عاقا من دیشب بازیو ندیدم ..چند چند شدن؟
باخت؟برزیل؟؟
بازی اشکنک داره سر شکستنک داره![]()
نهههههههههههههههههههههههههههههههههههالمان7 برزیل1 دخترخوشگلم
نههههههههههههههههههههههههههههههههههه
انقدر اختلاف؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
یهو همون اول بازیآلمانو برنده اعلام میکردن90دیقه هم بازی نمیکردن دیگه.برزیلیا دقیقا تو این بازی چه نقشی داشتن؟
اره همون 30 دقیقه اول مشخص شد همه چی برزیل 5 تا گل خورد فک کنم برزیل تجزیه بشه![]()
آره بدجوری چکش زد خخخخخ دهن برزیل رو سرویس کردفعلا که آلمان جوری چکش زده که برزیل نمیدونه از کجا خورده.
اتفاقا اینجوری هیجان بازیا بالا میره.
بجون خودم امشب برعکس میشه
بجون خودم امشب برعکس میشهارژانتین تا اینجاشم شانسی اومده
فک نکنم ... گروه هلند خیلی سخت تر از ارژانتین بود .. ارژانتین بنظرم تا اینجا با تیم های خوبی نیفتاده... تازه با ایران خودمون کلی شانس اوردشک نکن بر خلاف پیش بینی ها ارژانتین میبره. البته در نبود دی ماریا که بار ضدحملات ارژانتین رو به دوش میکشید خیلی سخته ولی از طرفی دیگر اخیرو به این بازی میرسه.دفاع هلند مثل دفاع آرژانتین خیلی ضعیفه. تازه بهترین دفاعشون رون ولار هم به این بازی نمیرسه.دوستان واقعا شرمنده تشکرام تموم شد. جبران میکنم.
خدا را شکر طرفدار ارژانتین نیست که 5 با 7 تا بخوریم
![]()
فک نکنم ... گروه هلند خیلی سخت تر از ارژانتین بود .. ارژانتین بنظرم تا اینجا با تیم های خوبی نیفتاده... تازه با ایران خودمون کلی شانس اورد![]()
اقا مسی انتقام نیمارو از المان میگیره!...
دوستانی ک میگن ارjانتین با داوری اومده بالا احتمالا بازیای هلندو ندیدن!!
فک کنم بازی ایران / بوسنی طرفدار ما بوده![]()
اصلا نمیشه چیزیو پیشبینی کردشک نکن بر خلاف پیش بینی ها ارژانتین میبره. البته در نبود دی ماریا که بار ضدحملات ارژانتین رو به دوش میکشید خیلی سخته ولی از طرفی دیگر اخیرو به این بازی میرسه.
دفاع هلند مثل دفاع آرژانتین خیلی ضعیفه. تازه بهترین دفاعشون رون ولار هم به این بازی نمیرسه.
دوستان واقعا شرمنده تشکرام تموم شد. جبران میکنم.
اقا مسی انتقام نیمارو از المان میگیره!...
دوستانی ک میگن ارjانتین با داوری اومده بالا احتمالا بازیای هلندو ندیدن!!
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
M | عکس های بسیار جالبی از اشک انسان | تالار عکس | 3 | |
L | اشک های انسان زیر میکروسکوپ | تالار عکس | 16 | |
D | دختری که اشک عمو فتیله ای ها رو در آورد... | تالار عکس | 10 | |
![]() |
عکس: اشک های ابرو گوندش برای ضراب در برنامه زنده تلویزیونی | تالار عکس | 18 | |
![]() |
تفاوت اشک شادی با اشک غم و اندوه در زیر میکروسکوپ | تالار عکس | 12 |