سلام یاسی جون، کجایی عزیزم،کم پیدایی؟با اجازه
دوستان عزیز اومدم ی نکته ای بگم .. لطفاً بگین هویت های اشخاص رو جابجا نکنن و خودشان باشن ! لطفاً ... اینقدر افراد رو با هم جابجا نکنین
سلام عجیجم ، من بیرجندم ... والا خیلی بدجنس هستن ، نمیدونم چون حس کردم بیام ممکنه اتفاقی بیوفته .. ربطی نداشت ولی وقتی میومدم مور مور میشدم !سلام یاسی جون، کجایی عزیزم،کم پیدایی؟
متوجه کامنتت نشدم؟ منظورت به ما بود؟![]()
واقعا چقدر بد و چقدر سختسلام عجیجم ، من بیرجندم ... والا خیلی بدجنس هستن ، نمیدونم چون حس کردم بیام ممکنه اتفاقی بیوفته .. ربطی نداشت ولی وقتی میومدم مور مور میشدم !
خیلی بهم سخت گذشته ... همش منو با دیگران قاطی میکنن ، سواستفاده ، نمیزارن ازدواج کنم ، از طرفی زیرآب زنی ، بخاطر دوستای مخالف شون بلا سر آدم میارن ، منم تقریبا بیکس شدم و هیچ حامی و پشتیبانی ندارم !
هر چقدرم اعتراض میکنم فایده ای ندارد ، همش منو به آدم های نامربوط و کسایی که ازشون بدم میاد مربوط میکنن ! خیلی جنگ اعصابه و باهام لج هستن ... از آدم کلی کپی درست میکنن !
دارم برا شما میگم شاید کمکی برسه ؟
آره خیلی بهم سخت گذشته و میگذره ، ممنونم . مخصوصا تو ۸ الی ۹ سال اخیر ! کلی از عمرم تلف شد ... درب و داغون شدم اونم به ناحقواقعا چقدر بد و چقدر سخت
امیدوارم به زودی مشکلاتت حل بشه![]()
چی شد به این نتیجه رسیدی؟حس افسردگی ، گرگان داره از دست میره
گفتی دو روز دیگه داریم میریم تهرانچی شد به این نتیجه رسیدی؟
.
حسم خوبه، امروز روز خوش انرژی برام بوده تا حالا
بهار جون شما کی میرین شمال؟من هنوز خستم دیشب باغ بودیم کلی مهمون داشتم
راستش منصرف شدم احتمالا چند روز بریم تهرانبهار جون شما کی میرین شمال؟
آها،ایشالله خوش بگذره، ما دو سه ساعتی هست که رسیدیم تهرانراستش منصرف شدم احتمالا چند روز بریم تهران
الهی چه بد ایشالا هر چه زودتر خوب بشنحالم گرفته ست.
همین الان، حدود پنج ساعت بعد از سال تحویل من توی اورژانس درمانگاه نشستم تا سرم شوهرم و پدرشوهرم تموم بشه
از دیشب که از بازار تجریش برگشتیم، شوهرم حالش بد شد تا خود همین لحظه، یک روزه نصف شده
بهش میگم چطور تو با یک روز مریضی انقدر لاغر شدی، اونوقت من وقتی مریض میشم اصلا تکون نمیخورم؟واقعا این عادلانه ست؟![]()
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
![]() |
همین الان دلتون چی میخواد ؟ | زنگ تفريح | 1553 | |
![]() |
همین الان چکار میکنید ؟! | زنگ تفريح | 2688 | |
P | همین الان دلتون واسه کدوم دوست هم باشگاهی تنگ شده؟؟ | زنگ تفريح | 239 | |
![]() |
همین الان دوست داشتی کنار چه کسی بودی؟ | زنگ تفريح | 264 | |
![]() |
اگه زمان دست خودت بود دوست داشتی، الان چند سالت بود | زنگ تفريح | 96 |