اعلام نتایج اولیه کنکور ارشد برق 93

وضعیت
موضوع بسته شده است.

old eng

کاربر بیش فعال
کاربر ممتاز
من طبق تحقیقاتم با 1700 مخابرات و 1600 الک روزانه ی این دانشگاهارو قبول میشم. میخاستم ببینم جای دیگه ایم هست که من از قلم انداخته باشم؟؟؟
شاهد. مالک اشتر. گیلان.ارومیه. کرمانشاه. شاهرود. بابل. زنجان(شاااید)، تفرش. سمنان. ی منبع جدید که مال پارسال بوده باشه که قبولی هارو بگه کسی سراغ نداره؟؟؟:confused:

msani69

عضو جدید
سلام.
آره . عباسپور با بهشتی ادغام شده. لفظ پردیس هم منظورشون پردیس خودگردان نیست. من کارشناسی اونجا هستم. قدرتش عالیه ولی کنترل رو زیاد توصیه نمی کنم.

msani69

عضو جدید
ببینید با این رتبه شما سال قبل این قبولی ها بوده
212 روزانه سیستم خواجه نصیر
232 شبانه ماشین امیر کبیر
228 روزانه ماشین علم و صنعت
230 روزانه قدرت شهید بهشتی
226 شبانه سیستم امیر کبیر

اگر ساکن تهران هستید بنده پیشنهاد میکنم ماشین و الکترونیک قدرت خواجه نصیر رو نسبت به صنعتی اصفهان در انتخاب های بالاتر بزنید در صورتیکه به نظر بنده احتمال زیادی هست که حتی روزانه سیستم خواجه نصیر هم قبول شید.

شبانه ها رو تو امیرکبیر مطمئنی؟!

Negin Nd

عضو جدید
دوستان، قدرت روزانه گیلان با چه رتبه ای سال پیش قبول شدن؟ شبانه چطور؟

علی121

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام.
آره . عباسپور با بهشتی ادغام شده. لفظ پردیس هم منظورشون پردیس خودگردان نیست. من کارشناسی اونجا هستم. قدرتش عالیه ولی کنترل رو زیاد توصیه نمی کنم.
جدی ؟؟؟چه خوب که شما اونجا هستید... یعنی مدرک دانشگاهیمون در واقع شهید بهشتی میشه؟ ببخشید من 318 شدم..حالا موندم بین عباسپور و شبانه علم و صنعتو روزانه صنعتی اصف...:confused:

msani69

عضو جدید
جدی ؟؟؟چه خوب که شما اونجا هستید... یعنی مدرک دانشگاهیمون در واقع شهید بهشتی میشه؟ ببخشید من 318 شدم..حالا موندم بین عباسپور و شبانه علم و صنعتو روزانه صنعتی اصف...:confused:

آره. مدرک بهشتی میخوره.
اگه قصد اپلای داری صنعتی اصفهان رو بالاتر از بهشتی بزن.

علی121

عضو جدید
کاربر ممتاز
رتبه 1200 میشه شبانه گیلان قبول شد؟ روزانه کجاها میشه؟
بعید میدونم شبانه گیلان در بیای..اما روزانه :بوعلی ، صنعتی اراک ، سمنان ،یزد ، کاشان ،شاهرود و در کل دانشگاهایی در این سطوح احتمالش زیاده..حتی شاهد هم احتمال داره بیاری

msani69

عضو جدید
نه مهندس.
ترم آخر کارشناسی ام. 178 شدم.
سیستمش از خواجه بهتره. حفاظتش هم با علم و صنعت برابری می کنه. در ضمن خوبیش اینه اساتیدش صنعتی ان و تو دست و بالشون کلی پروژه.

علی121

عضو جدید
کاربر ممتاز
نه مهندس.
سیستمش از خواجه بهتره. حفاظتش هم با علم و صنعت برابری می کنه. در ضمن خوبیش اینه اساتیدش صنعتی ان و تو دست و بالشون کلی پروژه.
ببخشید یک سوال دیگه داشتم...الان دقیقا کجا برگزار میشه کلاسای ارشدش؟من ساکن تهرانم میخوام یک سر بزنم اونجا

melodi88

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
نه مهندس.
سیستم کجا از خواجه بهتره؟

msani69

عضو جدید
کلاس های ارشد برق قدرت عباسپور برگزار میشه.
سیستم عباسپور از خواجه بهتره

leonleon

عضو جدید
سلام.با تبریک به دوستان
ببخشید با 1023 کنترل_ کنترل عباسپور،صنعتی اصفهان،فردوسی میارم؟
دوستان شاهد و مالک رو توصیه می کنن؟

melodi88

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
شما هم اگه اطلاعاتی دارید ممنون میشم بفرمایید

من از صنعتی اصفهان اطلاع دارم.استاداش واقعن خوبن ولی سختگیر.جو دانشگاش و محیطش هم خوبه .روابط خیلی صمیمی.ولی خب میگن سخت گیرن اساتیدش
دوستم که با198 رفته ماشین خواجه نصیر راضی نیست.میگه استاداش زیاد سخت گیر نیستن ولی اصلن به دانشجو کمکی نمیکنن واسه پایان نامه ولی اصفهان اینجور نیست.
میگفت جو کلاس و خابگاه اصلن صمیمی نیست.همه کاراتو باید تنها انجام بدی حتی تو خابگاه هیشکی با کسی درس نمیخونه هرکی تو لاک خودشه ولی من خدم محیط صنعتی اصفهانو دیدم بچه ها خیلی با هم مچ ان روابط خیلی صمیمیه..
ولی تهران اگه دوروز رفتی کلاس بقیه روزا حتمن میشه رفت کار ولی اصفهان نه!به دانشجو کار نمیدن زیاد!یکی از اساتیدمون که ارشد تهران بود و دکترا سیستم صنعتی بود گفتن از لحاظ علمی تو زمینه قدرت صنعتی اصفهان خیلی بهتر از خواجه نصیره!

منم خدم بین سیستم صنعتی اصفهان و ماشین خواجه نصیر موندم که کدومو بزنم

hoomif

عضو جدید
رتبه 1200 میشه شبانه گیلان قبول شد؟ روزانه کجاها میشه؟
بله. دوست من با 1400 قبول شد

سلام.با تبریک به دوستان
ببخشید با 1023 کنترل_ کنترل عباسپور،صنعتی اصفهان،فردوسی میارم؟
دوستان شاهد و مالک رو توصیه می کنن؟
فردوسی شبانه احتمالش خیلی زیاده ولی روزانه بعیده. شاهد و مالک و عباسپور خوب نیست

msani69

عضو جدید

علی121

عضو جدید
کاربر ممتاز
من از صنعتی اصفهان اطلاع دارم.استاداش واقعن خوبن ولی سختگیر.جو دانشگاش و محیطش هم خوبه .روابط خیلی صمیمی.ولی خب میگن سخت گیرن اساتیدش
دوستم که با198 رفته ماشین خواجه نصیر راضی نیست.میگه استاداش زیاد سخت گیر نیستن ولی اصلن به دانشجو کمکی نمیکنن واسه پایان نامه ولی اصفهان اینجور نیست.
میگفت جو کلاس و خابگاه اصلن صمیمی نیست.همه کاراتو باید تنها انجام بدی حتی تو خابگاه هیشکی با کسی درس نمیخونه هرکی تو لاک خودشه ولی من خدم محیط صنعتی اصفهانو دیدم بچه ها خیلی با هم مچ ان روابط خیلی صمیمیه..
ولی تهران اگه دوروز رفتی کلاس بقیه روزا حتمن میشه رفت کار ولی اصفهان نه!به دانشجو کار نمیدن زیاد!یکی از اساتیدمون که ارشد تهران بود و دکترا سیستم صنعتی بود گفتن از لحاظ علمی تو زمینه قدرت صنعتی اصفهان خیلی بهتر از خواجه نصیره!

منم خدم بین سیستم صنعتی اصفهان و ماشین خواجه نصیر موندم که کدومو بزنم
مرسی از اطلاعاتتون..منم موندم برم صنعتی اصف یا شبانه علم و صنعت یا روزانه بهشتی..:cry:
مشکل اینجاس که ساکن تهرانم و الا بی شک اصف انتخاب میکردم

Negin Nd

عضو جدید
:(( مرسی از راهنمایی...شما اطلاعی راجع به انتقالی برای شهر محل سکونت داری؟ یعنی تاچه امکانش هست یه ترم روزانه یکی از این دانشگاه ها بخونم، از ترم بعدش انتقال دائم بگیرم؟

hoomif

عضو جدید
:(( مرسی از راهنمایی...شما اطلاعی راجع به انتقالی برای شهر محل سکونت داری؟ یعنی تاچه امکانش هست یه ترم روزانه یکی از این دانشگاه ها بخونم، از ترم بعدش انتقال دائم بگیرم؟

تو ارشد فکرشم نکن. حداکثر 1 ترم مهمان اونم با شرایط خاص.

melodi88

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
مرسی از اطلاعاتتون..منم موندم برم صنعتی اصف یا شبانه علم و صنعت یا روزانه بهشتی..:cry:
مشکل اینجاس که ساکن تهرانم و الا بی شک اصف انتخاب میکردم

من خودم نزدیک اصفهانم ولی خب دوست دارم تهران بخونم و سیستم.ولی خب سیستم خواجه نمیارم.موندم بین علاقه ام که سیستم یا تهران رفتن کدومو انتخاب کنم.شما اگه با خابگاه مشکلی ندارید خب مسلمن صنعتی اصفهان بهتر نسبت به بهشتی و اگر واستون هزینه مهم نیست خب شبانه علم و صنعت خوبه.من یکی از استادام علم و صنعت خونده بود راضی بود گفت سختگیر نیستن زیاد راحت میخونی دفاع میکنی ولی صنعتی اصفهان نه.....

msani69

عضو جدید

من خودم نزدیک اصفهانم ولی خب دوست دارم تهران بخونم و سیستم.ولی خب سیستم خواجه نمیارم.موندم بین علاقه ام که سیستم یا تهران رفتن کدومو انتخاب کنم.شما اگه با خابگاه مشکلی ندارید خب مسلمن صنعتی اصفهان بهتر نسبت به بهشتی و اگر واستون هزینه مهم نیست خب شبانه علم و صنعت خوبه.من یکی از استادام علم و صنعت خونده بود راضی بود گفت سختگیر نیستن زیاد راحت میخونی دفاع میکنی ولی صنعتی اصفهان نه.....

شما مگه چند شدین؟

علی121

عضو جدید
کاربر ممتاز
احتمالش خیلی زیاده . مثلا 90 درصد
پس شما نظرتون اینه که چون من ساکن تهرانم و موقعیت کاری دارم ، بمونم تهران؟
اونوقت بین شبانه علم و صنعت و روزانه بهشتی دیگه پول تصمیم گیرندس درسته؟

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا