اعدام به سبک فیلم‌های وسترن

n_roshan

عضو جدید
کاربر ممتاز
سه نفر از سارقان مسلح بانک سپه کرمانشاه صبح امروز پنجشنبه در میدان آزادی کرمانشاه به دار مجازات آویخته شدند.

omiiit

عضو جدید
خیلی جالبه، ببین چقدر آدم برا تماشای مرگ 3نفر جمع شدن.
هیچ وقت نفهمیدم انگیزه اونایی که میرن تماشای مرگ بقیه چیه، یعنی تماشای مرگ بقیه لذت بخش و جالبه!!!!!!!!!!

panjere

عضو جدید
کاربر ممتاز
جالب اینجاست که روش دزدیشونم مثل فیلمای آمریکایی و وسترن بوده. :razz: میرن یه ماشین حمل پول رو خفت میکنن.

مکان اعدام رو کاری ندارم. ولی دلم براشون نمیسوزه. برای پول 4 نفر آدمو کشتن.
یکی از فامیلامون رفته سربازی. گذاشتنش تو قسمت بار ماشین حمل پول برای نگهبانی .نمیدونم با این وضعیت چی میکشه. بدتر از خودش خانوادشه که همش نگرانشن.:cool:

LEGEND.MM

کاربر فعال تالار موبایل
کاربر ممتاز
جالب اینجاست که روش دزدیشونم مثل فیلمای آمریکایی و وسترن بوده. :razz: میرن یه ماشین حمل پول رو خفت میکنن.

مکان اعدام رو کاری ندارم. ولی دلم براشون نمیسوزه. برای پول 4 نفر آدمو کشتن.
یکی از فامیلامون رفته سربازی. گذاشتنش تو قسمت بار ماشین حمل پول برای نگهبانی .نمیدونم با این وضعیت چی میکشه. بدتر از خودش خانوادشه که همش نگرانشن.:cool:
یکی از دوستام میگفت یه فامیل داریم که اونم نگهبان همین ماشینای حمل پوله !
میگفت میاد با افتخار واسمون تعریف میکنه که وقتی ماشین میاد واسه خالی کردن پول من میرم پشت درخت وایمیستم ! :D

ali hoseini

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
واقعا چه راحت به عکسهای مرگ چند انسان نگاه می کنیم و احتمالا می خندیم. جسارت به کسی نباشه، خودم رو میگم

sam 600020

عضو جدید
کاربر ممتاز
اینا همونایی نبودن که تو برنامه «شوک» عملیات دستگیریشونو نشون میدادن؟!

فک کنم اون پیرمرده همونه که مجری شوک بچه یکی از یگان ویژه ها رو که این کشته بودش اورد نشونش داد! نه؟!

n_roshan

عضو جدید
کاربر ممتاز
اینا همونایی نبودن که تو برنامه «شوک» عملیات دستگیریشونو نشون میدادن؟!

فک کنم اون پیرمرده همونه که مجری شوک بچه یکی از یگان ویژه ها رو که این کشته بودش اورد نشونش داد! نه؟!

بله همونا بودن:razz:

n_roshan

عضو جدید
کاربر ممتاز
واقعا چه راحت به عکسهای مرگ چند انسان نگاه می کنیم و احتمالا می خندیم. جسارت به کسی نباشه، خودم رو میگم
دوست عزیز اینا انسان نبودن اگه بودن چند نفر رو نمیکشتن به خاطر پول

ali hoseini

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
?!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:razz:
جاندار که هستن. دارن جون میدن یا نه؟؟؟
فکر میکنی چرا براشون عادی شده بود که چند نفر رو احتمالا بکشن و یا به چند نفر تجاوز کنن و یا هر کار دیگه؟
فکر میکنی چرا مجازاتی به نام اعدام داریم. به نظر من بخاطر اینکه کسی جرات نکنه خلاف کنه و ان بخاطر ترس از مرگ باشه. ولی وقتی ما به جان دادن چند جاندار (که شما نمی خاین اسم انسان روش بذارین ) نگاه میکنیم آیا بازم از مرگ میترسیم.
آیا هنوز هم میتونیم بگیم که جاندار و غیر جاندار برامون فرقی داره؟