اعلام نتایج اولیه کنکور ارشد برق 93

وضعیت
موضوع بسته شده است.

hoomif

عضو جدید
دوستان خوبممممممممممم
من با 960 اجازه دارم به تبریز یا گیلان یا صنعتی اصفون فکر کنم عایا؟؟!!!
در کل کجاها میتونم بیارم, شبانه یا روزانه؟

خیلی جاها رو روزانه میاری ولی تبریز و صنعتی اصفهان و گیلان نه . شبانه گیلان رو صددرصد قبولی. به نظر من با این رتبه بهترین جا کاشان یا سمنان هست.

comet_utob

عضو جدید
سلام دوستان:smile:
رتبه من در الکترونیک : 496
مخابرات :520
پزشکی :505
اولویت برام رنک دانشگاس بچه ها به نظرتون شبانه کجاها رو میارم؟ شبانه مهندسی پزشکی دانشگا تهران تا چه رتبه ای میگیره؟ در مورد مهندسی هسته ای چی چطور گرایشیه بازار کارش در ایران و وضعیت ادامه تحصیلش در خارج کشور چجوریه؟
ممنون:smile:

ashkan 56789

اخراجی موقت
آغاز انتخاب رشته آزمون کارشناسی ارشد ۹۳، از امروز چهارشنبه 24 اردیبهشت

مشاور عالی رئیس سازمان سنجش آموزش کشور گفت: زمان انتخاب رشته پذیرفته‌شدگان آزمون کارشناسی ارشد سال ۹۳ از امروز ۲۴ اردیبهشت آغاز و تا یکشنبه ۲۸ اردیبهشت ادامه خواهد داشت.

حسین توکلی مشاور عالی رئیس سازمان سنجش آموزش کشور در گفت‌وگو با خبرنگار گروه دانشگاه خبرگزاری فارس، اظهار داشت: نتیجه اولیه آزمون کارشناسی ارشد ناپیوسته 93 به صورت کارنامه تنظیم و کارنامه مذکور از ساعت 19 یکشنبه 21 /2/93 بر روی سایت سازمان سنجش آموزش کشور قرار داده شد.

وی افزود: دفترچه راهنمای انتخاب رشته تحصیلی از ساعت 22 یکشنبه 21/2/93 بر روی سایت سازمان سنجش آموزش کشور قرار گرفت و لذا داوطلبانی که مجاز به انتخاب رشته شدند ضرورت دارد بر اساس برنامه زمانی پیش‌بینی شده ضمن دریافت دفترچه راهنمای انتخاب رشته‌های تحصیلی از سایت سازمان و مطالعه دقیق آن و اطلاعیه منتشره مربوط، ‌نسبت به انتخاب حداکثر 100 کدرشته محل از میان کدرشته‌محل‌های تحصیلی مورد علاقه خود و از کد رشته‌ امتحانی مجاز یا کد رشته‌های امتحانی مجاز اقدام نمایند.

مشاور عالی رئیس سازمان سنجش آموزش کشور ادامه داد: همچنین داوطلبان مجاز به انتخاب رشته در دوره کارشناسی ارشد کدرشته‌ محل‌های انتخابی را به ترتیب اولویت علاقه مرتب نموده و ابتدا در فرم پیش‌نویس انتخاب رشته که در دفترچه چاپ شده است، وارد نموده و پس از کنترل‌های لازم و اطمینان از صحت آنها از امروز چهارشنبه 24 اردیبهشت ماه 93 لغایت یکشنبه 28 اردیبهشت ماه 93 با مراجعه به سایت سازمان سنجش آموزش کشور نسبت به ثبت کد رشته محل‌های انتخابی در فرم انتخاب رشته اینترنتی اقدام کنند.

توکلی تصریح کرد: بدیهی است پس از تائید نهایی کد رشته محل‌های انتخابی توسط داوطلب، شماره رمز 15 رقمی توسط سیستم به عنوان رسید در اختیار داوطلب قرار می‌گیرد. در غیر این صورت انتخاب رشته تکمیل نگردیده است.

وی پیرامون اصلاحات و تغییرات احتمالی در انتخاب رشته‌های تحصیلی نیز گفت: اصلاحات و تغییرات نهایی احتمالی دفترچه راهنمای انتخاب رشته‌های تحصیلی در روز یکشنبه 28 اردیبهشت 93 بر روی سایت سازمان قرار می‌گیرد و داوطلبان می‌توانند با توجه به اصلاحات مذکور نسبت به اصلاح و ویرایش فرم انتخاب رشته خود اقدام کنند.

مشاور عالی رئیس سازمان سنجش آموزش کشور پیرامون رشته محل‌های بورسیه و دارای شرایط خاص نیز گفت: داوطلبان متقاضی رشته محل‌های بورسیه و دارای شرایط خاص ضمن مطالعه دقیق شرایط و ضوابط این گونه رشته‌ها باید توجه داشته باشند که منحصرا مجاز به انتخاب حداکثر دو کد رشته محل از این نوع کد رشته محل‌ها می‌باشند.

وی افزود: لازم به ذکر است که تاریخ دقیق اعلام اسامی معرفی شدگان 5 خرداد 93 به اطلاع داوطلبان خواهد رسید.

توکلی در پایان خاطرنشان کرد: تمامی داوطلبان متقاضی کد رشته‌های امتحانی 1115 ،1131 ،1148 1350 ،1351 ،1352 ،1356 ،1357،1358،1360،1362،1364 که مجاز به انتخاب رشته شدند لازم است برای اطلاع از تاریخ برگزاری آزمون علمی، تشریحی، پروژه یا عملی به اطلاعیه این سازمان که در 12 خرداد 93 که از طریق نشریه پیک سنجش و سایت سازمان منتشر می‌شود توجه داشته باشند.

[h=6][/h]

هزینه ماهانه پانسیون در تهران برای دانشجویانی که احتمالا در مقطع ارشد در تهران پذیرفته میشن اما خوابگاه بهشون تعلق نمیگیره :
به نظرم بد نیست دوستان شهرستانی قبل انتخاب رشته یک برآوردی از هزینه ها داشته باشن.

هزینه پانسیون تهران

hoomif

عضو جدید
سلام دوستان:smile:
رتبه من در الکترونیک : 496
مخابرات :520
پزشکی :505
اولویت برام رنک دانشگاس بچه ها به نظرتون شبانه کجاها رو میارم؟ شبانه مهندسی پزشکی دانشگا تهران تا چه رتبه ای میگیره؟ در مورد مهندسی هسته ای چی چطور گرایشیه بازار کارش در ایران و وضعیت ادامه تحصیلش در خارج کشور چجوریه؟
ممنون:smile:

واسه اپلای کردن مخابرات بهترین رشته اس...با این رتبه شما از بهترین دانشگاههای تهران شروع کنید و شبانه ها رو هم بزنید واسه خارج رفتن شبانه و روزانه مهم نیست. برند دانشگاه خیلی مهمه.
در ضمن اگه رفتی هسته ای باید قید خارج رفتن رو بزنی چون هسته ای و شیمی (بعضی گرایشها) و فیزیک هسته ای از رشته های ممنوع برای پذیرش هست. یعنی اونا بهت پذیرش نمیدن چون میگن فردا برمیگرده کشورش به سازمان انرژی اتمی شون خدمت میکنه...

آخرین ویرایش:

leonleon

عضو جدید
مهندسي برق و مكاترونيك مهندسي سيستمهاي ابزار دقيق دانشگاه امیر کبیر چه رتبه ای در زیر گروه 8 نیاز داره؟

pijoo

عضو جدید
واسه اپلای کردن مخابرات بهترین رشته اس...با این رتبه شما از بهترین دانشگاههای تهران شروع کنید و شبانه ها رو هم بزنید واسه خارج رفتن شبانه و روزانه مهم نیست. برند دانشگاه خیلی مهمه.
در ضمن اگه رفتی هسته ای باید قید خارج رفتن رو بزنی چون هسته ای و شیمی (بعضی گرایشها) و فیزیک هسته ای از رشته های ممنوع برای پذیرش هست. یعنی اونا بهت پذیرش نمیدن چون میگن فردا برمیگرده کشورش به سازمان انرژی اتمی شون خدمت میکنه...

هسته ای اگه فیلد تحقیقاتی رو در زمینه پزشکی برداره راحت میشه رفت.بهترین دانشگاه هم برای مهندسی هسته ای شهید بهشته ایه!

troy_1990

عضو جدید
خو حالا یه سوال:surprised:
شبانه گیلان خوبه یا روزانه زنجان:confused:؟؟؟؟
(960 گرایش قدرت)

علی121

عضو جدید
کاربر ممتاز
خو حالا یه سوال:surprised:
شبانه گیلان خوبه یا روزانه زنجان:confused:؟؟؟؟
(960 گرایش قدرت)
در کل با این رتبه به نظرم بهترین انتخابها اینا باشن:

روزانه و شبانه شاهد ، ش اصفهان ،ش گیلان، ر کاشان، ر زنجان، ر بوعلی ، ر شاهرود ، ر شهید باهنر کرمان ، ر سمنان، ر تفرش ، ر صنعتی همدان ، ر یزد
در کل با این رتبه احتمال اینکه تمام این دانشگاهها و به طور کلی دانشگاههای درجه 2 شهرستانها رو پذیرفته شید زیاده و در مورد دانشگاههای درجه 3 شهرستانها هم که 100% قبول هستید ... توکلتون به خدا...موفق باشید

آخرین ویرایش:

Negin Nd

عضو جدید
این نرم افزار تخمین قبولی سازمان سنجش چطوره؟ نوشته باید اول در همگام سنجش عضو شد، ولی واسه عضویت هیچ نام کاربری قبول نمیکنه !!!

old eng

کاربر بیش فعال
کاربر ممتاز
م
این نرم افزار تخمین قبولی سازمان سنجش چطوره؟ نوشته باید اول در همگام سنجش عضو شد، ولی واسه عضویت هیچ نام کاربری قبول نمیکنه !!!
من همین الان ازش استفاده کردم. خیلی عالی بود. اره دیگه عضو شو . نام کاربری هم باید اسپیس ندی مثلا !!!من خودم zahrazگذاشتم هیچ خطایی نداد احتمالا قوانینشو رعایت نکردی.

llvll.asoud

کاربر فعال تالار مهندسی برق ,
کاربر ممتاز
م
من همین الان ازش استفاده کردم. خیلی عالی بود. اره دیگه عضو شو . نام کاربری هم باید اسپیس ندی مثلا !!!من خودم zahrazگذاشتم هیچ خطایی نداد احتمالا قوانینشو رعایت نکردی.
کجاش عالیه خواهر من ! من با رتبه 2367 تو مخابرات واسم اینارو زده

صنعتی شریف نیمه دوم مخابرات
صنعتی اصفهان نیمه دوم مخابرات
صنعتی شیراز روزانه
علم و صنعت نیمه دوم مخابرات
تبریز نیمه دوم مخابرات

علی121

عضو جدید
کاربر ممتاز

صنعتی شیراز روزانه
تبریز نیمه دوم مخابرات

آره من که قدرتم اصلا تو بعضیاش گرایش رو هم واسم مشخص نکرده...اما در کل از لحاظ سطح دانشگاهی بد انتخاب نکرده

old eng

کاربر بیش فعال
کاربر ممتاز

صنعتی شیراز روزانه
تبریز نیمه دوم مخابرات

خوب حتما پارسال یکی قبول شده که میگه دیگه. بعدم این یه بازه رو در نظر میگیره. تخمینه دقیق که نیست. و احتمال همینطوری هی بیشتر و بیشتر میشه توش. خوب ی چیزی داریم تو ترتیب وارد کردن . که اول ایده آل هاتو بزن. که20 درصد احتمالش هس. بعد متعادلارو که 80 درصد احتمال داره. بعدم که کف. من که راضی بودم کلی از بلاتکلیفی نجاتم داد. لااقل کمک که میکنه ی کم.

Armin-Z

کاربر ممتاز
خوب حتما پارسال یکی قبول شده که میگه دیگه. بعدم این یه بازه رو در نظر میگیره. تخمینه دقیق که نیست. و احتمال همینطوری هی بیشتر و بیشتر میشه توش. خوب ی چیزی داریم تو ترتیب وارد کردن . که اول ایده آل هاتو بزن. که20 درصد احتمالش هس. بعد متعادلارو که 80 درصد احتمال داره. بعدم که کف. من که راضی بودم کلی از بلاتکلیفی نجاتم داد. لااقل کمک که میکنه ی کم.
این نرم افزاره کلا به من فقط الکترونیک و قدرت رو میگه! در حالی که رتبه قدرتم حدود 700ه و رتبه کنترلم 159!!! نقص زیاد داره! به نظرم به جای درصد گرفتن، رتبه و گرایش رو میپرسید خیلی بهتر بود! به درد من که اصلا نخورد!!!

علی121

عضو جدید
کاربر ممتاز
این نرم افزاره کلا به من فقط الکترونیک و قدرت رو میگه! در حالی که رتبه قدرتم حدود 700ه و رتبه کنترلم 159!!! نقص زیاد داره! به نظرم به جای درصد گرفتن، رتبه و گرایش رو میپرسید خیلی بهتر بود! به درد من که اصلا نخورد!!!
آقا جان به هر حال هر چیزی رایگان باشه ......دیگه خودتون میدونید بقیشو:D

old eng

کاربر بیش فعال
کاربر ممتاز
این نرم افزاره کلا به من فقط الکترونیک و قدرت رو میگه! در حالی که رتبه قدرتم حدود 700ه و رتبه کنترلم 159!!! نقص زیاد داره! به نظرم به جای درصد گرفتن، رتبه و گرایش رو
میپرسید خیلی بهتر بود! به درد من که اصلا نخورد!!!
واسه خودمم فقط الکو مخابرات رو گفت.:surprised: ولی خوب در هر صورت باز از هیچی بهتره. بعدم شما که دیگه نرم افزار نمیخاین میخاین؟ خوب تهران قبولین دیگه(ایشالا).

Armin-Z

کاربر ممتاز
واسه خودمم فقط الکو مخابرات رو گفت.:surprised: ولی خوب در هر صورت باز از هیچی بهتره. بعدم شما که دیگه نرم افزار نمیخاین میخاین؟ خوب تهران قبولین دیگه(ایشالا).

خوب آخه 4 ماه انتظار تا اومدن نتیجه قطعی خیلی زیاده، آدم دوس داره بدونه حدودا کدوم دانشگاه قبول میشه

old eng

کاربر بیش فعال
کاربر ممتاز
:w26:
پرسش : سلام استاد تو اين سيستم انتخاب رشته تون چرا پس گرايشات ديگه رو نشون نميده يه کاري بکنبد فقط گرايش الکترونيک و قسمتي از گرايش قدرت رو مياره يعني حداکثر 200 تارو نشون ميده . ممنون
پاسخ : يه ضرب المثل هست ميگه اسب پيشکشي را دندونش را نمي شمارند، همينم که آماده شده قنيمته (استاد توسلي) :w08::w01:
:w15::w15::w15:
source:sanjeshserv.ir

melodi88

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
:w26:
پرسش : سلام استاد تو اين سيستم انتخاب رشته تون چرا پس گرايشات ديگه رو نشون نميده يه کاري بکنبد فقط گرايش الکترونيک و قسمتي از گرايش قدرت رو مياره يعني حداکثر 200 تارو نشون ميده . ممنون
پاسخ : يه ضرب المثل هست ميگه اسب پيشکشي را دندونش را نمي شمارند، همينم که آماده شده قنيمته (استاد توسلي) :w08::w01:
:w15::w15::w15:
source:sanjeshserv.ir

اگرچه اصن بدرد نمیخوره ولی واسه من همه گرایشا را داشت زیرش نوشته 4 صفحه واسه من.شما باید تمام صفحاتو نگاه کنید

jeneral_dj

عضو جدید
سلام و خسته نباشید میگم به همه بچه ها!!!!!

یه تبریک به تمام کسایی که رتبه دلخواهشون رو گرفتن و نتیجه زحمات چند ماهشون رو دیدن و یه خسته نباشید به تمام کسایی که به هر دلیلی نتونستن نتیجه دلخواهشون رو بگیرن(مثل خود من)!!!! نمیگم مهم نیست چون خیلی سخته تمام ارزوهات رو گره بزنی به آزمونی 4 ساعته و بعدش به هر دلیلی نشه...
اگه عمری بود و برای 94 بودم (حوصله خوندن داشتم) به عنوان یه دوست در خدمتم!!!

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا