Yadavaran
عضو جدید
آقا جان من الان بایدیکشنبه برم تهران مصاحبه شرکت
شرکت راهکار صنایع نوین:انرژی اتمی کسی می دونه کارش چه هست .
آقا جان من الان بایدیکشنبه برم تهران مصاحبه شرکت
زمینه فعالیت : | بهره وری و بهینه سازی انرژی |
سلام دوستانشانستون گرفته تا تنور داغه نونو بچسبونید
چرا من هر وقت سوال میکنم کسی نیست جواب بدهسلام بچه ها الان توسامانه آزمون شرکت نفت خوندم میخوان نیرو جذب کنن کی زمان ثبت نام هست خواهش میکنم راهنمایی کنید![]()
چرا من هر وقت سوال میکنم کسی نیست جواب بده![]()
یعنی چی ؟ پس این چیه که نوشته؟شما خوندی اون سایتوسلام
نکنه تازه از خواب بیدار شدی؟
یا اینکه دوباره میخوان نیرو بگیرن؟
با این اوضاع مملکت و تشدید شدن روز به روز تحریما
یعنی چی ؟ پس این چیه که نوشته؟شما خوندی اون سایتو
www.azmoon.nioc.irکدوم سایت؟
ردیف | مقطع تحصیلی | رشته تحصیلی | تعداد | توضیح |
۱ | دیپلم | علوم تجربی- ریاضی و فیزیک- فنی و حرفهای – کاردانش | ۱۰ نفر | قرارداد از طریق شرکت تابعه |
۲ | کاردانی | مکانیک (ماشین ابزار،مکانیک خودرو،مکانیک صنایع،ماشین آلات صنایع ،جوشکاری،تاسیسات،نقشه کشی و طراحی صنعتی) | ۱۴نفر | قرارداد از طریق شرکت صنایع شیمیایی ایران |
۳ | کاردانی | الکتروتکنیک(تاسیسات الکتریکی،برق صنعتی،قدرت گرایش توزیع،قدرت گرایش پست و انتقال،برق و تاسیسات ماشینهای الکتریکی(تعمیر ونگهداری ماشینهای الکتریکی) | ۵ نفر | قرارداد از طریق شرکت صنایع شیمیایی ایران |
۴ | کاردانی | الکترونیک(الکترونیک عمومی،الکترونیک و ابزاردقیق) | ۵ نفر | قرارداد از طریق شرکت صنایع شیمیایی ایران |
۵ | کاردانی | صنایع شیمیایی(صنایع شیمیایی-بهره برداری پالایش گاز) | ۲۲ نفر | قرارداد از طریق شرکت صنایع شیمیایی ایران |
۶ | کارشناسی | مهندسی شیمی (کلیه گرایشها به استثناء پلیمر و صنایع غذایی) | ۴ نفر | قرارداد از طریق شرکت صنایع شیمیایی ایران |
۷ | کارشناسی | مهندسی برق (قدرت) | ۳ نفر | قرارداد از طریق شرکت صنایع شیمیایی ایران |
۸ | کارشناسی | مهندسی برق(الکترونیک ،کنترل ، مخابرات) | ۱نفر | قرارداد از طریق شرکت صنایع شیمیایی ایران |
۹ | کارشناسی | حسایداری | ۱ نفر | قرارداد از طریق شرکت صنایع شیمیایی ایران (محل کار دفتر تهران) |
۱۰ | کارشناسی یاکارشناسی ارشد | حقوق | ۱ نفر | قرارداد از طریق شرکت صنایع شیمیایی ایران |
۱۱ | کارشناسی یاکارشناسی ارشد | مهندسی مواد (متالورژی) | ۱ نفر | قرارداد از طریق شرکت صنایع شیمیایی ایران |
۱۲ | کارشناسی یاکارشناسی ارشد | شیمی (محض+ کاربردی+ آلی+تجزیه) | ۶ نفر | قرارداد از طریق شرکت صنایع شیمیایی ایران |
۱۳ | کارشناسی یاکارشناسی ارشد | مهندسی مکانیک (کلیه گرایشها) | ۲ نفر | قرارداد از طریق شرکت صنایع شیمیایی ایران |
۱۴ | کارشناسی ارشد | مهندسی شیمی (کلیه گرایشها به استثناء پلیمر و صنایع غذایی) | ۲ نفر | قرارداد از طریق شرکت صنایع شیمیایی ایران |
جمع کل | ۷۷ نفر |