افرادی که تا دیر وقت بیدار می‌مانند، مغرورتر و فریبکارترند!

S i s i l

عضو جدید
کاربر ممتاز
[h=1]

[/h]
» سرویس: علمي و فناوري - علمي
کد خبر: 92051206113
شنبه ۱۲ مرداد ۱۳۹۲ - ۰۹:۵۶

محققان استرالیایی مدعی‌اند تمایل به بیدارماندن تا پاسی از شب با رفتار غیراجتماعی یا آنچه ویژگی‌های Dark Triad خوانده می‌شود، ارتباط مستقیم دارد.

به گزارش سرویس علمی خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، مشخصه‌های «مثلث تاریک» (Dark Triad) شامل خودشیفتگی و اعمال مغرورانه، رفتار فریبکارانه و همچنین اختلالات فکری و روانی است.

دکتر پیتر جانسون از دانشگاه سیدنی، در مطالعه‌ای 263 دانشجو را به صورت آنلاین مطالعه کرد. سن متوسط این افراد 24 سال بود و 74 نفر از آن‌ها مرد و 189 نفر نیز زن بودند.

در این مطالعه از شرکت‌کنندگان در خصوص «کرونوتایپ» (chronotype) آن‌ها سوال شد.

کرونوتایپ یک شخص نشان می‌دهد در چه زمانی از روز سطوح هورمونی، دما، کارکرد مغز، خوردن و خوابیدن در بالاترین سطح فعالیت خود بوده، تغییر می‌کند یا این که به سطحی خاص می‌رسد.

از این افراد سوال شد که «در طول نیم‌ساعت اول پس از بیدارشدن در صبح چه احساسی دارید؟». آن‌ها سپس بر اساس مقیاس خودشیفتگی درجه‌بندی شدند.

همچنین از سوژه‌ها خواسته شد میزان موافقت خود را با عباراتی مانند «من استعداد طبیعی برای تاثیرگذاری بر مردم را دارم» اعلام کنند.

شرکت‌کنندگان حاضر سپس احساس خود را در خصوص عباراتی مانند «من فکر می‌کنم یک دروغ‌سنج را شکست دهم» یا جمله «بدون میانبرزدن، پیشی‌گرفتن دشوار است» بیان کردند.

در این مطالعه مشخص شد افرادی که دارای نمره شخصیتی تاریک‌تری بودند، بیشتر تمایل داشتند تا دیروقت بیدار بمانند و مدعی بودند که در ساعات غروب نیز عملکرد موثرتری داشتند.

همچنین هنگامی که سه مشخصه Dark Triad در آن‌ها به طور جداگانه تحلیل شد، مشخص شد که هر یک از این ویژگی‌ها در این اشخاص که خود را جغد شب می‌خواندند، قوی‌تر بود.

به گفته دکتر جانسون، نتایج حاصل گامی مهم در بررسی جوانب تاریک‌تر ماهیت انسان به شمار می‌آید.

انتهای پیام

behnam.95

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
ممنون مريم خانوم.مفيد بود

خدا رو شكر من تا دير وقت تو باشگاه نميمونم :دي

fati24

کاربر فعال تالار هنر ,
کاربر ممتاز
منم تا دیر وقت تو باشگاه نیستم....دیییییی

"ALPHA"

دستیار مدیر مهندسی کشاورزی , صنایع غذایی
کاربر ممتاز
» سرویس: علمي و فناوري - علمي

محققان استرالیایی مدعی‌اند تمایل به بیدارماندن تا پاسی از شب با رفتار غیراجتماعی یا آنچه ویژگی‌های Dark Triad خوانده می‌شود، ارتباط مستقیم دارد.

به گزارش سرویس علمی خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، مشخصه‌های «مثلث تاریک» (Dark Triad) شامل خودشیفتگی و اعمال مغرورانه، رفتار فریبکارانه و همچنین اختلالات فکری و روانی است.

دکتر پیتر جانسون از دانشگاه سیدنی، در مطالعه‌ای 263 دانشجو را به صورت آنلاین مطالعه کرد. سن متوسط این افراد 24 سال بود و 74 نفر از آن‌ها مرد و 189 نفر نیز زن بودند.

در این مطالعه از شرکت‌کنندگان در خصوص «کرونوتایپ» (chronotype) آن‌ها سوال شد.

کرونوتایپ یک شخص نشان می‌دهد در چه زمانی از روز سطوح هورمونی، دما، کارکرد مغز، خوردن و خوابیدن در بالاترین سطح فعالیت خود بوده، تغییر می‌کند یا این که به سطحی خاص می‌رسد.

از این افراد سوال شد که «در طول نیم‌ساعت اول پس از بیدارشدن در صبح چه احساسی دارید؟». آن‌ها سپس بر اساس مقیاس خودشیفتگی درجه‌بندی شدند.

همچنین از سوژه‌ها خواسته شد میزان موافقت خود را با عباراتی مانند «من استعداد طبیعی برای تاثیرگذاری بر مردم را دارم» اعلام کنند.

شرکت‌کنندگان حاضر سپس احساس خود را در خصوص عباراتی مانند «من فکر می‌کنم یک دروغ‌سنج را شکست دهم» یا جمله «بدون میانبرزدن، پیشی‌گرفتن دشوار است» بیان کردند.

در این مطالعه مشخص شد افرادی که دارای نمره شخصیتی تاریک‌تری بودند، بیشتر تمایل داشتند تا دیروقت بیدار بمانند و مدعی بودند که در ساعات غروب نیز عملکرد موثرتری داشتند.

همچنین هنگامی که سه مشخصه Dark Triad در آن‌ها به طور جداگانه تحلیل شد، مشخص شد که هر یک از این ویژگی‌ها در این اشخاص که خود را جغد شب می‌خواندند، قوی‌تر بود.

به گفته دکتر جانسون، نتایج حاصل گامی مهم در بررسی جوانب تاریک‌تر ماهیت انسان به شمار می‌آید.

انتهای پیام

مریم جان رشته شما چیه؟؟:smile:

بهتر بود نظر تخصصی خودتو هم می نوشتی!:surprised: چون این جور تحقیق ها با یه تحقیق دیگه نتایج ضد و نقیضی ممکنه نشون بده.:) و قابل استناد به همه نباشه!

+ بچه ها ماه رمضون کلا بدخواب می شن خبرتونو می ذاشتین بعد ماه رمضون ....

S i s i l

عضو جدید
کاربر ممتاز
مریم جان رشته شما چیه؟؟:smile:

بهتر بود نظر تخصصی خودتو هم می نوشتی!:surprised: چون این جور تحقیق ها با یه تحقیق دیگه نتایج ضد و نقیضی ممکنه نشون بده.:) و قابل استناد به همه نباشه!

+ بچه ها ماه رمضون کلا بدخواب می شن خبرتونو می ذاشتین بعد ماه رمضون ....

سرویس: علمي و فناوري - علمي

:gol:

P.K.H

عضو جدید
دست شما درد نکنه یعنی ما رسما دیونه ایم!!!:w04: :w24:
کسی شماره روان شناس نداره من مثلث تاریک دارم نزدیکم نشید:w07:

عزيز خشمان

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
سلام مريم جان درسته من تا الان بيدار موندم اما دليل هم دارم براي اينكار به درخواستهاي دوستان تو تالار

رسيديگي ميكنم اما در كل جالب بود ممنون:gol:

* ziba *

عضو جدید
کاربر ممتاز
پس من که نمی تونم تا دیر وقت بیدار بمونم خیلی آدم متواضع و قابل اعتمادی هستم ؟ :D

قربون خودم برم :king:

mohammad azizi

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
خانوما و آقایون مریم خانوم راس میگن...............درسته!!!!!!!!!!!!!!!!
بچه خوب بایستی زود بخوابه وگرنه مغرور میشه و غیر قابل اعتماد!

khanommohandes

عضو جدید
کاربر ممتاز
میگمایه سوال فنی!!فحش دادی؟؟
عایا؟؟
به جدم روزایی که خوابم نبره یه سرمیام:whistle:

F.A.R.Z.A.D

متخصص مباحث اجرایی معماری , متخصص نرم افزار Archi
کاربر ممتاز
پس بخاطر همینه بچه های باشگاه تا بحثی پیش میاد تا سر حد کتک کاری پیش میرن:)
ممنونم مریم خانم.

IRANIAN VOCAL

عضو جدید
کاربر ممتاز
مریم خانم؛ احتمالا" این محققان استرالیایی روی کانگوروها تحقیق کردن. شما زیاد جدی نگیر و به شب زنده داری در باشگاه ادامه بده :biggrin:

alisaw

عضو جدید
کاربر ممتاز
یه مشت فریبکار مغروریم جمع شدیم دور هم باشگاه مهندسان ایران رو تشکیل دادیم :biggrin:

تازه بعضیامون بی تربیت هم هستیم! دیدم که میگما!

"ALPHA"

دستیار مدیر مهندسی کشاورزی , صنایع غذایی
کاربر ممتاز
این تحقیقا روی کیا انجام شده آخه؟؟ اونش مهمه که نگفتن!;) نمی خوابن و چیکار می کنن؟؟ شاید رفتن دم در کلاب واقعی. یا کسایی ک رابطه های مخفی دارن! ;)

یه مشت فریبکار مغروریم جمع شدیم دور هم باشگاه مهندسان ایران رو تشکیل دادیم :biggrin:

تازه بعضیامون بی تربیت هم هستیم! دیدم که میگما!

چه زود قبول می کنی؟! اگه واقعا این طوری باشه نباس قبول کنی تا صفت فریبکاریت دیده شه!
علی تو کیو فریب می دی؟ بی تربیتا کین؟
تو کاملاً تواضع نشون دادی ک اعتراف کردی! و همه فهمیدیم مغرور، فریبکار و حتی بی تربیت هستی!
:w25: شایدم نیستی !:cool:

alisaw

عضو جدید
کاربر ممتاز
این تحقیقا روی کیا انجام شده آخه؟؟ اونش مهمه که نگفتن!;) نمی خوابن و چیکار می کنن؟؟ شاید رفتن دم در کلاب واقعی. یا کسایی ک رابطه های مخفی دارن! ;)

چه زود قبول می کنی؟! اگه واقعا این طوری باشه نباس قبول کنی تا صفت فریبکاریت دیده شه!
علی تو کیو فریب می دی؟ بی تربیتا کین؟
تو کاملاً تواضع نشون دادی ک اعتراف کردی! و همه فهمیدیم مغرور، فریبکار و حتی بی تربیت هستی!
:w25:

وایسااااااااا دریا خانوم! همین جوری مارو بی تربیت و فریب کارو مغرور کردی :biggrin:

این حرف من جنبه ی طنز داشت و کنایه از تکذیب و مخالفت با تاپیک ، وگرنه منطقی نیست که بیام این صفات رو به همه ی بچه های باشگاه و خودم نسبت بدم.
قبول نکردم که!

نمیدونم فریب کار و ... هستم یا نه!
چند ساله که شبی نشده که من ساعت زودتر از 4 صبح بخوابم ، ولی از یک چیز مطمئنم که همیشه سعی کردم انسان باشم.

بی تربیت ها هم خودشون میخونن بعدا با پیام خصوصی میان پوست از سر ما میکنند :D

Mozhgan.V

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
من که کلا با خوابیدن مشکل دارم. دوران دانشگاه که وقت نمی کنم. غیر از اونم دوست ندارم وقتم به خوابیدن بگذره:razz:
هرچند شبو باید خوابید. شبو نخوابیم کم ترین معایبش اینه که حافظه ضعیف میشه:cry:

alisaw

عضو جدید
کاربر ممتاز
بعضیا.........:cool:
نه همه

کلا تکذیب میشه!
پست بعدیشم بخون!
-----------------------------------------------------------------------------------

الان ساعت 11:44 ، به شخصه خودم دیشب رو نخوابیدم و احساس خواب آلودگی هم ندارم!
اصلنم آدم فریب کار مغروری نیستم!

HOTT

کاربر بیش فعال
کاربر ممتاز
یک شب چند روز طول میکشد؟!" مطمئن باشید آنهایی که به شما میخندند آدمهای تنهایی نیستند !
.
.
.
ای بابا خوب شد کمی در مورد خودمون فهمیدیم....خداییش دیگه اینو از خودم نمی دونستم:eek: فریبکار؟؟؟؟؟؟مغرور؟؟؟؟؟:cry:

بانو امین

مدیر تالار اسلام و قرآن
عضو کادر مدیریت
مدیر تالار
کاربر ممتاز
من کلا علاقه ای به خواب شب ندارم ولی بخدا مغرور و فریبکار نیستم
عاقا اصن من کیو فریب دادم تاحالا؟