افشاگری essi4300 درباره برخی تقلب ها در انتخاب محبوب ترین عضو باشگاه

وضعیت
موضوع بسته شده است.

*Essi*

اخراجی موقت
با درود خدمت همه دوستان.:gol:
مناسفانه یک سری تقلب گسترده در انتخابات محبوب ترین عضو باشگاه صورت گرفت،که بنده به تدریج شما را در جریان آن خواهم گذاشت.

نخستین مورد،رشوه و توزیع سیب زمینی رایگان از طرف دختر شاه پریون در بین اعضای فقیر باشگاه مهندسان میباشد.

در شکل زیر دختر شاه پریون مشغول توزیع سیب زمینی،نشان داده شده و از طرفی یکی از کاربرها در صفحه شخصی این کاندیدا به او پیغام داده که حمایتت میکنیم و به شما رای میدهیم.

http://www.www.iran-eng.ir/attachment.php?attachmentid=22575&stc=1&d=1279953938

http://www.www.iran-eng.ir/attachment.php?attachmentid=22576&stc=1&d=1279953955

پیوست ها

• Funny 06.jpg
    Funny 06.jpg
    32.6 کیلوبایت · بازدیدها: 0
  • 2.jpg
    2.jpg
    15 کیلوبایت · بازدیدها: 0
آخرین ویرایش:

Mj na

عضو جدید
مناسفانه یک سری تقلب گسترده در انتخابات محبوب ترین عضو باشگاه صورت گرفت،که بنده به تدریج شما را در جریان آن خواهم گذاشت.

نخستین مورد،رشوه و توزیع سیب زمینی رایگان از طرف دختر شاه پریون در بین اعضای فقیر باشگاه مهندسان میباشد.

در شکل زیر دختر شاه پریون مشغول توزیع سیب زمینی،نشان داده شده و از طرفی یکی از کاربرها در صفحه شخصی این کاندیدا به او پیغام داده که حمایتت میکنیم و به شما رای میدهیم.

http://www.www.iran-eng.ir/attachment.php?attachmentid=22575&stc=1&d=1279953938

http://www.www.iran-eng.ir/attachment.php?attachmentid=22576&stc=1&d=1279953955

اگه جلوی گناهو نگیرن این طوری مردم از اون تقلید می کنن و در نتیجه گناه تو جامعه زیاد میشه!
:biggrin::biggrin::biggrin::biggrin::biggrin::biggrin::biggrin::biggrin::biggrin::biggrin::biggrin::biggrin::biggrin::biggrin::biggrin::biggrin::biggrin::biggrin::biggrin::biggrin:

mr.fares

عضو جدید
کاربر ممتاز
الو

الو

http://www.www.iran-eng.ir/attachment.php?attachmentid=22575&stc=1&d=1279953938​

http://www.www.iran-eng.ir/attachment.php?attachmentid=22576&stc=1&d=1279953955​

حالا سيب زمينيش خوب بوده

mostafanokhodian

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
بنده هم تسلیم این صحنه ارایی خطرناک نخواهم شد و در بیانیه ای که تا لحظاتی دیگر بر روی سایت "جمله" و "پاراگراف" قرار خواهم داد، هوادارانم رو به حضور در خیابانهای باشگاه دعوت خواهم کرد تا اگر هر آنچه که من خواستم نشد، با زور حقم و رایم را پس بگیرم، اگر هرچیزی که من گفتم، نشد، نمودی از دیکتاتوری است:w16::d

دختر شاه پریون

عضو جدید
کاربر ممتاز
اخ اخ....این اسی یواشکی میره. میاد ...میره....میاد...دونه دونه رای زیاد میکنه...:surprised::D:cool:
اخرش مچتو میگیرم.....با پیام خصوصی رای جمع میکنی؟...ای کلک....:biggrin::biggrin:

abu_72

عضو جدید
کاربر ممتاز
ما نيز اين سخنان را نكذيب ميكنيم،_تكبير. الله اكبر مرگ بر........

اسي بايد بداند كه اين انتخابات در صحت و سلامت سپري ميشود ،_تكبير.الله اكبر مرگ بر.......

ما نيز از هم باشگاهيان عزيز ميخواهيم ليكن _ولكن به سخنان دست نشانده هاي گوشي ندهدند ،_ تكبير آلله اكبر ...

ooraman

عضو جدید
کاربر ممتاز
اینا از جهانخواران و استثمار گران دستور گرفتن....آی اسی راستشو بگو من شنیدم یه بار روی نقشه امریکا رو گشتی پیدا کردی نگاش کردی....ای وطن فروش خجالت نمیکشی!!!تازه در نظام پاک باشگاه با آدمینیته مقتدرش مگه تقلب میشه؟!!!!!1:mad:

*Essi*

اخراجی موقت
اخ اخ....این اسی یواشکی میره. میاد ...میره....میاد...دونه دونه رای زیاد میکنه...:surprised::D:cool:
اخرش مچتو میگیرم.....با پیام خصوصی رای جمع میکنی؟...ای کلک....:biggrin::biggrin:

من صندوق سیار دارم.
تنها امیدم به همین صندوق هاست وگرنه میدانم در صندوق ثابت ، رایی ندارم.

*Essi*

اخراجی موقت
بنده هم تسلیم این صحنه ارایی خطرناک نخواهم شد و در بیانیه ای که تا لحظاتی دیگر بر روی سایت "جمله" و "پاراگراف" قرار خواهم داد، هوادارانم رو به حضور در خیابانهای باشگاه دعوت خواهم کرد تا اگر هر آنچه که من خواستم نشد، با زور حقم و رایم را پس بگیرم، اگر هرچیزی که من گفتم، نشد، نمودی از دیکتاتوری است:w16::d

بهتره بیایی و با من، ائتلاف کنی.
ما میتوانیم بر این تقلب پیروز شویم.

abu_72

عضو جدید
کاربر ممتاز
توپ تانك فشفشه اسي ما آبكشه

عاملان فتنه بدانند كه آنها در صحنه هاي نبرد حق عليه باطل مي شكنند ........... شكستيده خواهيد شد

*Essi*

اخراجی موقت
ولی این عکس یه کم با خودم فرق داره من در جهان واقعی اینقد کله مربعی نیستم....من اعتراض دارم....فقط در حضور وکیل و سیب زمینیهایم سوخون مینمایم:cool:

مهم نیت عکسه که پرده از رشوه های میلیاردی شما برداشته است.
شما مارو سرکوب نکن،وکیل نمیخواهد بگیری،من وکیل میخواهم.

Abolfazl_r

عضو جدید
کاربر ممتاز
میخوام یه چند تا پست جانانه بدم میترسم بساط خنده شوخیمونو بزنن بترکونن.
همینطوری آروم آروم جلو برید خودتون بهتره. ;)

abu_72

عضو جدید
کاربر ممتاز
داخل آن عكس فتنه انگيز نوشته شده بود كه ليكن اين سيب زميني ها وارداتي است

شما سهيونيست ها بايد بدانيد كه ما خود كفا هستيم ........... تحريم=خودكفايي

abu_72

عضو جدید
کاربر ممتاز
ما نيز بايد براي تامين امنيت از نيروهاي كوماندو سايت ها ي ديگر كمك بگيريم

منتظر واردات نيرو هاي امنيتي باشيد

babi charlton

عضو جدید
کاربر ممتاز
نه مصطفی بیخیال شو،راضی نشو به خاطر تو ،تو این باشگاه خون را بیفته و باشگاهای دیگه به ریشمون بخندن.
عجب تا حالا مطابق قوانین این باشگاه هر کاری دلت خواسته کردی و هی سنگ قانونو به سینه میزدی حالا که رای نیاوردی میخای همه جا آشوب به پا کنی؟
:w15:
من باهاتم برو جلوووووووووو :w25:

دختر شاه پریون

عضو جدید
کاربر ممتاز
داخل آن عكس فتنه انگيز نوشته شده بود كه ليكن اين سيب زميني ها وارداتي است

شما سهيونيست ها بايد بدانيد كه ما خود كفا هستيم ........... تحريم=خودكفايي
;):D:biggrin::biggrin:
اینها راه گم کردگانند....اینها انتخابات را جدی تلقی نموده و از برای ان چه ها که نمی نومایند....اینان بخت برگشتگان و جو زدگانند.....
بخشی از کتاب مردم شناسی ....نوشته ی شا پریوس

وضعیت
موضوع بسته شده است.