرت میخوام میگفتن حتی به مادر و خواهر و فرزند خودشم چشم داره... به معتادای شیشه میگن{ زیلو خور} یعنی خوراکی گیرشون نیاد زیلوی زیرِ پایِ خودشونم میخورن.
زمان درست کردنش ده دقیقه هست ولی ماندگاریش 72 ساعت.
زمانیکه صرف خریدش میشه، سه دقیقه هست ولی تریاک از نیم تا دوساعت...ارزونترم هست. قویتر هم هست

در آینده رفیق از کوچیک تا بزرگ معتادن
تو ماپاره طرف میگفت برا بچه ها آدامز ریخته بازار که در اصل مواد مخدره
یعنی حساب کن ببین چی میشه آینده این مملکت !

blackviper210

عضو جدید
کاربر ممتاز
بنده هم متاثر شدم
در دنیای امروز بخوبی ثابت شده هیچ اتفاقی بدون محاسبه نمی افتد . همه چیزها دلیل دارند و با محاسبات دقیق انجام میشود هرچند که گاهی این محاسبات دقیق قابل فهم نیست .
برای همه اتفاق افتاده که مثلا با یک فاصله میلیمتری از یک تصادف شدید جان سالم بدر میبرند یا مدتها دنبال یک چیزی میروند و نمیشود یکدفعه اتفاقی و بدون تلاش به خواسته شان میرسند . آیا این اتفاق است ؟ خیر اتفاقی وجود ندارد بلکه محاسبات دقیق دارد و این در دنیای امروز ثابت شده است .
نکته ای که هست اینست که اتفاقات زندگی برای کسانیکه نگاهشان به حقیقت زندگی است آموزنده است و آنها را به حقیقت نزدیک میکند و برای کسانیکه از حقیقت زندگی دورند باعث نابودی و بدبختی شان میشود .
مثال ساده اینست که اگر شما نمیخواستید پیش هر روانپزشکی هم میرفتید بازهم روانی میشدید اما اکنون که خواسته اید چه بسا نیازی به روان پزشک هم نداشته باشید و مسیر مثبت را در زندگیتان بصورت عادی طی میکنید .

این ایات زیبا را نیز به شما هدیه میکنم (سوره آل عمران آیه 133 تا 136 )

و به سوى آمرزشى از پروردگارتان و بهشتى كه پهنايش [به وسعتِ] آسمان‏ها و زمين است بشتابيد ؛ بهشتى كه براى پرهيزكاران آماده شده است ؛«133» آنان كه در گشايش و تنگ دستى انفاق مى‏كنند ، و خشم خود را فرو مى‏برند ، و از [خطاهاىِ] مردم در مى‏گذرند ؛ و خدا نيكوكاران را دوست دارد. «134» و آنان كه چون كار زشتى مرتكب شوند يا بر خود ستم ورزند ، خدا را ياد كنند و براى گناهانشان آمرزش خواهند ؛ و چه كسى جز خدا گناهان را مى‏آمرزد ؟ و آگاهانه بر آنچه مرتكب شده‏اند ، پا فشارى نمى‏كنند ؛«135» پاداش آنان آمرزشى است از سوى پروردگارشان ، و بهشت‏هايى كه از زيرِ [درختانِ] آن نهرها جارى است ، در آن جاودانه‏اند ؛ و پاداش عمل كنندگان نيكوست .«136»

سمانه خانم این دقیقا همون راهه حلی بود که چند صفحه قبل گفتم؛ تحویل بگیر....راهه حل اول..BEKco جان ممنون.دقیقا با رسم شکل توضیح دادی.سپاس

آشنا....

عضو جدید
کاربر ممتاز
خوشحالم که کمی آرومتر شدی (من تو تاپیک مشاوره اگه یادت باشه بودم:smile:)
انشالله روزای بهتری در پیش داری امیدوار باش دوست من:smile: