یک ستاره وجود دارد در تمام عالم
اونم ستاره 2013هست
ارع
برق که میره کجا میره؟
معمولا میره خیابون بغلی واسه درآوردن حرص ماها ...
فک می کنم علت اصلی قطع شدن برق کمبود آب در سدها باشه ...
آیا مواد غذایی بسته بندی شده و افزودنی های مجاز ... مجازند عایا؟
یک ستاره وجود دارد در تمام عالم
اونم ستاره 2013هست
ارع
برق که میره کجا میره؟
کلا مواد بسته بندی شده یا بصورت کنسرو، مضر هستن برای بدن. غذایی که پخته میشه تبدیل به سم میشه. مراجعه کنید به کتابهای خامخواری.معمولا میره خیابون بغلی واسه درآوردن حرص ماها ...
فک می کنم علت اصلی قطع شدن برق کمبود آب در سدها باشه ...
آیا مواد غذایی بسته بندی شده و افزودنی های مجاز ... مجازند عایا؟
کلا مواد بسته بندی شده یا بصورت کنسرو، مضر هستن برای بدن. غذایی که پخته میشه تبدیل به سم میشه. مراجعه کنید به کتابهای خامخواری.
پرسش: انواع مواد مخدر را نام ببرید...
؟؟؟کلا مواد بسته بندی شده یا بصورت کنسرو، مضر هستن برای بدن. غذایی که پخته میشه تبدیل به سم میشه. مراجعه کنید به کتابهای خامخواری.
پرسش: انواع مواد مخدر را نام ببرید...
 علمی تر از این نبود )   گراس - شیشه - کراک - علف - ماری جوانا - حشیش - تریاک -آیس - (همینا دیگه بلدم نیستم  )مگه من موتادم:؟؟؟
گیاه خواری شنیده بودم ... خام خواری نه ....!!!
انواع مواد مخدرعلمی تر از این نبود ) گراس - شیشه - کراک - علف - ماری جوانا - حشیش - تریاک -آیس - (همینا دیگه بلدم نیستم )
من خودمم بعضیاشونو نشنیده بودم.
. من یه مدت خام خوار بودم) خیلی سخته.سوال علمی: پشه ها در طول روز به کجا میروند!؟![]()

شرمنده تشکر نداشتم، ولی:
مهاجرت انسانهای ما قبل تاریخ به قاره آمریکا که سرخپوستان پاله او ( Paleo-Indian ) نامیده میشوند در سردترین سالهای آخرین یخبندان از طریق باب برینگ با دنبال کردن ماموتها صورت گرفته که در این مورد طبق نظریه های مختلف بین 14000 تا 32000 سال پیش بوده درحالیکه مهاجرین از طریق اقیانوسیه برروی کنو ها و تکه های بزرگ چوب حدود 2000 سال پیش به این قاره راه پیدا کردند. ضمناً باب برینگ تا 12000 سال پیش خشکی بوده و بمرور این باریکه آ بی تا 10000 سال پیش درست شده است
مهندس جان ماموت ها قبل از انسان های نخستین بودن
رنگ میوهها قبل از رسیدن سبز و طعمشان ترش است، اما پس از رسیدن آبدار و شیرین و مایل به رنگ زرد میشوند. درختان گوجه سبز در نواحی معتدل بهترین رشد را دارند و در آب و هوای ملایم به رنگهای ارغوانی، قرمز، نارنجی، زرد و سبز روشن در میآیند. آب و هوای سرد باعث ایجاد رنگ قهوهای و ظاهر نامطلوب میوه گوجه سبز میشود.چرا گوجه سبز سبزه؟![]()
احتمالا زیر 20 هرتز.... جسم سیاه چیه؟؟؟؟

رنگ میوهها قبل از رسیدن سبز و طعمشان ترش است، اما پس از رسیدن آبدار و شیرین و مایل به رنگ زرد میشوند. درختان گوجه سبز در نواحی معتدل بهترین رشد را دارند و در آب و هوای ملایم به رنگهای ارغوانی، قرمز، نارنجی، زرد و سبز روشن در میآیند. آب و هوای سرد باعث ایجاد رنگ قهوهای و ظاهر نامطلوب میوه گوجه سبز میشود.
انرژی سیاه چیه؟
نمیدونم فقط شنیدم یه انرژی سیاه هست که اگر اثبات شه همهی قوانین فیزیک رو نقص میکنهعه ... چه جالب سوال منم راجع به سیاهچاله بود ...
انرژی سیاه ...یه جور ماده ی تاریک یا ستاره ی خاموش هستش که هنوزم برای ستاره شناسان مرموز و ناشناخته است ... شنیدم نظریه پیدایش جهان هستی بوده که انیشتین هم آنرا مطرح کرده ...
اطلاعاتم خیلی کمه ... اگه خودت می دونی دوس دارم بدونم
چرا صفحه نمایش گوشیا -تبلتا اینا رو با اینچ میگن مگه اینچ واحد طول نیست؟این طول چیه چطوری میشه ابعادشو فهمید؟؟؟![]()
فک کنم به نیمکره راست
دو دو تا؟
عاشق سوالت شدم 5 تا خوبه؟!!
قانون دوم نیوتن؟
چون رطوبت سطح پوست بدن را خنک مبکنه، درواقع آب گرمای بدن را میگیره تا بتونه بخار بشهچرا وقتی گرممونه عرق میکنیم؟
چون رطوبت سطح پوست بدن را خنک مبکنه، درواقع آب گرمای بدن را میگیره تا بتونه بخار بشه
چرا چشم گربه ها توی تاریکی یه نظر نورانی میرسه؟
هنگامی که در یک ماشین نشسته ایم و ماشین با سرعت در جاده حرکت می کند، ما متوجه می شویم که هر چیزی از کنار ما عبور می کند. درختان، خانه ها، جاده، حصارها، همه ی این ها در جهت عکس ما حرکت می کنند. طبیعتاً ما انتظار داریم که ماه هم این چنین از کنار ما عبور کند. هنگامی که این اتفاق نمی افتد، ما احساس می کنیم که ماه ما را تعقیب می کند. دلیل آن فاصله ی بسیار زیاد ماه از زمین است. در مقایسه با مسافتی که ماشین در ظرف چند دقیقه طی می کند، فاصله ی ماه از زمین بسیار زیاد است. بنابراین هنگامی ما در امتداد مسیری حرکت می کنیم، زاویه ای که در آن ماه را می بینیم به سختی تغییر می کند.در حقیقت اگر ما در یک مسیر مستقیم مایل ها رانندگی کنیم، زاویه ای که در آن ماه را می بینیم هیچ تغییری نمی کند.
تفاوت بازار سکولار وبازار دینی در چیست؟
1- چون خدا شوخیش گرفته وقتی که خوابی رو فقط میتونی بخوری:/خیلی سوال سختی پرسیدی ولی اگه اشتباه نکنم تفکیک اخلاق و اقتصاد بازار سکولار را بوجود می آورد و باهم بودن اخلاق و اقتصاد باعث ایجاد بازار دینی و اسلامی می شود.....
چرا مدت زمان روزه داری فاصله بین اذان صبح تا اذان مغرب است؟(تاحالا جوابی براش پیدا نکردم،بنظرم از اون سوالاییه که بدیهی است و بی جواب!!!)
اگه جوابش رونمیدونید به این سوال جواب بدید:
چرا موس از سمت راست و پایین مانیتور بیرون میره ولی از بالا و سمت چپ بیرون نمیره؟؟؟
خیلی سوال سختی پرسیدی ولی اگه اشتباه نکنم تفکیک اخلاق و اقتصاد بازار سکولار را بوجود می آورد و باهم بودن اخلاق و اقتصاد باعث ایجاد بازار دینی و اسلامی می شود.....
چرا مدت زمان روزه داری فاصله بین اذان صبح تا اذان مغرب است؟(تاحالا جوابی براش پیدا نکردم،بنظرم از اون سوالاییه که بدیهی است و بی جواب!!!)
اگه جوابش رونمیدونید به این سوال جواب بدید:
چرا موس از سمت راست و پایین مانیتور بیرون میره ولی از بالا و سمت چپ بیرون نمیره؟؟؟
آره حق با شماست...
جواب سوال دوم هم مربوط به بحث گرافیک کامپیوتره،می دونیم که تصاویر از پیکسل ها تشکیل شده اند و این پیکسلها طبق یک مدار مختصات قرارگرفته اند که مبدا این مدار گوشه بالا سمت چپه و از سمت راست و پایین تا بینهایت است.
| Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ | 
|---|---|---|---|---|
| 		

| 
اگه بخوای براساس تجربه خودت نفر بعدیت رو یک نصیحت کنی چی بهش می گفتی؟؟ | زنگ تفريح | 148 | |
| 		

| 
از نفر بعدیت یه درخواستی بکن | زنگ تفريح | 188 | |
| 		

| 
میزان زرنگی نفر بعدیت چقدره؟؟؟؟؟ | زنگ تفريح | 2 | |
| 		

| 
دلت میخواد نفر بعدیت کی باشه ؟؟؟ | زنگ تفريح | 15 | |
| 		

| 
به نفر بعدیت چی هدیه میدی؟ | زنگ تفريح | 14 |