از شک مقدس تا یقین ابدی

ویدا

عضو جدید
اگه واقعا دنبال جواب سوالت می گردی به من میل بزن قول می دم جواب کاملی برات پیداکنم.واماشمادوستی که می گی بریم سراغ قرآن که تحریف نشده وامکان تحریف احادیث هست:بدون که ماکتابهایی داریم که احادیث قوی دارندوبه کتب اربعه ی شیعه معروفندوجالبه که خوداهل تسنن هم به اینها استناد می کنن پس حدیث اگه قوی باشه ازنظرسندراه گشاست همیشه ،چون مانمیتونیم مستقیم قرآن روتفسیرکنیم واگه قراربه این باشه که هرکی هرجورخواست برداشت می کنه ونباید به کسی هم خورده گرفت!خدابرای قرآنش معلم فرستاده:ازحضرت رسول تا حضرت مهدی در تمام قرون وتاآخردنیا این دوباهم هستندطبق فرمایش رسول ا..._که اهل سنت هم این حدیث عترت روگاها نقل می کنن_تادرکنارحوض کوثربرپیامبرواردبشن.پس مفسرین قرآن فقط ائمه هستند.اگه کسی بیشترمی خوادبدونه بهم میل بزنه چون می ترس باتوضیح بیشتربه اهل سنت بربخوره....به من اعتمادکنید...

اگر حرفی هست همینجا بگید.مطمئن باشید اگر نوشته هاتون درست و منطقی باشند, به هیچ مسلمانی بر نمی خوره.قرار نیست کسی برنجه یا بهش توهین شه.
ما اینجا جمع شدیم که چیزی یاد بگیریم.نه اینکه تفرقه ایجاد کنیم و یواشکی حرف بزنیم.
ما در صورتی به شما اعتماد می کنیم که با استناد,بدون جانبداری و خیلی منطقی صحبت کنید.
باز هم میگم ما همه انسانیم و:
ان اکرمکم عند الله, اتقاکم...

پس مسلمان,یهودی,مسیحی...همه اسم اند.
لطفا از تفرقه افکنی بپرهیز دوست عزیز:gol:

kittleboy_87

عضو جدید
حتما!من فقط یه آدمم که سر تا پاش علامت سواله.دچار اون شک هایی هستم که به شدت امیدوارم با کمک شما دوستان خوب به یقین ابدی تبدیل شه...نیازی هم ندارم که کسی با نظرات متعصبانه یا توهین آمیزش منو راهنمایی کنه.فلق عزیز!امیدوارم شما هم از قرار دادن اطلاعات با ارزشت توی این تاپیک دریغ نکنید.باشد که به یقینی شیرین دست پیدا کنم.
از تذکر به جای شما هم بسیار ممنونم.

منم همینطورم
واقعا بعضی از سوالهام خودم رو طوری متعجب می کنه که کم می مونه شاخ در بیارم

ویدا

عضو جدید
ما داریم با هم دعوا می کنیم؟؟؟
بچه ها! آخه چرا؟ ما کنار هم جمع شدیم که متحد شیم.که دیگه نگیم: من سنی ام...تو شیعه...
((چه کسی می خواهد,من و تو ما نشویم؟؟...خانه اش ویران باد!))
من و تو رو بذاریم کنار و ما شیم.قرار نیست همه اعتقاداتمون به یه سمت حرکت کنند.
این یه امر بدیهیه که آدما طرز تفکرشون با هم فرق داره.
ما قراره در مورد اون سری از اعتقاداتمون که می دونیم صحیح اند با بقیه صحبت کنیم و سعی کنیم دوستامون رو متقاعد کنیم.اشتباهشون رو بهشون گوشزد کنیم و راهنمایی شون کنیم.
بچه ها باز هم خواهش می کنم واسه نوشته هاتون منبع ذکر کنید.
من شخصا به عنوان فردی که می خواد اطلاعات کسب کنه, هر چیزی رو قبول نمی کنم چون به صحتش مطمئن نیستم.

ویدا

عضو جدید
ملیسای عزیز!
اگه لطف کنی و واسه نوشته هات منبع ذکر کنی ممنون می شم:gol:

نه دوست من!
این چیزی نیست که من به دنبالشم...از هرکی بپرسی...من می خوام یه مرجع مطمئن تاییدش کنه.اگه می دونی , منو بی نصیب نذار
ویدا جان منظوره من از اون از هر کسی میخوای بپرسی فکر کنم در رابطه با این بود که مهر از دوران امام صادق متداول شده و ...
اونیم که گفتم از هرکی میخوای بپرس مبنی بر بدیهی بودن این بود

ولی قول میدم منبع بیارم;)

kittleboy_87

عضو جدید
اجازه بدین شروع کنیم،اینقدر بحث الکی نکنیم دیگه

آیا ما باید قرآن و فکرمون رو ( و تا حدودی احادیث رو؛چون امکان تحریفشون زیاده) ملاک قرار بدیم یا یک مرجع رو حتما باید انتخاب کنیم
بخاطر اینکه مراجع خیلی چیزا گفتن که خب با جامعه و اوضاع الآن درست نیست،مثلا در مورد بازی ورق که یک نمونه ساده است
و آیا اگر یک مرجع رو انتخاب کردیم نمیشه در مساله ای از یک مرجع دیگه استفاده کنیم؟
( من به شخصه به داشتن یک مرجع تقلید اعتقاد ندارم،البته برای خودم؛ اونقدر می فهمم که اگر در مساله ای احساس کنم خیلی حساسه و ممکنه آخرتم رو به خطر بیاندازه به چندین مرجع به جای یک مرجع مراجعه کنم-منظورم اینه که در مواقع حساس و تقریبا در همه موارد حرف یک شخص رو قبول نمی کنم،باید از چند نفر وارد به اون کار بشنوم و حتما با عقلم هم بسنجم بعد قبولش کنم)
حالا با دلیل و منبع!! لطفا بگین کار من صحیحه یا نه؟!
ممنون

FAMINE RIAN

عضو جدید
همه ی عبادت نماز خواندن نیست ( امام صادق علیه السلام )
مشکل ما تو گذاشتن مهر یا نگذاشتن نیست فکر کنین چرا تو احکام نماز و ارکان اصلی و فرعیش ما اختلاف نداریم در ضمن گذاشتن مهر برای اینه که سر نماز گذار با زمین یا فرشی که شاید نجس و نا پاک باشه تماس پیدا نکنه .
اگر مهر نباشه از یک تکه سنگ پاک استفاده کرد تاکید بر پاک بودن بیشتر از بودن حتمی مهره .
و واقعا باعث تاسفه بجای اینکه برادری ها محکم تر شه دارین تفرقه میندازین. هدف رسیدن به خداست دین چراغی در دست ماست.

araghi

عضو جدید
کاربر ممتاز
شيعيان و اهل تسنن در اصول دين باهم اختلاف دارند چون اونها به امامت و عدل به سبك شيعيان معتقد نيستند پس سعي نكنيد كه انها را بدون هر گونه اختلاف در اعتقاداتشان نشان دهيد .حتي اهل تسنن هم پنچ فرقه ميشود كه باز با هم تفاوت دارند. ولي تمام انها در توحيد هم سخن هستند كما اينكه زرتشت ،بهايي ،يهودي ،مسيحي و تمامي يكتا پرستان در توحيد مشتركند و اين اشتراك مانع از وجود تفاوت در ارايشان تخواهد بود.
اگر مسلمين قران را مبنا قرار دهند در قران اورده شده :
هرگز بهودي و نصارا (ترسايان يا مسيحيت) را به دوستي نگيريد."ولا تتخذو يهود و نصارا .......
معنيش اينه كه اگر ميخواهي مسلمان شيعه اثني عشري بماني تلاش نكن كه جمع متخالفين در ارا را در يك باندري قرار دهي.

مطمئن باشید فرقی بین مذهب شیعه و سنی نیست این خود ما هستیم که فرق میزاریم و با این فرق قراردادن ها خودمون رو بازیچه دست خیلی ها کردیم . و بهتره دو تالار مجزا برای شناخت این دو مذهب قرار داده بشه و از مقایسه خود داری کرد .

آخرین ویرایش:

ویدا

عضو جدید
همه ی عبادت نماز خواندن نیست ( امام صادق علیه السلام )
مشکل ما تو گذاشتن مهر یا نگذاشتن نیست فکر کنین چرا تو احکام نماز و ارکان اصلی و فرعیش ما اختلاف نداریم در ضمن گذاشتن مهر برای اینه که سر نماز گذار با زمین یا فرشی که شاید نجس و نا پاک باشه تماس پیدا نکنه .
اگر مهر نباشه از یک تکه سنگ پاک استفاده کرد تاکید بر پاک بودن بیشتر از بودن حتمی مهره .
و واقعا باعث تاسفه بجای اینکه برادری ها محکم تر شه دارین تفرقه میندازین. هدف رسیدن به خداست دین چراغی در دست ماست.

منم با نظرت موافقم.درسته که اصلا گذاشتن مهر یا نذاشتنش دلیل اختلاف نیست.
به نظر من وقتی ما بدونیم چرا فلان عمل رو انجام می دیم,تو انجامش با دقت تر و وسواسی تر عمل کنیم.
مثلا همین نماز خوندن...خیلی از ما , موقع نماز,به همه چی فکر می کنیم الا به جملات عربی ای که پشت سر هم مثل طوطی ها روانه زبان می کنیم و کلی هم به خود می بالیم که مسلمونیم.
دکتر شریعتی توی کتاب((پدر,مادر,ما متهمیم!)) (به همه ی شما دوستانم پیشنهاد می کنم این کتاب رو بادقت بخونید.) نوشتند با خودتون فکر کنید که یه آدم,خودش رو مرتب می کنه,بهترین لباس رو می پوشه و می ره پیش یه کسی...کلی حرف میزنه ولی نمی دونه چی داره به طرف می گه.به همه چی توجه می کنه به جز به حرف هاش...حالا آیا کار اون عاقلانه است؟؟

tebyan

کاربر بیش فعال
کاربر ممتاز
اگر مسلمين قران را مبنا قرار دهند در قران اورده شده :
هرگز بهودي و نصارا (ترسايان يا مسيحيت) را به دوستي نگيريد."ولا تتخذو يهود و نصارا .......
معنيش اينه كه اگر ميخواهي مسلمان شيعه اثني عشري بماني تلاش نكن كه جمع متخالفين در ارا را در يك باندري قرار دهي.
در مورد شیعه و سنی این آیه صدق نمی کنه
چون هیچ کدوم دچار شرک نشدن و به پیامبر خاتم اعتقاد دارن

آخرین ویرایش:

araghi

عضو جدید
کاربر ممتاز
اون آيه هم نگفته شيعه و سني چون انزمانهايي كه ايات نازل ميشد هنوز اسلام به شاخه هايش تبديل نشده بود در اين ايه به صراحت و تاكيد ميگويد با مسيحيان (تمام شاخه هايش) و يهود (تك شاخه) دوستي نكنيد به اين ترتيب بر اساس اين تاپيك و اين ايه به اين شك مقدس ميرسيم كه انها مشركند و مشركان تماما مشمول ايات 5 سوره محمد و ايات الشعرا و مائده هستند مبارك است انشالله ..........
در مورد شیعه و سنی این آیه صدق نمی کنه
چون هیچ کدوم دچار شرک نشدن و به پیامبر خاتم اعتقاد دارن

kittleboy_87

عضو جدید
خیلی ممنون که جواب دادین
مثلا با این بحثها به یقین ابدی میرسین؟؟!!! شما که همش دارین هی به هم می پرین یکی میگه من درست می گم اونیکی میگه من
بهتر نیست شروع کنین به بررسی کردئن مسائل و داخل مسائل بشین تا اینکه هنوز شروع نکرده هی واسه هم شاخ و شونه بکشین:razz:
اینجوری فایده نداره :wallbash:
شما هی میخواین دین و مذهب اون یکی رو عوض کنین:evil:
چرا هر کسی رو همونطوری که هست قبول ندارین؟؟؟:w13:

:w06::w09:

ویدا

عضو جدید
اه عنوان تاپیک خیلی قشنگه..........شک مقدس.......اما شک مقدس رو با خیلی کثیف به آدم جوابمیدن ......من تو زندگیه 20 سالم هیچوقت نشده بود از کسی سوال بپرسم و اینجوری جواب بگیرم کاربرای اینجاهم خیلی باحالن ......فکرنمیکردم که اینقدر ترسو باشن و بزدل که وقتی میبینن کسی میاد تاپیک و الکی میبنده هیچی نگن هیچی..........فکرمیکردم همتون ایرانی هستین واز اون مهمتر مسلمون و زیر حرف زور نمیرین و به کسی که بهش ظلم شده کمک میکنین اما به همون خدا که هیچکدومتون نمیشناسینش تا بهش شک مقدس کنین تواینجا نه ایرانی هست نه مسلمون .....فقط یه مشت آدم هستکه فکرمیکنن دین دارن اما هیچی از دین نمیدونن

خب شما که از دین می دونی,ایرانی و مسلمونی کمکمون کن بدونیم...اسلام واقعی ناب رو بشناسیم و آدم شیم...ما اومدیم به هم کمک کنیم و هرکس قرار باشه ا ینجا دروغ بگه متهم می شه...تاپیک از جانب مدیر محترم تالار,فلق عزیز,کنترل میشه دوست من.
ما مشتاق کشف حقیقتیم...اگر می تونی کمکمون کن!

آخرین ویرایش:

ویدا

عضو جدید
خیلی ممنون که جواب دادین
مثلا با این بحثها به یقین ابدی میرسین؟؟!!! شما که همش دارین هی به هم می پرین یکی میگه من درست می گم اونیکی میگه من
بهتر نیست شروع کنین به بررسی کردئن مسائل و داخل مسائل بشین تا اینکه هنوز شروع نکرده هی واسه هم شاخ و شونه بکشین:razz:
اینجوری فایده نداره :wallbash:
شما هی میخواین دین و مذهب اون یکی رو عوض کنین:evil:
چرا هر کسی رو همونطوری که هست قبول ندارین؟؟؟:w13:

:w06::w09:

1.من با نظرت موافقم ما فقط داریم دور خودمون می چرخیم...با دعوا کاری از پیش نمی ره
2.باید بشینیم عین بچه های خوب نظراتمون رو از یه منبع معتبر,یه کتاب با یه نویسنده که سرش به تنش بیرزه مطرح کنیم و به اجماع برسیم
3.کسی قرار نیست دین رو به کسی تحمیل کنه.قصد ما شناخت واقعیته...لا اکراه فی الدین...
4.هرکس همون طوری که هست محترمه...مهم درست فکر کردنه.آخه خدا گفته آدما رو به خاطر عقاید باطلشون بازخواست می کنه...منم واسه همین دنبال واقعیاتم...اگر کمکم کنی ممنون میشم!:gol:

phalagh

مدیر بازنشسته
دوستان عزیز یکبار دیگه خواهش میکنم خواهش میکنم با احترام با هم برخورد کنید.
اینجا قرار نیست کسی چیزی رو به کسی تحمیل کنه.
یک یادآوری هم کنم به دلیل مشغله وقت نمیکنم همه پستا رو بخونم.در نتیجه نیاز به همکاری شما دارم.
در صورتی که به پستی اعتراض داشتید گزارش کنید تا رسیدگی بشه.
از همکاریتون هم در جهت احترام به همدیگه و هم در جهت حفظ نظم کمال سپاسگذاری رو دارم.

آخرین ویرایش:

icy

عضو جدید
دوستان عزیز یکبار دیگه خواهش میکنم خواهش میکنم با احترام با هم برخورد کنید.
اینجا قرار نیست کسی چیزی رو به کسی تحمیل کنه.
یک یادآوری هم کنم به دلیل مشغله وقت نمیکنم همه پستا رو بخونم.در نتیجه نیاز به همکاری شما دارم.
در صورتی که به پستی اعتراض داشتید گزارش کنید تا رسیدگی بشه.
از همکاریتون هم در جهت احترام به همدیگه و هم در جهت حفظ نظم کمال سپاسگذاری رو دارم.

بله فلق جان......ندانسته ونفهمیده اخطارو به من دادی فقط ایکاش اول دوتا تاپیک منو میخوندی که ببینی من مستحق اینکه بی دین خونده بشم هستم؟مستحق اینکه تاپیکم بسته بشه و به جوابم نرسم هستم؟......شک واقعی اینه اگه کسی میخواد بدونه که تواین دنیا بهایی واسه پرسیدن مونده یا تمامه ارزشها برای بی چون و چرا پذیرفتنه

phalagh

مدیر بازنشسته
بله فلق جان......ندانسته ونفهمیده اخطارو به من دادی فقط ایکاش اول دوتا تاپیک منو میخوندی که ببینی من مستحق اینکه بی دین خونده بشم هستم؟مستحق اینکه تاپیکم بسته بشه و به جوابم نرسم هستم؟......شک واقعی اینه اگه کسی میخواد بدونه که تواین دنیا بهایی واسه پرسیدن مونده یا تمامه ارزشها برای بی چون و چرا پذیرفتنه
عزیزم شما اخطار نگرفتید و من فقط به شما تذکر دادم.در مورد اینکه شما رو چی خطاب کردن همونطور که گفتم متاسفانه وقت نمیکنم همه تاپیکا و پستا رو بخونم.پس شما فقط گزارش کنید تا مسئول مربوط به همون تالار رسیدگی کنه نه اینکه شخصا وارد عمل بشید.من تا اونجایی که بتونم با کاربرا همراهی میکنم و فقط یکی دو بار در موارد خیلی حاد اخطار دادم.
کاربرای این تالار از هر مرام و مسلکی که باشن برای من عزیز و قابل احترامن. و البته تنها انتطاری که دارم حفظ نظم تالار، رعایت ادب و احترام در برابر سایر کاربران و احترام به اعتقادات سایر اعضاست.که فکر نمیکنم انتظار زیادی باشه.

ویدا

عضو جدید
شک واقعی اینه اگه کسی میخواد بدونه که تواین دنیا بهایی واسه پرسیدن مونده یا تمامه ارزشها برای بی چون و چرا پذیرفتنه

دوست خوبم,icy:
اگر قرار بود ما بی چون و چرا همه ی چیز هایی که برای خیلی از اطرافیانمون ارزش اند رو می پذیرفتیم,دیگه این تاپیک زدن واسه ی چی بود؟؟
شک مقدسه اگر آخرش به یقین ابدی ختم شه...اگر قرار باشه با بحث کردن با هم , ایمان داشته مون رو هم به باد بدیم,بد ترین ضرر زندگی مون رو متحمل شدیم...
از تو هم می خوام ما رو از اطلاعات با ارزشت بی نصیب نذاری و اونا رو با ذکر منبع معتبر در اختیارمون قرار بدی...منو ببخش اگه تندی کردم :gol:

بالا