خدا نیازی به اثبات نداره...فقط کمی تفکر در عظمت کائنات جلوه خدا را روشن می کنددر این تاپیک درباره وجود خدا بحث کنیم و هر چیزی که میتونه باعث تقویت ایمان بشه مطرح کنین تا عده ای که دوست دارن خدا را بی اثرجلوه بدن و افکار مردم را خراب کنن و ایجاد شک و تردید نمایند ساکت کنیم. این تاپیک را زنده نگه دارید.
متشکرم
خدا نیازی به اثبات نداره...فقط کمی تفکر در عظمت کائنات جلوه خدا را روشن می کند
من بحث یک بحث کاملا علمی بود...اصلا به هیچ دینی کار ندارم...اول با منطق اگه خدا رو بشناسین دیگه هر چیزی رو به سادگی قبول نمی کنیمن که می دونم خدایی هست و باور دارم.در کل منظورم هر چیزی که مربوط به خدا و اسلام میشه بود تا سوتفاهم هایی که مطرح میشه را بر طرف کنیم و کسی پیدا نشه که فرموده های خدا را زیر سوال ببره.
من این چیزایی که شما می گین کاملا قبول دارم و با شما که دعوا ندارم.من میگم هر چیزی که میتونه باعث تقویت ایمان بشه را مطرح کنیم تا اونایی که شک دارن به مسائل دینی مشکلشون حل بشه و 1جور مبارزه با کسانی که برای کمرنگ کردن عقایدمذهبی مردم میکنن باشه.والسلاممن بحث یک بحث کاملا علمی بود...اصلا به هیچ دینی کار ندارم...اول با منطق اگه خدا رو بشناسین دیگه هر چیزی رو به سادگی قبول نمی کنی
چرا می گین خدا قابل اثبات نیست؟من نمیخوام بگم خدا وجد داره یا نه.
بلکه مطمئنم که خدا قابل اثبات نیست.
و هیچ کسی نمیتونه خدا را اثبات کنه.
اگر میتونید دلیل بیارید
موافقم
این گونه خدا و افریدگار کائنات حقارت انسان را به اونشان می دهد...
عظمت کائنات اثبات و جود خالقی فکور و رحیم و بخشنده است
در این تاپیک درباره وجود خدا بحث کنیم و هر چیزی که میتونه باعث تقویت ایمان بشه مطرح کنین تا عده ای که دوست دارن خدا را بی اثرجلوه بدن و افکار مردم را خراب کنن و ایجاد شک و تردید نمایند ساکت کنیم. این تاپیک را زنده نگه دارید.
متشکرم
عزيز من كسي نميخواد خدا رو واسه خدا اثبات كنه. ما خدا رو واسه خودمون اثبات ميكنيم. اين اثبات به معني همون شناخته كه شما ميفرماييد.میگم خدا اینقد نعوذبالله بیچاره شده که ما باید بریم اثباتش کنیم حالا اگه نشد چی یعنی نیست و خدا رو زیر سوال ببریم یا باید خودمون رو زیر سوال ببریم هاااااااااا؟
بهتره بریم خدا رو بشناسیم اونم در حد و وسع خودمون نه اینکه اثباتش کنیم اثبات خدا رو بزارین برای بعد که علامه تر شدیم
البته خدا رو نرید مثه این مردم خدا جو بشناسین و دنبال کنیدااااا چون ممکنه تا بیایین خدا رو پیدا کنی دیگه چیزی از اسلام نمونده باشه
وما ذراء لکم مختلفاً الوانه ان في ذلک لايه لقومٍ يذکرون( نحل - 13)
آيه بالا رو بخونيد بعد بريد عكساي تاپيك زير رو در تالار عكس ببينيد.
http://www.www.www.iran-eng.ir/showpost.php?p=841663&postcount=1
لينكو تصحيح كردم دوباره امتحان كن.تاپیکی که گذاشتید باز نکرد ولی ممنون
میگم خدا اینقد نعوذبالله بیچاره شده که ما باید بریم اثباتش کنیم حالا اگه نشد چی یعنی نیست و خدا رو زیر سوال ببریم یا باید خودمون رو زیر سوال ببریم هاااااااااا؟
بهتره بریم خدا رو بشناسیم اونم در حد و وسع خودمون نه اینکه اثباتش کنیم اثبات خدا رو بزارین برای بعد که علامه تر شدیم
البته خدا رو نرید مثه این مردم خدا جو بشناسین و دنبال کنیدااااا چون ممکنه تا بیایین خدا رو پیدا کنی دیگه چیزی از اسلام نمونده باشه
فوق العاده بود.وما ذراء لکم مختلفاً الوانه ان في ذلک لايه لقومٍ يذکرون( نحل - 13)
آيه بالا رو بخونيد بعد بريد عكساي تاپيك زير رو در تالار عكس ببينيد.
http://www.www.www.iran-eng.ir/showpost.php?p=841663&postcount=1
چرا می گین خدا قابل اثبات نیست؟
اگر خدایی نیست پس این همه آفریده های اطرافمون چی هستن؟اونا را کی افریده؟ازانسان که اشرف مخلوقاته بگیر تا طبیعت....
کدومیک از انسان ها توانایی خلق همچین چیزایی را دارن؟آدم و حوا را چه کسی آفریده؟
من نمیخوام بگم خدا وجد داره یا نه.
بلکه مطمئنم که خدا قابل اثبات نیست.
و هیچ کسی نمیتونه خدا را اثبات کنه.
اگر میتونید دلیل بیارید
اگر شر برداشته شود فقط خیر وخوبی تو دنیا میماند و دنیا یک قطبی می شود آن وقت به نظر شما دنیا بی نمک وچرت نمیشه تازه آفرینش انسان هم بی هدف میشه یکی از اهداف انسان در زندگی رسیدن به خوبی وکمال است وزمانی این موضوع تبدیل به هدف میشود که نقطه عکس آن یعنی بدی و شرارت باشدسلام،
خدا رو هم مي توان با دليل رد كرد:
برهان شر:
"یا خداوند میخواهد شر را از میان بردارد و نمیتواندیا اینکه او میتواند، اما نمیخواهد
یا اینکه نه میتواند، نه میخواهد
اگر او میخواهد اما نمیتواند پس ناتوان است
اگر میتواند اما نمیخواهد پس او شرور و نابکار است
اما اگر خداوند هم میتواند و هم میخواهد که شر را براندازد، پس چگونه است که شر در جهان هنوز وجود دارد؟"
اپیکروس 350 قبل از میلاد.
و هم اثبات كرد:
برهان وجوب و امکان
1. شکّی نیست که ممکن الوجودهایی هستند.
2. اگر مجموعه ی همه ممکن الوجودها را یکجا فرض کنیم به نحوی که هیچ ممکن الوجودی خارج از این مجموعه باقی نماند ، باز عقل حکم به ممکن الوجود بودن کلّ این مجموعه خواهد نمود. چون از اجتماع تعداد زیادی ممکن الوجود که همگی محتاج به علّت هستند ، واجب الوجود ، درست نمی شود. حتّی اگر تعداد اعضای این مجموعه بی نهایت باشند باز کلّ مجموعه ، ممکن الوجود خواهد بود.
3. پس کلّ مجموعه ی ممکن الوجودها ، محتاج علّت است.
4. حال، علّت این مجموعه یا واجب الوجود است یا ممکن الوجود است.
5. امّا ممکن الوجود نمی تواند علّت این مجموعه باشد ؛ چون طبق فرض ما ، همه ی ممکن الوجودها داخل این مجموعه هستند و خارج از این مجموعه ، ممکن الوجودی نیست که علّت این مجموعه باشد ؛ پس لاجرم ، علّت این مجموعه واجب الوجود است.
مرز بين خداباوري و بي خدايي فقط يك چيز است. فطرت آدمي. مي توان ساعت ها بر سر وجود يا عدم وجود خدا بحث كرد، بي آنكه خدا باور، بي خدا شود و بي خدا،خدا باور. خدا از روح خود در انسان دميده، پس اگر انسان با ديده بصيرت به خود نگاه كند، خدا را مي بيند و اگر با چشم عقل نگاه كند، شايد هيچ نبيند.