سلام دوستان من موندم با 536 قدرت کجا میارم
روزانه دانشگاه های تهران امیدی هست(هر گرایشی)
رشته راه اهن برقی چی ؟کسی رو میشناسید که رفته باشه اصلا به درد میخوره؟
قدرت فقط شبانه عباسپور میتونید برید. (روزانه احتمالش کمه)
راه آهن روزانه علم و صنعت تا 800 هم دیدم. دفترچه رو ندیدم که امیرکبیر امسال راه آهن داره یا نه، اما اگه داشته باشه اونجا هم شانس دارید.
این کارنامه منه538 قدرت (سیگنال یه سوال احتمالا بالا پایین زدم چون فک میکردم 30 درصد اینا درست بزنم اما انگار تقریبا همه رو اشتباه زدم)
اول خیلی امیدوار بودم اما ...
به نظرتون تهران روزانه یا شبانه شانس دارم؟برای هر گرایشی از قدرت و راه اهن و یا مهندسی انرژی اینا
شهرستان ها بهترین دانشگاهی که واسه اپلای کردن هم ضمانت ام کنه کجا انتخاب بهتریه؟
شهید بهشتی جدا همون شهید عباسپوره؟
خواجه نصیر یا علم و صنعت شبانه اصلا نباید بهش فکر کنم؟نه؟
روزانه و شبانه قدرت تهران شانسی ندارید. با احتمال کم روزانه عباسپور و با احتمال زیاد شبانه عباسپور میتونید قبول شید.
ولی روزانه راه آهن علم و صنعت قبولید. انرژی و راه آهن امیرکبیر هم 50 50 هست.
شهید بهشتی و عباسپور ادغام شدن.
شهرستان هم بهترین دانشگاه قدرتی صنعتی اصفهان هست که از خواجه نصیر و عباسپور خیلی قویتره.
فردوسی مشهد هم خوبه.
دوستان این یعنی چی؟
دانشگاه شریف:
-1 ادامه تحصيل دانشجويان در شيوه تحصيلي آموزشي- پژوهشي در دانشكدههاي مهندسي برق، مهندسي مكانيك، مهندسي انرژي، مهندسي هوافضا و مركز زبانها و زب انشناسي پس از اتمام
نيمسال دوم تحصيل، منوط به احراز شرايط دانشكده و دانشگاه ميباشد. در غير اين صورت، شيوه تحصيل دانشجو به شيوه آموزش محور تبديل خواهد شد.
یعنی اگر تا بعد از نیمسال دوم شرایط دانشگاه که معلوم نیست چی هست (مثلاً اینکه مشروط نشید یا نمره ها زیر12 نباشه و اینها...) در اینصورت میتونید پایان نامه بدید، اما در غیر اینصورت مدرکتون آموزش محور یعنی بدون پایان نامه خواهد بود.
کسی میدونه امیر کبیر کی گرایش رو مشخص میکنه؟
الان تو دفترچه نوشته امیرکبیر روزانه 10 نفر گرایش رو مشخص نکرده اصلا!
آقا کسی نمیدونه این امیرکبیر چرا سیستم یا ماشین رو مشخص نکرده؟
کی مشخص میشه؟
در امیرکبیر گرایش معنی نداره و همه با نام قدرت شناخته میشن و توی مدرک هم مینویسه قدرت.
ولی شما آزادی توی هر فیلدی که دوست داشتی کار کنی.