ارشد94

وضعیت
موضوع بسته شده است.

mohsen-english

عضو جدید
از سری آزمون های آنلاین رایگان زیر ذره بین هم اکنون آخرین آزمون جامع یا آزمون هشتم زبان عمومی ارشد زیر ذره بین در حال برقراری است.
در هر ساعت از روز می توانید تنها یکبار در آزمون شرکت نمایید.

لازم به ذکر است شرکت در این آزمونها کاملا رایگان می باشد و به دلیل اینکه اولین آزمون جامع است تعداد بسیاری از داوطلبین در حال رقابت هستند.
این آزمون تا ساعت ۲۴ روز شنبه ۱۱ بهمن باز خواهد بود و پس از آن حذف خواهد شد.
زمان آزمون ۱۳ دقیقه است و در انتها پاسخنامه ای کاملا تشریحی با معنای کلیه سوالات به درخواست دانشجویان در آن درج شده است دریافت می نمایید.

این آزمون از این لینک قابل دسترسی است.
علاوه بر این آزمون رایگان ، دو سری سوالات رایگان جدید آزمون زبان عمومی با پاسخ های کاملا تشریحی به مدت سه روز روی سایت برای دانلود رایگان قرار خواهد گرفت.

به امید کنکوری خوب برای تمامی جوانان سرزمینمان.
generalenglish.ir

peyman_beh

عضو جدید
سلام، آزمون امروز پارسه به نظرم یه جورایی دست گرمی بود، بودن سوال هایی شبیه که قبلا دیده بودم و سوال کنکورهای سال های قبل بودن به همین خاطر خیلی روو نتبجش نمیشه چیز خاصی گفت، البته از لحاظ مرور یه سری مطالب مفید بود.
ریاضی 36 سیالات 41 جامدات 35 ارتعاشات 38
البته سوال نایکئوست کنترلش به نظرم اشتباه حل کرده ولی خب بعیده که درستش کنن.

معادلات 93 هم به نظرم نسبت به سال های گذشته سخت تر هست ولی اگه با تمرکز و حوصله بری سراغشون حل میشن. مهم رفع استرس لحظه سر جلسه اس وقتی با این جور سوال ها مواجه میشی. . .

M.ARIABOY

عضو جدید
بچه معادلات كنكور 93 واقعا سخته يا براي من خيلي سخته ؟

س تااولیش راحت بود
39-40-41 اسون بود
42 فرمولش یادم نبود
بنظرم متوسط بوذ من 4 تا درست 1 غلط زدم
البته بجز معادله بسلش کخیلی سخت بود
مهندس شیما سوال 57 کجاشو مشکل داشتید؟؟

M.ARIABOY

عضو جدید
سلام، آزمون امروز پارسه به نظرم یه جورایی دست گرمی بود، بودن سوال هایی شبیه که قبلا دیده بودم و سوال کنکورهای سال های قبل بودن به همین خاطر خیلی روو نتبجش نمیشه چیز خاصی گفت، البته از لحاظ مرور یه سری مطالب مفید بود.
البته سوال نایکئوست کنترلش به نظرم اشتباه حل کرده ولی خب بعیده که درستش کنن.

معادلات 93 هم به نظرم نسبت به سال های گذشته سخت تر هست ولی اگه با تمرکز و حوصله بری سراغشون حل میشن. مهم رفع استرس لحظه سر جلسه اس وقتی با این جور سوال ها مواجه میشی. . .

مهندسی 93 واقعا سخت بود

meko

کاربر فعال

معادلات امروز پارسه خیلی سخخخخخخت بود.

ریاضی 60
سیالات 40
جامدات 20
دینامیک 60

mech.shima

دستیار مدیر مهندسی مکانیک
کاربر ممتاز
س تااولیش راحت بود
39-40-41 اسون بود
42 فرمولش یادم نبود
بنظرم متوسط بوذ من 4 تا درست 1 غلط زدم
البته بجز معادله بسلش کخیلی سخت بود
مهندس شیما سوال 57 کجاشو مشکل داشتید؟؟

به نظرمنم معادلاتش سخت بود اما قابل حل بودن فقط باید تمرکز میکردیم
من بعد امتحان دوتای دیگه ش رو تونستم جواب بدم ولی وقتی داشتم ازمون میزدم نتونستم تمرکز کنم
به نظرم خیلی مهمه سرجلسه باانرژی بری سوال حل سوالا و از هیچ تستی نترسی

سوال 57مگه انرژی نقطه mاز nبیشتر نیست پس چرا ازmبه nنباشه؟

جواب سوال 99روهم میشه بگید؟کدوم گزینه؟!

kmeisam

عضو جدید

من بعد امتحان دوتای دیگه ش رو تونستم جواب بدم ولی وقتی داشتم ازمون میزدم نتونستم تمرکز کنم

سلام
سوال 57 تغییرات آنتروپی رو برای دو حالت m به n و حالت n به m حساب کنین
یکی از جواب ها منفی میشه ، که جریان امکان نداره تو این حالت باشه چون قانون دوم رو نقض میکنه

M.ARIABOY

عضو جدید

مهندس،شما تغییر انتروپی رو بگیر
انتروپی سیستم منهای انتروپی محیط، محفظهمون ادیاباتیک بود،پس انتروپی محیط صفرهستش
بعدش میریم سراغ انتروبی سیستم،یا جرم،انتروپی ب هیچ وجههههههههه نباید منفی بشه،ب هیچ وجه،پس هر طرف انتروپی منفی شد جریان برعکسه
یا حتی اگه جفت انتروپی ها مثبت بود اون سمتی ک انتروپی کمتره به سمت انتروپی بیشتر درجریانه

• Like
واکنش ها: meko

محمد 435

عضو جدید
سلام بچه ها . من نظراتو همیشه خوندم ولی چون رمزم فراموش شده بود پست نمیزاشتم
میخوام ببینم شما چه جوری سر جلسه تست میزنید؟ مثلا اطلاعاتو مسله رو اول یادداشت میکنید یا مستقیم برای حل از فرمول استفاده میکنید؟ روش خوندن تست چه جوریه. اگه یه بار تستو خوندیم یه سری جاهاشو نفهمیدیم. بریم تست بعد یا باز بخونیمش؟ زمانبندی میکنید بهصورت منظم یا مثلا بعد از یه مدتی ساعتو میبینید که چقدر گذشته؟
من تو باکس ریاضی . ریاضی مهندسیو و معادلات مرتبه 2 و عدد مختلطو انتگرال سه گانه رو حذف کردم.تو باکس دینامیک فقط یه مقدار کنترل خوندم. تو باکس جامدات همشو خوندم. تو باکس سیالات هم جریان تراکم پذیر و سیال ایده ال رو نخوندم. از اتقال هم جابجایی و مبدلو نخوندم.
ایا مبحثی هست که تستاشو بشه زد و الان بخونم از نخونده هام؟
ببخشید که خیلی حرف زدم. خیلی وقت بود حرف نزده بودم!

sabu

عضو جدید
جواب ارشد مکانیک 93

جواب ارشد مکانیک 93

سلام و خسته نباشید. بنده کتاب سنجش رو گرفتم کنکور 93 توش نیست. البته سوالات رو از سایت سنجش گرفتم ولی
جواب تشریحی نداره.:que::que::que:
دوستان کسی هست که لطف کنه جواب تشریحی باکش جامدات و سیالات و دینامیک رو بذازه برام.
با تشکر و آرزوی بهترین ها

meko

کاربر فعال
سلام و خسته نباشید. بنده کتاب سنجش رو گرفتم کنکور 93 توش نیست. البته سوالات رو از سایت سنجش گرفتم ولی
جواب تشریحی نداره.:que::que::que:
دوستان کسی هست که لطف کنه جواب تشریحی باکش جامدات و سیالات و دینامیک رو بذازه برام.
با تشکر و آرزوی بهترین ها
همه ی باکس ها هست
http://s5.picofile.com/file/8167550368/جواب_93.pdf.html

call_of_omid

عضو جدید
سلام و خسته نباشید. بنده کتاب سنجش رو گرفتم کنکور 93 توش نیست.

سال 93 به صورت ضمیمه نمایشگاه اضافه شده بوده! یعنی کتابی نیست، شبیه جزوست!

دوباره باید تاکید کنم که پاسخ دهیش افتضاحه! هموجور تناقض با نائی، مدرسان، پارسه...

M.ARIABOY

عضو جدید
سه روز دیگه بچه ها
فقط سه روز وقت برای مرور مونده
من نمیونم چرا انقد بیشتر شده نت اومدنم،اینجا بهم روحیه میده

sabu

عضو جدید
سال 93 به صورت ضمیمه نمایشگاه اضافه شده بوده! یعنی کتابی نیست، شبیه جزوست!

دوباره باید تاکید کنم که پاسخ دهیش افتضاحه! هموجور تناقض با نائی، مدرسان، پارسه...

سلام.دمتون گرم.باکس سیالات و ترمو با حل دکتر صادقی و دکتر کوثری رو پیدا کردم.
الان هم برای بقیه حل تشریحی که سایت کنکور گذاشته بود را گرفتم خوبه بد نیست.
http://dl.konkur.in/post/93/07/PT-arshad93/mechanic-Arshad93-P[www.konkur.in].rar
موفق باشید

ehsan esf

عضو جدید
خدايي چرا اين مقاومت اين طوريه

اي بابا
تا چند فته پيش همه اش را يادم بوده الان هر جا را باز ميكنم همش حس ميكنم يادم نيست
نميدونم برا استرسه يا چيز ديگه
ولي حس بديه

• Like
واکنش ها: meko

M.ARIABOY

عضو جدید
فک کن! بچه ی 4 روزه هم باید بره کنکور بده! آخه این انصافه ؟:(
اینی ک گفتی یعنی چی؟؟؟؟؟
خدايي چرا اين مقاومت اين طوريه

اي بابا
تا چند فته پيش همه اش را يادم بوده الان هر جا را باز ميكنم همش حس ميكنم يادم نيست
نميدونم برا استرسه يا چيز ديگه
ولي حس بديه

اره واقعا سخته و زیاد
من ی ربع پیش مقادمتو برای اخرین بار دوره کردم
اگه وقت داری ی بارم دورش کن ف7-6 ساعت وقت میبره

meko

کاربر فعال
اینی ک گفتی یعنی چی؟؟؟؟؟

اره واقعا سخته و زیاد
من ی ربع پیش مقادمتو برای اخرین بار دوره کردم
اگه وقت داری ی بارم دورش کن ف7-6 ساعت وقت میبره

یعنی من دیگه . دیروز تولدم بود چهارشنبه 15ام هم چهار روزمه :D

من از مقاومت فقط دایره مور رو خوندم . أی شانسم بزنه 2تا سوال از دایره مور بدن. أی شانسم بزنه ، أی بزنه :biggrin:

amir-sky

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
سلام بچه ها . من نظراتو همیشه خوندم ولی چون رمزم فراموش شده بود پست نمیزاشتم
میخوام ببینم شما چه جوری سر جلسه تست میزنید؟ مثلا اطلاعاتو مسله رو اول یادداشت میکنید یا مستقیم برای حل از فرمول استفاده میکنید؟ روش خوندن تست چه جوریه. اگه یه بار تستو خوندیم یه سری جاهاشو نفهمیدیم. بریم تست بعد یا باز بخونیمش؟ زمانبندی میکنید بهصورت منظم یا مثلا بعد از یه مدتی ساعتو میبینید که چقدر گذشته؟
من تو باکس ریاضی . ریاضی مهندسیو و معادلات مرتبه 2 و عدد مختلطو انتگرال سه گانه رو حذف کردم.تو باکس دینامیک فقط یه مقدار کنترل خوندم. تو باکس جامدات همشو خوندم. تو باکس سیالات هم جریان تراکم پذیر و سیال ایده ال رو نخوندم. از اتقال هم جابجایی و مبدلو نخوندم.
ایا مبحثی هست که تستاشو بشه زد و الان بخونم از نخونده هام؟
ببخشید که خیلی حرف زدم. خیلی وقت بود حرف نزده بودم!

سلام...

راستش قانون خاصی نداره بستگی به خودتون داره...تو یه زمانی یه تست رو داری حل میکنی میدونی قابل حل شدنه ولی یه مقدار طولانی...این طور سوالها رو علامت میزنی که بعدا بری سراغش...

تست هایی که با یه نگاه میدونین زود حل میشه که راحت حل میکنین...اول سوالایی که به نظرتون آسونه رو حل کنین...

موفق باشین

ehsan esf

عضو جدید
يحتمل دايره مور همون دوتا تست هم را داره

ولي اينم بايد حساب كني كه بعضا تست هاي همين دايره مور خيلي سخت مياد

نظر من اينه كه امسال جامدات و رياضي اسونتره تا سال قبل
در عوض سيالات و ديناميك سختر

M.ARIABOY

عضو جدید

من از مقاومت فقط دایره مور رو خوندم . أی شانسم بزنه 2تا سوال از دایره مور بدن. أی شانسم بزنه ، أی بزنه :biggrin:
خخخ بسلامتی مبارک باشه تولدت انشالله همیشه شادو سبز باشی
نامردیه بابا من روز کنکور هوافضا به دنیا اومدم 16 بهمن تولدمه خخ کنکورو میدم و با بچهها میریم ی جشن توپ میگیریم
ایکاش فصل هفتو هشتم میخوندی 2-3تا سوال ممکنه بدن خیلیم راحته،هیچ ربطیم به هیچ فصل دیگه نداره فقط واس بعضی تستاش باید دایره مور بلد باشی

meko

کاربر فعال
خخخ بسلامتی مبارک باشه تولدت انشالله همیشه شادو سبز باشی
نامردیه بابا من روز کنکور هوافضا به دنیا اومدم 16 بهمن تولدمه خخ کنکورو میدم و با بچهها میریم ی جشن توپ میگیریم
ایکاش فصل هفتو هشتم میخوندی 2-3تا سوال ممکنه بدن خیلیم راحته،هیچ ربطیم به هیچ فصل دیگه نداره فقط واس بعضی تستاش باید دایره مور بلد باشی

هفت و هشت نائی ؟

از الان تا روز قبل کنکور بین مریض میخونمیشون:biggrin:

M.ARIABOY

عضو جدید
يحتمل دايره مور همون دوتا تست هم را داره

ولي اينم بايد حساب كني كه بعضا تست هاي همين دايره مور خيلي سخت مياد

نظر من اينه كه امسال جامدات و رياضي اسونتره تا سال قبل
در عوض سيالات و ديناميك سختر
اره پارسال سیالات راحت بود،ریاضی سخت و جامدات خیلی سخت
ولی فکرنکنم زیاد فرقی کنه
هفت و هشت نائی ؟

از الان تا روز قبل کنکور بین مریض میخونمیشون:biggrin:
مریض؟؟؟یعنی چی
ازبچههای دیگه هم میخوای بپرس،من ب این نتیجه رسیدم،این فصل مربوط میشه به تغییر افقی یا عمومی شکل هامون، نیروهای تکیه گاه،
سلام...

راستش قانون خاصی نداره بستگی به خودتون داره...تو یه زمانی یه تست رو داری حل میکنی میدونی قابل حل شدنه ولی یه مقدار طولانی...این طور سوالها رو علامت میزنی که بعدا بری سراغش...

تست هایی که با یه نگاه میدونین زود حل میشه که راحت حل میکنین...اول سوالایی که به نظرتون آسونه رو حل کنین...

موفق باشین

به امیرجان،خیلی چاکریما

ماشالله سرعت پست گذاشتن رفت بالاها

meko

کاربر فعال
مریض؟؟؟یعنی چی
ازبچههای دیگه هم میخوای بپرس،من ب این نتیجه رسیدم،این فصل مربوط میشه به تغییر افقی یا عمومی شکل هامون، نیروهای تکیه گاه،

ندیدی بین مریض میرن آزمایش نشون دکتر میدن ؟ منم بین درسا که میخونم مقاومت هم میخونم :biggrin:

نگفتی ها ! فصل هفت و هشت نائی منظورته ؟

M.ARIABOY

عضو جدید
ندیدی بین مریض میرن آزمایش نشون دکتر میدن ؟ منم بین درسا که میخونم مقاومت هم میخونم :biggrin:

نگفتی ها ! فصل هفت و هشت نائی منظورته ؟

دیدم ولی اصطلاحشو نشنیده بودم
اره فصل هفتو هشت نایی
مجممو 2سال گذشته 3 تاتست ازش اومده

sabu

عضو جدید

با اینکه برات آرزوی موفقیت دارم ولی خدا نکنه دو تا سوال ازش بدن.
البته به حرف من و شما نیست و 2 ماه پیش همه چی مشخص شده. خدا خودش رحم کنه بهمون.

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا