iran vatanam
کاربر فعال
سلام به بچه ه ا ...میگم آزمون اسکیس کی هستش ...؟ باید مجاز شیم تا اسکییس بدیم یا نه چه جوریه؟جا همون شهرسانه که امتحان ارشدو دادیم
راهنمایی کنید....
راهنمایی کنید....

سلام به بچه ه ا ...میگم آزمون اسکیس کی هستش ...؟ باید مجاز شیم تا اسکییس بدیم یا نه چه جوریه؟جا همون شهرسانه که امتحان ارشدو دادیم
راهنمایی کنید....![]()
وای نه اینکه خیلی به ضررمون تموم میشه،مگه قبلا وسطای تیر نبود؟باید اعتراض کنیممتاسفانه می گن تاریخ اسکیس قراره قبل انتخابات باشه... زودتر از 25 خرداد.
احتمالا اوایل تیر ... ولی هنوز تاریخ دقیقش معلوم نیست .. باید حتما مجاز شید تا بتونید اسکیس شرکت کنید .. فقط هم تهران برگزار میشه ..
موفق باشی
منبعتون چقدر موثقه؟متاسفانه می گن تاریخ اسکیس قراره قبل انتخابات باشه... زودتر از 25 خرداد.
چرا عزیزم میایم ولی تا فردا صبر کن ببینیم چه دسته گلی به آب دادیم!!! بزار فردا کلید بیاد اون موقه بهتر میفهمیم که کار کنیم یا بیخیال شیم بریم دنبال زندگیمون....پس چرا کسی نمیاد اینجا مگه قرار نیست اسکیس تمرین کنیم؟؟
حالا اعتراض هم کردیم.... فک میکنی اصلا جوابمونم بدن اقای دکتر سنجش؟!!!!!! بجاش باید از فردا بچسبیم به اسکیس.. توکل به خدا ..وای نه اینکه خیلی به ضررمون تموم میشه،مگه قبلا وسطای تیر نبود؟باید اعتراض کنیم![]()
ممنون دوست عزیز ایشالا که موفق باشیداصلا نگران نباش......من پایانامم مونده و با 10 واحد عمومی و درگیر کارای شرکتم هستم....باید تمرین اسکیسم بکنم.......یادت باشه قانون 20 به 80 رو اجرا کن...و مهمترین هدف رو مشخص کن و اهداف ها و کاراتو اولویت بندی و برنامه ریزی داشته باشی همشو جمع میکنی با بهترین نمرات
دوستان این جمله رو هر روز با خودتون بخونین،تا انرژی دوباره بگیرین
آنچه جرات انجامش را داشته ام،تصمیم به اجرایش گرفته ام و آنچه را تصمیم به اجرایش گرفته ام قطعا عملی خواهد شد![]()
اینم جلسه دوم کلاس صدیق شنا انجام بده عقب نمونی منم دارم انجام میدم ایشالا کم کم خیالا هم راحت شه اینجا یه رونقی بگیره
سلام لطفا بحث سیاسی نکنید ...بس که خودمون حال داریم لااقل یه روحیه ای بدید به بچه ها همش ناامید ....
حالا كي گفته كنكور دست قوي ميخواد؟؟ يه تكنيك ميخواد كه اونو استاد خوب يادت ميده تو يه هفتهچمن اصلا قصد دفاع از موسسات و کلاسهای آموزشی رو ندارم ولی کسی که دستش 1 ماه مونده به کنکور ضعیف باشه بره توو کارگاه برای خودش بده همه تند تند اسکیس میزنن این هاج و واج میمونه
1 ماهه که نمیشه معجزه کرد شما تمرین بکن از الان بعد با دست قوی برو کارگاه ثبت نام کن
بايد مجاز شي فقطم تهران بايد بيايي همه برا اسكيس تهران ازمون ميدنسلام به بچه ه ا ...میگم آزمون اسکیس کی هستش ...؟ باید مجاز شیم تا اسکییس بدیم یا نه چه جوریه؟جا همون شهرسانه که امتحان ارشدو دادیم
راهنمایی کنید....![]()
والا من سراغ ندارم ....اگه بتونی بری شیراز موقر کارش خوبه.... شاید شقاقی کرمان بیاد. یه زنگ به ایوان خانه بزن شاید یه کلاس اونجا هم تشکیل بده...[/QUOT
شقاقی یزد هم کلاس داره .ثبتنامش هم تا 28 بهمن بیشتر وقت نداره.
شماره تماسشم اینه:
0351-8266292خانه معمار یزد و 09351576819
كي ميگه بچه ها كمرنگ شدن دلسرد شدن؟؟ ميكشمتاپارسال همچین برنامه ای بود
یه تایپیک اموزش بود و یه تایپیک مشاوره.
حتی اوایلش هم استاد حسینی هم بودن.
ولی بعد از یه مدت کسی دیگه استقبال نکرد
یکی از دوستان جزوه های خیلی خوبی برا اسکیس تو اون تایپیکا گذاشت.
بهتره اول تمرین خط با راپید و مارکت کنید. بعد تمرین ترسیم بافت و سخره و درخت و تمرین سایه و پرسوناژ کلی تمرینه دیگه
بعد از اون کلی مطالعه ی کتابای اسکیس اونوقت.و بعدش میتونید برید سراغ اسکیس موضوعی.
این روندی بود که پارسال بچه ها طی کردن. البته به اسکیس موضوعی نرسیدن
http://www.www.www.iran-eng.ir/showthread.php/347951-اسكيس-آموزش-و-مشاوره/page100
اون يه قضيه بود تموم شد ديگه
والا من تا جایی که شنیدم تکنیکشون به نظرم خیلی به درد ارشد نمیخوره، کلاسهای اسکیس مرکز معماری رو نگاه کنین روی چهار طرف همه میزا پونز چسبوندن که بچه هایی که با ایشون کار میکنن بتونن خطکش ریلی درست کنن!!!!! +کلی وسیله میخواد(متر و خط کش گنده و.....) آخه این کارا برای وقتی خوبه که برگزارکنندگان آزمون یه سری آدم نابغه نباشن که به جای میز بزرگ واسه اسکیس به آدم صندلی تکی بدن!(حوزه پارسال ما همین شکلی بود) !!
اسكيس بلد بودن به خط كش و اينا نيس نگران نشين
كو؟؟ نميبينماین کار صلواتی هست
![]()
همه ميدونن صديق خودش كار بلد هستبچه ها لطفا هرکاری کردید به ما هم خبر بدید.....ما بچه های شهرستان باز هم دست به دامن شما تهرونیاییم
نظرتون راجع به صدیق چیه؟؟؟؟دوستم پارسال رفته بود راضی بود
اما من سر كلاسش نبودم
همه چيزم به استاد نيس
استاد خيلي مهمه اما اين تويي كه بايد معجزه كني
من تعريفشو شنيدم اما كارشو نديدماااپژمان شكوهي رو كسي ميشناسه چه جوريه؟
ميشه در مورد موقر توضيح بدين؟والا من سراغ ندارم ....اگه بتونی بری شیراز موقر کارش خوبه.... شاید شقاقی کرمان بیاد. یه زنگ به ایوان خانه بزن شاید یه کلاس اونجا هم تشکیل بده...
نمونه كار داري ازشون؟من اهل تبلیغ و این حرفا نیستم...ولی میدونم کار صلواتی درسته....
خانوم حائري خوبن و دستشون قويه اما من كار ديگرانو نديديم كه مقايسه كنم بگم فلاني بهترههمه چی فقط و فقط به تمرین خوذمون بستگی داره.
موقر برای کنکور ازاد خیلی خوب جواب میده.
خانم حایری خیلیا بهش اعتقاد دارن،حضوری برو ذانشکده هنر و معماری .موبایلش09173150264. اگه پایه قوی داشته باشی عالیه.
اشعری هم شنیدم خوبه.یکی دیگه هم هست استاد آپاداناست،اسمش یادم نیست.
علی صداقت هم هست،خیلی خوبه.
كسي از موقر چيزي ميدونه
حالا كي گفته كنكور دست قوي ميخواد؟؟ يه تكنيك ميخواد كه اونو استاد خوب يادت ميده تو يه هفتهچ
والا
يكمم خلاقيت
بقيشم حله
بايد مجاز شي فقطم تهران بايد بيايي همه برا اسكيس تهران ازمون ميدن
كي ميگه بچه ها كمرنگ شدن دلسرد شدن؟؟ ميكشمتا
اون يه قضيه بود تموم شد ديگه
اسكيس بلد بودن به خط كش و اينا نيس نگران نشين
كو؟؟ نميبينم
همه ميدونن صديق خودش كار بلد هست
اما من سر كلاسش نبودم
همه چيزم به استاد نيس
استاد خيلي مهمه اما اين تويي كه بايد معجزه كني
من تعريفشو شنيدم اما كارشو نديدمااا
ميشه در مورد موقر توضيح بدين؟
نمونه كار داري ازشون؟
خانوم حائري خوبن و دستشون قويه اما من كار ديگرانو نديديم كه مقايسه كنم بگم فلاني بهتره
كسي از موقر چيزي ميدونه
منظورم دست سریع بود ... شما اگه کند باشی اوج خلاقیتم که باشی اگه نرسی توو 3 ساعت اسکیس بزنی خلاقیتت هیچ ارزشی نداره.1 هفته ای هم نمیشه دست رو سریع کرد
حالا اعتراض هم کردیم.... فک میکنی اصلا جوابمونم بدن اقای دکتر سنجش؟!!!!!! بجاش باید از فردا بچسبیم به اسکیس.. توکل به خدا ..![]()
کجا باید اعتراض رو وارد کرد... راهنمایی...اگه عوض بشه که امیودارم نشه میشه با اعتراض عوضش کرد. آزمون نظارت نظام مهندسی 91 رو همه بچه ها اعتراض کرده بودن به وزید به ریاست به سنجش هم فکس کردن هم ایمیل زدن اتفاقا هم 4 سوال نمرشو به همه دادن. همیشه با جمع همه چی میشه
کجا باید اعتراض رو وارد کرد... راهنمایی...
مرسی دوستماینم جلسه دوم کلاس صدیق شنا انجام بده عقب نمونی منم دارم انجام میدم ایشالا کم کم خیالا هم راحت شه اینجا یه رونقی بگیره
بچه ها بیاین از تمرین خط شروع کنیم.
تمرینای کتابای چگونه معمارانه طراحی کنیم احسان طایفه خیلی خوبه به نظر من.
اگر موافقین با تمرینای جلد 1و 2 احسان طایفه شروع کنیم.
تا برسیم به موضوعات اسکیس.
هفته ای یکی موضوع اسکیس میدیم بعد تو همین تاپیک ورکشاپ میذاریم.
بچه ها از اسکیساشون عکس میگیرن و میذارن اینجا.
بعد هم یکی یکی اسکیسا را نقد میکنیم .
موافقین؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
[/QUOTE]خیلی ممنونم از راهنمایت
موفق باشی
راستی کسیو میشناسی موضوعاتی که کلاسای ورک شاپ کار میکنن به ما هم بگن حداقل یه تمرینی داشته باشیم رو موضوع؟
موفق باشی
دوست عزیز از من شقاقی رو نمی شناسم اما عسگری پور چند ماه پیش شهر ما اومد و من پیشش رفتم عالی بود از نظر من البته باید کار کنی
مرسی که جواب دادیین...حالا شما از درصد اسکیستون راضی بودین؟
اگه امکان داره میشه بگین چند زدین؟؟
عزیزم منم امسال اگه مجاز شم اسکیس دارم اما همه چی به تلاش خودت بستگی داره همه این کلاسها فقط برای اینگه یاد بگیری از کجا باید شروع کنی خوب...
ابن آقا هندسه پرسپکتیو و اینکه چطور می تونی از به پلان خیلی ساده به یه پرسپکتیو بالا برسی مفیده
دیگه اقلیم و ایده با خودته که اگه با استاد باشه همه کارها کپی میشه.
البته من یه سری دی وی دی حمع کردم از استادهای مختلف که چون خیلی هزینه کردمو وقت گذاشتم تو شهرمون برای فروش گذاشتم...حدود 10 دی وی دی.از نمونه اسکیس ها و...که خودم تو این زمان باقیمانده با کلاسی هم که رفتم می خوام ازشون استفاده کنم...
اما پیشنهاد من اینه که دستت و هندسه و سرعتتو بالا ببری بقیه چیزها هم باید نمونه مشابه ببینی و از ایده هایش هم استفاده کنی
موفق باشی
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
![]() |
تحليل موضوعات اسكيس،آمادگي اسكيس 92 | آزمون اسکیس کارشناسی ارشد معماری | 165 | |
![]() |
[مرحله دوم عملی] نمونه اسكيس هاي موضوعی دانشجویان | آزمون اسکیس کارشناسی ارشد معماری | 127 | |
![]() |
برنامه ریزی و مشاوره آزمون اسکیس | آزمون اسکیس کارشناسی ارشد معماری | 771 |