اعلام نتایج اولیه کنکور ارشد برق 93

وضعیت
موضوع بسته شده است.

hamed_mir

عضو جدید
سلام می خواستم بدونم با رتبه 1200 قدرت کجاها میتونم قبول شم که نزدیک تهران باشه یا زیر گروه قدرت میتونم شبانه دانشگاهای شهر تهران و بیارم ؟

hoomif

عضو جدید
پس شما نظرتون اینه که چون من ساکن تهرانم و موقعیت کاری دارم ، بمونم تهران؟
اونوقت بین شبانه علم و صنعت و روزانه بهشتی دیگه پول تصمیم گیرندس درسته؟

بمونید.
درسته. ولی شبانه ترمی 1 تومن وام میده. کارمزدشم 4% هست. فکر پول رو نکن با یکم کار 2 برابرش در میاد. در عوض دانشگاهش عالیه.

علی121

عضو جدید
کاربر ممتاز

من خودم نزدیک اصفهانم ولی خب دوست دارم تهران بخونم و سیستم.ولی خب سیستم خواجه نمیارم.موندم بین علاقه ام که سیستم یا تهران رفتن کدومو انتخاب کنم.شما اگه با خابگاه مشکلی ندارید خب مسلمن صنعتی اصفهان بهتر نسبت به بهشتی و اگر واستون هزینه مهم نیست خب شبانه علم و صنعت خوبه.من یکی از استادام علم و صنعت خونده بود راضی بود گفت سختگیر نیستن زیاد راحت میخونی دفاع میکنی ولی صنعتی اصفهان نه.....
بله من با خوابگاه مشکلی ندارم 4 سال کارشناسیو تو خوابگا بودم...

pqrs

عضو جدید
شبانه دانشگاه شاهرود کنترل کسی میدونه تا رتبه چند میگیره؟؟
تا 2500 پارسال روزانه گرفته..کسی میدونه؟

علی121

عضو جدید
کاربر ممتاز
بمونید.
درسته. ولی شبانه ترمی 1 تومن وام میده. کارمزدشم 4% هست. فکر پول رو نکن با یکم کار 2 برابرش در میاد. در عوض دانشگاهش عالیه.
باشه چشم..فقط میشه بگید چند درصد احتمال داره علم و صنعت شبانشو بیارم؟(سیستم و ماشین)

علی121

عضو جدید
کاربر ممتاز
خیلی سخته ها اااااااااااااا از ازاد اراک بری تهران؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
:)
مشاهده پیوست 208280

تبریک...خواستن توانستن است..دو تا از دوستان من که در دانشگاه درجه 3 و گمنام ملایر درس خوندن ، یکیشون پارسال و دیگریشون امسال تو رشته های مواد و جی آی اس ، رتبه 1 شدن

آخرین ویرایش:

Ehi

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
سلام با 440 الکترونیک و 450 مخابرات ایا الکترونیک یا سیستم صنعتی اصفهان را میشه اورد؟
ایا قبولی تهران وجود دارد چه دانشگاهی ؟ لطفا راهنمایی کنید .

مخابرات سیستم خواجه رو احتمالش زیاده بیارید.الکترونیک خواجه و مدرس رو هم به احتمال بسیار زیاد میاررید

aaaqaz

عضو جدید
تبریک...خواستن توانستن است..دو تا از دوستان من که در دانشگاه درجه 3 و گمنام ملایر درس خوندن ، یکیشون پارسال و دیگریشون امسال تو رشته های مواد و جی آی اس ، رتبه 1 شدن
ولی برق خدایش فرق داره با مواد و ...!
من الان خودم رفیقم که زیاد درسشم خوب نبود شنیدم رتبه 20 علوم کامپیوتر رو بدست اورده از بین 1300 داوطلب

leonleon

عضو جدید
کسی راجع به دانشگاه صدا سیما مخابرات سیستم اطلاعاتی داره؟ چه رتبه ای نیازه؟ آیا بعد تحصیل استخدام صدا و سیما میشیم؟

javad master

عضو جدید
سلام دوستان من موندم با 536 قدرت کجا میارم
روزانه دانشگاه های تهران امیدی هست(هر گرایشی)
رشته راه اهن برقی چی ؟کسی رو میشناسید که رفته باشه اصلا به درد میخوره؟

bhzadbt

عضو جدید
لطفا جواب منو هم بدید... خیلی واسم مهمه
من 1700 مخابرات شدم
دانشگاه هایی مثل شاهرود یا شیراز یا سمنان روزانه قبول می شم ؟؟

لطفا اگه کسی از آخرین رتبه قبولی دانشگاه ها پارسال خبر داره بگه

dr.iman

عضو جدید
کسی میدونه امیر کبیر کی گرایش رو مشخص میکنه؟
الان تو دفترچه نوشته امیرکبیر روزانه 10 نفر گرایش رو مشخص نکرده اصلا!

monajo

عضو جدید
این کارنامه منه538 قدرت (سیگنال یه سوال احتمالا بالا پایین زدم چون فک میکردم 30 درصد اینا درست بزنم اما انگار تقریبا همه رو اشتباه زدم)
اول خیلی امیدوار بودم اما ...
به نظرتون تهران روزانه یا شبانه شانس دارم؟برای هر گرایشی از قدرت و راه اهن و یا مهندسی انرژی اینا
شهرستان ها بهترین دانشگاهی که واسه اپلای کردن هم ضمانت ام کنه کجا انتخاب بهتریه؟
شهید بهشتی جدا همون شهید عباسپوره؟
خواجه نصیر یا علم و صنعت شبانه اصلا نباید بهش فکر کنم؟نه؟
http://www.xum.ir/ZB6P

پیوست ها

• Untitled.jpg
    Untitled.jpg
    8 کیلوبایت · بازدیدها: 0
آخرین ویرایش:

aaaqaz

عضو جدید
دوستان این یعنی چی؟
دانشگاه شریف:
-1 ادامه تحصيل دانشجويان در شيوه تحصيلي آموزشي- پژوهشي در دانشكدههاي مهندسي برق، مهندسي مكانيك، مهندسي انرژي، مهندسي هوافضا و مركز زبانها و زب انشناسي پس از اتمام
نيمسال دوم تحصيل، منوط به احراز شرايط دانشكده و دانشگاه ميباشد. در غير اين صورت، شيوه تحصيل دانشجو به شيوه آموزش محور تبديل خواهد شد.

dr.iman

عضو جدید
آقا کسی نمیدونه این امیرکبیر چرا سیستم یا ماشین رو مشخص نکرده؟
کی مشخص میشه؟

MehranVB

کاربر بیش فعال
کاربر ممتاز
سلام دوستان من موندم با 536 قدرت کجا میارم
روزانه دانشگاه های تهران امیدی هست(هر گرایشی)
رشته راه اهن برقی چی ؟کسی رو میشناسید که رفته باشه اصلا به درد میخوره؟
قدرت فقط شبانه عباسپور میتونید برید. (روزانه احتمالش کمه)
راه آهن روزانه علم و صنعت تا 800 هم دیدم. دفترچه رو ندیدم که امیرکبیر امسال راه آهن داره یا نه، اما اگه داشته باشه اونجا هم شانس دارید.
این کارنامه منه538 قدرت (سیگنال یه سوال احتمالا بالا پایین زدم چون فک میکردم 30 درصد اینا درست بزنم اما انگار تقریبا همه رو اشتباه زدم)
اول خیلی امیدوار بودم اما ...
به نظرتون تهران روزانه یا شبانه شانس دارم؟برای هر گرایشی از قدرت و راه اهن و یا مهندسی انرژی اینا
شهرستان ها بهترین دانشگاهی که واسه اپلای کردن هم ضمانت ام کنه کجا انتخاب بهتریه؟
شهید بهشتی جدا همون شهید عباسپوره؟
خواجه نصیر یا علم و صنعت شبانه اصلا نباید بهش فکر کنم؟نه؟
روزانه و شبانه قدرت تهران شانسی ندارید. با احتمال کم روزانه عباسپور و با احتمال زیاد شبانه عباسپور میتونید قبول شید.
ولی روزانه راه آهن علم و صنعت قبولید. انرژی و راه آهن امیرکبیر هم 50 50 هست.
شهید بهشتی و عباسپور ادغام شدن.
شهرستان هم بهترین دانشگاه قدرتی صنعتی اصفهان هست که از خواجه نصیر و عباسپور خیلی قویتره.
فردوسی مشهد هم خوبه.
دوستان این یعنی چی؟
دانشگاه شریف:
-1 ادامه تحصيل دانشجويان در شيوه تحصيلي آموزشي- پژوهشي در دانشكدههاي مهندسي برق، مهندسي مكانيك، مهندسي انرژي، مهندسي هوافضا و مركز زبانها و زب انشناسي پس از اتمام
نيمسال دوم تحصيل، منوط به احراز شرايط دانشكده و دانشگاه ميباشد. در غير اين صورت، شيوه تحصيل دانشجو به شيوه آموزش محور تبديل خواهد شد.
یعنی اگر تا بعد از نیمسال دوم شرایط دانشگاه که معلوم نیست چی هست (مثلاً اینکه مشروط نشید یا نمره ها زیر12 نباشه و اینها...) در اینصورت میتونید پایان نامه بدید، اما در غیر اینصورت مدرکتون آموزش محور یعنی بدون پایان نامه خواهد بود.
کسی میدونه امیر کبیر کی گرایش رو مشخص میکنه؟
الان تو دفترچه نوشته امیرکبیر روزانه 10 نفر گرایش رو مشخص نکرده اصلا!
آقا کسی نمیدونه این امیرکبیر چرا سیستم یا ماشین رو مشخص نکرده؟
کی مشخص میشه؟
در امیرکبیر گرایش معنی نداره و همه با نام قدرت شناخته میشن و توی مدرک هم مینویسه قدرت.
ولی شما آزادی توی هر فیلدی که دوست داشتی کار کنی.

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا