"hasta"
عضو جدید
اگر هر فرد بايد به عقايد ديگران احترام بگذارد پس :
- چرا پيامبران چنين كاري نكردند ؛.........
هرگاه پيامبري مبعوث مي شد ، با عقايد وسنتهاي موجود جامعه خود ، نه بزرگ ميگفت وعملاً وارد مبارزه نظري وعملي با عادات وعقايد جامعه خود مي شد ؛ آنهم تنها و يك تنه .............چرا ؟
گفتم برای بحث کردن نیمدم...اتفاقا به نظر من پیامبرا هم احترام می ذاشتن آخرین مرحله جنگ بود اونم به امر خدا...اگر هر فرد بايد به عقايد ديگران احترام بگذارد پس :
- چرا پيامبران چنين كاري نكردند ؛.........
هرگاه پيامبري مبعوث مي شد ، با عقايد وسنتهاي موجود جامعه خود ، نه بزرگ ميگفت وعملاً وارد مبارزه نظري وعملي با عادات وعقايد جامعه خود مي شد ؛ آنهم تنها و يك تنه .............چرا ؟
می دونین من همیشه از حضرت ابراهیم درس می گیرم....حتما همه دوستان داستانشو شنیدن که برای اثبات خداپرستی حتی همراه با مردم ماه و ستاره و ...را پرستش کرد...یعنی اول با مردم همراه شد و بعد اونارو به راه آورد...همین طور خود خدا به حضرت موسی گفت در مقابل فرعون با نرمی سخن بگه...
حالا که اینجا نه مردم ستاره پرست هستنو نه کافرایی مثل فرعون ... تو دنیای واقعیش نمی تونیم بفهمیم تو دل آدما چیه چه برسه به اینجا...اصلا مگه ما می تونیم خودمونو با پیامبر مقایسه کنیم؟
من که نمی تونم و خودمو در این حد نمی دونم... ادعای دینداریو ... هم ندارم...تا اونجایی که عقل ناقصم می گه خدا همیشه به همه بنده هاش احترام می ذاره چه نماز خون چه... این ماییم که به خودمون احترام نمی ذاریم...
دوست عزیز...یادمون باشه همیشه بهترین راه جنگیدن نیست...