آره دقیقا .. چون باهاشون کاری نشه :| من ک وحید رو نمیخوام و دوسش ندارم .. جالبه زنه سعید و حاجی زاده میشن خب چرا زنه وحید نمیشن ؟حتما شما را هم به وحید میدن؟
آخرین ویرایش:
آره دقیقا .. چون باهاشون کاری نشه :| من ک وحید رو نمیخوام و دوسش ندارم .. جالبه زنه سعید و حاجی زاده میشن خب چرا زنه وحید نمیشن ؟حتما شما را هم به وحید میدن؟
حالا من ک واقعا نظر به کسی ندارم تا وقتی دوست داشتن دوطرفه نباشه ! ولی خب ..آره دقیقا .. چون باهاشون کاری نشه :| من ک وحید رو نمیخوام و دوسش ندارم .. جالبه زنه سعید و حاجی زاده میشن خب چرا زنه وحید نمیشن ؟
نه اصلا ..چرا؟؟؟ وحید خیلی خوبه ها
بیا رضایت بده به وحید یه عروسی دعوت بشیم
خخخ ! قبلاً شاید کسی رو دوست داشتم الان با اینکه فازم عاشقانه هست هیچکی !خوب بگو کیو میخای تا یه فکری به حالت کنیم و از تنهایی در بیای؟
چرا؟؟؟؟ امشب مگه مهمون نیستین؟شدیدا حالم گرفته ست، جوری که از حجم فشار، سرم درد گرفته
حس میکنم که بعضی ها خیلی زیاد دارن اشتباه حس میکننحس میکنم خانم مهندس داره مقدمات پذیرایی شاهانه از بچه های باشگاه را در گرگان آماده میکنه
پس چرا دعوت بچه ها را میگیری؟حس میکنم که بعضی ها خیلی زیاد دارن اشتباه حس میکنن![]()
حس میکنم:پس چرا دعوت بچه ها را میگیری؟
مگه قرار نبود همه بیاییم اصفهان؟!حس میکنم خانم مهندس با من لجه
ببینه منو با دمپایی کبودی میکنه
نیومدید ، خانم مهندس مهربون از همه دعوت گرفتمگه قرار نبود همه بیاییم اصفهان؟!
الان حس آدمی که از مهمونی برگشته![]()
دیدم شما هم که از خدا خواسته!خب اینقدر زود که نمی تونیم هماهنگ بشیم یه روزه که نمیشه!نیومدید ، خانم مهندس مهربون از همه دعوت گرفت
ندیدین پستشو؟
خانم مهندس باید بگه چه روزی بیایم تا همه بریمدیدم شما هم که از خدا خواسته!خب اینقدر زود که نمی تونیم هماهنگ بشیم یه روزه که نمیشه!
الان حس یه آدم متعجب!خانم مهندس باید بگه چه روزی بیایم تا همه بریم
ناهار چی میده به نظرت ؟؟؟؟
حق داری خواهر، منم از اینهمه روی این بشر در تعجبمالان حس یه آدم متعجب!
حس اینکه عمرا با حرف ایشون کسی راه بیفتهخانم مهندس باید بگه چه روزی بیایم تا همه بریم
ناهار چی میده به نظرت ؟؟؟؟
میبینم که علیرضا جلوی تو، توی رو داشتن حرفی برای گفتن نداره، اون بندهی خدا خیلی قانع بوداگه بلیط هواپیما رفت وبرگشت بگیرین من میام
غذاهم کمتر از شیشلیک نباشه لطفا![]()
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
![]() |
همین الان دلتون چی میخواد ؟ | زنگ تفريح | 1357 | |
![]() |
همین الان چکار میکنید ؟! | زنگ تفريح | 2103 | |
P | همین الان دلتون واسه کدوم دوست هم باشگاهی تنگ شده؟؟ | زنگ تفريح | 231 | |
![]() |
همین الان دوست داشتی کنار چه کسی بودی؟ | زنگ تفريح | 252 | |
![]() |
اگه زمان دست خودت بود دوست داشتی، الان چند سالت بود | زنگ تفريح | 92 |