استخدام شرکت ملی گاز ایران [ آزمون کتبی + مصاحبه علمی + مصاحبه عقیدتی + طب صنعتی ]

vahid.gerrard

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
سلام دوستان عزیز
من میخوام امروز یه اعتراف تلخ کنم واسه دوستایی که قبول شدن ما رو زیر سوال بردن
من فارغ التحصیل سال ۸۷ از دانشگاه آزاد گچساران با معدل ۱۴ هستم
به نظر شما حق من بود قبول بشم؟
معلومه که نبود ولی من هم دو تا سهمیه ۵۰ درصدی داشتم هم پارتی داشتم

پارتیم اس کریم بود
سهمیه اولیم تلاش و پشتکار یه ساله ام بود
سهمیه دومیم هم امید به موفقیت اعتماد به نفس و توکل به خدا بود

۴ سال حقم ضایع شد ولی سال پنجم خودم با اراده خودم حقم رو گرفتم و دیگه حسرت گذشته رو نمی خورم
و مطمعنم خیلی از غیر بومی هایی که قبول شدن مثل من بودن و واسه کسانی که قبول نشدن آرزوی موفقیت میکنم

گذشـته ی من گـذشت !
حتی می توانم بگویم درگذشت !
و من برایش ماهها و روزهـــا سوگواری و سکوت کردم !
خـــاطراتم را زیر و رو کردم و ای کاشهای فـراوان گفتــم !
ولی دیگـــــــر بـس است!
من به آرزوی های شیرینم می اندیشم ..
من به شـــروعی دیگـــــر می اندیشــم ... ..

حرفات خنده داره بیشتر!!!
خندم میاد کسی بگه من حقم بوده قبول بشم و تلاش کردم و ....وقتی هیشکی نمیدونه نمرش چند بوده و چند درصد زده و ....
خیلی مسخرست.معلومه منم اسمم در میومد میومدم میگفتم من به خدا امید داشتم و تلاش کردم و به پیروزی می اندیشیدم!!!
عامو جم کنین این بساطو!!!!
یه امتحان آسون گرفتن آدم کند ذهنم میرفت سر جلسه بالای 80 میزد درسارو!!!
بعد یه سری اسم اومدن زدن میگن اینا قبول شدن بقیه هم مردود!!!!!
لطفا مارو مسخره نکنین.برین خدا رو شکر کنین اسمتون توی لیست بود.
ما کاری با کسایی که قبول شدن نداریم.مبارکتون ایشالا همیشه خوش شانس باشین.فقط لطفا مسخرمون نکنین.

raminet

عضو جدید
کاربر ممتاز
اونطوری که من از یکی از بچه هایی که توی عسلویه کار میکنه شنیدم پایه حقوق وا لیسانس 300000 تومنه ضریبشم بعد اینکه نوبت کاری 14 به 14 شد شده 4.3 ولی حقوق دریافتی با اضافه شدن مزایا میره بالای 2200000 تومن.
البته تو کارآموزی گفت حول و حوش 1200000 بیشتر نمیدن

پایه که 499 تومن است نه 300 !!!
قانون اداره کار

Yadavaran

عضو جدید
حرفات خنده داره بیشتر!!!
خندم میاد کسی بگه من حقم بوده قبول بشم و تلاش کردم و ....وقتی هیشکی نمیدونه نمرش چند بوده و چند درصد زده و ....
خیلی مسخرست.معلومه منم اسمم در میومد میومدم میگفتم من به خدا امید داشتم و تلاش کردم و به پیروزی می اندیشیدم!!!
ما کاری با کسایی که قبول شدن نداریم.مبارکتون ایشالا همیشه خوش شانس باشین.فقط لطفا مسخرمون نکنین.

آقا جان شما داری همه قبول شده های گازو زیر سوال می بری شما اگه میگی آزمون آسون بود باید همه سوالارو میزدی خو نمونه سوالها هم تو سایت شرکت گاز بود مه نه خوو .واقع بین باش و کمکاری خودتو توجیح نکن خووو:mad:

Yadavaran

عضو جدید
حرفات خنده داره بیشتر!!!

ببخشید ما کند ذهن شدیم حالا شما که نخبه سوخته هستی ببینیم تو آزمون نفت چه گلی به سرت میزنی پروفسور شاکی خووووووووووووووووووووو
:mad::redcard::evil::exclaim::w13::neutral::w43:

vahidmanu

عضو جدید
آقا جان شما داری همه قبول شده های گازو زیر سوال می بری شما اگه میگی آزمون آسون بود باید همه سوالارو میزدی خو نمونه سوالها هم تو سایت شرکت گاز بود مه نه خوو .واقع بین باش و کمکاری خودتو توجیح نکن خووو:mad:

خودتو خسته نکن

Yadavaran

عضو جدید
حرفات خنده داره بیشتر!!!

آقاجان خدایش اگه نفتو قبول نشدی دیگه این تاپیک نیا بگی حقم خوردن تو نخبگی خودت هم شک کن

hadishs

عضو جدید
اینم خبر جدید
1- به اطلاع شركت كنندگان در آزمون استخدامي شركت ملي نفت ايران مي رساند كليه اطلاع رساني در خصوص آزمون صرفاً از طريق همين پايگاه اينترنتي صورت مي پذيرد.
2- داوطلبان گرامي ضمن عرض پوزش به جهت تاخير ايجاد شده در اعلام نتايج آزمون استخدامي بدينوسيله به اطلاع مي ر ساند نتايج آزمون مذكور پس از اخذ مجوزهاي قانوني اطلاع رساني خواهد گرديد.

وحیدوحید

عضو جدید
اینم خبر جدید
1- به اطلاع شركت كنندگان در آزمون استخدامي شركت ملي نفت ايران مي رساند كليه اطلاع رساني در خصوص آزمون صرفاً از طريق همين پايگاه اينترنتي صورت مي پذيرد.
2- داوطلبان گرامي ضمن عرض پوزش به جهت تاخير ايجاد شده در اعلام نتايج آزمون استخدامي بدينوسيله به اطلاع مي ر ساند نتايج آزمون مذكور پس از اخذ مجوزهاي قانوني اطلاع رساني خواهد گرديد.
مجوز؟؟؟ چه مجوزی؟؟؟ قبل از آزمون مگه مجوز نگرفتن؟
اینا خودشون هم نمیفهمن چی دارن میگن!
:biggrin:

mansour.mm20

عضو جدید
اینم خبر جدید
یعنی واقعا ....:mad:بووووووووووق

persian_land

عضو جدید
کاربر ممتاز
مجوز؟؟؟ چه مجوزی؟؟؟ قبل از آزمون مگه مجوز نگرفتن؟
اینا خودشون هم نمیفهمن چی دارن میگن!
:biggrin:

اینم خبر جدید

یعنی واقعا ....:mad:بووووووووووق

خدایا واقعا شکرت ها ....
از آقای روحانی هم تشکر می کنم ....
راستی فکر می کنید این درگیری های ایجاد شده در مورد استخدامی ها ربطی به قانون کار داره ؟؟؟؟ آخه فکر می کنم یهویی یادشون اومده قانون کار دارند و اینجور حرف ها

mansour.mm20

عضو جدید
خدایا واقعا شکرت ها ....
از آقای روحانی هم تشکر می کنم ....
راستی فکر می کنید این درگیری های ایجاد شده در مورد استخدامی ها ربطی به قانون کار داره ؟؟؟؟ آخه فکر می کنم یهویی یادشون اومده قانون کار دارند و اینجور حرف ها
حالا خوبه هر چند روزی نوشته توی سایت رو عوض میکنن که زیاد حوصلمون سر نره
دو هفته میشه اوایل خرداد اواخر خرداد اواسط تیر بعد از اخذ مجوز...
واقعا دست این دولت زحمت کش و خدوم رو باید به گرمی فشرد

Yadavaran

عضو جدید

.به پايگاه اينترنتي آزمون استخدامي شركت ملي نفت ايران خوش آمديد
شركت ملي نفت ايران به منظور تامين نيروي انساني مورد نياز خود جهت خدمت در مناطق عملياتي و خارج از كلانشهر تهران از بين داوطلبان واجد شرابط مرد و زن در مقاطع تحصيلي كارداني و بالاتر از طريق برگزاري آزمون کتبی، مصاحبه استخدامی، گزینش و طب صنعتی استخدام می نماید.
نکات مهم در خصوص آزمون کتبی
1- به اطلاع شركت كنندگان در آزمون استخدامي شركت ملي نفت ايران مي رساند كليه اطلاع رساني در خصوص آزمون صرفاً از طريق همين پايگاه اينترنتي صورت مي پذيرد. 2- داوطلبان گرامي ضمن عرض پوزش به جهت تاخير ايجاد شده در اعلام نتايج آزمون استخدامي بدينوسيله به اطلاع مي ر ساند نتايج آزمون مذكور پس از اخذ مجوزهاي قانوني اطلاع رساني خواهد گرديد.

آقا جان خو یعنی چی یکی بیاد شفاف سازی کنه په این مجوزو چیه خووو

mansour.mm20

عضو جدید
آقا جان خو یعنی چی یکی بیاد شفاف سازی کنه په این مجوزو چیه خووو
:biggrin: الان برات شفاف سازی میکنم خووووو
یعنی نتایج در یک زمان نا معلوم نامتناهی موهمی دیگر اعلان خواهد شد
طبق محاسباتی که جدیدن من کردم نتایج 30+i
روز دیگر اعلام میشه

Korosh_Sepehri

عضو جدید
دوستان شما که این همه توی سایت میرید ، یه نکته ای توی این سایت هست . ببینم کسی میفهمه یا نه ؟

raminet

عضو جدید
کاربر ممتاز
اینم خبر جدید
دقیقا موضوع همینه که میخوان گاز معلوم بشه بعد اعلام نتیجه کنن

Korosh_Sepehri

عضو جدید
می رساند چی پس :( نوشته می ر ساند!
1- به اطلاع شركت كنندگان در آزمون استخدامي شركت ملي نفت ايران مي رساند
همین دیگه شما برای این حواس پرتی که داری نمیتونی بری شرکت نفت .... رشتت شیمیه میری اونجا همه این ماده رو میریزی تو اون ماده ، اونو میریزی تو اون . اونوخ سکو میره تو هوا
:D

hadishs

عضو جدید
نه خیر! درست نوشته اونو

عجبا!
آقا من تو شرکت گاز، تو دوران کارآموزی، کارم همین ویرایش متون بود! یعنی میگی شرکت گاز بلد نیست به کارآموزاش کار یاد بده : ))))))

بالا