نمیدونم چمه این روزا خیلی افسرده شدم همش تو فکرم ولی خودمم نمیدونم چرا اینجور شدم خیلی کلافه ام بگین چیکار کنم
دلم میخواد گریه کنم ولی متاسفانه گریمم نمیاد
پس هم دردیممنم از عید به این ور خیلی رو فرم نیستم!!!
احساس می کنم دارم درجا میزنم!
نمیدونم چممممممممممممممممممممممممممممممممه!!! فقط میدونم خیلی احساس بدیه!![]()
کاش عاشق میشدم ولی نه این نیسنكنه عاشق شدي؟؟؟!!!![]()
نمیدونم چمه این روزا خیلی افسرده شدم همش تو فکرم ولی خودمم نمیدونم چرا اینجور شدم خیلی کلافه ام بگین چیکار کنم
منم از عید به این ور خیلی رو فرم نیستم!!!
نمیدونم چممممممممممممممممممممممممممممممممه!!! فقط میدونم خیلی احساس بدیه!![]()
تو و مرمت گر بس که توی عید خوردید و خوابیدید حالا احساس خستگی میکنید / خوب میخواستید کمتر بخورید و بخوابی که احساس خستگی نکنیدمنم از عید به این ور خیلی رو فرم نیستم!!!
نمیدونم چممممممممممممممممممممممممممممممممه!!! فقط میدونم خیلی احساس بدیه!
سلامنمیدونم چمه این روزا خیلی افسرده شدم همش تو فکرم ولی خودمم نمیدونم چرا اینجور شدم خیلی کلافه ام بگین چیکار کنم
خوش به حالت میتونی گریه کنی ولی من نهمنم به جمعتون اضافه کنید
یه مدت حوصله هیچکسو هیچ چیزی رو ندارم
شبا خوابم نمیبره!
دارم دیونه میشم !
اعصابم داغونه!
دلم میخواد گریه کنم , اینکارو میکنم اما آروم نمیشم !
کلافه شدم !
خداااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا![]()
مرسیتو و مرمت گر بس که توی عید خوردید و خوابیدید حالا احساس خستگی میکنید / خوب میخواستید کمتر بخورید و بخوابی که احساس خستگی نکنید
ولی خارج از شوخی همه اینطوری ان چون طبیعی بعد از تعطیلات عید تا 10 الی 15 روز احساس افسردگی و خستگی به ادم دست میاد اونم بخاطر تغیر از یک مدت جذاب و شاد به یه محیط کاری و غیز جذاب / منظورم تغییر از عید به روزهای متوالی و معمولی
خدا سیندرلاااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا را از ما نگیرررررررررررررررررررر![]()
چی شد که اینجوری شدی؟اتفاقی افتاد ؟نمیدونم چمه این روزا خیلی افسرده شدم همش تو فکرم ولی خودمم نمیدونم چرا اینجور شدم خیلی کلافه ام بگین چیکار کنم
مشکل من همینه دیگه من مشکل ندارم که بهش فک کنم یعنی مشکل من اینه که مشکل ندارمسلام
این مشکل خیلی از جوان های این دوره زمانه ست
میگم که یه جای دنج رو واسه خودت دست وپا کن و تمام چیزایی رو که باعث دلتنگی و رنجش خاطرت میشه ر و بیرون بریز و فقط و فقط به خدا فکر کن و با خدای خودت عشق بازی کن
به این فکر کن که چه چیزایی رو بهت ارزونی داشته و به داشته هات فکر کن که چه چیزایی رو بهت داده به ذات بی نهایت مهربونش فکر کن به زیبایی هاش بیاندیش
و در آخر یه هدفی رو دنبال کن در تمام کار هات از خدا یادی بکن
یا علی . . .
نمیدونم چرا اینجور شدمچی شد که اینجوری شدی؟اتفاقی افتاد ؟
چه فکری میکنی؟
خوش به حالت میتونی گریه کنی ولی من نه
مرسی
اخه من هیچ وقت اینجور نمیشدمچیزی نیست مرمت گر جووووووووون.
این اثرات آب و هوای بهاره........اگه بیشتر دقت کنی میبینی که تقریبأ 80 درصد مردم همین حالو دارن..
خوش به حالت منم میخوام عاشق شمخدا چرا عاشق شدم من دیگه از دست این دل یه شب آروم ندارم
منم یه جورایی باهاتون هم دردم اگه راهی پیدا کردید منم راهنمایی کنید![]()
چه فایده ؟؟؟؟؟ گریه ای که آرومم نمیکنه هیچ ! سردرد هم به دنبال داره !![]()
خدا چرا عاشق شدم من دیگه از دست این دل یه شب آروم ندارم
منم یه جورایی باهاتون هم دردم اگه راهی پیدا کردید منم راهنمایی کنید![]()
منم به جمعتون اضافه کنید
یه مدت حوصله هیچکسو هیچ چیزی رو ندارم
شبا خوابم نمیبره!
دارم دیونه میشم !
اعصابم داغونه!
دلم میخواد گریه کنم , اینکارو میکنم اما آروم نمیشم !
کلافه شدم !
خداااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا![]()
تو و مرمت گر بس که توی عید خوردید و خوابیدید حالا احساس خستگی میکنید / خوب میخواستید کمتر بخورید و بخوابی که احساس خستگی نکنید
ولی خارج از شوخی همه اینطوری ان چون طبیعی بعد از تعطیلات عید تا 10 الی 15 روز احساس افسردگی و خستگی به ادم دست میاد اونم بخاطر تغیر از یک مدت جذاب و شاد به یه محیط کاری و غیز جذاب / منظورم تغییر از عید به روزهای متوالی و معمولی
خدا سیندرلاااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا را از ما نگیرررررررررررررررررررر![]()
موافقمخوش به حالتون , شما لااقل یه دلیل برای این حالتتون پیدا کردید ! اما من که عاشق نشدم !
چرا این طوری شدم !![]()
پس همدردیمعجب ...
فکر میکردم فقط خودم اینجوری شدم !
نگو همه گیره ...
والا به خدا منم چنین حسیو دارم.
موافقمشاید به نوعی میشه اونجوری توجیهش کرد!!
ولی این احساسو من به ندرت پیدا می کنم و الزاما هم مربوط به تعطیلات نمی شه!!![]()
تو دیگه وضعت خیلی اورژانسیه!!
من به خفنیه تو نیستم!!
یعنی کارم به تیمارستان میکشه ؟
شاید به نوعی میشه اونجوری توجیهش کرد!!
ولی این احساسو من به ندرت پیدا می کنم و الزاما هم مربوط به تعطیلات نمی شه!!![]()
واسه من ربطی به تعطیلات نداره !![]()
مرمت گر جون سلامنمیدونم چمه این روزا خیلی افسرده شدم همش تو فکرم ولی خودمم نمیدونم چرا اینجور شدم خیلی کلافه ام بگین چیکار کنم
مرمت گر جون سلام
منم مثل تو بودم ميدوني چيه تخصير بهاره ، بهار به اين قشنگي حيفه تو خونه بشيني برو تفريح به اشنا ها تون سر بزن
دلت رو تازه كن به فكر گذشته نباش اينده رو بساز
آره حتماااااااااااا!!!
اون آواتورت حتما میزاره آدم دلش وا شه!!![]()
علیک سلاممرمت گر جون سلام
منم مثل تو بودم ميدوني چيه تخصير بهاره ، بهار به اين قشنگي حيفه تو خونه بشيني برو تفريح به اشنا ها تون سر بزن
دلت رو تازه كن به فكر گذشته نباش اينده رو بساز
اخه عزيز جون تو به آوتار من چيكار داري من رفتم كوه ليز خوردم افتادم اينجوري شدم تو كه دلم رو نمي بيني كه...........
مشجلت چیه جیجر طلا؟؟
نبینم غمتوووووووووووووووووووووووو؟!!
شخصیه؟؟
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
![]() |
اه از دست خانم هاااااااااااااااااااااااا اااااااا | گفتگوی آزاد | 48 | |
![]() |
تولد حسین صابری مبارک !!! ( اه بیا تو دیگه ) | گفتگوی آزاد | 48 | |
H | اه بابا آخرش تقلب بود یا نبود؟ | گفتگوی آزاد | 7 | |
H | کلا حالم خوب نیست | گفتگوی آزاد | 130 | |
![]() |