از روزه داری ستاره های تیم رئال مادرید تا روزه داری بعضیها !!!! ( این کجا و آن کجا؟؟؟!!! )

mfmechanics

کاربر بیش فعال
روزه‌داري ستاره‌هاي مسلمان رئال و موافقت مورينيو
يكي از بارزترين اين چهره‌ها مسعود اوزيل و سامي خديرا 2 بازيكن تيم ملي آلمان و تيم باشگاهي رئال مادريد اسپانيا هستند كه به عنوان ورزشكار حرفه‌اي در لاليگاي اسپانيا حضور داشته و ماه رمضان را ميهمان خداوند هستند.

متاسفانه شنیدم که مد شده که عده ای در ایران ( مخصوصا خانما ) تنها به نیت لاغر کردن و رو فرم اومدن بدنشون روزه می گیرن........

نیت طرف تو قلب اسپانیا کجا نیت بعضیا کجا !!!!

این کجا و آن کجا !!!!!

دوست دارم که دوستان نظرشونو بگن.........

آخرین ویرایش:

m.e.a.r

عضو جدید
کاربر ممتاز
منمم قبلا وقتی اینار ومیشنیدم خیلی روم تاثیر میگذاشت ولی بعد که فهمیدم اونایی که قبلا اینطوری گفته بودن که ما روزه میگیریم بعضی هاشون رسوایی اخلاقی پیدا کردن !دیگه به آن صورت به حرفشون اطمینان ندارم!
حالا چرا بازیکنان خودمونو نمیگی!؟پارسال من تو ورزشپاه بودم!به محض اینکه اذان داده شد اومدن زمین و تمرین کردن!حداقل برای باز کردن روزه 5 دقیقه زمان میخواد یا نه؟!

محممد آقا

عضو جدید
کاربر ممتاز
بله مهندس جان
طبیعتا اجر و پاداشها یکی نیست

اینکه خوبه متاسفانه من شنیدم عده ای فلان مقدار که گویا یک روحانی در رادیو گفته از شهر میرن بیرون و برمیگردن که روزه بهشون واجب نشه ( فلان مسافت .......خواهشا کسانیکه میدون نگن )
به خاطر سن کم ، بخاطر اینکه هوا گرمه !!!!!!!!
دلایل خودشونه

و به دادن کفاره تن میدن !!!!!!!!!

mfmechanics

کاربر بیش فعال
منمم قبلا وقتی اینار ومیشنیدم خیلی روم تاثیر میگذاشت ولی بعد که فهمیدم اونایی که قبلا اینطوری گفته بودن که ما روزه میگیریم بعضی هاشون رسوایی اخلاقی پیدا کردن !دیگه به آن صورت به حرفشون اطمینان ندارم!
حالا چرا بازیکنان خودمونو نمیگی!؟پارسال من تو ورزشپاه بودم!به محض اینکه اذان داده شد اومدن زمین و تمرین کردن!حداقل برای باز کردن روزه 5 دقیقه زمان میخواد یا نه؟!

البته نمیشه گفت که چون یه عده دچار رسوایی اخلاقی شدن، حتما اینام میشن......ولی قطعا اگه پای یکی از فوتبالیستای ایران به تیمی مثل رئال مادرید برسه، با کمال تاسف احتمالش خیلی کمه که بخواد روزه بگیره.......

پس معلومه که بازیکنامون هم متاسفانه اهل روزه نیستن......

mfmechanics

کاربر بیش فعال
بله مهندس جان
طبیعتا اجر و پاداشها یکی نیست

اینکه خوبه متاسفانه من شنیدم عده ای فلان مقدار که گویا یک روحانی در رادیو گفته از شهر میرن بیرون و برمیگردن که روزه بهشون واجب نشه ( فلان مسافت .......خواهشا کسانیکه میدون نگن )
به خاطر سن کم ، بخاطر اینکه هوا گرمه !!!!!!!!
دلایل خودشونه

و به دادن کفاره تن میدن !!!!!!!!!

متاسفانه همینطوره که شما می گین...........
واقعا جای تاسف داره.........

m.e.a.r

عضو جدید
کاربر ممتاز
البته نمیشه گفت که چون یه عده دچار رسوایی اخلاقی شدن، حتما اینام میشن......ولی قطعا اگه پای یکی از فوتبالیستای ایران به تیمی مثل رئال مادرید برسه، با کمال تاسف احتمالش خیلی کمه که بخواد روزه بگیره.......

منم نگفتم اینا هم وارد اون مسائل میشن!
یادمه اینتر یه بازیکن داشت!که به دلیل روزه داری و افت بدن مورینیو تحقیرش کرده بود ولی او باز گفته بود من روزه خواهم گرفت!که این مساله باعث اعتراض مسلمانان ایتالیا شد!
البته من تو یه باز و تعدادی از بازیکنان رو دیدم!و نمیشه به همشون نسبت داد!
اینم بگم روزه داری یک مساله شخصی بین خود فرد و خدای خودش هست!

Shahram.OTF

عضو جدید
کاربر ممتاز
از مسلمانی ارثی چه انتظاری دارین.... ؟؟؟

بنازم داداش که زدی تو خال
ما فقط اسممون مسلمون هست و ادعامون میشه شیعه علی (ع) هستیم

من طرف و میشناسم دقیقا 4تای من هیکل داره میگم چرا روزه نمیگیری میگه کم بنیه هستم !!!!!!!!!!!!

قدیما آدما باید میرفتن یه گوشه ای غذا میخوردن ...حالا امسال روزه دارا باید برن یه گوشه ای که مزاحم غذاخوردن بعضیا نشن!!

محممد آقا

عضو جدید
کاربر ممتاز
آخرین پست من

آخرین پست من

البته نمیشه این چنین گفت
فراموش نکنید که جواد نکونام در کشور اسپانیا به سر میبره و همینطور شجاعی که یادمه یه موقع که میخواستن روزه بشن با مربیشون به مشکل برخرودن و از بازیها منع شدن
پس همه رو با هم لطفا حساب نکنیم
علی دایی این همه سال در اروپا بازی کرده و همه بار روزه گرفته

در مرود این مسئله
خانم محترم چند درصد جمعیت ایران رو مسلمونا و اونم شیعه تشکیل دادن میدونید شما ؟
آیا زمان شاه ، اوایل انقلاب تعداد مسلمونا کمتر از سایر مذاهب بوده ؟

اتفاقا اون موقع ارثی تر بود اون موقع نتی وجود نداشت که مردم خیلی راحت تر از امروز در مورد ادیان تحقیق کنند اگه سوالی براشون در مرود دین پیش میومد جوابی به راحتی بگیرن .......... بعضی خانواده ها بچه هاشونو مجبور میکردن ولی امروز خیلی کمتر شده
امروز دربرخی دانشگاهها و مدارس با علم ، دین اسلام رو بهشون میشناسونن
البته پیشرفت علم در این زمینه ها موثر بوده

به این مسائل اصلا ربط نداره

بلکه عوامل اصلی ایناس

وارد شدن فرهنگ غرب در ایران و فراموش کردن اینکه ایرانی هستیم
چرا تا قبل از دولت اصلاحات این مشکلات نبود ..........چرا وقتی ماهواره ها نبودن و عده ای دم به دم دنبال شو و فیلم میگشتن تو بازارها این مسائل نبود
افراد بر روی هم تاثیر گذارند
و مسئله دیگر آخر الزمان بودن است

کسی که روزه خواری میکنه ذره ای فرهنگ نداره ..........که این از ایرانی اصیل به دور هست

البته یکی دیگر از مسائل مربوط به روزه خواری مشکلات بیماری هست که در جوونها به خاطر رو اوردن به موادی که هیچ ارزش غذایی ندارند هست
که سبب شده خیلیهاشون بیماری کلیوی ، ریوی و مواردی از این دس بگیرن

شما میدونید چند درصد جامعه سنگ کلیه دارن ؟

اما عده ای هم از عمد دس به این کارا میزنن که باز هم اول از همه نشانه بی معرفتی اونهاس و اینکه تحت تاثیر فرهنگ غربی هستن و براشون همه چی بی اهمیت شده

یکی از دوستانم تعریف میکرد
چند وقت پیش چنتا خانم با وضع خیلی فجیع تو خیابو داشتن راه میرفتن
سه تاماشین آزرا ، 206 و 405 منتظر اونا بودن
اینا میدونین یعنی چی ؟

اینا یعنی فرهنگ ستیزی ، یعنی بی غیرتی و بی حیایی

آخرین ویرایش:

sarvestan1987

عضو جدید
من که روزه نمیگیرم و خوش بحال هر کی میتونه و میگیره.
نیت روزه هر چی باشه چی؟!!! مگه چیزی نیست بین بنده و خدا .؟
به بندگان دیکه نیاد ربط زیادی داشته باشه.
و ...

sarvestan1987

عضو جدید
البته نمیشه این چنین گفت
فراموش نکنید که جواد نکونام در کشور اسپانیا به سر میبره و همینطور شجاعی که یادمه یه موقع که میخواستن روزه بشن با مربیشون به مشکل برخرودن و از بازیها منع شدن
پس همه رو با هم لطفا حساب نکنیم

در مرود این مسئله

اتفاقا اون موقع ارثی تر بود ..........چون بعضی خانواده ها بچه هاشونو مجبور میکردن ولی امروز خیلی کمتر شده
امروز در دانشگاهها و مدارس با علم ، دین اسلام رو بهشون میشناسونن

بلکه عوامل اصلی ایناس

چرا تا قبل از دولت اصلاحات این مشکلات نبود ..........چرا وقتی ماهواره ها نبودن و عده ای دم به دم دنبال شو و فیلم میگشتن تو بازارها این مسائل نبود

کسی که روزه خواری میکنه ذره ای فرهنگ نداره ..........که این از ایرانی اصیل به دور هست

البته یکی دیگر از مسائل مربوط به روزه خواری مشکلات بیماری هست که در جوونها به خاطر رو اوردن به موادی که هیچ ارزش غذایی ندارند هست

اما عده ای هم از عمد دس به این کارا میزنن که باز هم اول از همه نشانه بی معرفتی اونهاس و اینکه تحت تاثیر فرهنگ غربی هستن و براشون همه چی بی اهمیت شده

اینا میدونین یعنی چی ؟

محمد آقا.
یه سوال دارم.
چند درصد روزه دارها دچار سر درد میشن؟
میتونین تضمین بدید که این سردرد مضر نیست؟
قبلنا اینطور نبود وقتایی رو میگم که ماه رمضون تو زمستان بود.همون پزشکهایی که میگن باید 8تا 12 لیوان آب در طول روز نوشیده بشه چرا جرئت ندارن بگن نخوردن یه قطره آب بمدت 16 ساعت تو ماه رمضون چقدر خطرناکه؟
آیا بدن میدونه ماه رمضونه؟

آخرین ویرایش:

Ice Dream

عضو جدید
کاربر ممتاز
بنازم داداش که زدی تو خال
ما فقط اسممون مسلمون هست و ادعامون میشه شیعه علی (ع) هستیم

من طرف و میشناسم دقیقا 4تای من هیکل داره میگم چرا روزه نمیگیری میگه کم بنیه هستم !!!!!!!!!!!!

قدیما آدما باید میرفتن یه گوشه ای غذا میخوردن ...حالا امسال روزه دارا باید برن یه گوشه ای که مزاحم غذاخوردن بعضیا نشن!!
ممنون... بنده آبجی هستم:)
.

در مرود این مسئله

اتفاقا اون موقع ارثی تر بود ..........چون بعضی خانواده ها بچه هاشونو مجبور میکردن ولی امروز خیلی کمتر شده
امروز در دانشگاهها و مدارس با علم ، دین اسلام رو بهشون میشناسونن

بلکه عوامل اصلی ایناس

اینا میدونین یعنی چی ؟

اول اینکه یه لطفی کنید و بحث رو گروکشی سیاسی نکنید... نکنه دولت اصلاحات به غربی ها سفارش ساخت ماهواره داد اگه نه این وسیله ی دشمن شاد کن ساخته نمی شد؟؟؟!!!!
.
خب خوبیش اینه که قبول دارین حتی اون موقع هم بودن افرادی که به اجبار خونواده روزه می گرفتن....
.
ببینید یه مثلی بود موقع کنکور به ما می گفتن بد خوندن یه درس بدتر از نخوندنشه.... می دونید چرا؟؟؟ منجر به کج فهمی می شه... یکی تو جامعه اسلامی بدنیا میاد و به اجبار مسلمونه.... یکی تو خانواده مسیحی بدنیا میاد و به اجبار مسیحیه...و الی آخر... آیا اون بچه شناختی از اون دین داشته؟؟؟ مسلما نه ... وقتی بزرگ می شه سوالی براش پیش نمیاد؟؟؟ مسلما پیش میاد.... دوتا راه حل داره یا به سوالش اهمیت نده و بره مثل پدر و مادرش زندگی کنه یا دنبال جواب باشه... اینجاست که خوب خوندن اون درس بکار میاد... الان زمان قبل انقلاب نیست که یه کسروی پیدا شه و یه سری حرف خلاف مذهبتت بزنه ترورش کنن... الان کسروی تو اینترنته...تو تمام جنبه های زندگی مدرن هست... شما می گی کسی تا یه پیج دید ضداسلام نوشتن ببنده و استغفرالله بگه؟؟؟ مسلمونی که تو جهل بخواد باقی بمونه می خوام نمونه.... قبل انقلاب ازین خبرا نبود... تازه باز زمان پهلوی که یه مسائل اینچنینی بود... چرا با دوره قاجار و قبلترش مقایسه نمی کنین که همه چیز همینی بود که بود و انگار همه دنیا خلاصه شده بود تو دنیای اطراف فرد....؟؟ مگه اون دوره مردم مسلمونتر نبودن؟؟؟ بودن چون آگاهی به دین نداشتن و دنبال فهم دین نبودن... اگه اون موقع هم کسی بود که همین عوام رو به چالش می کشید مطمئن باش اکثرشون تو جواب می موندن...
الان تو دوره ای هستی که مسلمونی ارثی به کارت نمیاد... یا باید اونقدر خوب درستو بخونی که اسلامت جواب همه سوالهاتو داشته باشه و اگه نه یا به یه مسلمونی نصفه نیمه رضایت بدی و یا مسلمونی رو بذاری وبری پی کارت....
شما بخوای نخوای ماهواره هست... اینترنتم هست.... حالا آزمون خوبیه که بشه دید علمای اسلامی چقدر توان پاسخگویی به شبهه ها رو دارن... الان نسلی به جامعه وارد شده که پرسش های بیشتری داره و این گرچه که در ارتباط مستقیم با تکنولوژی های روز هست اما سیاسی کردن اون فقط انداختن بار به دوش دیگری هست... رک بگم شبهه ها هست چه شما بخواین و چه نخواین... حالا وقتشه پرسید این اسلام هست که از طرح سوالات می ترسه و توان پاسخگویی نداره یا علمای اسلام اینطور هستن؟؟؟؟

Ice Dream

عضو جدید
کاربر ممتاز
آها اینو هم یادم رفت بگم... کسی که روزه خواری می کنه بی فرهنگ نیست... بلکه فرهنگش فرهنگ اسلامی نیست...

drippy*

عضو جدید
محمد آقا.
یه سوال دارم.
قبلنا اینطور نبود وقتایی رو میگم که ماه رمضون تو زمستان بود.همون پزشکهایی که میگن باید 8تا 12 لیوان آب در طول روز نوشیده بشه چرا جرئت ندارن بگن نخوردن یه قطره آب بمدت 16 ساعت تو ماه رمضون چقدر خطرناکه؟

عزیزم تو پزشکی ثابت شده که فواید روزه داری برای بدن بیشتر از مضراتش هست
هیچ کار خدا بی حکمت نیست

JavadMessi

مدیر بازنشسته
محمد آقا.
یه سوال دارم.
کسی که روزه رو واجب کرده خودش هم این توانایی رو به روزه دارش میده:gol:

Ice Dream

عضو جدید
کاربر ممتاز
اما کسیکه میان یه جمع مسلمان بدون دلیل روزه خوری میکنه نشانه بی احترامی به اوناست
تا جمع رو چی تعریف کنیم...
تو یه جمع محدود می شه این حرف رو قبول کرد اما تو سطح بزرگی مثل کل جامعه فکر نمی کنم بشه... مگر اینکه فرهنگ جامعه به شدت اسلامی باشه که من در مورد جامعه خودمون چنین چیزی نمی بینم

JavadMessi

مدیر بازنشسته
تو یه جمع محدود می شه این حرف رو قبول کرد اما تو سطح بزرگی مثل کل جامعه فکر نمی کنم بشه... مگر اینکه فرهنگ جامعه به شدت اسلامی باشه که من در مورد جامعه خودمون چنین چیزی نمی بینم
منظور اکثریته
اکثریت هم یعنی جمعی که روزه گرفته اند به علاوه جمعی که به احترام آنها چیز نمیخورند!

mfmechanics

کاربر بیش فعال
بنده نظرات همه دوستان رو چه موافق و چه مخالف خوندم، باید به دو نکته اشاره کنم:

1. اولا اینکه منظور نظر ما تو این تاپیک کسایی هستن که مسلمان هستن و کتابشون قرآنه و ایمان دارن که کتابشون تمام و کمال از جانب خداس و هیچ شکی درش نیست. ( اونایی که می گن روزه گرفتن صحیح ضرر داره معلومه که به کلام حق شک دارن و ما با اونا کاری نداریم اصلا........ )

2. دوما اینکه ما قصد دخالت تو زندگی شخصی افراد رو نداریم و منظورمون از این تاپیک، اشاره به مسلمونایی هست که توانایی جسمیشون اجازه روزه گرفتن میده بهشون وگرنه روزه گرفتن برا کسیکه توانایی نداره به هیچ وجه واجب نیست

لطفا اول تکلیفتونو راجع به اعتقاد به قرآن روشن کنید و بعد تو این تاپیک نظر بدید، چونکه فرض ما بر اینه که کسایی که میان اینجا تو کلام خالقشون شک ندارن........

محممد آقا

عضو جدید
کاربر ممتاز
گفته بودم آخرین پستمه
به دلایلی
ولی حیفم اومد اینو نگم

خانم محترم همه ادیان روزه داری دارن !!!!!!!!!!
یکی مدت کمتر یکی بیشتر

بنابراین روزه خواری هم در تمامی ادیان بهش نهی شده

باز هم بنابراین کسی که روزه خواری میکنه به خصوص به عمد بویی از فرهنگ نبرده
و این به فرهنگ اسلامی ربطی نداره
موفق باشین

Mossit

عضو جدید
کاربر ممتاز
محمد آقا.
یه سوال دارم.

کسایی که بدن شون سالمه توی این 16 ساعت هیچ عارضه ای براشون اتفاق نمی افته پس برای افراد سالم هیچ توجیهی مورد قبول نیست. افراد ناسالم و مریض هم که تکلیف شون مشخصه.
-بعد یه مسئله ای 8 تا 12 لیوان آب در روز؟ مگه چه خبره؟ شما برو بپرس زیاده از حد آب خوردن هم ضرر داره.
-بدن بعد از مدتی به این وضعیت عادت می کنه.

sarah89

عضو جدید
کسایی که بدن شون سالمه توی این 16 ساعت هیچ عارضه ای براشون اتفاق نمی افته پس برای افراد سالم هیچ توجیهی مورد قبول نیست. افراد ناسالم و مریض هم که تکلیف شون مشخصه.
-بعد یه مسئله ای 8 تا 12 لیوان آب در روز؟ مگه چه خبره؟ شما برو بپرس زیاده از حد آب خوردن هم ضرر داره.
-بدن بعد از مدتی به این وضعیت عادت می کنه.

موافقم...
قوانین متحرک اسلامی یادمون نره و البته تبصره دوم این تاپیک مبنی بر روزه داری فرد سالم و ...
در مورد مساله آب ,به راحتی میشه آب از دست رفته را در طول بعد افطار تا سحری جبران کرد...

مشکل ما آدما اینه که فراموشکاریم...
بعضا یادمون میره همه دستورات بنفع انسانه....
قرار نیست همه ی ماورا برامون اثبات شه تا باور کنیم,بعضی وقتا فقط یه معجزه کافیه...!
ورای همه ی منطق و عقل گرائی که در خود اسلام بهش اشاره شده,شرط احتیاط ,پیروی از برخی دستورات رو واجب میکنه
مطمئنا حتی نظر فردی عاقل که حتی آگاهی از سنت های اسلامی مارو نداره,بپرسیم,حداقل فایده روزه داری رو کنترل نفس و حس برابری همه انسانها میگه...

اینجا به قول استارتر,نه میخواهیم فواید جسمانی و معنوی روزه داری رو اثبات کنیم و نه احکام شرع رو ...
تنها نکته اینجاست که اراده ی آدمی که به خدا وصله بالاترین قدرته...

زيگفريد

عضو جدید
کاربر ممتاز

دقیقا همینطوره . مسلمانی بسیاری از ماها شناسنامه ایه یعنی چون وقتی بدنیا اومدیم پدر و مادرمون مسلمان و شیعه بودند خودبخود دین و مذهب ما هم همون شد .

اگه کمی اونطرفتر بدنیا اومده بودیم مذهبمون سنی بود . اگه قدری اونطرفتر بدنیا اومده بودیم یهودی بودیم و کمی اونطرفتر مسیحی !:surprised:

اساسا یکی از بزرگترین اشکالی که در ادیان میبینم همین تحمیلی بودنشه . برای نوزاد یک روزه هم دین و مذهب تعیین میکنند و وقتی بزرگ شد و به سن رشد رسید و مطالعه و تحقیق کرد و گفت من این دین رو قبول ندارم بهش میگن نخیر حق نداری قبول نداشته باشی . همینه که هست وگرنه میشی مرتد و با شمشیر باید گردنتو بزنند . :eek:

زيگفريد

عضو جدید
کاربر ممتاز
خوشحالم که من در یک شرکت بخش خصوصی کار میکنم و اونجا کسی به نماز و روزه کسی کاری نداره .

هر کس میخواد روزه بگیره ازاده و هر کس هم روزه نمیگیره همینطور .

ای کاش همه جامعه اینطور بود تا شاهد اینهمه ریا و تظاهر نبودیم . اگر سری به ادارات دولتی بزنید بخوبی منظورمو درک میکنید .

sacred

عضو جدید
کاربر ممتاز
من به شخصه به روزه اعتقاد دارم!!!!
زیادن کسایی که به دلیل ضعف با کمی سردرد یا یک بار سیاهی رفتن چشماشون و ترس از بالا رفتن نمره چشم روزه نمیگیرن!
تمام مرجع تقلید های ما گفتن اگه دکتر بهت میگه نگیر بار هم بر گردن خودته خودت ببین میتونی یا واقعا نمیتونی!
مادر بزرگم هر روز روزی چند تا قرص میخوره دو یا سه روز روزه گرفت حالش خیلی بهتر از قبل شد! من خودم بچه بودم لاغر بودم همه میگفتن روزه نگیریاااا گرفتم اشتهام خوب شد!
خیلیا رو میشناسم که چشماشون ضعیف و روزه هم میگیرن!
اقا اینا همش کلا شرعیه!
روزه میگیری که حس ضعف و سختی و تحمل کنیم دیگه!
خدا گفته هر کاری که باعث میشه روزه نگیری و کنار بذار روزتو بگیر!
دکتر های خوب میگن این یک ماه استراحت خیلی خوبه باسه معده و بدن!
اقا جان سر کار دانشگاه کلاس خرید نروووووووووووووووووووووو روزتو بگیر!!!! والا!

sacred

عضو جدید
کاربر ممتاز
یکی از خواص پزشکی روزه و فواید روزه از دیدگاه پزشکیhttp://mhashemi37.blogfa.com/post-45.aspx

1)اگر در طول سال، پیشامدهای ناگواری اعم از سوء‌تغذیه ترشحات غددی را به‌هم زده باشند روزه می‌تواند تعادل مجددی بین آنها برای مدت‌ها برقرار سازد. 2) روزه‌داری حتی در کسانی که لاغر یا دارای وزن طبیعی هستند، باعث می‌شود بدن چربی‌های قبلی را بسوزاند و پس از پایان دوره روزه‌داری، به جای آنها چربی تازه و مناسب‌تری را جایگزین کند.برای افرادی هم که چربی ذخیره‌ای زیادی در بدن خود دارند، فرصت مغتنمی فراهم می‌شود تا مقداری از آنها را برای تولید انرژی به مصرف رسانند و از اضافه وزن خود بکاهند.
3)یکی از مهم‌ترین فواید روزه‌داری بهبود وضعیت بدن و تناسب اندام است که با سوخت بافت چربی و کاهش انرژی دریافتی میسر می‌شود.
بنابراین درصورتی که فرد روزه‌دار توصیه‌های بهداشتی را رعایت کند، به‌طور طبیعی بعد از ماه رمضان، به‌دلیل کاهش چربی‌های بدن باید تا چند کیلوگرم کاهش وزن پیدا کند. در سال‌های اخیر به‌دلیل عادات و رفتارهای غلط غذایی، روزه‌داری نه تنها موجب کاهش وزن نمی‌شود و تهیه انواع و اقسام خوراکی‌ها و شیرینی‌های مختلف در مهمانی‌های افطار نه‌تنها موجب از بین بردن اثرات معنوی روزه شده بلکه با اسراف و پرخوری سرانجام اضافه وزن و چاقی را به همراه دارد

sacred

عضو جدید
کاربر ممتاز
«يا ايّها الّذين آمنوا كُتب عليكم الصيام كما كتب علي الّذين من قبلكم لعلّكم تتّقون»[1]؛ اي كساني كه ايمان آورده‌ايد روزه بر شما واجب شد كما اين كه (هم چنان كه) بر كساني كه قبل از شما بودند واجب شده بود، شايد پرهيزكار شويد و تقوا پيشه كنيد.
اولين و بزرگترين فايدة روزه تقوا است، و آن خود سودي است كه عايد خود شما مي‌شود و فايده داشتن تقوي، مطلبي است كه احدي در آن شك ندارد، چون هر انساني به فطرت خود اين معنا را درك مي‌كند، و اگر بخواهد به عالم طهارت و رفعت متصل شود، و به مقام بلند كمال و روحانيت ارتقا يابد، اولين چيزي كه لازم است بدان ملتزم شود، اين است كه از افسار گسيختگي خود جلوگيري كند، و بدون هيچ قيد و شرطي، سرگرم لذت‌هاي جسمي و شهوات بدني نباشد، و خود را بزرگتر از آن بداند كه زندگي مادي را هدف بپندارد، و سخن كوتاه آن كه از هر چيزي كه او را از پروردگار تبارك و تعالي مشغول سازد بپرهيزد. و اين تقوي تنها از راه روزه و خودداري از شهوات به دست مي‌آيد. و نزديك‌ترين راه و مؤثرترين رژيم معنوي و عمومي‌ترين آن به طوري كه همه مردم در همه اعصار بتوانند از آن بهره‌مند شوند، و نيز هم اهل آخرت از آن رژيم سود ببرد، و هم شكم بارگان اهل دنيا؛ عبارت است از شهوت، خودداري از شهوتي كه همه مردم در همه اعصار مبتلاي بدانند، ‌و آن عبارت است از شهوت شكم از خوردن و آشاميدن، و شهوت جنسي كه اگر مدتي از اين سه چيز پرهيز كنند، و اين ورزش را تمرين نمايند، به تدريج نيروي خويشتن داري از گناهان در آنان قوت مي‌گيرد، و نيز به تدريج بر ارادة خود مسلط مي‌شوند، آن وقت در برابر هر گناهي، عنان اختيار از كف نمي‌دهند و نيز در تقرب به خداي سبحان دچار سستي نمي‌گردند، چون پرواضح است كسي كه خدا را در دعوتش به اجتناب از خوردن و نوشيدن و عمل جنسي كه امري مباح است اجابت مي‌كند قهراً در اجابت دعوت به اجتناب از گناهان و نافرماني‌ها، شنواتر، مطيع‌تر خواهد بود، اين است معناي آن كه فرمود: «لعلّكم تتقون»[2]. ضمنا در آيات 187 سوره بقره، 92 سوره نساء و 89 و 95 سوره مايده و 35 سوره احزاب و 4 سوره مجادله خداوند از آثار روزه پذيرش توبه و پاداش نيك و... بشارت داده است.