اللن فقط شمعدونیات در اومدن؟؟؟
جونم واستون بگه که شمعدونیا رو کاشتم و اکثرا در امدن(الان یخورده بزرگتر و بیشتر شدن...این عکسا واسه چند روز پیشه)
اما فلفل زینتیها رو که تو خاک کاشتم هیچکدوم سر از خاک بیرون نیوردن و همشون موندگار شدن.....
واقعا کارت و پشت کارت قابل تحسینه امیدوارم این گلدونهای زیبا به درد قبلیا دچار نشنجونم واستون بگه که شمعدونیا رو کاشتم و اکثرا در امدن(الان یخورده بزرگتر و بیشتر شدن...این عکسا واسه چند روز پیشه)
اما فلفل زینتیها رو که تو خاک کاشتم هیچکدوم سر از خاک بیرون نیوردن و همشون موندگار شدن.....
بریم سراغ عکسا....
این بساطی بود که تو خونه راه انداخته بودم(چشمتون روز بد نبینه همه یه خونه تکونی بعدش انجام دادم...از دلم در امد)
خاک سینی کاشت مخلوطی از کوکوپیت و خاکبرگ الک شده ست...
حاک جعبه ابیه تماما کوکوپیته(یه کوچولو واسه فلفل زینتیا پرلیت هم قاطیش کردم)
اینم بذر شمعدونی
حدودا 10 تا از بذر شمعدونیا رو تو این کاشتم...بقیشو فلفل زینتی..
فقط سه تا از فلفل زینتیای که تو کوکوپیت کاشتم در امدن...تو خاک هم هیچکدومشون در نیومدن
اینو خیلی دوست دارم...
اللن فقط شمعدونیات در اومدن؟؟؟
الان کجا نگهداری میکنی اینارو؟ آشپزخونه!؟ گلخونه؟ تو خونه؟ زیر پلاستیک؟ ...
ممنونم...انشاللهواقعا کارت و پشت کارت قابل تحسینه امیدوارم این گلدونهای زیبا به درد قبلیا دچار نشن
چرا از اینا قلمه نمیگیریاره دیگه...مرواریدمم در نیومد...میخوام تو کوکوپیت دوباره بکارم...
اشپزخونه:دی
ممنونم...انشالله
چرا از اینا قلمه نمیگیری
مروارید با قلمه و همینطور شمعدانی راحت تر ریشه دار میشن
تازه هیچ تضمینی نیست که گلها مثل گل اولی بشن فقط شانس بیاری تو این گلهات یه رنگ جدید گل ایجاد بشه
ایشالله که دیگه سفید نشناخه شمعدونیایی که داشتم خشک شدن به قلمه نرسیدن...
اینا هم رفتم بذر گرفتم....دوست داشتم با بذر تکثیرشون کنم...بذرهای جنس خوب گرفتم...ببینم چی میشه
یعنی به بذرهای اصلاح شده هم نمیشه اعتماد کرد؟چرا از اینا قلمه نمیگیری
مروارید با قلمه و همینطور شمعدانی راحت تر ریشه دار میشن
تازه هیچ تضمینی نیست که گلها مثل گل اولی بشن فقط شانس بیاری تو این گلهات یه رنگ جدید گل ایجاد بشه
یعنی به بذرهای اصلاح شده هم نمیشه اعتماد کرد؟
سلام fgni
میخواستم بدونم من الان (اوایل اسفند ماه)چی میتونم بکارم؟ البته باغمم شخم زده آماده هست توی رشت.میخوام مایحتاج خانوادگیمونو از نظر صیفی جات و سبزیجات بکارم.
در ضمن میخوام برای دور باغم پای دیوار درخت بکارم،پیشنهادتون چیه؟ نظرم کاجه به 2 دلیل: همیشه سبزه و زیاد بلند نمیشه...خوبه یا نظر دیگه ای دارید؟
ممنون میشم راهنمائیم کنین.
سلام fgni
...
الان وقت کاشتن چه گیاهیه؟!
تو باغچه خونمون میخوام بکارم، سه متر در سی سانت!
طرف ما اوایل مرداد شروع میشه تا اواخر شهریور...الان وقت کاشتن زعفرونه !!!
طرف ما اوایل مرداد شروع میشه تا اواخر شهریور...
الان وقتشه تا پیازای سیکاسو که دور سیکاس بزرگ پاجوش زده ازش جدا کنیم
و منتقل کنیم به یه گلدون و بعدش بدیم به کسی که سیکاس نداره
لطفا چند گل پاییزی زیبا هم اسم ببرید.توی خوزستان الان وقت کاشتن پیاز و گل های پاییزیه
سلام دوستان
الان يعني اواسط آبانه چه گياهي رو ميشه تو فضاي آزاد كاشت؟
مكان هم تهران هست اما جاهاي سردسيرش...اون بالا بالاها...