مرسی دوست گرامی اگه نمی شه ما هم بی خیالش می شیم
من فکر کنم نرم افزارشو دارم اما محدودیت دانلود دارم و نمی تونم آپلود کنم عزیز وگرنه خیلی دوست داشتم بهتون کمکی کرده باشم
مرسی دوست گرامی اگه نمی شه ما هم بی خیالش می شیم
آره چرا سرعت خیلی بالا میره من استادم عسگری پور بود و اونم با خط کش یاد میداد.پارسال 4 نفر از شهر ما قبول شدند از 8 نفر...
باشه دوست عزیز موفق باشیاره سرعت که بالا میره
خووبه حالا باز من شب میام در مورد این موضوع بحرفیم![]()
ممنون از نظرتون بدون شک بحث سوالا داغ میشه اما از دست ما کاری بر نیادکه ما تنها کاری که الان میتونیم بکنیم اینکه واسه اسکیس کار کنیم.
من از کنکور راضیم ولی شاید خراب کرده باشم، حالا چرا روحیمو از خودم بگیرم؟؟
دوستان ساعت 11-14 دانشگاه خواجه نصیر سمینار رایگان اسکیس داره الان پیامش بهم رسید میتونید رزرو کنید برای مرکز معماریه
سمینار رایگان اسکیس بهمراه ترسیم اسکیس91 مرکز معماری 88170779
تهران - خیابان ولی عصر - بالاتر از تقاطع میر داماد - دانشکده مهندسی عمران
خوب چقدر اهمیت داره که خودتون خط بکشید و کپی نکنید:اکثرا دنبال کتاب هستند در نتیجه تحلیلی همه از سایت یک چیز هست و یک دیاگرام خواص فوقش 2 3 نفر اول امتیاز میگیرند و الباقی امتیازی ندارن پس کپی نکنید به ضرر شماست و شما رو عقب می اندازه!!!!!!!!!!اعتماد به نفس شما در گرو همین خط ها است سر جلسه کمتر جای فکر کردن هست و باید فکر ها رو بزارید روی شیت..........پس لطفا کار کپی نذارید
باشه دوست عزیز موفق باشی![]()
عزیزم نمیشه ساعت تعیین کرد فقط می تونیم مدت تعیین کنیم و کاری رو تو آن زمون بخوایم انجام بدین و میگیمدوستان ساعت های تمرینتون رو هم به ما هم بگید.. بلکه بتونیم ملحق شیم بهتون..
همینام به نظرم زیاده یک یادوماژیک کفایت میکنه، اسکیس 91 بیشتررفته بود به سمت ترسیم فنی وترسیم ابعاددقیق فضاها تنها یه پرسپکتیو خواسته بودن من که به سرم زده بامدادبرم سرجلسهسلام دوستان فکر کنم مجاز بشم زبان 20 فنی 30 تاریخ 30 درک 45 منظر 7
این ها ماژیک های من هست
![]()
می شه لطف کنید بگید من چه ماژیک های دیگه ای نیاز دارم ؟
واقعا ماژیک خیلی گرونه شده هر ماژیک 6500 تومان![]()
از دوستان عزیزی که پرسپکتیوشون خوبه تقاضا میکنم تجربه هاشون رو برای ترسیم تصاویر بهتر و گویا تر در دیدهای مختلف (پرنده-ناظر و...)ارائه کنن
تا روند دوستانی که مثل من پرسپکتیوشون خوب نیست تسریع بشه !
چرا عزیزم با روان نویسه!من پارسال کلاس مقدماتی میرفتم،واسه همین خطم خوب شده تقریبا!اره خوب حرف استادت کاملا درسته،البته منم خط هام کامل صاف نیست ولی دیگه نخواستم بیشتر از این رو خط کشیدن وقت بگذارم!البته من نزدیک یک ماه دارم تمرینات پارسالم رو تکرار می کنم.سلام .دستت درد نکنه که میزاری.میشه لطفا ایرادایی که استادتون هم از کارات میگیره یه کو چولو اشاره کنی؟بعد اینا با روان نویس که نیست!!؟نه
بدون تمرین خط و اینچیزا شروع کردین؟
استاد ما میگفتن خیلی بهتره خطهایی که میکشید بازتاب داشته باشه و سعی کنین زیاد به انحنا نره خطها
من قبلا خط کار کرده بودم اخه!من کلاس پیشرفته معماری رفتماز جلسه اول موضوعی کار کردید![]()
باشه عزیزم حتمااحجامت خوبه آفرین
اما اول از همه یه قول دوستان لطف کنی ایرادتی هم که کارت داشته بگی خیلی خوبه و هم اینکه ایده ات چی بوده؟؟
بچه ها اسکیس آزاد با سراسری خیلی فرق داره؟آخه من میخوام یه جوری تمرین کنم که هم واسه آزاد هم واسه سراسری باشه ولی دیدم بعضی آموزشگاهها کلاسای اسکیس آزاد و کلاسای اسکیس سراسریشون جداس.
ممنون می شه این عکس رو با کیفیت بیشتر بذارین که بشه نوشته ها رو خوند من خیلی سر درنیاوردم
بدون شک حق با شماست اما نباید حجم اطلاعاتی زیادی رو به ذهنمون تزریق کنیم الان مهم اینکه طرححهای که جای تمرین داره رو ترسیم کنیم تا با نحوه خط کشیدن آشنا شیم. مثلا همین طرحهایی که شما گذاشتید فوق العادست من حتماً امروز یه وقت واسشون میزارم.به نظر من مهمتر از فیگور و درخت و .... داشتن تحلیل درست از موضوع معماری و درکشه
بهتره همه رو با هم جلو ببریم
چون سر جلسه به خط قوی و درخت و فیگور های ناب نمره قبولی نمی دن
به خلاقیت و فنه که نمره میدن
هم خط رو قوی کنیم و هم موضوعات مختلفو تمرین کنیم
سلام
بچه ها خیلی از بچه های قوی باشگاه به همین خاطر نمیان اینجا
اول اینو بگم که دیگه اون زمان تموم شد که دست قوی نمره میاورد الان نهایت به شیتای خوشگل بدن 40% که راضی کننده نیست الان واسشون یه چند سالی هست که معماری و متدهای طراحی مهم به همین خاطر هست که رنگ رو کم کم دارن از ازمون حذف میکنن رشته ی ما هم گرافیک نیست اسم این ازمون هم اسکیس هست یعنی طراحی سریع پس اصلا نگران اینکه کسی راندوش خوبه وایییی من چقدر بد میزنم نباشید
مسئله بعدی هم این دوستمون دستش قوی هست چه اشکالی داره کارشو بزاره بعد هم شما کلاس هم بری همه در یک سطح نیستن و کسایی هستن که دست قوی تری دارن و اینکه ما با همون یک نفر که رقابت نمی کنیم
نکته بعدی هم اینجا جای رقابت نیست زمان کنکور تئوری هم من میگفتم ما قبل از ازمون با همیم اما زمان ازمون رقیبیم اینجا هم جای رقابت نیست
اگه کسی کارش خوب هست باید ازش استفاده کرد نه اینکه گفت چرا اینجا اعتماد به نفس بچه هارو میگیری
خوب من از فردا یه 4 تا کار بد میزارم که شما اعتماد به نفس کاذب بگیری بعد بری سر جلسه فکر کنی همه همینن
من کارایی که 80 به بالا هستن رو دیدم هیچکدام گرافیک قوی ندارن و از متد های طراحی و اصوال استفاده کردن
هیچ وقت هم اشتباه نکنید اسکیس شانس نیست و 70% ان پایبند به اصول هست و فقط 30% سلیقه هست هرچند که متاسفانه برخی اساتید هم میگن شانسیه
هرکس خواست بهش ثابت میکنم که شانس نیست
درضمن کروکی با اسکیس فرق میکنه کروکی از روی چیزی هست که حاضر هست و می بینید و با خط لرزون میکشن اما اسکیس زاده ی طرح و ایده های شماست
کاملا موافقم و باتوجه به اینکه خط کشیدن هیچوقت تموم نمیشه و تو هر مرحله ای تمرینهبه نظر من بهتر وقتمون رو تقسیم کنیم
وقتی برای خط کشیدن
وقتی برای کروکی
وقتی برای دیدن آثار خوب
وقتی برای تحلیل و کشیدن دیاگرام فضاهای متنوع
چون معلوم نیست تا کی طول بکشه که خط ما قوی بشه
ولی اینطوری رشد متعادلی رو پیدا می کنیم
ولی در حال به نظر من برا راندو و کار با ماژیک خیلی زوده...چون باید اول بدونیم می خوایم چی کار کنیم تا در مورد ارائه اش تصمیم بگیریم....مثلا برای بعد عید خوبه
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
![]() |
تحليل موضوعات اسكيس،آمادگي اسكيس 92 | آزمون اسکیس کارشناسی ارشد معماری | 165 | |
![]() |
[مرحله دوم عملی] نمونه اسكيس هاي موضوعی دانشجویان | آزمون اسکیس کارشناسی ارشد معماری | 127 | |
![]() |
برنامه ریزی و مشاوره آزمون اسکیس | آزمون اسکیس کارشناسی ارشد معماری | 771 |