کجارو گذاشته؟!! من که متوجه نشدم شما چی میگین!!اقا وحیدوحید عزیز
کار شما از نظر اخلاقی درست نیست
اومدید بخش هایی از کتاب یک نفر رو که کلی زحمت کشیده رو واسه دانلود گذاشتید .. از نظر قانون کپی رایت و از نظر اخلاقی اصلا کار درستی نیست....بهر حال بازم تصمیم با خودتونه و من به نظرتون احترام میگذارم....
چند ساعته دارم زنگ می زنم به شماره ای که تو sms بود همش اشغاله ...........آخرین دفعه هم که آزاد شد هر چی زنگ خورد کسی گوشی رو بر نداشت.......................کسی موفق شده تماس بگیره صحبت کنه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
ولی من هنوز فکر میکنم حتی بعد از استخدام ممکنه توی یه برهه زمانی تست عقیدتی برای تکمیل گزینش و پرونده از همه گرفته بشهالف
پارس جنوبی
اینبار فکر نکنم بر اساس هیچ نوع ترتیبی باشه. هر کی کارای گزینشش زودتر تموم شده باشه، زودتر براش نامه رو فرستادن. البته پارس جنوبی فقط
آقا تبریک 400 تایی شدیم
اقا وحیدوحید عزیز
کار شما از نظر اخلاقی درست نیست
اومدید بخش هایی از کتاب یک نفر رو که کلی زحمت کشیده رو واسه دانلود گذاشتید .. از نظر قانون کپی رایت و از نظر اخلاقی اصلا کار درستی نیست....بهر حال بازم تصمیم با خودتونه و من به نظرتون احترام میگذارم....
آقا جان این نامه ما کی میاد خو الان 20 هست یعنی طبق گفته خودشون خو 22 مرداد نامه میاد خو.
قربون داداش خو الان امروز که یک شنبه است نامه هاتون اومده چطور تو تعطیلات نامه ها اومده ولی واسه ما خو نه .چطوری علی بیگی؟!
دلم واسه کامنت های ناامید کننده ات تنگ شده بود
ولی من هنوز فکر میکنم حتی بعد از استخدام ممکنه توی یه برهه زمانی تست عقیدتی برای تکمیل گزینش و پرونده از همه گرفته بشه
سلام کتاب مال من نیست من اصلا کتاب ننوشتم.... البته سعادت و یا توانایی این کار رو نداشتم............کتاب مال اقای محسن ناظمی هست...... جلد مشکی..... من اصلا ایشون رو نمیشناسم... کاری هم ندارم...... اما کاری که شما کردید درست نبود...............اولا اینکه من این فایل رو از تاپیک نفت برداشتم و بعید میدونم وقتی که این فایل توی اون تاپیک گذاشته شد جنابعالی هنوز کتاب رو نوشته باشید!
دوما اینکه فکر کنم قصد جفتمون کمک به دیگران باشه حالا شما توی پیغام خصوصی به دیگران کمک میکنی اما من در ملا عام کمک میکنم
سوما اینکه اون آقایی که این فایل رو گذاشته بود توی تاپیک، گفته بود که این فایل رو از پرسنل شرکت نفت گرفته
به هر حال اگر شما این سوال ها رو توی کتابتون گذاشتین پس قانون کپی رایت رو رعایت نکردین
ولی خودمونیم باز هم کتابت رو خیلی نامحسوس تبلیغ کردیا
سلام کتاب مال من نیست من اصلا کتاب ننوشتم.... البته سعادت و یا توانایی این کار رو نداشتم............کتاب مال اقای محسن ناظمی هست...... جلد مشکی..... من اصلا ایشون رو نمیشناسم... کاری هم ندارم...... اما کاری که شما کردید درست نبود...............
برید سرچ کنید ببینید این کتاب مال کیه.... درست نیست... اون بنده خدا نشسته کلی نوشته و زحمت کشیده... بعد شما گذاشتید رویه سایت... بهر حال خودتون میدونید
آقا جان این نامه ما کی میاد خو الان 20 هست یعنی طبق گفته خودشون خو 22 مرداد نامه میاد خو.
سلام کتاب مال من نیست من اصلا کتاب ننوشتم.... البته سعادت و یا توانایی این کار رو نداشتم............کتاب مال اقای محسن ناظمی هست...... جلد مشکی..... من اصلا ایشون رو نمیشناسم... کاری هم ندارم...... اما کاری که شما کردید درست نبود...............
برید سرچ کنید ببینید این کتاب مال کیه.... درست نیست... اون بنده خدا نشسته کلی نوشته و زحمت کشیده... بعد شما گذاشتید رویه سایت... بهر حال خودتون میدونید
بچه ها به این نیما اینقدر گیر ندین ! من کاری ندارما اما خب حالا اینکه ایشون کتابی تو زمینه مهندسی شیمی تبلیغ بکنن بدم نیست ! یعنی نمیدونم شاید اگر منم گاز قبول نشده بودم الان یکی میخریدم (البته شاید).
ولی خب نظره همه محترمه
پست 4000 امی هم افتخارش نصیب خودم شد
.
.
.
.
.
(بین خودمون باشه ها , چندتا پست قبلی رو تند تند زدم تا برسم به 4000)
رعایت کردن کپی رایت در ایران واجب کفائیست.و همینکه نیما جان رعایت میکنن از سایر دوستان کفایت میکند .
شرکت گاز زنگ زدم ، منشی تلفنی گذاشتن ، میگه اوناییکه کارایه گزینش شون تموم شده براشون نامه فرستادن ، بقیه هم تا کامل شدن مراحل گزینش شون باید صبر کنن ، حالاسوال بی پاسخ ما اینجاست ! کساییکه گزینش شاید رد شده باشن چی؟ چطو بفهمن که رد شدن؟ بعدش برای من 8 تیر اومدن تحقیق ، یعنی هنوز حاظر نشده ؟؟؟برای همه ی کساییکه نامه براشون اومده تحقیق اومدن یا تاریخ تحقیقشون رو میدونن؟
شرکت گاز زنگ زدم ، منشی تلفنی گذاشتن ، میگه اوناییکه کارایه گزینش شون تموم شده براشون نامه فرستادن ، بقیه هم تا کامل شدن مراحل گزینش شون باید صبر کنن ، حالاسوال بی پاسخ ما اینجاست ! کساییکه گزینش شاید رد شده باشن چی؟ چطو بفهمن که رد شدن؟ بعدش برای من 8 تیر اومدن تحقیق ، یعنی هنوز حاظر نشده ؟؟؟برای همه ی کساییکه نامه براشون اومده تحقیق اومدن یا تاریخ تحقیقشون رو میدونن؟
برای شما هنوز نامه نیومده؟ از تهران بودین درسته؟
آرزوشو به دلت میزارم رامین ...
حقته برم یکی از پستای قبلیمو پاک بکنم تا بشی3999
برا من اومدن تحقیق به شلوار لی م گیر دادن
برا من اومدن تحقیق به شلوار لی م گیر دادن