یعنی 5 سال و خورده ای :LOL::LOL: شما چند ساله ازدواج کردین؟ (قشنگ به صفحه چت تبدیل شده:ROFLMAO:)
Aghrab Khatoon کاربر حرفه ای کاربر ممتاز دیروز ساعت 14:59 #4,681 یعنی 5 سال و خورده ای شما چند ساله ازدواج کردین؟ (قشنگ به صفحه چت تبدیل شده)
eterno کاربر فعال مهندسی مواد و متالورژی , کاربر ممتاز دیروز ساعت 15:06 #4,682 دیگه 5،6 سال که تازه حساب نمیشه من 13 ساله ازدواج کردم، سال 91 چند سالته؟
eterno کاربر فعال مهندسی مواد و متالورژی , کاربر ممتاز دیروز ساعت 19:40 #4,685 صبحونه های معمول بالاخره شام چی شد؟
eterno کاربر فعال مهندسی مواد و متالورژی , کاربر ممتاز دیروز ساعت 20:45 #4,687 شُکر آخرین لباسی که خریدی کی بود؟
plant_biology کاربر حرفه ای کاربر ممتاز دیروز ساعت 20:50 #4,688 انشالله همیشه خوب باشین آخرین لباس هفته ی قبل من تئاتر رو بیشتر از سینما دوس دارم شما چطور؟
ESPEranza کاربر حرفه ای کاربر ممتاز دیروز ساعت 20:57 #4,689 تئاتر کمدی باشه بلی چه ژانری فیلم میبینی ؟!
plant_biology کاربر حرفه ای کاربر ممتاز دیروز ساعت 21:02 #4,690 بیشتر اجتماعی و پلیسی من بیشتر به جای اینکه در مورد حالم با کسی صحبت کنم می نویسم شما چطور؟
پسر بهاری کاربر حرفه ای کاربر ممتاز دیروز ساعت 21:05 #4,691 منم همینطور ، البته داستان یه جورایی با شخصیت سازی توام وقتی مکالمه دوستانت رو تو تایپیک میخونی براشون آرزوهای خوب میکنی؟
منم همینطور ، البته داستان یه جورایی با شخصیت سازی توام وقتی مکالمه دوستانت رو تو تایپیک میخونی براشون آرزوهای خوب میکنی؟
eterno کاربر فعال مهندسی مواد و متالورژی , کاربر ممتاز دیروز ساعت 21:18 #4,692 بله دقیقا موقع خواب زود خوابت میبره یا طول میکشه تا بخوابی؟
eterno کاربر فعال مهندسی مواد و متالورژی , کاربر ممتاز امروز در 07:28 #4,694 نمیدونم اسمش فداکاریه یا نه ولی به اطرافیانم زیاد کمک میکنم و حواسم بهشون هست. صبحها که از خواب بیدار میشی چه شکلی هستی؟
نمیدونم اسمش فداکاریه یا نه ولی به اطرافیانم زیاد کمک میکنم و حواسم بهشون هست. صبحها که از خواب بیدار میشی چه شکلی هستی؟
ESPEranza کاربر حرفه ای کاربر ممتاز امروز در 08:38 #4,695 ترکیبی از پاندای کونگفوکار و استاد اودبی کودک درونت، چند سالشه ؟!
ALIREZA.F.1988 کاربر حرفه ای کاربر ممتاز امروز در 09:04 #4,696 ۱۱ اگه بهت بگن قراره ۱۵۰ سال عمر کنی چیکار میکنی؟
eterno کاربر فعال مهندسی مواد و متالورژی , کاربر ممتاز امروز در 09:27 #4,697 یه قر ریز میام همین سوال؟
eterno کاربر فعال مهندسی مواد و متالورژی , کاربر ممتاز امروز در 09:37 #4,701 شلیل انگور خرمالو کارهات رو آروم انجام میدی یا به قول معروف تیز و بزی؟
eterno کاربر فعال مهندسی مواد و متالورژی , کاربر ممتاز امروز در 09:43 #4,704 طبیعی در حد شماره 6 یا 7 رنگ موهای فانتزی تا حالا تجربه ش رو داری؟
ESPEranza کاربر حرفه ای کاربر ممتاز امروز در 09:45 #4,705 نع ، یخی دوست دارم ولی نمیتونم 🫤 کشور مورد علاقه ؟!