استخدام شرکت ملی گاز ایران [ آزمون کتبی + مصاحبه علمی + مصاحبه عقیدتی + طب صنعتی ]

وحیدوحید

عضو جدید
بچه هایی که براشون تحقیق اومدن( وحید ، هادی , ...) یه سوال :
-فقط از اون 7 نفر تحقیق میکنن؟
-ممکنه از اونا ادرس دوستان و اشنایان مارو بگیرن و سراغ اونا هم برن؟
-چند نفر هم اگه یادتون باشه روزه گزینش توی یه صفحه پر کردیم غیر از اون 7 نفر ! یعنی 4 تا از دوستان نزدیک بود، اونا هم مورده تحقیق واقع میشن؟

واسه من که کلا از سه نفر رفتن سوال پرسیدن دو نفر از محل زندگیم و یه نفر هم همکار بابام. دیگه از کس دیگه نپرسیدن. راستی اون لیست 4 نفره اصلا مهم نیست یعنی اونجا مسئول گزینش گفت که اون رو پر نکردین هم نکردین

raminet

عضو جدید
کاربر ممتاز
واسه من که کلا از سه نفر رفتن سوال پرسیدن دو نفر از محل زندگیم و یه نفر هم همکار بابام. دیگه از کس دیگه نپرسیدن. راستی اون لیست 4 نفره اصلا مهم نیست یعنی اونجا مسئول گزینش گفت که اون رو پر نکردین هم نکردین

خب خداروشکر :whistle:
اون لیست 4 تایی هارو وقتی تحویل دادم تازه یادم افتاد یه مشت بچه شر و فتنه رو نوشتم و اصلا صلاحیت گزینش شدن رو نداشتن :D

hadishs

عضو جدید
بچه هایی که براشون تحقیق اومدن( وحید ، هادی , ...) یه سوال :
-فقط از اون 7 نفر تحقیق میکنن؟
-ممکنه از اونا ادرس دوستان و اشنایان مارو بگیرن و سراغ اونا هم برن؟
-چند نفر هم اگه یادتون باشه روزه گزینش توی یه صفحه پر کردیم غیر از اون 7 نفر ! یعنی 4 تا از دوستان نزدیک بود، اونا هم مورده تحقیق واقع میشن؟

سراغ کسایی که من خودم معرفی کرده بودم، اصلا نرفتن. اومدن تو محلمون و اصلا سوال نپرسیده بودن! فقط اینکه میشناسینش و پسر خوبیه؟! بعد هم اسماشون رو نوشتن و ازشون امضا گرفتن
از کسایی که خودم معرفی کردم هم پرسیدم، گفتن هیشکی باهاشون تماس نگرفته.
البته شاید به شهر سکونتت بستگی داره.
تو شهر ما که کوچیه و بافت قدیمی داره، همه همسایه ها همدیگه رو میشناسن، واسه همین رفتن تو محله و از همسایه ها سوال کردن
اما تهران که طبقه بالایی پایینی رو نمیشناسه مجبورن برن سراغ همون کسایی که خود بچه ها معرفی کردن. البته به نظر من اینطوریه!

mansour.mm20

عضو جدید
ساندیس برا بچه های بوشهر و برازجان اومدن تحقیق؟ از دوستات خبر داری برا کسی اومده باشن؟

sandis

عضو جدید
ساندیس برا بچه های بوشهر و برازجان اومدن تحقیق؟ از دوستات خبر داری برا کسی اومده باشن؟

نه هنوز نیومدن اگه بیان حتمن خبرش به من می رسه سال 90 که با یه رونیز مشکی اومده بودن واسه تحقیق

دلیل این که بعدن بعضی ها گذینش میرن و بعضی ها نمیرن هم این هست که موقعی که میان تحقیق اگه برات خوب زده باشه که دیگه نمیری گذینش و اگه ابهاماتی توش باشه که بعدن دوباره شاید بری همین یکی دو ماه پیش برای قبولی هایی که تو تکمیل ظرفیت پذیرفتن اومده بودن بسیج می خواستن ببینن پرونده داره یا نه و حتی پرونده رو کشیده بودن بیرون پس اگه پرونده نداری همین الان درست کن بهترین حالتش هم پرونده بسیج داشنگاه هست که از سال وروود تا الان که هستی بهت می ده بعد ببرش پایگاه تا برات درستش کنه از همون سالی که تو دانشگاه عضو بودی بزنه جاشم خو بلدیه پایگاه نجف اشرف :) سر پیچکو دم دبیرستان حسابی

sandis

عضو جدید
یکم وقت میذاشتی دفترچه ثبت نام رو درست بخونی !! کارکنان اصلا سهمیه ندارن !!!!!!!!! امتیاز بشون میدن فقط تو کتبی اونم 20 درصد از کسب شده !!

اگه قبول نشه همین 20 درصد کار خودش رو می کنه و باعث قبولیش میشه

mansour.mm20

عضو جدید
قاي حسين ربيعيان
آقاي حسين ربيعيان متولد 01/04/1341 در تهران مي‌باشند.
ايشان در تاريخ 23/02/1363 در صنعت نفت استخدام و مشغول به كار شده‌اند. آقاي ربيعيان هم‌اكنون در سمت رئيس پژوهش و توسعه منابع انساني با رتبه‌ي B مشغول انجام وظيفه هستند.
قبل از اين، ايشان در سمت رئيس امور ايثارگران / رئيس روابط کار و مددکاري اجتماعي/ رئيس امور ايثارگران،مددکاري و روابط صنعتي/ رئيس امور مددکاري و روابط صنعتي خدمت مي‌كردند.
آقاي ربيعيان داراي مدرك تحصيلي فوق ليسانس مديريت - منابع نيروي انساني مي‌باشند.
نشانيساختمان آموزش شركت ملي گاز
تلفن+98 21 81315751-2
پست الكترونيكrabeiyan@nigc.ir

mansour.mm20

عضو جدید
üآقاي جمشيد آوج
آقاي جمشيد آوج متولد 30/01/1346 در تهران مي‌باشند.
ايشان در تاريخ 13/08/1368 در صنعت نفت استخدام و مشغول به كار شده‌اند. آقاي آوج هم‌اكنون در سمت رئيس هسته گزينش با رتبه‌ي 16 مشغول انجام وظيفه هستند.
قبل از اين، ايشان در سمت رئيس امور اجرائي هيأت بدوي رسيدگي به تخلفات اداري، رئيس ارزيابي عملكرد (بازرسي)، حسابرس ارشد امور حسابرسي داخلي خدمت مي‌كردند.
آقاي آوج داراي مدرك تحصيلي ليسانس مديريت علوم بانكي از دانشكده بانك مركزي مي‌باشند.
سوابق تحصيلي: ديپلم اقتصاد- ليسانس مديريت
نشانيتهران، خيابان كريم خان زند، خيابان شهيد عضدي (آبان جنوبي)، ساختمان مركزي شركت ملي گاز ايران، طبقه 9
تلفن+98 21 88912657
نمابر+98 21 84878642
پست الكترونيكavaj@nigc.ir

vahid.gerrard

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
سلام بچها خوبین؟
من بعد چند ماه اخراجی برگشتم.
خوشحالم برای اونایی که از پل مصاحبه رد شدن و ناراحت واسه اونایی که تو مصاحبه مردود شدن.
ایشالا همتون موفق باشین.

mansour.mm20

عضو جدید
آقا جان به اطلاعات کلاسیفاید (طبقه بندی شده) و محرمانه شرکت ملی گاز دست یافتم.
اولی مسئول دوره اموزشی و دومی مسئول گزینش است.

hadishs

عضو جدید
سلام بچها خوبین؟
خوشحالم برای اونایی که از پل مصاحبه رد شدن و ناراحت واسه اونایی که تو مصاحبه مردود شدن.
ایشالا همتون موفق باشین.

بهههههههه داش وحید
خوبی؟
ایشالا واسه نفت قبول بشی. بازم یه تاپیک پر سر و صدا براش راه بندازی :)

Saeed_kh

عضو جدید
"گاهی عمیقن دوس دارم ماهی باشم!!حافظه اش 8 ثانیه است...یک عمر بدونه خاطره....!!!"

خداییش الان این جمله واسم زیباترین جمله بود

mansour.mm20

عضو جدید
نه هنوز نیومدن اگه بیان حتمن خبرش به من می رسه سال 90 که با یه رونیز مشکی اومده بودن واسه تحقیق

دلیل این که بعدن بعضی ها گذینش میرن و بعضی ها نمیرن هم این هست که موقعی که میان تحقیق اگه برات خوب زده باشه که دیگه نمیری گذینش و اگه ابهاماتی توش باشه که بعدن دوباره شاید بری همین یکی دو ماه پیش برای قبولی هایی که تو تکمیل ظرفیت پذیرفتن اومده بودن بسیج می خواستن ببینن پرونده داره یا نه و حتی پرونده رو کشیده بودن بیرون پس اگه پرونده نداری همین الان درست کن بهترین حالتش هم پرونده بسیج داشنگاه هست که از سال وروود تا الان که هستی بهت می ده بعد ببرش پایگاه تا برات درستش کنه از همون سالی که تو دانشگاه عضو بودی بزنه جاشم خو بلدیه پایگاه نجف اشرف :) سر پیچکو دم دبیرستان حسابی
توی بسیج مسجد محل عضو عادی هستم.یک پرونده ای هم دارم...

sara.71

عضو جدید
واقعا دخترای دانشجو رو میبینم دلم کباب میشه واسشون آخه نمیدونن اینجا ایرانه یعنی کشوری که تو ایجاد شغل برا آقایونش هم دچار مشکله چه برسه به خانوماش...
نمونش همین آزمون از 60000نفر فقط 700 نفر قبول شدن بقیه باید برن تو نوبت تا سال دیگه
:eek:تاحلافک میکردم اینجاایران نیست.ممنون که روشنمون کردی :eek:

ha_mi

عضو جدید
سلااام بچه ها، انگاری دیروز پریروز بره منم اومده بودن تحقیق، همونطوریم که پیش بینی میکردیمم بوده، رفته بودن پیش یکی ازونا که خودم گفتم بعد سوالاشون تموم شده گفتن کی دیگه اینو خوب میشناسه سر جم از سه نفر پرسیدن و رفتن ...
چن ساله میشناسیش؟ لباس چجوری میپوشه؟ تو کوچه وله ؟ سره کوچه وله ؟ سیگار میکشه ؟ خونوادشون چجورین ؟ نماز میخونه ؟ بهشون نگین که ما اومدیم!:biggrin:

MANO TO

عضو جدید
سلااام بچه ها، انگاری دیروز پریروز بره منم اومده بودن تحقیق، همونطوریم که پیش بینی میکردیمم بوده، رفته بودن پیش یکی ازونا که خودم گفتم بعد سوالاشون تموم شده گفتن کی دیگه اینو خوب میشناسه سر جم از سه نفر پرسیدن و رفتن ...
چن ساله میشناسیش؟ لباس چجوری میپوشه؟ تو کوچه وله ؟ سره کوچه وله ؟ سیگار میکشه ؟ خونوادشون چجورین ؟ نماز میخونه ؟ بهشون نگین که ما اومدیم!:biggrin:

مسجدتون نرفتن اونا از کجا میدونستن که نماز میخونین

vahid.gerrard

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
بهههههههه داش وحید
خوبی؟
ایشالا واسه نفت قبول بشی. بازم یه تاپیک پر سر و صدا براش راه بندازی :)

سلام داداش.
من؟؟؟؟!!!!قبول شدن؟؟؟؟!!!!شیب؟؟؟؟!!!!
بابا ماکه سهمیه نداریم قبول بشیم!!!
خوبه حالا تو یکی میدونی من چقد خونده بودم و چقدم خوب آزمون دادم.
ولی خدایی خیلی حیف شد منو از دست دادن.
الانم خونه نشینیم و داریم نفس میکشیم فقط.
آغا جان رفتین سر کار آمار بدین بیایم اونجا با پارتی یه کارگری برامون پیدا کنین راضی هستیم والا.ما پارتی و سهمیه نداریم.

vahid.gerrard

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
خوش اومدی.وحید جان..
مصاحبه قبول شدی؟

هه هه هه هه هه هه هه هه ...
نه عامو ما خدا زده ایم کتبی هم قبولمون نکردن.
بیخیال ایقد ازین بحثا کردیم این چندوقت تموم موهامون سفید شد.آقا رفتین سر کار میایم اونجا برامون یه کاری پیدا کنین هرچی باشه مهم نیست.والا آبدارچی هم باشه خوبه.بی استعدادم نیستیم ولی خب روزگار ما بر وفق مرادمون نبوده تا حالا.

mansour.mm20

عضو جدید
سلام داداش.
من؟؟؟؟!!!!قبول شدن؟؟؟؟!!!!شیب؟؟؟؟!!!!
بابا ماکه سهمیه نداریم قبول بشیم!!!
خوبه حالا تو یکی میدونی من چقد خونده بودم و چقدم خوب آزمون دادم.
ولی خدایی خیلی حیف شد منو از دست دادن.
الانم خونه نشینیم و داریم نفس میکشیم فقط.
آغا جان رفتین سر کار آمار بدین بیایم اونجا با پارتی یه کارگری برامون پیدا کنین راضی هستیم والا.ما پارتی و سهمیه نداریم.
وحید جان فقط میتونم بگم امیدتو از دست نده
انسان به امید زندس...
در نو میدی بسی امید است پایان شب سیه سپید است

mohsenv21

عضو جدید
سلام بچها خوبین؟
ایشالا همتون موفق باشین.

سلام وحید جاااااان
چطوری گل پسر؟
خیلی وقته خبری ازت نیست...
بعد از شنیدن خبر قبول نشدنت خیلی خیلی ناراحت شدم و اصلا حس و حال اومدن به تاپیک هم نداشتم
ایشالا هرچی خیر و صلاحته، مطمئن باش بزودی جایی که لیاقتش رو داری مشغول بکار میشی

hadishs

عضو جدید
مرسی داداش.فقط نمیدونم باید به چی و کی امید داشته باشم. و الا امید دارم.

داداش باور کن بدون سهمیه خیلی سخته! خیلی خیلی خیلی سخته!
من کلی نشستم حساب کردم، تو آزمون گاز کمتر از 10 نفر بدون سهمیه قبول شدن! پارس جنوبی کلا 130 نفر میم شیمی میخواست. 33 تا واسه شاهد، 64 تا واسه بومی و جانبازا. میمونه 33 نفر. از این 33 نفر باور کن بیشتر از 25 تاشون فرزند کارکنان بودن! آقا من رفتم روز مصاحبه با 15-20 نفر حرف زدم، همه بدون استثنا یه کدوم از این امتیازا رو داشتن. حتی یه نفر بدون سهمیه پیدا نکردم! هنوزم موندم من چطوری قبول شدم. فکر کنم خدا زیادی دوسم داره!
اما فکر کنم (حداقل امیدوارم) که فرزندای کارکنان (حداقل درس خوناشون) دیگه رقیبت نیستن. باور کن احتمال قبولیت خیلی بالاست. تو وقعا خوب بلد بودی. حداقل واسه آزمون گاز که اماده بود واقعا.
امیدت هم به خدا باشه که خودش گره گشای همه مشکلاته ;)
(البته همه اینایی که گفتم دلیل کمرنگ کردن تلاش کسایی که قبول شدن نیست به خصوص فرزندان کارکنان نفت و بومی های عزیز، اما خوب اگه خودتون رو جای بچه هایی که سهمیه ندارن بزارین میبینین که واقعا کارشون سخته دیگه)

وحیدوحید

عضو جدید
داداش باور کن بدون سهمیه خیلی سخته! خیلی خیلی خیلی سخته!
من کلی نشستم حساب کردم، تو آزمون گاز کمتر از 10 نفر بدون سهمیه قبول شدن! پارس جنوبی کلا 130 نفر میم شیمی میخواست. 33 تا واسه شاهد، 64 تا واسه بومی و جانبازا. میمونه 33 نفر. از این 33 نفر باور کن بیشتر از 25 تاشون فرزند کارکنان بودن! آقا من رفتم روز مصاحبه با 15-20 نفر حرف زدم، همه بدون استثنا یه کدوم از این امتیازا رو داشتن. حتی یه نفر بدون سهمیه پیدا نکردم! هنوزم موندم من چطوری قبول شدم. فکر کنم خدا زیادی دوسم داره!
اما فکر کنم (حداقل امیدوارم) که فرزندای کارکنان (حداقل درس خوناشون) دیگه رقیبت نیستن. باور کن احتمال قبولیت خیلی بالاست. تو وقعا خوب بلد بودی. حداقل واسه آزمون گاز که اماده بود واقعا.
امیدت هم به خدا باشه که خودش گره گشای همه مشکلاته ;)
(البته همه اینایی که گفتم دلیل کمرنگ کردن تلاش کسایی که قبول شدن نیست به خصوص فرزندان کارکنان نفت و بومی های عزیز، اما خوب اگه خودتون رو جای بچه هایی که سهمیه ندارن بزارین میبینین که واقعا کارشون سخته دیگه)

هادی جان شما دانشگاهت کجا بوده؟

hadishs

عضو جدید
هادی جان شما دانشگاهت کجا بوده؟

حالا میخوای بگی امتیاز دانشگاه بوده : )))))
شریف بودم. والا دانشگاه ما اسما که امتیازی نداشت، اما شاید رو نمره دادن مصاحبه کننده ها تاثیر داشته باشه.
یادتونه هی میگفتم که بهم گفتن نمره کتبیم پایینه!
بیشتر منظور من قبولی تو آزمون کتبی بود که بیشتر سهمیه ها توش اعمال شدن :)

آخرین ویرایش:
بالا