پس سعی کن دیگه اونجوری صدام نکنیولی من که میگفتم بابابابی جواب میدادی که
![]()
من اسممو دوست دارم چون به قول خیلی ها هم آهنگ خوبی داره هم اسم گله نسترن
بعدشم عشقم بهم میگه حنا
چراشو نمیتونم بگم ولی عاشق هر2تا عشقمم
از وقتی مدیر شدی قراره جلو همه بابامدیر صدات کنم دیه کهپس سعی کن دیگه اونجوری صدام نکنی
چون جواب نمیدم![]()
حالا که همه اسمشونو دوس دارن ....من مرده ی اسمم هستم.
اکثر اسم هرکس واسه خودش تبدیل به عادت میشه و در آخر یه اسم کسل کننده !
حتی اگه اون اسم از نظر بقیه یه اسم خوب و زیبا و متناسب باشه
فکر کنم افراد کمی هستند که بعد 30 - 40 سال باز هم نسبت به اسمشون احساس خوبی دارند !
اسم من همیشه واسم تازگی داره
به خاطر اینکه اسم بابک همیشه سر زبانهاست و به نیکی ازش یاد میشه (الان هم داره فیلمش پخش میشه و دارم ضبطش میکنم)
و فکر کنم یکی از دلایلی هم که نسبت به اسمم همیشه احساس خوبی دارم اینه که سعی کرده ام راه بابک رو ادامه بدم![]()
معنیه مریمو!!!معنی اسمت رو میدونی ؟
اسمت چیه ؟ چرا دوستش داری؟ معنیش چیه ؟
خوب کیوان اسم یه سیاره زیبا بزرگ و باشکوه تو منظومه شمسیه.که اونجا به معنی پاسبان فلک استمیشه بیشتر توضیح بدی ؟
چرا خوشت میاد کیوان جان ؟ معنیش چیه ؟
خوب کیوان اسم یه سیاره زیبا بزرگ و باشکوه تو منظومه شمسیه.که اونجا به معنی پاسبان فلک است
ولی کیوان از دو کلمه( کی )= پادشاه و بزرگ همچنین کلمه( وان) = نگهدار و نگهبان و حامی است
که هر دو کلمه از زبان فارسی پهلوی گرفته شده.
همچنین کیوان نام یکی از دبیران دانشمند در دربار ساسانی نیز میباشد که سرامد علم در زمان خود بود.
دقیق نچبله عزیز معنی مریم.......
دقیق نچ![]()
خواهش میکنم.شرمنده نکنچه جالب و عالیییی...............من نمی دونستم.......مرسی................
من نگفتم بدش میادبه نظر من اشتباه می کنی بابک جان من تا حالا کسی رو ندیدم که اول از اسمش خوشش بیاد و بعد زده بشه............هر کس بدش میومده همیشه این احساس رو داشته ......
میسی میسیمریم رو مسیحیا میگم ماریا و ماریا یعنی دریاها.............تو همین کتاب نوشته شده بود.......
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
م | طوری زندگی کن که اسمت با جسمت زیر خاک نرود | گفتگوی آزاد | 0 | |
![]() |
دوست داری اسمت چی باشه؟ | گفتگوی آزاد | 117 | |
![]() |
-: اسمت چيه؟! ----- +: صدتومني!!!! | گفتگوی آزاد | 1 | |
![]() |
میدونی اسمت به زبان بلبلی چی میشه | گفتگوی آزاد | 7 | |
![]() |
دوست داشتي اسمت چي بود؟؟؟؟؟؟ | گفتگوی آزاد | 1 |