از اسمت خوشت میاد ؟

آیدا..

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
من اسممو خیلی دوست دارم چون سرزندگی و نشاط میاره

nastaran-20

عضو جدید
کاربر ممتاز
من اسممو دوست دارم چون به قول خیلی ها هم آهنگ خوبی داره هم اسم گله نسترن
بعدشم عشقم بهم میگه حنا
چراشو نمیتونم بگم ولی عاشق هر2تا عشقمم

eye to eye

عضو جدید
منم دوست دارم اسممو اما یه مشکل داره همه فکر میکنن پسرم.تو دانشگاه استادا وقتی اسممو میخوندن همه میگفتن آقای ......ولی با این حال دوستش دارم معنیشم میشه باوقار یکی از اسامی خدا هم هست

bita.m

عضو جدید
کاربر ممتاز
منم اسممو دوست دارم معنیش واضحه بی تاا . یعنی تا نداره .مثل نداره.
واللا منو همه چی صدا میکنن دوستام الا بی تا.بیتی بیتول حالا هرچی صدام کنن من عاشق اسمم.

ZEUS83

عضو جدید
کاربر ممتاز
اسممو خیلی دوست دارم . چون همنام مامان بزرگم خدا بیامرز هستم . ماها صداش میکردیم بی بی ماهپری.

منم تو شناسنامه ماهپری هستم اما از بچگی خانواده و اشناها ماهی صدام میکنن دوستام بیشتر پری صدام میکنن . اما فقط یک نفر بود که اسم ماهپری رو زیاد نمی پسندید و منو پریما صدا میکرد ( اونم خدا بیامرزه )

به قول استادم پری ماه نشین هستم . برای همین محل سکونتمو نوشتم کره ماه

j0o0o0o0o0di

عضو جدید
کاربر ممتاز
اسممو خیلی دوس دارم اما با کارایی که میکنم خیلی وقتا به این نتیجه میرسم که لیاقت اسممو ندارم...

Atishpare_Shahi

عضو جدید
کاربر ممتاز
اسممو خیلی دوست دارم ولی دلم میخواست اسمم ایرانی باشه...
حتما برا بچه خودم یه اسم ایرانی با یه معنی خیلی قشنگ انتخاب میکنم...

samira.bas

عضو جدید
کاربر ممتاز
اکثر اسم هرکس واسه خودش تبدیل به عادت میشه و در آخر یه اسم کسل کننده !
حتی اگه اون اسم از نظر بقیه یه اسم خوب و زیبا و متناسب باشه

فکر کنم افراد کمی هستند که بعد 30 - 40 سال باز هم نسبت به اسمشون احساس خوبی دارند !

اسم من همیشه واسم تازگی داره
به خاطر اینکه اسم بابک همیشه سر زبانهاست و به نیکی ازش یاد میشه (الان هم داره فیلمش پخش میشه و دارم ضبطش میکنم :D)
و فکر کنم یکی از دلایلی هم که نسبت به اسمم همیشه احساس خوبی دارم اینه که سعی کرده ام راه بابک رو ادامه بدم

به نظر من اشتباه می کنی بابک جان من تا حالا کسی رو ندیدم که اول از اسمش خوشش بیاد و بعد زده بشه............هر کس بدش میومده همیشه این احساس رو داشته ......

merlin-mina

عضو جدید
کاربر ممتاز
من اسممو دوس دارم
مامانم واسم انتخاب كرده
مهني آبگينه يا جام شراب و همچنين نام يه پرنده سخنگوه كه من خيلي دوسش دارم

entezar89

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
میشه بیشتر توضیح بدی ؟

چرا خوشت میاد کیوان جان ؟ معنیش چیه ؟
خوب کیوان اسم یه سیاره زیبا بزرگ و باشکوه تو منظومه شمسیه.که اونجا به معنی پاسبان فلک است
ولی کیوان از دو کلمه( کی )= پادشاه و بزرگ همچنین کلمه( وان) = نگهدار و نگهبان و حامی است
که هر دو کلمه از زبان فارسی پهلوی گرفته شده.
همچنین کیوان نام یکی از دبیران دانشمند در دربار ساسانی نیز میباشد که سرامد علم در زمان خود بود.

samira.bas

عضو جدید
کاربر ممتاز
خوب کیوان اسم یه سیاره زیبا بزرگ و باشکوه تو منظومه شمسیه.که اونجا به معنی پاسبان فلک است
ولی کیوان از دو کلمه( کی )= پادشاه و بزرگ همچنین کلمه( وان) = نگهدار و نگهبان و حامی است
که هر دو کلمه از زبان فارسی پهلوی گرفته شده.
همچنین کیوان نام یکی از دبیران دانشمند در دربار ساسانی نیز میباشد که سرامد علم در زمان خود بود.

چه جالب و عالیییی...............من نمی دونستم.......مرسی................

Sarp

مدیر بازنشسته
به نظر من اشتباه می کنی بابک جان من تا حالا کسی رو ندیدم که اول از اسمش خوشش بیاد و بعد زده بشه............هر کس بدش میومده همیشه این احساس رو داشته ......
من نگفتم بدش میاد :D

گفتم واسش عادی میشه
تازگیش رو از دست میده