مگه اولین روزمدرسه باید قسم میخوردیم!!!اولین روز مدرسه که باید قسم بخوری درساتو بخونی
من به این پرچم مقدس که است به نام الله قسم میخورم...![]()
آقا شرمنده پس چرا این تاپیک رو راه انداختید وقتی جنبه نقد نداشتیدکلیه کاربرانی که به پرچم مقدس کشور توهین کرده بودند اخطار گرفتن.
کاربران توجه کنند کسی شما رو مجبور نکرده که توهین کنید که بعدش از سایت اخراج شوید.
آخ قربون آدم چیز فهم،خدارو شکر بلاخره یکی پیدا شد حرف مارو بفهمه!!!آقا شرمنده پس چرا این تاپیک رو راه انداختید وقتی جنبه نقد نداشتید
تازه مگه پرچم چی داره که بخواد کسی بهش توهین کنه آخه به چیه یه پرچم میشه گیر داد
ولی بازم اگه کسی بخواد حرفی بزنه این من و شما نیستیم که بخوایم جلوشو بگیریم
هر کس حق داره نظرات خودشو بگه
همیشه که نمیشه نظرات مثبت دیگران رو فقط شنید و به به چه چه کرد
بازم ببخشید
مهمه اینه که جنبه داشته باشیم و انتقاد پذیرآخ قربون آدم چیز فهم،خدارو شکر بلاخره یکی پیدا شد حرف مارو بفهمه!!!
این یه چیز عادیه که آدمای مختلف نسبت به یه موضوع مشترک دیدگاه های مختلفی داشته باشند!!!
کلیه کاربرانی که به پرچم مقدس کشور توهین کرده بودند اخطار گرفتن.
کاربران توجه کنند کسی شما رو مجبور نکرده که توهین کنید که بعدش از سایت اخراج شوید.
بهتر است دهان خود را ببنید و احمق به نظر برسید تا آنکه دهان بگشاید و تردیدها را از میان ببرید."مارک تواین"
آقا شرمنده پس چرا این تاپیک رو راه انداختید وقتی جنبه نقد نداشتید
تازه مگه پرچم چی داره که بخواد کسی بهش توهین کنه آخه به چیه یه پرچم میشه گیر داد
ولی بازم اگه کسی بخواد حرفی بزنه این من و شما نیستیم که بخوایم جلوشو بگیریم
هر کس حق داره نظرات خودشو بگه
همیشه که نمیشه نظرات مثبت دیگران رو فقط شنید و به به چه چه کرد
بازم ببخشید
در این سایت این امکان نیست. باز هم میگم کسی شما رو مجبور نکرده که پستی رو ارسال کنید که مغایر با قوانین باشه.
![]()
ما که متنبه شدیم!!!!!!!!
الان که بهتر نگاه میکنم، میبینم که به به به به چقد روحم شاد میشه از دیدنش!
اصلا هی میخوام نگاهش کنم
وقتی میبینمش، یاد خزر ن.. شده
یاد خلیج بی ن.. شده
یاد هامون خ.. شده
یاد ارومیه خ.....
.
.
.
می افتم
خلاصه که هی دوستش دارم!!!!!!!!
روزای صبگاه عمومی تو پادگان
میشه بگی چه حس و حالیه؟؟؟
فکرش رو میکنم که اگه ارشد قبول نشم باید برم سربازی مور مورم میشه...!!!
این جوری هم نیست شانس بیاری بعد اموزشی می تونی به عنوان خدمت کار اداری کنی شب برگردی خونت البته با حقوق خیلی خیلی کمسخت نیست.اما جز حس یه خدمتکار حسی نداری.یادت میره مهندسی.
این جوری هم نیست شانس بیاری بعد اموزشی می تونی به عنوان خدمت کار اداری کنی شب برگردی خونت البته با حقوق خیلی خیلی کم
مال ما که الحمد الله خوب بود شکرمن هم دقیقا همینطورم.یعنی اداری.هر روزم خونه.بازم میگم بستگی داره کسایی که اونجا هستن چه جور ادمایی باشن.
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
![]() |
با دیدن این اولین چیزی که به ذهنت میرسه چیه؟ | تالار عکس | 25 | |
![]() |
با اولین هتل شنی جهان آشنا شوید | تالار عکس | 0 | |
![]() |
اولین «بی اِم وِ» تاریخ | تالار عکس | 2 | |
![]() |
اولین پلیس های ایران | تالار عکس | 0 | |
![]() |
تصویری از اولین خلبان زن بدون دست دنیا | تالار عکس | 3 |