امان از تنهايي.........دلم خيلي گرفته شما چي؟

kayvan90

عضو جدید
منم سرگرم زندگيم............اما دلم داغونه.............تنهايي دل با من چها كه نميكنه.............

kayvan90

عضو جدید
:surprised:
ایشالله خدا دلتو شفا بده

اي كاش...............اي كاش روزگاري تمام غمهايم او بود..........اي كاش تمام مشكلاتم او بود..............اما الان تمام هيچيم از اوست تمام نابوديم از اوست تمام روزهاي تلخم.............تمام تنهاييم از اوست................

kayvan90

عضو جدید
فكر نميكردم بذاري زارو زمينگير بشم................ فكر نميكردم كه يه روز اينهمه تحقير بشم................

زیبای خفته.

عضو جدید
کاربر ممتاز
اي كاش...............اي كاش روزگاري تمام غمهايم او بود..........اي كاش تمام مشكلاتم او بود..............اما الان تمام هيچيم از اوست تمام نابوديم از اوست تمام روزهاي تلخم.............تمام تنهاييم از اوست................
ببخشید یه سوال تخصصی بپرسم؟؟
عاشقین شما؟؟

حامدیا

اخراجی موقت
آهااااااا
پس دو تاتون عاشقین

مرا مهر سیه چشمان ز سر بیرون نخواهد شد .........قضای آسمان است این و دیگر گون نخواهد شد .......ولی ...به حال من همین بهتر که پنهان مهر او باش .....کنار بوس و آغوشش چه گویم چون نخواهد شد

هی روزگار

sed ali

کاربر فعال تالار مهندسی صنایع
کاربر ممتاز
دوست عزیز این همه دیگر دوستی بسه دیگه یه کمم خودتو دوس داشته باش و به خودت اهمیت بده .اونوقت کم احساس تنهایی میکنی من امتحان کردم جواب میده این روش....
آره باهات موافقم اینجوری خیلی بهتره !!

kayvan90

عضو جدید
مرا مهر سیه چشمان ز سر بیرون نخواهد شد .........قضای آسمان است این و دیگر گون نخواهد شد .......ولی ...به حال من همین بهتر که پنهان مهر او باش .....کنار بوس و آغوشش چه گویم چون نخواهد شد

هی روزگار
غمهايم همه تنهايي .........فريادم همه تنهايي...........زخمهايم همه تنهايي............واي بر دل من با اين همه بي وفايي.............

حامدیا

اخراجی موقت
غمهايم همه تنهايي .........فريادم همه تنهايي...........زخمهايم همه تنهايي............واي بر دل من با اين همه بي وفايي.............

بهت نگفتم تا حالا.. اینکه چقد دوست دارم
بهت نگفتم تا حالا.. این که چقد عاشقت
اما حالا بهت میگم ...بی تو دارم کم می یارم
:cry:

kayvan90

عضو جدید
بهت نگفتم تا حالا.. اینکه چقد دوست دارم
بهت نگفتم تا حالا.. این که چقد عاشقت
اما حالا بهت میگم ...بی تو دارم کم می یارم
:cry:

با توام اي كه آبرومو بردي......كشتي منو اما خودت نمردي..........مثل يه كابوس اومديو رفتي........آتيش به زندگيم زديو رفتي........

kave8

عضو جدید
من هیچ وقت تنها نبودم یادش همیشه بامن بود....... اهنگای سیاوش قمیشی هم هیچوقت من رو تو تنهای تنها نذاشتن

حامدیا

اخراجی موقت
میدونی واسه من زندگی بی رنگ شده

زنده بودنم حروم و بی هوده شده

اگه بودی باهام شاید اینجوری نمیشد

با دل تنگم اینجوری بازی نمیشد

تو خوب میدونستی دلم گرفتارت بود خیلی زود تنهام گذاشتی رفتی

به خودم میگفتم عاشق که نبود
با عاشقی غریبه بود
چی کار میتونستم بکنم
حالا با بخت بدم
بی کس و تنها شدم

دردو دل های حامدیا

sara.ceramic

عضو جدید
کاربر ممتاز
حال من خوب است ... خوبِ خوب!
نگران نباش،
حال من خوب است... بزرگ شده‌ام!
دیگر آنقدر کوچک نیستم که در دلتنگی‌هایم گم شوم!
آموخته‌ام
که این فاصله‌ی کوتاه بین لبخند و اشک
نامش زندگیست!
آموخته‌ام که دیگر دلم برای نبودنت تنگ نشود...
راستی، دروغ گفتن را نیز خوب یاد گرفته‌ام...

حال من خوب است ... خوبِ خوب!