یعنی 5 سال و خورده ای :LOL::LOL: شما چند ساله ازدواج کردین؟ (قشنگ به صفحه چت تبدیل شده:ROFLMAO:)
Aghrab Khatoon کاربر حرفه ای کاربر ممتاز دیروز ساعت 14:59 #4,681 یعنی 5 سال و خورده ای شما چند ساله ازدواج کردین؟ (قشنگ به صفحه چت تبدیل شده)
eterno کاربر فعال مهندسی مواد و متالورژی , کاربر ممتاز دیروز ساعت 15:06 #4,682 دیگه 5،6 سال که تازه حساب نمیشه من 13 ساله ازدواج کردم، سال 91 چند سالته؟
eterno کاربر فعال مهندسی مواد و متالورژی , کاربر ممتاز دیروز ساعت 19:40 #4,685 صبحونه های معمول بالاخره شام چی شد؟
eterno کاربر فعال مهندسی مواد و متالورژی , کاربر ممتاز دیروز ساعت 20:45 #4,687 شُکر آخرین لباسی که خریدی کی بود؟
plant_biology کاربر حرفه ای کاربر ممتاز دیروز ساعت 20:50 #4,688 انشالله همیشه خوب باشین آخرین لباس هفته ی قبل من تئاتر رو بیشتر از سینما دوس دارم شما چطور؟
ESPEranza کاربر حرفه ای کاربر ممتاز دیروز ساعت 20:57 #4,689 تئاتر کمدی باشه بلی چه ژانری فیلم میبینی ؟!
plant_biology کاربر حرفه ای کاربر ممتاز دیروز ساعت 21:02 #4,690 بیشتر اجتماعی و پلیسی من بیشتر به جای اینکه در مورد حالم با کسی صحبت کنم می نویسم شما چطور؟
پسر بهاری کاربر حرفه ای کاربر ممتاز دیروز ساعت 21:05 #4,691 منم همینطور ، البته داستان یه جورایی با شخصیت سازی توام وقتی مکالمه دوستانت رو تو تایپیک میخونی براشون آرزوهای خوب میکنی؟
منم همینطور ، البته داستان یه جورایی با شخصیت سازی توام وقتی مکالمه دوستانت رو تو تایپیک میخونی براشون آرزوهای خوب میکنی؟
eterno کاربر فعال مهندسی مواد و متالورژی , کاربر ممتاز دیروز ساعت 21:18 #4,692 بله دقیقا موقع خواب زود خوابت میبره یا طول میکشه تا بخوابی؟
eterno کاربر فعال مهندسی مواد و متالورژی , کاربر ممتاز امروز در 07:28 #4,694 نمیدونم اسمش فداکاریه یا نه ولی به اطرافیانم زیاد کمک میکنم و حواسم بهشون هست. صبحها که از خواب بیدار میشی چه شکلی هستی؟
نمیدونم اسمش فداکاریه یا نه ولی به اطرافیانم زیاد کمک میکنم و حواسم بهشون هست. صبحها که از خواب بیدار میشی چه شکلی هستی؟
ESPEranza کاربر حرفه ای کاربر ممتاز امروز در 08:38 #4,695 ترکیبی از پاندای کونگفوکار و استاد اودبی کودک درونت، چند سالشه ؟!
ALIREZA.F.1988 کاربر حرفه ای کاربر ممتاز امروز در 09:04 #4,696 ۱۱ اگه بهت بگن قراره ۱۵۰ سال عمر کنی چیکار میکنی؟
eterno کاربر فعال مهندسی مواد و متالورژی , کاربر ممتاز امروز در 09:27 #4,697 یه قر ریز میام همین سوال؟
eterno کاربر فعال مهندسی مواد و متالورژی , کاربر ممتاز امروز در 09:37 #4,701 شلیل انگور خرمالو کارهات رو آروم انجام میدی یا به قول معروف تیز و بزی؟
eterno کاربر فعال مهندسی مواد و متالورژی , کاربر ممتاز امروز در 09:43 #4,704 طبیعی در حد شماره 6 یا 7 رنگ موهای فانتزی تا حالا تجربه ش رو داری؟
ESPEranza کاربر حرفه ای کاربر ممتاز امروز در 09:45 #4,705 نع ، یخی دوست دارم ولی نمیتونم 🫤 کشور مورد علاقه ؟!
eterno کاربر فعال مهندسی مواد و متالورژی , کاربر ممتاز امروز در 14:19 #4,710 ساری رو نمیدونم ولی بابل شهر بهار نارنجه، دلال ماست و شامی بابلی هم خیلی معروفه. شیرینی سرای بابل هم یه برند معروفه. چه خونهای داشته باشی، دیگه فکر تغییر خونه نمیفتی؟
ساری رو نمیدونم ولی بابل شهر بهار نارنجه، دلال ماست و شامی بابلی هم خیلی معروفه. شیرینی سرای بابل هم یه برند معروفه. چه خونهای داشته باشی، دیگه فکر تغییر خونه نمیفتی؟