انیشتن
عضو جدید
به این سایت سر بزن هروز جدیدترین اگهی های استخدامی رو میزنه
www.estekhtam.com
سایت اریسکار دارم ولی نمیاره استخدامی اساسیارو یک سوال من دانشجوی ارشدم اگه استخدامی بده در ماه های آینده میتونم شرکت کنم یا با مدرک لیسانس بایس شرکت کنم؟
به این سایت سر بزن هروز جدیدترین اگهی های استخدامی رو میزنه
www.estekhtam.com
دختریسلام دخترارو هم را میدن تو پارس جنوبی؟
رشته مکانیک؟دختریرشته مکانیک؟
متاسفانه خانم خیلی کم میگیرن امیدت به خدا باشه انشالا که اگهی جدید خانم بگیرن شما هم جذب میشی
بله با آخرین مدرکتون که همون کارشاسی هست میتونید شرکت کنیسایت اریسکار دارم ولی نمیاره استخدامی اساسیارو یک سوال من دانشجوی ارشدم اگه استخدامی بده در ماه های آینده میتونم شرکت کنم یا با مدرک لیسانس بایس شرکت کنم؟
بله با آخرین مدرکتون که همون کارشاسی هست میتونید شرکت کنی
بله دخترم دانشجوی ارشدم مکانیکم مگه چیه ؟دخترا مگه کورن یا کچلن؟

امتحانش چه جوریه یکم توضیح میدین؟سخته آسونه چه چیزایی خوندین؟واقعا؟ کیه؟ مشکلش چیه؟
راستی من شنیدم عضویت ف ی س ب و ک هم مشکل سازه، کشی چیزی نشنیده؟
یعنی واقعا میتونن مشخص کنن که کی عضوه کی نیست؟
آره حسابی خاطره میشه، البته امیدوارم مسئولین سایت بعد از تموم شدن مراحل استخدام حذفش نکنن و وقت داشته باشیم و بتونیم دوباره این همه صفحه رو مرور کنیم
معمولا شرکت های وزارت نفت 6 ماه قبل از اینکه بخوان آگهی منتشر کنن توی طبل حسابی میکوبن
مثلا واسه آزمون گاز که اسفند 91 و آزمون نفت که اردیبهشت 92 برگزار شد از شهریور یا مهر 91 قولش رو میدادن و مدام این ماه و اون ماه میکردن
فقط کافیه یه خورده گوش به زنگ باشی و به سایت هاشون سر بزنی
واقعا؟ کیه؟ مشکلش چیه؟
نه کچلن نه کور ...فقط یه مقدار اعصابشون ضعیفه![]()
فیسبوک چی است دیگرخداروشکر که تاحالا صفحه فیس بوک هم ندیدم.پس قبولم
؟فیسبوک چی است دیگر؟
این جا چیکامیکنی فک کنم تعقیبم می کنی ها بحساب خودت دختری
ای بابا فک کردی چه آش دهن سوزی هستی که تعقیبت کنم .....من تو تاپیکای مختلف هستم
نه نیست....![]()
بچه ها جدی بعدا اینا خاطره میشه هاچند سالی میگذره بعد یادمون میوفته رفاقتمون از تو تاپیک 6 ماه شروع شد و طول کشید! بعد میشینیم چرت و پرت های خودم و علی کنکوری و ... رو مرور میکنیم میگیم هی یادش بخیر عجب دورانی بود
![]()
سلام بچه ها من دوست دارم شرکت گاز نفت استخدام بشم هر شهری شد میرم امتحان بعدیش کی هس از کجابایس بفهمم که استخدامی داده مرسی راهنماییم کنین
سلام دوستان مهندس ،من از بعضی مطالبی که میگید استفاده کردم و برام جالب بود خوشحال میشم با شما بیشتر آشنا بشم فک میکنم اینجا با شما دوستان از بعضی سایت هایی که کامنت میزاری یه روز یعد تایید میشه نهایتا دوروز بعد جوابتو میشنوی بهتر باشه . من پارس جنوبی قبول شدم و منتظرم برای طب صنعتی و گزینش دعوت شم .

سلام دخترارو هم را میدن تو پارس جنوبی؟
امتحانش چه جوریه یکم توضیح میدین؟سخته آسونه چه چیزایی خوندین؟
چرا دخترا رو نمیذارن مگه من چمه؟من لیسانسم زاهدان بودم دیگه از اونجابدتر نیس کهواقعا؟ کیه؟ مشکلش چیه؟
آره حسابی خاطره میشه، البته امیدوارم مسئولین سایت بعد از تموم شدن مراحل استخدام حذفش نکنن و وقت داشته باشیم و بتونیم دوباره این همه صفحه رو مرور کنیم
معمولا شرکت های وزارت نفت 6 ماه قبل از اینکه بخوان آگهی منتشر کنن توی طبل حسابی میکوبن
مثلا واسه آزمون گاز که اسفند 91 و آزمون نفت که اردیبهشت 92 برگزار شد از شهریور یا مهر 91 قولش رو میدادن و مدام این ماه و اون ماه میکردن
فقط کافیه یه خورده گوش به زنگ باشی و به سایت هاشون سر بزنی
سلام دوست عزیز، خیلی خوش اومدی به سایت، اتفاقا ما هم خوشحال میشیم با اون خیل عظیمی که فقط خواننده کامنتها هستن آشنا بشیم
قبولیتون مبارک
به دلایلی نه...
امتحانش آسونه، همون سوالات کنکور ارشد سال های قبله
چقدبعضیا بی فرهنگن میخندن متاسفانه همیشه شرکت گاز و نفت میاد زیاد خبرسانی نمیشه اگرم بشه خیلی کمه.میخوام زود متوجه بشم.
سلام دوستان مهندس ،من از بعضی مطالبی که میگید استفاده کردم و برام جالب بود خوشحال میشم با شما بیشتر آشنا بشم فک میکنم اینجا با شما دوستان از بعضی سایت هایی که کامنت میزاری یه روز یعد تایید میشه نهایتا دوروز بعد جوابتو میشنوی بهتر باشه . من پارس جنوبی قبول شدم و منتظرم برای طب صنعتی و گزینش دعوت شم .
شما دختری؟!! خب نمیدونستم من ! ببین برای شما شرایط سخت تره و پذیرش کمتر! اما مدام توی سایت زیر پیگیر بشی همه چیزو میزنه:
estekhtam.com
نمیدونم والا فقط میدونم یک مشت ارازل واوباش توشن.
متاسفانه شرایط کشور جوریه که واسه اقایونم کار نیست دیگه چ برسه شما که خانمیچرا دخترا رو نمیذارن مگه من چمه؟من لیسانسم زاهدان بودم دیگه از اونجابدتر نیس که
چرا دیگه چقد از جوناهستن توش بد بخت شدن بیا دخترا روببین پسرا روببین چقدمنحرف میکنن بچه ای که سالمه بگذریم دیگه هر کسی خودش میدونه.نزن این حرفو !! اون چت روم بود ! این فرق میکنه اما بهرحال شما مراحل بزرگتری در پیش داری واسه استخدام ! حالا کوو تا برسی به فیسبوک !!!
ببخشید عکس آواتورم که تابلو دیگه دخترم به هرحال بازم آقایون همیشه سهم خانمارو برمیدارن بحساب تو قرآن زن مرد یکی ان
متاسفانه شرایط کشور جوریه که واسه اقایونم کار نیست دیگه چ برسه شما که خانمی
اگه رشته حسابداری یا چه میدونم ازاین رشته های خاله زنکی ...
رفته بودی بنظرم بهتر بود چون تا حالا جایی ندیدم مکانیک خانم جذب کنه...
ولی امیدت بخدا باشه ایشالا درست میشه
چرا دیگه چقد از جوناهستن توش بد بخت شدن بیا دخترا روببین پسرا روببین چقدمنحرف میکنن بچه ای که سالمه بگذریم دیگه هر کسی خودش میدونه.
ههههه عکس معشوقم؟واقعاکه عجب شما پسرا منحرفین .باشه عوضش میکنم عکس پسر میذارم پسفکر کردم پسری عکس معشوقت رو گذاشتی آواتار![]()
نه ربطی به سهم برداشتن نداره ! محیط کاری اونجا سخت و گرمه و ما میشیم سایت من و تو یونیت دور میخوریم که واسه شما بیشتر طاقت فرسا است.
شما بخون درست رو واسه استاد دانشگاهی پیش بری انشالا
شما ساکن کدوم شهری؟
چطور؟