خوشحالی ......ک هستم
اما نگران تکرار........های ناجوانمردانه.......و .........ناراحت از .......
خب به هر حال اسیر بودن و ازلحاظ جسمانی متاسفانه ضعیف شدند......اصلا خوشحال به نظر نمیان ! معمولا وختی یکی از اسارت آزاد میشه تو پوست خودش نمیگنجه از خوشحالی
حالا پشت پرده چه خبره ............... خودتون فک کنید
وقتی سربازی رو دیدی احترام براش بگیر
اونا بخاطر کشورت بهترین عمرشون , جونیشون رو گذاشتن
زنده باشن
خیلی خوشحال شدم .. مرزبانان واقعا مظلوم هستند
خیلی خوشحال شدم که آزاد شدن............حالا کی آزاد شدن؟؟
ممنون استارتر
هیچی .... خواستم یه چیزی بگم که در نصف نوشته هام مثل همیشه تا نصفه رفتم پاکش کردم که یادم آمد اینجا مطالب سیاسی ممنوعه ....
خواهش می کنم......باتشکر از حضور شما بانوی گرامی.......خدارو شكر انتظار خانواده هاشون تموم شد.
مرسي از دعوتت دوسته من![]()
خدارو شکر که آزاد شدن : ) ممنونم از دعوتتون : )
کاش توی عکس پنج نفر بودند ...![]()
جناب کوثری گفتن باید تنبیه بشن ای بدبختا....
حالا کسی نیس به این آقا بفهمونه اینا رو چطور گرفتن؟
امکانات داشتن؟چادر و تیر و تفنگ و پادگان داشتن؟
تو یه چادر تو بیابون گرفتنشون بیچاره ها و
خداروشكر
خدابهشون سلامتي وشادي بده انشاا...
وخدارحمت كنه مرزباني رو كه شهيد كردن
ااي كاش ...
خدا برای خونواده هاشون حفظشون کنه
خدا رحمت کنه اون یکیشونو (شرمنده اسمشون تو خاطرم نیست )خدا به خانوادشون صبر بده...
دانايي فر كادر بوده يا وظيفه درجش چي بوده
یک تصویر دیدم امروز از این مرزبانها در حال کباب پختن زمانی که اسیر بودن و ظاهرا قراره فیلمش هم منتشر بشه .... شما چیزی شنیدی استارتر جان؟
یک تصویر دیدم امروز از این مرزبانها در حال کباب پختن زمانی که اسیر بودن و ظاهرا قراره فیلمش هم منتشر بشه .... شما چیزی شنیدی استارتر جان؟
نه بنظرم در زمان اسارت اسیر بودند و واقعا بهشون سخت گذشته و خیلی خوشحالم که برگشتند . کاش بخاطر این اسیر شدن سربازیشون بخشیده شه یا حداقل کم بشه . اون قضیه لباس هم جاست کیدینگ ، اوکی؟
خوشحالم آزاد شدن ولی بخاطر اینکه موقع پست دادن تو یه همچین منطقه حساسی همه شون خواب بودن باید تنبیه بشن
من سال 81 تو بدترین شرایط خدمت کردم .خواب هم نبودن دستگیر یا کشته میشدن.. مرد حسابی چرا اینجور میگی؟ خودتم جزوشون بودی اینو میگفتی؟
تو حتما یا سربازی نرفتی یا تو پادگان پست ندادی که اینو میگی. آدم تو پادگان داخل کشور هم احساس امنیت نمیکنه چه برسه تو چادر اونم بالای کوه یا بیابون لب مرز..
جایه دیگه این حرفو نزن.. دولت میره برا سوریه نیروی آموزش دیده و مهمات و حتما مراکز آموزشی و بیمارستان میسازه اونوقت 5 تا بچه 18 ساله که روش درست استفاده از اسلحه رو هم بلد نیستن
رو میزاره جاییکه چندتا گروه تروریستیه وحشی هستن که از مرز کشور مراقبت کنن.
تنبیه؟!!!!!!!!!!![]()
من سال 81 تو بدترین شرایط خدمت کردم .
وقتی یه نفر یه کارو به عهدش میذارن باید اونو به نحو احسن انجام بده مخصوصا کاری به این حساسی . اگر یه نفرشونم بیدار بود و بقیه رو بیدار میکرد هیچ اتفاقی نمی افتاد چون کسایی که حمله کرده بودن سه الی چهار نفر بودن (فیلمش هست)اونم فقط با اسلحه کلاش و راحت میشد تارو مارشون کرد. از این گذشته اگه هر نفر دوساعت پست میداد یقیه فرصت داشتن 8 ساعت بخابن . تو جیهتون منطقی نیست و روی احساسات دارید صحبت میکنین...
شما داری از یه زاویه کاملا متفاوت و احساسی به موضوع نگاه میکنی و من از دیدگاه عقلانی و قانونیش . خدمت خونه خاله نیست و کسی که میره باید پیه تمام اینارو به تنش بماله. جون این چارتا سرباز برا من خیلی مهمه و خیلی خوشحال شدم که برگشتن ولی اهمیت جون اون ملتی که به اعتماد مرزبانای بیدار و هشیار ما دارن تو مملکت زندگی میکنن مهمتره.چه کاری ؟چه شرایطی؟
سربازیه اجباری منظورته دیگه.
اونم تو این سن به دست آدمی که تا دیروز قلم و خودکار دستش بوده و خام و بی تجربه هست، اسلحه میدن و اعزام به بیابون و به اجبار از خانوادش دورش میکنن. آدم روانی میشه تو این موقعیت{ شُک بهش وارد میشه}،
تو داری از حس میهن پرستی و انجام وظیفه حرف میزنی؟!!!!!!!
اصلا از رو احساس نگفتم کاملا دارم از رو منطق حرف میزنم.
شما بفرما اشرار یک نفر هم بوده. یک نیروی آموزش دیده از پس ده نفر نیروی تازه کار بر میاد.تازه حساب کن منطقه ی خودشم باشه و به اون منطقه مسلط هست.
شما شرایط رو در نظر نمیگیری و سریع رفتی دنبال اینکه ببینی قانون چی گفته. اگر اینجور بود در هیچ کشوری، نه دادگاهی ایجاد میشد نه قاضی وجود داشت و نه وکیلی.
با چی تارو مار کنن؟!!!!!. اسلحه ی سنگین داشتن؟! تانک و جت جنگنده داشتن این 5 نفر؟. تو قلعه یا پاسگاه بودن؟مگه ایناهم ak47 نداشتن. مگه سنگرشون؛ چادر نبوده؟... تا نیروی کمکی میرسید اون منطقه همه مرده بودن.
انسان وقتی تو شهر زندگی میکنه و تو تختخواب گرم و نرم خونش میخابه و از نظر مواد غذایی و ویتامین مشکلی نداره به 8 ساعت خواب احتیاج داره، تو همچین شرایط سخت و پر استرسی 18 ساعت باید بخابه اون کساییکه این قانونها رو میزارن
به اندازه ی یک جلبک هم حالیشون نمیشه از روانشناسی..
به نظر من اون سربازهای عزیز تنبیه شدند......چون چند وقت گروگان بودند.ممنونخوشحالم آزاد شدن ولی بخاطر اینکه موقع پست دادن تو یه همچین منطقه حساسی همه شون خواب بودن باید تنبیه بشن
...........خواب هم نبودن دستگیر یا کشته میشدن.. مرد حسابی چرا اینجور میگی؟ خودتم جزوشون بودی اینو میگفتی؟
تو حتما یا سربازی نرفتی یا تو پادگان پست ندادی که اینو میگی. آدم تو پادگان داخل کشور هم احساس امنیت نمیکنه چه برسه تو چادر اونم بالای کوه یا بیابون لب مرز..
جایه دیگه این حرفو نزن.. دولت میره برا سوریه نیروی آموزش دیده و مهمات و حتما مراکز آموزشی و بیمارستان میسازه اونوقت 5 تا بچه 18 ساله که روش درست استفاده از اسلحه رو هم بلد نیستن
رو میزاره جاییکه چندتا گروه تروریستیه وحشی هستن{تو یه چادر} که از مرز کشور مراقبت کنن.
تنبیه؟!!!!!!!!!!![]()