چقد سخته ...........
چرا همه دلشون مثل من گرفته؟؟؟؟؟؟![]()
چرا همه دلشون مثل من گرفته؟؟؟؟؟؟![]()
دلي غمگين تر از دل من هم مگه هست..........تو نشون من بده دله غمگين اگه هست............
منم سرگرم زندگيم............اما دلم داغونه.............تنهايي دل با من چها كه نميكنه.............
ایشالله خدا دلتو شفا بده
ببخشید یه سوال تخصصی بپرسم؟؟اي كاش...............اي كاش روزگاري تمام غمهايم او بود..........اي كاش تمام مشكلاتم او بود..............اما الان تمام هيچيم از اوست تمام نابوديم از اوست تمام روزهاي تلخم.............تمام تنهاييم از اوست................
ببخشید یه سوال تخصصی بپرسم؟؟
عاشقین شما؟؟
آهاااااااعاشق بودم به نگاه تو ای دلبر
به اون دو چشم سیاه تو ای دلبر
ببخشید یه سوال تخصصی بپرسم؟؟
عاشقین شما؟؟
پس چرا انقدنه........عاشق بودن كار هر كسي نيست...........
آهااااااا
پس دو تاتون عاشقین
ok...توي امضاي من آدرس يه وبلاگ هست اونجا برو به آهنگش تا آخر گوش كن تا بفهمي حال من الان دقيقا چطوريه..........
آهااااااا
پس دو تاتون عاشقین
آره باهات موافقم اینجوری خیلی بهتره !!دوست عزیز این همه دیگر دوستی بسه دیگه یه کمم خودتو دوس داشته باش و به خودت اهمیت بده .اونوقت کم احساس تنهایی میکنی من امتحان کردم جواب میده این روش....
مرا مهر سیه چشمان ز سر بیرون نخواهد شد .........قضای آسمان است این و دیگر گون نخواهد شد .......ولی ...به حال من همین بهتر که پنهان مهر او باش .....کنار بوس و آغوشش چه گویم چون نخواهد شد
هی روزگار
غمهايم همه تنهايي .........فريادم همه تنهايي...........زخمهايم همه تنهايي............واي بر دل من با اين همه بي وفايي.............مرا مهر سیه چشمان ز سر بیرون نخواهد شد .........قضای آسمان است این و دیگر گون نخواهد شد .......ولی ...به حال من همین بهتر که پنهان مهر او باش .....کنار بوس و آغوشش چه گویم چون نخواهد شد
هی روزگار
آره باهات موافقم اینجوری خیلی بهتره !!
غمهايم همه تنهايي .........فريادم همه تنهايي...........زخمهايم همه تنهايي............واي بر دل من با اين همه بي وفايي.............
دلي غمگين تر از دل من هم مگه هست..........تو نشون من بده دله غمگين اگه هست............
بهت نگفتم تا حالا.. اینکه چقد دوست دارم
بهت نگفتم تا حالا.. این که چقد عاشقت
اما حالا بهت میگم ...بی تو دارم کم می یارم
![]()
من هیچ وقت تنها نبودم یادش همیشه بامن بود....... اهنگای سیاوش قمیشی هم هیچوقت من رو تو تنهای تنها نذاشتن
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
![]() |
معجزه ي تنهايي... | تالار مشاوره | 0 |