اولش منم معذرت میخوام که از بحث خارج شدممنم قبول کردم
منظورم این بود که اگه دقت کرده باشی ما 2تا نمازمونم پشت هم خوندیم خوندیم و ...
ولی اونا سفت و سختن
این یه جورایی خشک بودنه
من هم معذرت خواستم که از بحث خارج میشم
پس قطعا حرفم در راستای مثالت نبوده
تو یه مثال بر دینداری زدی
منم گفتم میپذیرم خیلی خوبن
ولی اون مثالت رو میشه به خشک بودن هم تعبیر کرد
همین!
ویدا جانآخه این ایرانی ها پس چرا امام هامون رو اینقدر بزرگ کردن.بزرگتر از پیامبر هایی که بهشون وحی می شده!
چه نفعی می برند؟نفع اقتصادی؟سیاسی؟...اونم با مقدسات مردم؟
عاشورا که میشه,وقتی تلویزیون میبینم اعصابم به هم می ریزه.از حرفایی که واقعا در حد یه شعار باقی موندن.از حرکات غیر معقول مردم ما که بدون فکر کردن به دلیلشون اونارو انجام میدن و به خیال خودشون طبقه هفتم بهشت هم واسه اوناست...
محکمه ی الهی رو شنیدید؟؟
تا به حال این سوال براتون پیش اومده که ما چرا شیعه هستیم؟یا چرا پیرو اهل سنت؟؟
هرکس که اطلاعاتی در مورد تاریخچه ی این مذاهب داره یا این طور سوال ها از دغدغه های
ذهنیشه,بیاد و به من هم کمک کنه!!
ببخشید شرمندهدوست من شما ابتدا ویدا رو از صراحت در مسایل حساس بر حذر داشتی
بعد خودت اومدی و از بحثی که به هیچ وجه قصد زیر سؤال بردن اسلام درش به چشم نمیاد به صراحت نتیجه ای گرفتی که فکر میکنم در نظر خودت هم موضوع حساسیه هم صراحت در آن قدغن
منظور من اولا در مورد غیر وهابیون بود دوما در مورد احکام فقهیشون بود. بقیه چیزا بیشتر رنگ و بوی سیاست داره. والا از نظر خود منم طبق آیه قرآن تمام انسانهایی که به خدا ایمان دارند و کار نیک انجام میدن می تونن امیدوار به لطف خدا باشن چه شیعه باشن چه سنی. چه مسلمون یا یهودی یا مسیحی.دوست من آیا در نظر شما که خود رو شیعه میدانید اختلاف در مسایلی چون غدیرخم , سقیفه,خلافت نخست یا چهارم, امام بودن یا مردانی خوب بودن، و ... (که اگر دوست داشتی بازم میگم) بسیار جزییند؟!!
حجتون قبول ولی من شدید برخورد نکردمراستی من از وهابیا خوشم نمیاد خودم ولی تو که انقدر شدید برخورد میکنی بهتر نیست دقت کنی که وهابیان تمامی اسامی امامان ما رو بر دور تا دور ضریح پیامبر حک کردند؟
تحت عنون انسانهای خوب
و در آنجا من اسمی از معاویه ندیدم

اما عزیزم شما میدونید برای چی ما نمازامونو پشت هم میخونیم اما اونا جدا؟
دوست من وهابیا طبق اعتقادات خودشون خواستن چیزی از مرده رو غلط میدونن و اونجا هم که کشوریه که توش قدرت دارن این اعتقاد رو توش به اجرا در میارناینم بگم دور از انصافه که بگید وهابیون با ائمه مشکل ندارن.
منظور من اولا در مورد غیر وهابیون بود
در مورد جنگ ایران با اعراب:
همونطور که گفتم جاش اینجا نبود چون دعوا بین مسلمون و غیر مسلمونه نه شیعه و سنی
در هر صورت:هیچ راهی برای ورود اسلام به ایران وجود نداشت و مانع بزرگ دولت ساسانی بود که با زور و قدرت بر مردم حکومت می کرد و خفقان شدیدی بوجود آورده بود. برای همین بهترین راه برای خلاص کردن مردم از دست ستمگران جنگ بود.
این با جنگی که مثلا آمریکا با عراق جهت آزادی بخشی به مردم کرده متفاوته چراکه نیتهاشون متفاوته.
ابوبکر نیتش این بود که قلمرو اسلام رو گسترش بده و افراد بیشتری رو با اسلام آشنا کنه و این برای اعراب مقدس بود. لذا با خیانت هایی که اعراب مسیحی در مرزهای ساسانی به دولت ساسانی کردند و همینطور شیخ های عرب، سپاه خالد، فرمانده اسلام شهرهای مهمی در عراق فعلی رو گرفتن. در تمام این ماجراها علی دخالتی نداشت.
پس از خلیفه اول نوبت به عمر رسید. در این زمان زمزمه هایی از اسلام توی ایران به گوش مردم رسیده بود و شعارهایی مثل برادری و برابری پس از مدتها برای مردم جلوه گر می شد.
حتی زمان حمله به ایران رستم فرخزاد سپهسالار و فرمانده کل سپاه ساسانی رو بهش انگ خیانت زدن که تو به اسلام علاقه داری.
خلاصه همه اینا اینکه خلفای اول و دوم با نیت برداشتن دست ستمگر از روی سر مردم به ایران حمله کردن (ظاهری یا باطنیشو خدا می دونه)
در مورد علی هم مطمئنا تو جنگ شرکت نداشته چون خودش واصحابش عمر رو از رفتن به جنگ منع کردن. تازه با وجود علی یا عمر فرمانده سپاه ایران حتمن اینا میشدن نه کس دیگه.
یه سئوالی که برای من جواب قانع کننده ای نداره اینه:حالا هی بگید علی به عمر مشاوره داد:
اگر علی تمایل به جنگ داشت چرا در جنگ شرکت نکرد؟ چرا صحابه اصلی پیامبر همگی در کنار علی حضور داشتند و هیچ کدوم تو جنگ شرکت نکردن و حتی عمر رو از رفتن به جنگ نهی کردند؟
خیلی ها عدم حضور علی در این جنگ بزرگ رو ننگی برای علی می دونستن. چراکه می گفتن علی در این پیروزی بزرگ نقشی نداشته. برای همین با آوردن این بحث که علی به عمر مشورت جنگی داشته خواستن مثلا سهمی از جنگ به علی بدن. حتی شما اینو تو خود نهج البلاغه می تونید ببینید.
چطور ممکنه این جنگ به این مهمی که در طول تاریخ اسلام سابقه نداشته و با اون سابقه دلاوری های علی، او و یارانش اصلا در این جنگ شرکت نکردن؟ جز این بوده که اونا با این جنگ مخالف بودن؟
دوست من اطمینان داشته باش دینی که محمد آورد و بر صلح و انسان دوستی بنا نهاد، هیچ گاه نحوه ی ورود اسلام به ایران رو پسندیده نمیدونهبرای همین بهترین راه برای خلاص کردن مردم از دست ستمگران جنگ بود.
دوست من لازمه ی تمایل به جنگ شرکت در میدان نبرده؟ من ازت راجع به مشورت دادن علی (ع) پرسیدم و تو اینگونه توجیه کردی کهیه سئوالی که برای من جواب قانع کننده ای نداره اینه:حالا هی بگید علی به عمر مشاوره داد:
اگر علی تمایل به جنگ داشت چرا در جنگ شرکت نکرد؟ چرا صحابه اصلی پیامبر همگی در کنار علی حضور داشتند و هیچ کدوم تو جنگ شرکت نکردن و حتی عمر رو از رفتن به جنگ نهی کردند؟
قبول داری کمی بداهه پاسخ گفتی؟چراکه می گفتن علی در این پیروزی بزرگ نقشی نداشته. برای همین با آوردن این بحث که علی به عمر مشورت جنگی داشته خواستن مثلا سهمی از جنگ به علی بدن.

اینو خیلی درست گفتیدر کل همونطوری که قبلا گفتم، دعوای بین شیعه و سنی از نظر من مهم نیست تموم اینا سیاسیه . مهم اعتقاد به خداس حالا هر کسی به اندازه وسعش می تونه برداشتی از دین داشته باشه و اگه تو اعتقادش ثابت قدم باشه خدای مهربون می دونه باهاش چطور برخورد کنه![]()
ملیسا تازه الان مطلبت روخوندم دستت دردنکنه خداخیرت بده1000درصدباهات موافقم.........امام رضارحم ا...عبدا احیاامرنا.فرمودندخدارحمت کندبنده ای راکه امرما رازنده کند،پرسیدندامرشما چگونه زنده می شود؟فرمودند:احادیث مارایادبگیردویادبدهد.زیرسایه ی حضرت مهدی (عج)باشی
winter متوجه حرفم شدی دیگه؟
مگه من مخالفتی کردم؟
راستی این سؤالd که با لحنی حاکی از بی اطلاعی من پرسیدی؛ مگه خودت جواب دادی؟
راستی یک پرسش دیگه
پیامبر بدون مهر نماز میخوند
چرا ما در گذاشتن مهر اصرار داریم؟
(لطفا از فلسفه ی مهر و تبرک و اینا نگو؛ اینا که دلیل نمیشه)
نیازی به مستندات خاصی نیستاولا کی گفته ما (شیعیان)در گذاشتن مهر اصرار داریم؟ ما در استفاده از خاک پاک جهت سجده صحیح اصرار داریم چون محل سجده شرایطی دارد از جمله پاک بودن
دوما شما طبق چه مستنداتی میگی پیامبر بدون مهر نماز میخواندند؟

اصرار در این معنا که تا جایی که بشه برای انجام این کار خاص تلاش میکنیماولا کی گفته ما (شیعیان)در گذاشتن مهر اصرار داریم؟
دوست من موافقممطمئن باشید فرقی بین مذهب شیعه و سنی نیست این خود ما هستیم که فرق میزاریم و با این فرق قراردادن ها خودمون رو بازیچه دست خیلی ها کردیم . و بهتره دو تالار مجزا برای شناخت این دو مذهب قرار داده بشه و از مقایسه خود داری کرد .

winter متوجه حرفم شدی دیگه؟
مگه من مخالفتی کردم؟
راستی این سؤالd که با لحنی حاکی از بی اطلاعی من پرسیدی؛ مگه خودت جواب دادی؟
راستی یک پرسش دیگه
پیامبر بدون مهر نماز میخوند
چرا ما در گذاشتن مهر اصرار داریم؟
(لطفا از فلسفه ی مهر و تبرک و اینا نگو؛ اینا که دلیل نمیشه)
نیازی به مستندات خاصی نیست
از هرکی دوست دارین بپرسین
گذاشتن مهر از بعد از امام صادق جا افتاده
راستی
اصرار در این معنا که تا جایی که بشه برای انجام این کار خاص تلاش میکنیم
مثلا بعضیا در مسجدالحرام مهر تو دستشون میگیرن و وقتی به سجده میرن یواشکی میذارن زیره سرشون
منظورم از یواشکی رو بد برداشت نکنین
ولی وقتی جرأت ندارن کاریو که اونا قدغن کردن علنی بکنن میشه یواشکی
من کاری به درست و غلط کاری ندارم ولی به شخصه وقتی یه گروه از ایرانیا بدون هیچ ترسی بین صفا و مروه شعار میدادن و به قولی براءت از مشرکین(همزه با دندونه!! کدوم کلید کیبرده؟!!!) میکردن باهاشون حال کردم
بخاطره شجاعتشون ؛فقط!
winter پیامبر ما در ایران مهمان بودند؟ کی؟:پیامبر ما تو سفراشون نمازاشونو با هم میخوندن(با عرض پوزش،تو پست قبل اشتباهی شده بود که اصلاح کردم)و چون در ایران مهمان بودند لذا نمازهاشونو رو با هم میخوندند و ما ایرانیها هم اینگونه برداشت کردیم که باید هر دو نماز را با هم بخونیم

سلام دوست مناولا از زمان امام صادق خاک پاکی را که تربت امام حسین بود و حضرت صادق با خود حمل میکردند به صورت گل خشک شده جهت تسهیل در حمل ونقل درآوردند.
دوما در زمان پیامبر هم از خاک پاک استفاده می کردند نمونه اش استفاده از خاک قبر حضرت حمزه توسط حضرت زهرا است
سوما اگر برادران تسنن در موردی فقهی اشتباه عمل می کنند ما ملزم به پذیرش آن نیستیم
چهارم ابوحنیفه از ائمه چهارگانه اهل سنت سجده بر خاک را از مستحبات می داند
پنجم در مسایلی که اطلاعات کافی ندارید سکوت بهتر از شبهه ایجاد کردن است که اسلام از جاهلان بیشتر ضربه خورده تا دشمنان
یا حق

خدا رو شکر که این پنجم رو گفتی تا دوستان خود قضاوت کنن که اسلام از من جاهل صدمه خورده یا ...!پنجم در مسایلی که اطلاعات کافی ندارید سکوت بهتر از شبهه ایجاد کردن است که اسلام از جاهلان بیشتر ضربه خورده تا دشمنان
عزیزمwinter پیامبر ما در ایران مهمان بودند؟ کی؟
در کل از توضیحاتت واقعا ممنونم![]()
دلیلت به نوعی دیگه میشه گفت شاید درست بوده باشهعزیزم
من خودم هم در این زمینه مطمئن نیستم
اما دلیلش اینه
خواهش میکنم
امیدوارم کمکت کرده باشه

تاپیک نامش اشتباه بود، و شاید مثالی بس غم انگیز که شیعه خود برتر بینی کاذب داره !