از نفر بعدیت یه سوال علمی بپرس ...

A.8

عضو جدید
کاربر ممتاز
خانوما توانایی اولویت بندی کارها رو دارن و همزمان می تونند سه تا چهارتا کار متفاوت رو در زمان کوتاهی و بدون سر درگمی انجام بدن.
آقایون در انجام کارها بسیار کند هستن. یکی از تفاوت های عجیب بینن خانمها و آقایون اینه که خانما قبل از شروع هر کاری در مورد اون فکر می کنن و هنگامیکه با مشکل روبرو میشن دنبال راه حل می گردن ولی آقایون به سرعت دست به عمل می می شن و در صورت بروز مشکل از اون فرار می کنن...البته ناگفته نمونه هم استثناء وجود داره و هم محیط و زنتیکی اثر گذاره

javad ta

عضو جدید
کاربر ممتاز
اگه ماه درست بالای سرت باشه یعنی عمود _وزن و فشار به چه صورت تغییر میکنه؟

javad ta

عضو جدید
کاربر ممتاز

• Like
واکنش ها: ici1

blackviper210

عضو جدید
کاربر ممتاز

درود....
همونطور که میدونیم ماه باعث جذر و مد دریاها میشه.و بعلاوه، چون مرکز زمین هم از آهن جامد که لایه ای از آهن مذاب دورش رو گرفته تشکیل شده و با چرخش زمین این فلز مایع هم میچرخه و یک میدان مغناطیسی دور سیاره بوجود میاره.
و اونو به یک آهنربا تبدیل میکنه و یک میدان مغناطیسیه بزرگ....و.و.و ..
از طرفی، انسان هم چنین نیرو های پیچیده و نا خالصی را در وجود خود دارد منطقی است که چنین تصور کنیم خاصیت مغناطیسی باعث ایجاد تعادل بین اجزای بدن انسان می شه.
بعضیا میگن که این مغناطیس روی حالات روحی و عاطفی و ذهنی، انسان تاثیر میذاره.ولی این حرفها از نظر علمی ثابت نشده...
خلاصه..... :D سرتو درد نیارم..اینارو میدونستم ولی.جواب سوالتو نمیدونم :D
فقط میدونم شبهایی که ماه کامل هست بدن سنگین تر میشه..و آب بدن به بالاترین نقطه ایستایی یا مغز میره....و.و.و.
:confused:

blackviper210

عضو جدید
کاربر ممتاز
تلخ نیست!!!!!!:biggrin:

عمر پشه ها چقده؟؟؟؟

مثل مگس زندگی نکنیم!

دیروز پس از یک هفته که مگسی در خانه ام میگشت، جنازه اش را روی میز کارم پیدا کردم.

یک هفته بود که با هم زندگی میکردیم. شبها که دیر میخوابیدم، تا آخرین دقیقه ها دور سرم میچرخید. صبح ها اگر دیر از خواب بیدار می شدم، خبری از او هم نبود. شاید او هم مانند من، سر بر کتابی گذاشته و خوابیده بود.

در گشت و گذار اینترنتی، متوجه شدم که عمر بسیاری از مگس های خانگی در دمای معمولی حدود ۷ تا ۲۱ روز است.

با خودم... شمردم. حدود ۷ روز بود که این مگس را میدیدم. این مگس قسمت اصلی یا شاید تمام عمرش را در خانه ی من زندگی کرده بود. احساسم نسبت به او تغییر کرد. به جسدش که بیجان روی میز افتاده بود، خیره شده بودم.

غصه خوردم. این مگس چه دنیای بزرگی را از دست داده است. لابد فکر میکرده «دنیا» یک خانه ی ۵۰ متری است که روزها نور از «ماوراء» به درون آن می تابد و شبها، تاریکی تمام آن را فرا میگیرد. شاید هم مرا بلایی آسمانی میدیده که به مکافات خطاهایش، بر او نازل گشته ام!

شاید نسبت آن مگس به خانه ی من، چندان با نسبت من به عالم، متفاوت نباشد.

من مگس های دیگر خانه ام را با این دقت نگاه نکرده ام. شاید در میان آنها هم رقابت برای اینکه بر کدام طبقه کتابخانه بنشینند وجود داشته.

شاید در میان آنها هم مگس دانشمندی بوده است که به دیگران «تکامل» می آموخته و میگفته که ما قبل از اینکه «بال» در بیاوریم، شبیه این انسانهای بدبخت بوده ایم.

شاید به تناسخ هم اعتقاد داشته باشند و فکر کنند در زندگی قبلی انسانهایی بوده اند که در اثر کار نیک، به مقام «مگسی» نائل آمده اند.

شاید برخی از آنها فیلسوف بوده باشند. شاید در باره فلسفه ی زندگی مگسی، حرف ها گفته و شنیده باشند.

شاید برخی از آنها تمام عمر را با حسرت مهاجرت به خانه ی همسایه سر کرده باشند.

مگسی را یادم میآید که تمام یک هفته ی عمرش را پشت شیشه نشسته بود به امید اینکه روزی درها باز شود و به خانه ی همسایه مهاجرت کند…

مگس دیگری را یادم آمد که تمام هفت روز عمرش را بی حرکت بر سقف دستشویی نشسته بود. تو گویی که فکر میکرد با برخواستن از سقف، سقوط خواهد کرد. یا شاید از ترس اینکه بیرون این اتاق بسته ی محبوس، جهنمی برپاست…

بالای سر مگس مرده نشستم و با او حرف زدم:

کاش میدانستی که دنیا بسیار بزرگ تر از این خانه ی کوچک است.

کاش جرأت امتحان کردن دنیاهای جدید را داشتی.

کاش تمام عمر هفت روزه ی خود را بر نخستین دانه ی شیرینی که روی میز من دیدی، صرف نمیکردی.

کاش لحظه ای از بال زدن خسته نمیشدی، وقتی که قرار بود برای همیشه اینجا روی این میز، متوقف شوی.

آن مگس را روی میزم نگاه خواهم داشت تا با هر بار دیدنش به خاطر بیاورم که:

عمر من در مقایسه با عمر جهان از عمر این مگس نیز کوتاه تر است. شاید در خاطرم بماند که دنیا، بزرگتر و پیچیده تر از چیزی است که می بینم و می فهمم. شاید در خاطرم بماند که بر روی نخستین شیرینی زندگی، ماندگار نشوم.

نمیخواهم مگس گونه زندگی کنم. بر می خیزم. دنیا را میگردم و به خاطر خواهم سپرد که عمر کوتاه است و دنیا، بزرگ.

بزرگتر و متنوع تر از چیزی که چشمانم، به من نشان میدهد…

نگاه کردن به جلو راحت‌تر از تجزیه و تحلیل کردن گذشته است، برای اینکه شما بیشتر تمایل دارید چیزهای جدید را تجربه کنید. اما هم اکنون شما به خاطر اینکه از زمان حال فرارکنید روی آینده تمرکز کرده‌اید. زمان کافی برای کار و فعالیت‌های جدید خود اختصاص بدهید و قبل از اینکه دیر بشود کارهایی که لازم است را انجام دهید.
:D:)

yaldayi

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
این نوشته از خودته؟
عمر پشه ها رو نگفته؟
زندگی مگسی بی دردسر تره، برای بزرگ شدن خرد شدن بیشتری رو باید تحمل کرد.

blackviper210

عضو جدید
کاربر ممتاز
این نوشته از خودته؟
عمر پشه ها رو نگفته؟
زندگی مگسی بی دردسر تره، برای بزرگ شدن خرد شدن بیشتری رو باید تحمل کرد.

جملت تو حلقم...:D..;)
حلزون چند وقت میتونه بخوابه؟
1. سه دقیقه
2.سه ساعت
3. سه روز
4.سه هفته
5.سه ماه
6.سه سال
:)

blackviper210

عضو جدید
کاربر ممتاز

|PlaNeT|

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
:D....منظورم این بودکه قبولش دارم..خوب بود

شما جواب بده ایشون بلد نبودن..
1. سه دقیقه
2.سه ساعت
3. سه روز
4.سه هفته
5.سه ماه
6.سه سال

مدت زمان طولانی در خواب هس نمی دونم دقیقا چقدر شاید گزیته 5 صحیح باشه :w16:

yaldayi

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
شما جواب بده ایشون بلد نبودن..
1. سه دقیقه
2.سه ساعت
3. سه روز
4.سه هفته
5.سه ماه
6.سه سال

نگرفتی برادر،جواب ندادی پشه ها چقد عمر دارن!!

blackviper210

عضو جدید
کاربر ممتاز
30میلیارد سال نوری
زرافه
خورشید هر روز چه مقدار از وزنش را کم میکند؟

نه خیر...یک کرم خاکی هست که 55 متر طول داره...
در خورشید هرثانیه ۵۰۰ میلیون تن هیدروژن طی فرایند همجوشی هسته‌ای به هلیوم تبدیل می‌شه که فقط حدود ۵٪ آن به شکل انرژی از خورشید خارج می‌ شه...خودت حسابش کن:)
سوالاتت خوبن.سپاس..
تنها غذایی که فاسد نمیشه؟

|PlaNeT|

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
نه خیر...یک کرم خاکی هست که 55 متر طول داره...
در خورشید هرثانیه ۵۰۰ میلیون تن هیدروژن طی فرایند همجوشی هسته‌ای به هلیوم تبدیل می‌شه که فقط حدود ۵٪ آن به شکل انرژی از خورشید خارج می‌ شه...خودت حسابش کن:)
سوالاتت خوبن.سپاس..
تنها غذایی که فاسد نمیشه؟

عســـــل :w16: